selam en güze mart anneleri nasılsınız bebeişler nasıl büyümüşlerdir değil mi minikler teyzesi onları öpüp kokluyor 2013 mart anneleri de dolmuş mart annesi denildiğinde hala yüreğimin bi tarafı acıyor aslında ama mart ayında bebeğimin benimle olduğunu öğrendim o yüzden rabbime bin şükür.. kızlar yaz hamileliği baya zormuş şuan biz 26. haftadayız ve nefes almakta zorlanıyorum yürüyüşe bile zorla çıkıyoruz gece tabi çıkabiliyoruz yoksa yürünecek gibi değil.. buarada teyzeleri bir oğlum olacak adını da ali kerem koymayı düşünüyoruz bizlerden duanızı eksik etmeyin buarada bir iki sorum olacak öncelikle süt sağma makinasını sorayım hangi marka önerirsiniz her markanın çeşitleri de var ayrıntılı yazarsanız sevinirim yatak olarak park beşik düşünüyoruz alıp kullananlardan yorum ve önerileri varsa onları rica ediyorum

hastane için gecelik mi yoksa pijama mı rahat oluyor.. şimdiden tşk ederim[/QUOTE
bende park beşik kullanıyorum memnumum. park beşiklerin bi geniş birde dar olanları var. genişler odaların kapılarından sökmeden geçmiyo. odadan odaya beşiği bozmadan gezdirmek için darları daha kullanışlı oluyo. rahat bi şekilde oda değiştirebilirsin