biz geldik ,buluşma harika geçti kızıma sonunda kız arkadaş buldum çok mutluyum

Cenk paşa en küçüğümüz yerim ben onu ya yolda arabada annesiyle bi aşk yaşıyorlardı harika ya

Berna çok iyi ağırladı bizi cnm benim

Gökalple Gülnihal yine buluştular birbirlerinden makas almalar fln daha neler neler Gülnihal Gökalpın oyuncağına da el koydu bunlar bende olan fotolar devamı Bahar ve Merve de bi sonraki buluşmayı dörtt gözle bekliyorum
Eki Görüntüle 485010
Eki Görüntüle 485030
Eki Görüntüle 485029
Eki Görüntüle 485028
Eki Görüntüle 485027
Eki Görüntüle 485026
Eki Görüntüle 485025
Eki Görüntüle 485024
Eki Görüntüle 485023
Eki Görüntüle 485031
çok güzel herşey de , siz nasıl 6 bebek sığdınız :) benim ev maks 3 bebek gördü 4. zor olurmuş bu halimizle zor sığdık dedik :))) helal Bernaya derim ben :)))
herkeslereee günaydınnnn dünkü buluşmanın resimlerine bayıldım bebişller çok tatlı
bu arada gamzenin bloguna bakıyordum 2 tane yeni yazısı var burada mmutlaka haber verirdi yeni yazılarını ama sanırım kk ile alakalı bişeyler var aşağıda göründüğü halde yazmıyo daha doğrusu yazamıyo engellenmiş falan olabilir mi (bilmiyorum öyle şeyler oluyo mu ama daha önce blogunun linkini verdiği için uyarı mesajı aldığını yazzzmıştı ordan aklıma geldi )
canım geçmişi bitirme takıntım olduğundan günlerdir sadece okuyabildim :) Berra ile ya dışarıdayız yada oyun oyunuyoruz, iki kelam edemedim burada , dün evet sabahın köründe 2 yazı ekledim, tam size haber verecektim, Berra seansı başladı ve kaldı öyle, takip etmenede ayrıca sevindim canım :)
valla hiç keyfim yok..bu çocuk bölye öksürürken..bazen bi katılıyo nefes alamıyo..dr.antibiyotik vermiş..ama araştırmalarıma göre ateş olmadan antibiyotik verilmemeli..hatta bn anitibiyotii hiç verme taraftarı değilim..direk bağışıklık sistemi off yani..ondan sonra ilaçsız iyileşemicek hiç bi zmn..tıpkı bizim oldumuz gibi..peditus diye bi öksürük şurubu varmış onu mu alsam?
geçmiş olsun Bernacım, öksürük için bizim doktor 3 gün önce şurup vermişti, şimdi adı neydi diye aradım şişeyi bulamadım :) cümleye aramadan öne başlamış arada kalkıp aramıştım bende devam edeyim yazmaya dedim :)
az önce mesajıda yalnışlıkla boş gönderdim bu sebeple buradan cevabını yazayım :)
ben 100 gr aldım ve hala onları kullanıyorum. ceviz olarak geliyor, geldiğinde yaklaşık 20 tanesi ile 3 litrelik sıvı elde ettim, şu ana kadar 8 tanesinide çamaşır yıkarken tükettim. 20 tanesi hala duruyor, onlardan birkaç kez daha sıvı elde edebilirim, yada çamaşır yıkayabilirim sabun özelliği bitene kadar.
sıvısınıda yarım kova viledenın kırmızı kovasına 1 çay bardağı koyuyorum yetiyor, 1,5 litre sıvım var hala, az temizlik yapmamdanda kaynaklanıyor olabilir bu bolluk :)))
birde püskürtmeli şişeye yarım ceviz sıvısı yarım su koydum onuda banyo temizliğinde kullanıyorum, tezgaha fısfıslıyorum falan :)
çöven otu nu esra söyledi, aynı işi görüyor daha ucuz diye, almadım ama alınabilir olduğunu belirtti. özellikle sabun cevizi stokta kalmayınca doğal olarak ona yönlendiriyor :)
minnacık pakete ödenen 8 lira kargo parasından dolayı 250 gr almak daha ekonomik :)
gamzenin yazılarını ben de dün okumuştum topiğin buluşmasından filan bahsetmiş
giriyo ama yazmıo belki de senin dediğin gibi ceza filan almıştır:26:
canım, topic buluşması değildi o, başka bir grup arkadaşın buluşması idi, yalnış anlaşılma olmasın, topicte oradaki kişiler yok yani, bir kiş hariç Pınar (elnora) :)
Gülnihal ve uyku arkadaşı

yeni uyuma stilimiz
Eki Görüntüle 485737
Berra'nında var böyle bir yastığı, yatağı böyle ufak yastıkla dolu zaten, böyle bulduğum çok oldu :)))
Çok şirin bu veletler ya :)