- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #66.941
canım bizimki 5 ay 24 günlük :)) bu arada tşk ederim, inşaAllah hayırlısı ile bitirebilirim, geçensene hem tayin çıkmadı hem hamilelik dondurmak zorunda kalmıştım, bu senede ankaraya çıkmadı, kırıkkaleye çıktı ama napalım bir şekilde başlangıç yapmam gerekiyordusenin Bebis 5 aylik gibi aklımda kalmış...
Bu arada sabahtan beri yazic bı türlü kısmet olmadı. Telden zor yazılıyor. Okula dönmene cok sevindim. Karar verdiysen, niyetine girdiysen oyle ya da böyle biter bence... En doğru kararı vermissin canim.
canım bu maalesef bir çoğumuzun bebişinde olan durum.... ben inanıyorum ki bu dönemi sağlıcakla atlatırsam o mızırdak bebek gidecek, sakin-güleç- sırıtak oğlum geri gelecek:44:kızlar zeynep son bi haftadır çok huysuz bi bebek oldu özellikle geceleri çok sık uyanmaya başladı ağlayarak hemde öyle böle değil kucağımda uyumak istiyor hiçte öyle alıştırmadım gündüzleri ise yanından ayrılmamı istemiyor herşeyi ağlayarak yaptırıyor bana ağlarken nefesi kesiliyor ne yapacağımı şaşırdım artık...misafirlerim vardı düzeni bozuldu ondanmı , dişi kabarmış ondanmı,yoksa 6.ay atağımı karar veremedim((