• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kıızz nerdesn özledm sni..yavrum gülnihalim irtifa mı kaybetti yere mi çakıldı oyy oyy kıyamam..ama o kdr hareketliki hç yernde durmuo..yakında yürür konuşur bu yaşını doldurmadn :)) maşallah.. ne yedin kız hamileyken bu kız böyle zeki oldu :))

Bende seni özledim kızzz :16: Gülnihal koltuktan inip yürümek istemiş herhalde dengeyi tutamamış hehehe :27:Hamileyken narr narr ve yine narrrr yedimmmm oyh yine cnm çekti haaa :56:
kızlar bugün annemler geliyooo..bizde kalcaklar..evlendiimden beri ilk defaaaa..yuppiii :119::119::119::46::46::46:
Gözün aydın canım,annenle takılırsın ne güzel,ellerinden öpüyorum:)
hıı unuttum aşıdan dönüşte çocugu anneme bıraktım kızılayda hemen bi işim vardı kızılayın ortasında merdivenlerden aşagı gümmm diye yuvarlandımm popm ve kolum fena.. zaten hamileykende düşmüştüm sanırım kuyruk sokumumda eğilme oldu şimdi bugünde düştüm yürüyemiyom oturamıyorum düzgün yampiri oldumm :( kolum kötü :(
Ay çok geçmiş olsun kuzum ben de iki ay önce yürüyen merdivenlerde dengemi kayb ettim ve gümm düzlerim ve ellerimin üstüne:17:ordan nasol uzaklaştığımı hatırlamıyorum :1:

canım geçmiş olsun ya... bu arada gülnihalin resimlerini gördüm kocaman olmuş kara kuzum...

Duyguu kuzum nerelerdesin ya neden hiç uğramıyorsun,Mert nasıl resimlerini koy
Hem kızlar bu gün geleneksel resim günümüz değil mi nerelrdesinizz

Gülnihal iş başında:)
$fffffffffff.webp
Tekrar oyun halısıyla barıştık :)
$vvvvvvvv.webp

selam tatlı annişler

esec2011 geçmiş olsun canım. bebişlerimizi melekler koruyor gerçekten. benim kızım da düşmüştü. tabii çok korkmuştum. Allah tekrarını göstermesin.
ben de akşam üstü kızımla otobüs yolculuğu yapacağım. Annemlere gidiyorum. uzun zaman oldu görüşmeyeli. torunlarını çok özlediler artık. ben de onları. eşimin işi nedeniyle bizi bırakamayacak. ben de gözü kararttım otobüsle yollara düşeceğim. inşallah güzel geçer. :16:

kaç saat yol bu az sa önemli diil ama 12 saatse feci
bende ayın 4 ünde kayseriye annemlere gitcem ama uçakla gitcem otobüsle asla gidemezdim

isolde bu arada seninle buluşabiliriz kayseriye geldiğimde tel no nu özelden at istersen

Çok moralim bozuk yaaa kuzucum hasta oldu ve onu bırakıp işe gelmek kadar zor bişey yokmuş:43:En kötüsüde görümcemin kızından bulaşmış kız kaç gündür hasta ve bana bişey söylemiyolar yavrum sabaha kadar ağladı hep omzumda yatmak istedi valla çalışmak zorunda olmasam işten çıkıcam bu kadarda olmaz yaaa yazık burnu nasıl takanıyo nefes alamıyo:43:

bende yaramaz kızımın fotolarını yükliimm

Eklentiler

• $Kadriye-0006a.webp
    $Kadriye-0006a.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 38
  • $Kadriye-0013.webp
    $Kadriye-0013.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 41
  • $Kadriye-0001.webp
    $Kadriye-0001.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 37
kaç saat yol bu az sa önemli diil ama 12 saatse feci
bende ayın 4 ünde kayseriye annemlere gitcem ama uçakla gitcem otobüsle asla gidemezdim

isolde bu arada seninle buluşabiliriz kayseriye geldiğimde tel no nu özelden at istersen

ya bende kayseriye gelmek istiyorum annemi çok özledim benide götür:84:

Çok moralim bozuk yaaa kuzucum hasta oldu ve onu bırakıp işe gelmek kadar zor bişey yokmuş:43:En kötüsüde görümcemin kızından bulaşmış kız kaç gündür hasta ve bana bişey söylemiyolar yavrum sabaha kadar ağladı hep omzumda yatmak istedi valla çalışmak zorunda olmasam işten çıkıcam bu kadarda olmaz yaaa yazık burnu nasıl takanıyo nefes alamıyo:43:
geçmiş olsun canım allah şifalar versin

günaydın mart ayımın güzel anneleri nasılsınız bakalım;

bizde durumlar feci çınarım dün hasta oldu ağzı burnu tıkandı yavrum nefes almakta çok zorlanıyor güzndüz ateşi yokmuş ama ben gittikten sonra ateşi çıkmaya başladı duş aldırdım düşer belki diye ama kar etmedi tuttuk acilin yolunu bişide yaptıkları yok ya bir fıs fıs sıktılar okadar bugün kendi doktorumuza götürcem Allahtan ateşi düştüde içim biraz olsun rahatladı gece yarım saatte bir uyandı tabi emmek istiyor ama nefes alamadığı için onu bile yapamıyor kuzum benim yaa üstüne buda yetmezmiş gibi sabah 2 dakika yalnız bıraktım yataktan aşağıya düşmüş şişkinlik filan yok halıya denk gelmiş ama çok korktum nedir benim bu kuzumun başına gelenler anlamadım yaa :(((

çok geçmiş olsun canım serum fizyolojik sıkıp otri bebeyle çek istersen açılır burnu kızım hastayken bende öyle yapmıştım açlıyo rahat rahat emiyo o zaman
hıı unuttum aşıdan dönüşte çocugu anneme bıraktım kızılayda hemen bi işim vardı kızılayın ortasında merdivenlerden aşagı gümmm diye yuvarlandımm popm ve kolum fena.. zaten hamileykende düşmüştüm sanırım kuyruk sokumumda eğilme oldu şimdi bugünde düştüm yürüyemiyom oturamıyorum düzgün yampiri oldumm :( kolum kötü :(

geçmiş olsun canım bende aynı senin gibi hm hamileyken hemde geçenlerde popomun üzerine düştüm bi doktora görün istersen sonradan sorun yaratmasın sana

niye bu kadar burdumduymaz olurlarki bu insanlar anlamıyorum çok geçmiş olsun canım umarım haftasonu çalışmıyorsundurda kuzuna haftasonu kendin bakarsın iyileştirirsin hemen

ayselcim gülnihale de çok geçmiş olsun heemn yürücek gülnihal ya :)

bernacım çok sevindim hem annenler için hemde senin için değişiklik olur

Canım çok geçmiş olsun canım,hem anne olup hem çalışmak bazen çok daha zor oluyor,Uras kuzuma kıyamam ben ya annesini istiyor tabi.

YErim ben bunu ama :56:

kızlar azra alkışlamayı öğrendi bi haftadır falan yoğurt yada çorbayı bitirince aferim kızıma alkış diyodum dün söyleyince kendi yaptı çok şaşırdım şimdi ne zaman desem alkışlıyo kendini çok hoşuma gidiyo yaa :)

selam tatlı annişler

esec2011 geçmiş olsun canım. bebişlerimizi melekler koruyor gerçekten. benim kızım da düşmüştü. tabii çok korkmuştum. Allah tekrarını göstermesin.
ben de akşam üstü kızımla otobüs yolculuğu yapacağım. Annemlere gidiyorum. uzun zaman oldu görüşmeyeli. torunlarını çok özlediler artık. ben de onları. eşimin işi nedeniyle bizi bırakamayacak. ben de gözü kararttım otobüsle yollara düşeceğim. inşallah güzel geçer. :16:

teşekkür ederim filizcim saol canım...sanada iyi yolculuklar umarım sorunsuz bir yolculuk olur sizin için :))

geçmiş olsun Esracım Çınar hemen iyileşir inşallah sanada zor demi onu öyle bırakıp işe gitmek

saol canım sorma vallaha hemde nasıl zor benim için anlatamam ama mecburiyet işte :((

Gülnihal iş başında:)
Eki Görüntüle 519679
Tekrar oyun halısıyla barıştık :)
Eki Görüntüle 519680

maşallah maşallah :nazar::nazar: nasıl da atlıyor klavyeye anam şimdikiler doğuştan tanışıyorlar teknolojiyle :1::1:

kızlar azra alkışlamayı öğrendi bi haftadır falan yoğurt yada çorbayı bitirince aferim kızıma alkış diyodum dün söyleyince kendi yaptı çok şaşırdım şimdi ne zaman desem alkışlıyo kendini çok hoşuma gidiyo yaa :)

:46::46::46::46:Aferinnn bende Azra'yı alkışlıyorummm,ne tatlı oluyordur yumuk yumuk elleriylee :16:

Son düzenleme:
teşekkür ederim filizcim saol canım...sanada iyi yolculuklar umarım sorunsuz bir yolculuk olur sizin için :))

saol canım sorma vallaha hemde nasıl zor benim için anlatamam ama mecburiyet işte :((

maşallah maşallah :nazar::nazar: nasıl da atlıyor klavyeye anam şimdikiler doğuştan tanışıyorlar teknolojiyle :1::1:

haklısın canım kim mecbur olmasa çocuğunu bırakıp işe gitmek isterki ama malesef hayat çokzor her şey onların iyiliği ve daha rahat yaşamaları için

özgecim al benden de okadar seni okadar iyi anlıyorum ki şu anda benim çınarımda hasta ve ben onu bırakıp işe gelmek zorunda kaldım zorunlu olmasa insan bırakmaz ama elden bişi gelmiyor ki yaaa çalışan anne olmak ne kadar zor Allah yardımcımız olsun :50:

özgecim al benden de okadar seni okadar iyi anlıyorum ki şu anda benim çınarımda hasta ve ben onu bırakıp işe gelmek zorunda kaldım zorunlu olmasa insan bırakmaz ama elden bişi gelmiyor ki yaaa çalışan anne olmak ne kadar zor Allah yardımcımız olsun :50:
evet allah yardımcınız olsun canım umarım çınar bian önce iyileşir

Back
X