2012 mart-nisan anneleri buraya

benim bi arkadaşım bana aktarlarda satılan doğum çatlakları için yağ karışımları var demişti gittim sordum aldım;badem yağı,susam yağı,kakao yağı gibi doğal yağları karışım yapmışlar bir iki sürdüm ama kokusu ağır kullanamıyorum,malum bu aralar iyi kokular bile rahatsız ediyor,kullanabilen olursa tavsiye ederim aktarlardan sorun..ama ben güzel kokulu yada daha hafif kokulu bişeyler bulabilirsem onu kullanmayı düşünüyorum

slm kızlar bu çatlak olayı baştan beri sürülmeliymişki derimiz esnek olsun şahsen benim karnım göbeğim gerildi vazelin sürüyorum aman hergün
1 sefer sürüyorum onada üşenerek walla..aktardan kayısı yağıda iyiymiş d,ye duydum ünlü aristokrak sayın ebru şallı
kayısı susam gibi yağları söylüyodu internetten araştırmak lazım gayet natürel olması lazım organik krem

kızlar günaydın
bebişler nasıl ben bugün rüyamda gördüm Allahım nası güzel bir bir duyguymuş öpmeye doyamadım ilk defa rüyamdan gülerek uyandım
kızlar ben bişe sorcam 2 haftadır bağırsaklarımda sorun var güniçinde karnıma kramp giriyo resmen ishaldeki ağrı ((( kendimi tuvalete atıyorum..mikrobik bi durummu oldu bilmiyorum ne muz ne patates yemekten 1 saat sonra kıvranıyorum sancı çok vuruyo..demir hapı kabız yapar dediler alakası yok ben hala ishal gibiyim doktora sordum adam bişey demedi hamilelikten bağırsak hareketlerin değişmiş olabilir dedi pek mantıklı gelmedi..sizdede karın ağrısı ishal falan varmı..bebeğe bi zararı dokunurmu ( bakteri falanmı kaptım..

geçmiş olsun angel, umarım önemli bir nedeni yoktur.
ben de geçen hafta gördüm rüyamda.. turkuaz bebek takımı içinde maviş bir oğlan.. bakmaya doyamadım, uyandıktan sonra bile günlerce onun hayali gözümün önünden gitmedi. Allah hayırlısıyla kavuştursun bebeklerimize.

canim gecmis olsun,bence hastalik degildir bebisin büyüyor diye olabilir,benim hastanedeki doktor kasiklarinda ve yanlardan gelen agrin olursa korkma bu normal dedi.bebek buyuor ve kordon gelisimi oluyor dedi.kendiside hamileydi.ishal konusuda gercekcet ishal derecesindemi yada daha edskisine göre akiskanmi.malum bir süre hep makarna falan yedin simdi annecinin yemeklerinden lüplüyosun.onunla alakali olabilir.(disarda yemek yemedigini düsünerekten.cünkü disarda maydanozdu yesilikdi fazlada iyi temizlendigi söylenemez.allah korusuun)ishalde renkde farkli olur.birde hava nasil orda bilmiyorum ama ayaklarin üsüdügünde de karin agrisi yapar.hatta bu karin agrisiyla amel dedigimiz sey cikar:90: ishalden farkli bir duurum...

bu arada rüyasi bile güzel

Son düzenleme:

tşk ederim üşüttüyorum galiba..amin cnm.. benim bebiş ben esmer olmama rağmen pamuk gibi beyazdı :)) annemle dün aldığımız yeşil zıbın takımlarını giydirmişim yatakta öpmeye doyamıyorum bide yenidoğmuş güya ama 5 aylık bebek güzelliğindeydi :==)))) kanım kaynıyoooo

canım bahsettiğin şikayetler aynen bende de var.normal bi durum sanırım.oluyo hamilelikte

cnm ya saol :) bünyemmi şaştı sulu yemekleri görünce bilmiyom..2 hafta önce salam çok yedim doktor yasak demesine rağmen ( çiğ etya bakteri kaptım diyorum hep kendi kendime..bide geceleri eşim çok terliyo diye yatakodasındaki balkonu açıyom gece serin üşütüyorum heralde :2::2::2::2: içim kokuyo resmen üşütmektenmi aman bakteri falan olmasında bide toxo diye bi bakterimi vardı testmi vardı aklıma hep o geli..bende hamilelik=panikatak oldum walla..düşük riskinden midir sürekli bebişe bişe olcak endişesi taşıyorum...doktorum bana kasık ağrısından bahsetmedi hiç ama bende de ara ara oluyo özellikle koltuktan kalkarken saplanıyo gibi bide gerildiğimde sinirlendiğimde kasıklarım çok ağrıyo

kızlar hiç karnınızda böyle bir arı ya da minik bir kelebek çırpınıyor tarzı seğirmeniz oldu mu?

kızlar hiç karnınızda böyle bir arı ya da minik bir kelebek çırpınıyor tarzı seğirmeniz oldu mu?

ben 1-2 kere bişey farkettim ama bağırsak hareketi diye üstüne düşmedim pıtırtı oldu içimde kabarcık gibi ama gaz sandım bilmemki sahi kızlar gaz varmı bende artık çok fazla gaz oluyo utanıyom bigün bi yerde kaçıcak

evet tahminen bağırsak hareketidir ama heyecanlandım işte. artık wc filan koşmadan rahat rahat gaz çıkarmaya başladım rezil biçimde. çıkmadığında çok canım acıyor

bende de cok fena gaz oluyor. hatta dun bende bebek hareketımı dıye dusundum ama demekkı herkes aynı durumdaymış. bıde kalbım cok hızlı atıyor. sankı bebgımın kalbımınıde duyuyor gıbıyım. cok saçma dımı. daha cok erken:)

slm kızlar beni de aranıza alırmısınız bende 8+5 günlük hamileyim hikayem şöyle:temmuz ayında tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım beta hcg değerlerim tek gebelik gibi çıktı bir hafta sonra kese görmeye bi gittik ki bebekler ikiz tabi çok sevindik dün dr kontrolüm vardı kesenin biri yok olmaya başlamışdiğerinin kalp atışını duyduk o gayet sağlıklı dedi drum.ama diğer bebek malesef yaşamıyor .şuanda canlı bebeğim 2cm ama ben onada bişey olacak diye çok korkuyorum ikiz gebeliklerde böyle şeyler oluyormuş dr normal bi durum dedi ama yinede korkuyorum.Birde ilk zamanlar sabahları çok az bulantılarım olurdu son 2 gündür çıkarıyorum ve mide yanmam oluyor dün dr ilaç verdi kullandım bugün ne bulantı ne yanma bişey kalmadı belirtiler kalmayınca bu sefer korkuyorum bebeğime bişey mi oldu diye böyle işte 5 sene sonra bulunca insan böyle evhamlı oluyor benimde tahmini doğum tarihim 21 nisan bu topik dikkatimi çekti hepinize sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı doğumlar diliyorum.

ye tatliyi getir hakkiyi ye eksiyi getir ayseyide aci yemek isteyenlere bise yokmu acaba.

bu arada kizlar cin takvimine baktim kiz diyor ama esim yabanci bir internet kanalindan döllenme gününü göre bakti oda oglan diyor.ne garip.hehehe
hayirlisi olsun da insan merak ediyor.angel seninki gibi olsada söyle görsem. hala hayal gibi.esimde hala inanamiyorum diyo.

cnm inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına,rahat olmaya çalış hepimizde var benzer evhamlı durumlar,doktorun hangi ilacı verdi mide bulantın için?ben de çok muzdaribim de bu konuda..

slm kızlar bende nisan annesi olacam inş. benim de bulantılarım çok şiddetli ama çıkarmıyorum doktora söledim ama doktor çıkarmıyorsan ilaç önermiyorum dedi idare etmeye çalışıyorum ama dayanılmaz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…