kizlar simdi disardan geldim.evime yakin yerde karin icin yag ve krem baktim,fazla cesit yoktu.simdi olanlari arastircam.bio diyor ama iceriginde bi sürü sey yaziyordu.gliserinde var.öyle olduktan sonra sür normal bebek yaglarini yada losyonlarini ayniya gelir dedim,bi tanesi hosuma gitti avakado badem yagi nar cekirdegi yagiydi.ama gecen bir dükkanda gör,üstüm bol cesit vardi.oraya gitcem.aciktim diye eve geldim.görümcem kayisi yagiyla gecirmis baya iyidi diyo.ablamlardada catlak problemi olmamisti.tecrübeli kimse yok henüz.ama hazir olanlarda farkettim en azindan güzel kokuyorlar.gerci su an iyi kötü bütün kokular rahatsiz etsede alacagim sey uzun vadede güzel koksun isterim.ya az önce adamin biri oturdu durakta yanima,bekliyoruz.cikartacaktim nerdeyse.yasli ayip olur diye baya bir tuttum kendimi
ne kadar güclü bir bünyem varmis ispatladim kendime masallah:90:
kızlar günaydın
bebişler nasılben bugün rüyamda gördüm Allahım nası güzel bir bir duyguymuş öpmeye doyamadım ilk defa rüyamdan gülerek uyandım
kızlar ben bişe sorcam 2 haftadır bağırsaklarımda sorun var güniçinde karnıma kramp giriyo resmen ishaldeki ağrı((( kendimi tuvalete atıyorum..mikrobik bi durummu oldu bilmiyorum ne muz ne patates yemekten 1 saat sonra kıvranıyorum sancı çok vuruyo..demir hapı kabız yapar dediler alakası yok ben hala ishal gibiyim doktora sordum adam bişey demedi hamilelikten bağırsak hareketlerin değişmiş olabilir dedi pek mantıklı gelmedi..sizdede karın ağrısı ishal falan varmı..bebeğe bi zararı dokunurmu ( bakteri falanmı kaptım..
geçmiş olsun angel, umarım önemli bir nedeni yoktur.
ben de geçen hafta gördüm rüyamda.. turkuaz bebek takımı içinde maviş bir oğlan.. bakmaya doyamadım, uyandıktan sonra bile günlerce onun hayali gözümün önünden gitmedi. Allah hayırlısıyla kavuştursun bebeklerimize.
tşk ederim üşüttüyorum galiba..amin cnm.. Benim bebiş ben esmer olmama rağmen pamuk gibi beyazdı :)) annemle dün aldığımız yeşil zıbın takımlarını giydirmişim yatakta öpmeye doyamıyorumBide yenidoğmuş güya ama 5 aylık bebek güzelliğindeydi :==)))) kanım kaynıyoooo
canim gecmis olsun,bence hastalik degildir bebisin büyüyor diye olabilir,benim hastanedeki doktor kasiklarinda ve yanlardan gelen agrin olursa korkma bu normal dedi.bebek buyuor ve kordon gelisimi oluyor dedi.kendiside hamileydi.ishal konusuda gercekcet ishal derecesindemi yada daha edskisine göre akiskanmi.malum bir süre hep makarna falan yedin simdi annecinin yemeklerinden lüplüyosun.onunla alakali olabilir.(disarda yemek yemedigini düsünerekten.cünkü disarda maydanozdu yesilikdi fazlada iyi temizlendigi söylenemez.allah korusuun)ishalde renkde farkli olur.birde hava nasil orda bilmiyorum ama ayaklarin üsüdügünde de karin agrisi yapar.hatta bu karin agrisiyla amel dedigimiz sey cikar:90: ishalden farkli bir duurum...
bu arada rüyasi bile güzel
kızlar hiç karnınızda böyle bir arı ya da minik bir kelebek çırpınıyor tarzı seğirmeniz oldu mu?
ben 1-2 kere bişey farkettim ama bağırsak hareketi diye üstüne düşmedim pıtırtı oldu içimde kabarcık gibi ama gaz sandım bilmemkisahi kızlar gaz varmı bende artık çok fazla gaz oluyo utanıyom bigün bi yerde kaçıcak
ben 1-2 kere bişey farkettim ama bağırsak hareketi diye üstüne düşmedim pıtırtı oldu içimde kabarcık gibi ama gaz sandım bilmemkisahi kızlar gaz varmı bende artık çok fazla gaz oluyo utanıyom bigün bi yerde kaçıcak
slm kızlar beni de aranıza alırmısınız bende 8+5 günlük hamileyim hikayem şöyle:temmuz ayında tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım beta hcg değerlerim tek gebelik gibi çıktı bir hafta sonra kese görmeye bi gittik ki bebekler ikiz tabi çok sevindik dün dr kontrolüm vardı kesenin biri yok olmaya başlamışdiğerinin kalp atışını duyduk o gayet sağlıklı dedi drum.ama diğer bebek malesef yaşamıyor .şuanda canlı bebeğim 2cm ama ben onada bişey olacak diye çok korkuyorum ikiz gebeliklerde böyle şeyler oluyormuş dr normal bi durum dedi ama yinede korkuyorum.Birde ilk zamanlar sabahları çok az bulantılarım olurdu son 2 gündür çıkarıyorum ve mide yanmam oluyor dün dr ilaç verdi kullandım bugün ne bulantı ne yanma bişey kalmadı belirtiler kalmayınca bu sefer korkuyorum bebeğime bişey mi oldu diye böyle işte 5 sene sonra bulunca insan böyle evhamlı oluyor benimde tahmini doğum tarihim 21 nisan bu topik dikkatimi çekti hepinize sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı doğumlar diliyorum.[/QUOTE
hayirli olsun canim,ne mutlu sanada.allah sag salim kucagina almak nasip etsin insallah.
hepimizin model model bazende ayni evhamlari var.5 sene olmanla ilgili oldugunu düsünmüyorum ben,herhalükarda ayni duygulari yasiycagindan eminim.doktorun ne güzel ilac vermis faydasinida görmüssün.bende ilacis milacsiz geciriyorum.mide bulantilarim hafifledi allahtan hic kusmam olmadi sayilir.
kizlar bise sorcam kendi yaptigim yemegi yiyemiyorum istahimi acsin diye acili yemek istedim..hatta az önce biber tursusu yedim.midem rahatsiz olmadi ama arasira yemege pul biber atsam yada taze yesil biber.zarari varmidirki.
slm kızlar beni de aranıza alırmısınız bende 8+5 günlük hamileyim hikayem şöyle:temmuz ayında tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım beta hcg değerlerim tek gebelik gibi çıktı bir hafta sonra kese görmeye bi gittik ki bebekler ikiz tabi çok sevindik dün dr kontrolüm vardı kesenin biri yok olmaya başlamışdiğerinin kalp atışını duyduk o gayet sağlıklı dedi drum.ama diğer bebek malesef yaşamıyor .şuanda canlı bebeğim 2cm ama ben onada bişey olacak diye çok korkuyorum ikiz gebeliklerde böyle şeyler oluyormuş dr normal bi durum dedi ama yinede korkuyorum.Birde ilk zamanlar sabahları çok az bulantılarım olurdu son 2 gündür çıkarıyorum ve mide yanmam oluyor dün dr ilaç verdi kullandım bugün ne bulantı ne yanma bişey kalmadı belirtiler kalmayınca bu sefer korkuyorum bebeğime bişey mi oldu diye böyle işte 5 sene sonra bulunca insan böyle evhamlı oluyor benimde tahmini doğum tarihim 21 nisan bu topik dikkatimi çekti hepinize sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı doğumlar diliyorum.[/QUOTE
hayirli olsun canim,ne mutlu sanada.allah sag salim kucagina almak nasip etsin insallah.
hepimizin model model bazende ayni evhamlari var.5 sene olmanla ilgili oldugunu düsünmüyorum ben,herhalükarda ayni duygulari yasiycagindan eminim.doktorun ne güzel ilac vermis faydasinida görmüssün.bende ilacis milacsiz geciriyorum.mide bulantilarim hafifledi allahtan hic kusmam olmadi sayilir.
kizlar bise sorcam kendi yaptigim yemegi yiyemiyorum istahimi acsin diye acili yemek istedim..hatta az önce biber tursusu yedim.midem rahatsiz olmadi ama arasira yemege pul biber atsam yada taze yesil biber.zarari varmidirki.
selam canım ya bende de bu aralar acayip acı istegi var aynen canım hiç bişey yemek istemiyo hiçbişey yapmak istemiyorum yemek pişirdim o da zorlaaaaa ama yiyemiycem galibapul biberi çok tüketmeyen ben patates haşlayıp üstüne döküyorum yaaa :) çorbaya yemeğeeee biberci oldummmmm
allah ım hepimize yardımcı olsun ....
slm kızlar beni de aranıza alırmısınız bende 8+5 günlük hamileyim hikayem şöyle:temmuz ayında tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım beta hcg değerlerim tek gebelik gibi çıktı bir hafta sonra kese görmeye bi gittik ki bebekler ikiz tabi çok sevindik dün dr kontrolüm vardı kesenin biri yok olmaya başlamışdiğerinin kalp atışını duyduk o gayet sağlıklı dedi drum.ama diğer bebek malesef yaşamıyor .şuanda canlı bebeğim 2cm ama ben onada bişey olacak diye çok korkuyorum ikiz gebeliklerde böyle şeyler oluyormuş dr normal bi durum dedi ama yinede korkuyorum.Birde ilk zamanlar sabahları çok az bulantılarım olurdu son 2 gündür çıkarıyorum ve mide yanmam oluyor dün dr ilaç verdi kullandım bugün ne bulantı ne yanma bişey kalmadı belirtiler kalmayınca bu sefer korkuyorum bebeğime bişey mi oldu diye böyle işte 5 sene sonra bulunca insan böyle evhamlı oluyor benimde tahmini doğum tarihim 21 nisan bu topik dikkatimi çekti hepinize sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı doğumlar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?