gunaydin canim ne güzel annemi görsemde bizde didissek.bazen cok iyi anlasiiriz bazen gereksiz yerde sesler cikmaya baslar.zaten klasik galiba..annemin dört torunu vardi bebekken dogumlarda hep bakti ama sonrasinda sikayet ederdi ablamlara bunlar benim sözümü dinlemiyor diye. bu arada annem ögretmen bir sürü ögrencisi olmus.kendi torunalrinada hep ögrencileri gibi davranirdi.annemde onlara hikaye okusun biseler anlatsin onlarda siniftaki gibi akilli uslu otursunlar isterdi.bende derdim anne sen böyle davraniyosun bu tenefüs zili hic calmiycakmi.bakalim benimkisine nasil olcak
bu arada ben son 5,6 ay bebegimiz olsun diye korunmayi birakmistim,hatta son ay doktorum ilac vermisti.ovulasyon gunelrimi takip edip esimle calisma yapiyordum ama esime kabak tadi vermeye baslamisti.zoraki olunca.simdide hamile kaldim muayenede benim haberim yok doktor esime cinsel iliski yasak demis.uc aya kadar.bebek olsuurken enfeksiyon riski olabilir diye.e diyorum kiymetini bilmedin zamaninda simdi mum gibi eriyorsun.
doktoruna bi dahaki görüsmede sorabilirsen sor.sormadanda riske girme bence :90:
kızlar hamilelikle beraber kasıklarınızda ağrı oluyomu benim bazen oluyo normalmi acaba...göbeğimde çatlaklar başlıcak kaşınıyo..göğüslerim büyüyo doğumda nadide sultandan beter olcam galbagöğüslerim kahverengileşiyo sol göğsümdeki kahverengi halka daha geniş biri birinden farklı bendemi tuhaflık var
belim kalınlaştı karnımda sertleştıpantolon sütyen sıkıntısı çekiyorum 12.haftaya azkaldı hamiş kıyafetine başlayan varmı
kızlar hamilelikle beraber kasıklarınızda ağrı oluyomu benim bazen oluyo normalmi acaba...göbeğimde çatlaklar başlıcak kaşınıyo..göğüslerim büyüyo doğumda nadide sultandan beter olcam galbagöğüslerim kahverengileşiyo sol göğsümdeki kahverengi halka daha geniş biri birinden farklı bendemi tuhaflık var
belim kalınlaştı karnımda sertleştıpantolon sütyen sıkıntısı çekiyorum 12.haftaya azkaldı hamiş kıyafetine başlayan varmı
kizlar bende geldim nisan annesi olarak.8 haftalik hamileyim.muhtemel dogum tarihi 21 nisan dedi doktor.simdilk cok rahatim bulanti,kusma cok az bende.bazi sabahlar oluyor.ama ramazanda coook fenaydim.oruclari zor tuttum.ins butun hamileligim boyle rahat gecer.
tebrikler canim .allah sag salim dunyaya getirmek nasip eder insallah
cnm benim bizde ailelerden uzaktayız..benim annemde sağlk problemleri olduğundan fazla gelemiyo mesela 1 seneyi gçti 2. gelişi bu..haftaya
dönücek dönüşler zor oluyo çok üzülüyorumalışcaz artık mecburuz.darısı seninde başına..bebişlerimiz bi doğsun artık onlar bizim dert ortağımız
yaşam sevincimiz olucak...sen yurtdşındamısın
kizlar bende geldim nisan annesi olarak.8 haftalik hamileyim.muhtemel dogum tarihi 21 nisan dedi doktor.simdilk cok rahatim bulanti,kusma cok az bende.bazi sabahlar oluyor.ama ramazanda coook fenaydim.oruclari zor tuttum.ins butun hamileligim boyle rahat gecer.
canim sen masallah 12.haftaya girdin ben daha sekiz hatta doktora göre 7 yim.karnim kocaman disardakiler benim hamile oldugumu anliyorlar.göbegim var resmen.boyum 1.73 hamile kaldigimda 63 tüm simdi 64.5 .oda yemem henuz normal.hatta biliyosun yayla corbasi ,kahvalti ,meyve falan geciyor.baktim hizli kilo alcam hamur isi falan kesinlikle yemicem.börekmis kekmis.makarnaymis yasak koydum kendime.
gecen hamile pantolunlarina baktim,begenemedim.tip tip seyler.esptrit marka vardi sadece o guzeldi ama 60 euro falandi simdiden vermek istemedim.benim büyüme sadece göbekten belli simdilik,bacaklarim ince memislerde agri var ama ayni kucuklukde.baktim hamile pantolonlarina bellerine uzun gögüs altina kadar uzun penyeden kalin yada ince lastikli kumas koymuslar.tek fark o.altlar ayni.bende kücük beden strech bluzlerden alip,kol yerinden dümdüz kescem simdilik belime onu giycem.yapilan öyle bise zaten.ilerde dusunurum.bence kisin en rahati bol, pamuk orani fazla kilotlu corap ve kot etek.insanin beli rahat ediyor.sicak sicak.
cnm benim de oluyor zaman zaman kasıklarda hafif ağrı ama dr'a sordum olur çok şiddetli olmadıkça sorun yok dedi.ben 8+1deyimve 2 kilo verdim ama buna rağmen göğüslerim 1 beden büyüdü bile ,göbeğim falan yok şimdilik ama pantolonlarım sıkmaya başladı sanırım belim kalınlaştı,çatlaklar için ne kullanmayı düşünüyosun canım??
evet canim bendede oluyor ara ara.sebebi rahim buyuyormus.o da bize kasilma olarak yansiyormus.oyle duymustum.aynen benim goguslerde buyuo.zaten buyuktu.kimbilir dogumdan sonra ne kadar olurlar
Arkadaşlar rüyamda düşük yaptığımı gördüm çok korktum, Rüyası bile kötüydü Allah gerçekte kimseye yaşatmasın bide kız olduğunu gördüm.Cinsiyeti önemli değil Allah sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmeyi nasip etsin inş.
Acaba bu rüyanın anlamı ne ?
Arkadaşlar rüyamda düşük yaptığımı gördüm çok korktum, Rüyası bile kötüydü Allah gerçekte kimseye yaşatmasın bide kız olduğunu gördüm.Cinsiyeti önemli değil Allah sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmeyi nasip etsin inş.
Acaba bu rüyanın anlamı ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?