2012 mart-nisan anneleri buraya

kızlar hamilelikle beraber kasıklarınızda ağrı oluyomu benim bazen oluyo normalmi acaba...göbeğimde çatlaklar başlıcak kaşınıyo..göğüslerim büyüyo doğumda nadide sultandan beter olcam galba göğüslerim kahverengileşiyo sol göğsümdeki kahverengi halka daha geniş biri birinden farklı bendemi tuhaflık var
belim kalınlaştı karnımda sertleştı pantolon sütyen sıkıntısı çekiyorum 12.haftaya azkaldı hamiş kıyafetine başlayan varmı

yok walla benimki kanka halinden memnun göbeğimi seviyo düşük riskim var diye geceleri yatakta olurda karnıma çarpar değer diye korkuyo obi uçda benbi uçta uyuyoruz
bakışı değişti daha bi ılımlı...bazen dalga geçiyorum doğuma kadar yok sonrada bebek ağladı yorgunum uykusuzum bahaneleri diyorum yine gıkını çıkarmıyo hamilelik kocama yaradı melek oldu yahuuu

canim sen masallah 12.haftaya girdin ben daha sekiz hatta doktora göre 7 yim.karnim kocaman disardakiler benim hamile oldugumu anliyorlar.göbegim var resmen.boyum 1.73 hamile kaldigimda 63 tüm simdi 64.5 .oda yemem henuz normal.hatta biliyosun yayla corbasi ,kahvalti ,meyve falan geciyor.baktim hizli kilo alcam hamur isi falan kesinlikle yemicem.börekmis kekmis.makarnaymis yasak koydum kendime.
gecen hamile pantolunlarina baktim,begenemedim.tip tip seyler.esptrit marka vardi sadece o guzeldi ama 60 euro falandi simdiden vermek istemedim.benim büyüme sadece göbekten belli simdilik,bacaklarim ince memislerde agri var ama ayni kucuklukde .baktim hamile pantolonlarina bellerine uzun gögüs altina kadar uzun penyeden kalin yada ince lastikli kumas koymuslar.tek fark o.altlar ayni.bende kücük beden strech bluzlerden alip,kol yerinden dümdüz kescem simdilik belime onu giycem.yapilan öyle bise zaten.ilerde dusunurum.bence kisin en rahati bol, pamuk orani fazla kilotlu corap ve kot etek.insanin beli rahat ediyor.sicak sicak.

kizlar bende geldim nisan annesi olarak.8 haftalik hamileyim.muhtemel dogum tarihi 21 nisan dedi doktor.simdilk cok rahatim bulanti,kusma cok az bende.bazi sabahlar oluyor.ama ramazanda coook fenaydim.oruclari zor tuttum.ins butun hamileligim boyle rahat gecer.

benim aile iliskilerim baya kuvvetli ama esimin tarafi öyle degil.bi tek ara ara kiz kardesiyle görüsür.annesi soguk,kendisi gibi cocukalrinida öyle büyütmüs birbirlerine resmi .kayinvalidem simdi bana cok iyi bebek gibi sever di beni bazen ama gecmisi bilince tuhaf geliyor bana.hani yapmacik gibi.
esiminde vari yogu benim yani.aile özlemini tatillerde benim ailemle gideriyor.karnimi sevdigimizde hafif bir kiskanclik olcakmis gibi geliyo ama sonra korku giriyor icine.yazik ya benim esim gibi insanlarda varmis bilmezdim evlenene kadar.ne kadar varlikli olsalarda aile saadetine annesi babasi varken bile sicakliga sevkate hasret büyüyen cocuklar.allah hepimizin bebislerini saglikli mutlu huzurlu ortamlarda büyütmek nasip etsin.

evet canim bendede oluyor ara ara.sebebi rahim buyuyormus.o da bize kasilma olarak yansiyormus.oyle duymustum.aynen benim goguslerde buyuo.zaten buyuktu.kimbilir dogumdan sonra ne kadar olurlar

tebrikler canim .allah sag salim dunyaya getirmek nasip eder insallah

amin cnm inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza,yok yurtdışında değilim trabzonda öğretmenim annem de niğdede yani baya uzaktayız gelinmiycek yer deil ama ha deyince de gelinmiyor,hayırlısı bakalım şu bulantılar geçerse daha iyi hissedicem sanırım..

hoşgeldin cnm,hayırlı olsun..

cnm benim de oluyor zaman zaman kasıklarda hafif ağrı ama dr'a sordum olur çok şiddetli olmadıkça sorun yok dedi.ben 8+1deyim ve 2 kilo verdim ama buna rağmen göğüslerim 1 beden büyüdü bile ,göbeğim falan yok şimdilik ama pantolonlarım sıkmaya başladı sanırım belim kalınlaştı,çatlaklar için ne kullanmayı düşünüyosun canım??

ay ben daha dombikimm :)) 1.74 boy 68 le hamile kaldım 3. ayım bitmeden 1.7 kg almışım bide biliyosun yoğurtlu makarna tost pilav iyi geliyodu
bol yağlı peynirleri yoğurtları yedim üstüne bide hareketsiz kaldım evde hapis hayatı hepten kilo yaptım :))) Allahtan tatlı krizim yok ağzıma tatlı süremiyorum..makarna börek çok kaçırdım ayben bide şimdiden balık misali doyduğumuda anlamıyom sonum nolcak bilmiyorum :))
bende lcw den bakıcam kayınvalidem bana bakmış bedenimi bilmiyo diye bırakmış :)) ne kadın ama benden hevesli hamile kıyafetlerine :)) bende ordan bakıcam uygun fiyatlı oluyo..bende spor esofman seviyorum rahat oluyo..

walla bende bilmiyorum şimdilik vazelin sürüyorum işe yarayan bi marka öğrenirseniz mutlaka yazın ok..

hoşgeldin hayırlı olsun cnm..hamileyken oruç tutulmaz diye biliyorum doktorun bişey demedimi şaşırdım..

hoşgeldin hayırlı olsun cnm..hamileyken oruç tutulmaz diye biliyorum doktorun bişey demedimi şaşırdım..

evet canim bendede oluyor ara ara.sebebi rahim buyuyormus.o da bize kasilma olarak yansiyormus.oyle duymustum.aynen benim goguslerde buyuo.zaten buyuktu.kimbilir dogumdan sonra ne kadar olurlar

doktorum bana düşük riskinden dolayı gezmeyi yasaklamıştı..dünden beri çıkp geziyorum annemle bi o kadarda korkuyorum yürüdükçe çabuk yoruluyorum kasıklarım ağrıyo..yine ağız tadıyla çıkamıyorum hemen oturcak yer arıyorum yaa :18::18::18::18::18::18::18::18:

Arkadaşlar rüyamda düşük yaptığımı gördüm çok korktum, Rüyası bile kötüydü Allah gerçekte kimseye yaşatmasın bide kız olduğunu gördüm.Cinsiyeti önemli değil Allah sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmeyi nasip etsin inş.
Acaba bu rüyanın anlamı ne ?

kizlar simdi disardan geldim.evime yakin yerde karin icin yag ve krem baktim,fazla cesit yoktu.simdi olanlari arastircam.bio diyor ama iceriginde bi sürü sey yaziyordu.gliserinde var.öyle olduktan sonra sür normal bebek yaglarini yada losyonlarini ayniya gelir dedim,bi tanesi hosuma gitti avakado badem yagi nar cekirdegi yagiydi.ama gecen bir dükkanda gör,üstüm bol cesit vardi.oraya gitcem.aciktim diye eve geldim.görümcem kayisi yagiyla gecirmis baya iyidi diyo.ablamlardada catlak problemi olmamisti.tecrübeli kimse yok henüz.ama hazir olanlarda farkettim en azindan güzel kokuyorlar.gerci su an iyi kötü bütün kokular rahatsiz etsede alacagim sey uzun vadede güzel koksun isterim.ya az önce adamin biri oturdu durakta yanima,bekliyoruz.cikartacaktim nerdeyse.yasli ayip olur diye baya bir tuttum kendimi
ne kadar güclü bir bünyem varmis ispatladim kendime masallah:90:

canim Allah korusun .okuyup gecmek istedim ama biri simdi bise yazar kafa yorarsin.yazmasin diye ben yazim dedim.bos ver neyse ne.bence bilinc altinda herseyi atlatiyoruz ve bunlar rüyamiza giriyor. bende evelki gün rüyamda dogum yapmistim.ameliyat yerim agriyordu ama ben yinede bebegime kalktim agrili agrili sarildim.bi daha böyle rüyalar görürsen ac cesmeyi akan suya anlat gitsin der eskiler.rahat edersin ok.

canım rüyalar her zaman hak değildir. Batıl rüyalar da vardır. Ama yine de rüya yorumlanana kadar havada uçan kuş gibidir yorumlanınca ayağı yere basar derler. Yani rüyan hayırlı bile olsa kötü yorumladığında allah korusun kötüye çıkabilir, o yüzden her rüyayı her yerde de anlatmamak lazım.. Bir de arkadaşın dediği gibi korkularından dolayı bilinçaltın bu tip rüyalar yaratabilir bunları kafaya taktıkça psikolojini kötü etkilersin. Bence de kötüye yorma, hayra yor, iyilikler düşün ki iyilikler üzerine olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…