ye tatliyi getir hakkiyi ye eksiyi getir ayseyide aci yemek isteyenlere bise yokmu acaba.
bu arada kizlar cin takvimine baktim kiz diyor ama esim yabanci bir internet kanalindan döllenme gününü göre bakti oda oglan diyor.ne garip.hehehe
hayirlisi olsun da insan merak ediyor.angel seninki gibi olsada söyle görsem. hala hayal gibi.esimde hala inanamiyorum diyo.
benim de çin takvimine göre kız işimiz fallara kaldı,çok merak ediyorum
Çin takvimini bilmem ama bu sitede okudum. sizde görmüşsünüzdür belki, ultrason görüntüsüne göre cinsiyet tahmin ediyolar.benim 3 ultrason fotosu var, üçünde de sola yapışık görünüyo bebek,yani erkek demek oluyomuş
merhaba canim.ben bu sietede kalp atisi kesenin ne tarafindansa ona göre belirlendigini okumustum ama kesenin nerde olduguna göre bilmiyorrdum.aynen benim minisimde solda hep.kasik agrimda hep ayni yerden.hayirlisi artik.
burda bir söylenti var zaten iki sene bir degisirmis .oglan furyasi iki senede bir döner kiz dönemi olurmus.ben ailemden ve cevreden takip ettigim kadariyla evet tutuyor.tam oglan furyasinin sonuna biz geliyoruz galiba.nisan anneleri.benimde ilk bebegim olcagi icin her halukarda cok heycanliyim.
bilmem digerlerindede ayni heycan olur mu ?farketmez heralde ilk son? ikinci ucuncuyu yapicaklara sormak lazim
valla çin takviminde bana da kız diyor bir oğlum var onda da tutuyor ama allah bilir tabii. kesedeki duruşuna göre nasıl bakacağımı bilemedim doğrusu ben ne sağda ne solda diyemiyorum. Heyecan meselesine gelince, 10 yaşında bi oğlum var benim bu ikinci hamileliğim ama aradan çok uzun yıllar geçtiğinden midir, yoksa o zamanlar çok küçük çocuk yaştaydım bişey anlamadım ondanmıdır bilemiyorum heyecan dorukta bende
benimde yaş 29 temmuz ayından bakınca kız gözüküyo inansakmı
Çin takvimini bilmem ama bu sitede okudum. sizde görmüşsünüzdür belki, ultrason görüntüsüne göre cinsiyet tahmin ediyolar.benim 3 ultrason fotosu var, üçünde de sola yapışık görünüyo bebek,yani erkek demek oluyomuş
slm kizlar.birazdan hastaneye gidicem bana dua edin.uzanmistim kalkdim wc de tuvalet kagidina pembemsi kan geldi..korktum,insallah önemli bsie degildir.renkli olsa korkmazidmda biraz acik renk temiz kan...
cnm inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına,rahat olmaya çalış hepimizde var benzer evhamlı durumlar,doktorun hangi ilacı verdi mide bulantın için?ben de çok muzdaribim de bu konuda..
slm kizlar.birazdan hastaneye gidicem bana dua edin.uzanmistim kalkdim wc de tuvalet kagidina pembemsi kan geldi..korktum,insallah önemli bsie degildir.renkli olsa korkmazidmda biraz acik renk temiz kan...
Teşekkürler canım inş hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeğimize drum rennie diye bi şurup verdi çok memnun kaldım bir günde 4 ölçeğe kadar kullanabilirsin dedi ben sadece ihtiyaç oldukça alıyorum dün yoktu mide yanmam hiç almadım bugün öğle yemeği biraz fazla kaçırdım yanma başlayınca yine kullandım.Gebelerde sorunsuzca kullanılabiliyormuş.
Bu arada bende sizler gibi acıyı çok yiyorum 61 kilo ile hamile kaldım şuan 63 kiloyum biraz hızlı gidiyor gibiyim:)Çin takvimine bende merak edip bakmıştım 28 yaşındayım temmuz kız çıkıyor:)hakkımızda hayırlısı ilk bebeğimiz olduğu için cinsiyeti önemli değil sağlıkla gelsin yeter.
ben şuara hiç bişeyi iştahla yiyemiyorum.yemek için yiyorum yani,bulantılarım var bazı günler çok kötü oluyor.51 kilo ile hamile kaldım şuan 49 kiloyum
:44: iştahla yemek yemeyi özledim..
öyle cnm tabi kız-erkek önemli deil,sağlılı sıhhatli olsun da bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?