2012 mart-nisan anneleri buraya

benim de çin takvimine göre kız işimiz fallara kaldı,çok merak ediyorum

aramıza yeni katılan tüm hamişler hoşgeldiniz
kızlar anlaşılan hepimiz bol bol gaz sorunu yaşıyoruz walla karnımızdaki şişlik gazdan ibaret minişler daha 5-10 gr walla ben bitek kocamın yanında rahatım sal gitsin :)))) şu karınağrım ve sancısıyla gelen ishalim bi dursa rahatlıcam ay önceden çişim gelir çıkamazdım şimdide bu.. wc benim evim oldu hamileliğim klozette oturarakmı geçicek

ne demisler fala inanma falsiz kalma.napalim.benim bir cinli arkadasim var bi ara sorarim genelde tutuyormuymus diye.
valla calismayinca herne kadar biselerle mesgul olsamda bos zaman bol.akla gelmicek seyleri bile okur arastirir oldum :90:
neyse kocacim yarindan itibaren izne ayriliyorda üc haftam onla yogun gececek.tam ihtiyacim olan zaman.yolculugada cikamiyorum testlerim falan yapilcakmi henüüz bise bildigimde yok.tam esim is basi yapar haftalarim dolar biraz annecime kacarim.o zamana hassas zamanimda biter.arastirdim ucak yolculugu doktor izniyle mümkünmüs. sekizinci aya kadar aliyormuslar ucusa

Çin takvimini bilmem ama bu sitede okudum. sizde görmüşsünüzdür belki, ultrason görüntüsüne göre cinsiyet tahmin ediyolar.benim 3 ultrason fotosu var, üçünde de sola yapışık görünüyo bebek,yani erkek demek oluyomuş

merhaba canim.ben bu sietede kalp atisi kesenin ne tarafindansa ona göre belirlendigini okumustum ama kesenin nerde olduguna göre bilmiyorrdum.aynen benim minisimde solda hep.kasik agrimda hep ayni yerden.hayirlisi artik.
burda bir söylenti var zaten iki sene bir degisirmis .oglan furyasi iki senede bir döner kiz dönemi olurmus.ben ailemden ve cevreden takip ettigim kadariyla evet tutuyor.tam oglan furyasinin sonuna biz geliyoruz galiba.nisan anneleri.benimde ilk bebegim olcagi icin her halukarda cok heycanliyim.
bilmem digerlerindede ayni heycan olur mu ?farketmez heralde ilk son? ikinci ucuncuyu yapicaklara sormak lazim

valla çin takviminde bana da kız diyor bir oğlum var onda da tutuyor ama allah bilir tabii. kesedeki duruşuna göre nasıl bakacağımı bilemedim doğrusu ben ne sağda ne solda diyemiyorum. Heyecan meselesine gelince, 10 yaşında bi oğlum var benim bu ikinci hamileliğim ama aradan çok uzun yıllar geçtiğinden midir, yoksa o zamanlar çok küçük çocuk yaştaydım bişey anlamadım ondanmıdır bilemiyorum heyecan dorukta bende

ay masallah ya ne güzel.aile büyüyor yeni heycanlar.allahim isteyen herkese böyle versin .

slm kızlar minişlerimiz nasıl..ben diyorumki hepimiz çin takvimine baksın ve aklında tutsun
cinsiyetler tesbit edildiğinde kamuoyuna açıklayalım doğrumu tutuyoo..liste yapmasını bilsem ilk sayfaya adları ve çıkan cinsiyetle doktorunkini
yazsak bilen varsa yazabilirmi..herhes takvime göre yaşını ayını ve cinsiyetini öğrenip yazabilirmi?????
benimki yaş 29 temmuz ayı kız :))

bende biliyorum atlanta yazmıştı :)) ben resme baktım bişey anlamadım ne sağda ne solda ortada duruyo gibi

bende biliyorum atlanta yazmıştı :)) ben resme baktım bişey anlamadım ne sağda ne solda ortada duruyo gibi

slm kizlar.birazdan hastaneye gidicem bana dua edin.uzanmistim kalkdim wc de tuvalet kagidina pembemsi kan geldi..korktum,insallah önemli bsie degildir.renkli olsa korkmazidmda biraz acik renk temiz kan...

Son düzenleme:
cnm inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına,rahat olmaya çalış hepimizde var benzer evhamlı durumlar,doktorun hangi ilacı verdi mide bulantın için?ben de çok muzdaribim de bu konuda..

Teşekkürler canım inş hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeğimize drum rennie diye bi şurup verdi çok memnun kaldım bir günde 4 ölçeğe kadar kullanabilirsin dedi ben sadece ihtiyaç oldukça alıyorum dün yoktu mide yanmam hiç almadım bugün öğle yemeği biraz fazla kaçırdım yanma başlayınca yine kullandım.Gebelerde sorunsuzca kullanılabiliyormuş.

Bu arada bende sizler gibi acıyı çok yiyorum 61 kilo ile hamile kaldım şuan 63 kiloyum biraz hızlı gidiyor gibiyim:)Çin takvimine bende merak edip bakmıştım 28 yaşındayım temmuz kız çıkıyor:)hakkımızda hayırlısı ilk bebeğimiz olduğu için cinsiyeti önemli değil sağlıkla gelsin yeter.

slm kizlar.birazdan hastaneye gidicem bana dua edin.uzanmistim kalkdim wc de tuvalet kagidina pembemsi kan geldi..korktum,insallah önemli bsie degildir.renkli olsa korkmazidmda biraz acik renk temiz kan...

İnş önemli bişey yoktur canım yat dinlen ilk 3 ay çok önemli.

ben şuara hiç bişeyi iştahla yiyemiyorum.yemek için yiyorum yani,bulantılarım var bazı günler çok kötü oluyor.51 kilo ile hamile kaldım şuan 49 kiloyum
:44: iştahla yemek yemeyi özledim..
öyle cnm tabi kız-erkek önemli deil,sağlılı sıhhatli olsun da bebişler

cnm geçmiş olsun iyimisin bişi yok dimi?? kızlar noluyo böyle 8.9. haftalara dikkat edin lekelenme çok kişinin başına geliyo yatıp dinlenmek lazım düşük açısından 12-14. haftalardan sonra daha risksiz olurmuş..doktorun ne dedi merak ettim..dikkat et kendine bak uzaktayız yalnız çok zor oluyo cnm..allah yardımcın olsun..

geçicek cnm merak etme bak tecrübeyle sabit 11. haftadan itibaren benim yemek yerkenki bulantılarımdan midemin kalkmasından kurtuldum rahatladım azcık..kendi yaptığım şey iğrenç geliyo bide cnm hala bişey istemiyo iştahsızlık aynı kaldı..zaten buna rağmen 2 kilo aldım şimdiden...

ağustos böcüklerinin hamişleri nerde, atlanta ve adını hatırlayamadığım bebişimin arkadaşlarının anneleri nerdesiniz yahuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…