2012 mart-nisan anneleri buraya

Merhaba ben yeni katıldım aranıza,Bende 8+4 hamileyim....Sabahları bulantım çok fazla 2 haftadır her sabah kusuyorum umarım en kısa zamanda geçer

merhaba canim hayirli olsun tebrik ederim.

kizlar nerdesiniz kimseciklerde yok bgn.su an klasik yayla corbasi yapiyorum.bulantim gecmis gibi iki gündür rahatim diye dün yemek pisirdim ama yiyemedim.agir geldi.bi süre daha böyle salata makarna yogurtlu corba kahvaltiya devam etmeliyim galiba.Allahtan meyve az yerdim onu cok tüketir oldum.her gün muz, üzüm ve elma yiyiorum sütümüde yatarken iciyorum.tok olunca sabaha kadar uyur oldum.

slm kızlar,
dün doktor randevum vardı herşey normal dedi doktorum çok şükür..8 haftayla uyumlu dedi,ilk kez kalp atışını duyduk bebeğimizin çok güzel bi andırabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize..yalnız bu mide bulantılarıyla başım derttemutfağa bile giremiyorum hiç bişeyi iştahla yiyemiyorum yemeye çelışınca da malum son..geçeceği günleri iple çekiyorum..

aramıza yeni katılan arkadaşlar var hoşgeldiniz diyorum onlara da

slm kızlar 11+1 deyim dün doktorumdaydım bebeğimi gördüm elleri kolları netdi artık annesinin kuzusu 4 cm olmuş hareketsizdi çok korktum doktor uyuyo diyince rahatladım anneanneyi görünce uyukladı tembel sıpa
neyseki uyandı kıpır kıpır ellerini bacaklarını oynattı parmağını emiyo gibiydi kızlar nasıl bi duygu bu Allahım nazarlardan korusun meleğimizi
1 ekimde 2 li testim olucak off bu kadar zaman nasıl geçicek 17 gün kuzumu göremicem Allahıma emanet rabbim hepimizin meleklerini korusun..malum herhafta düşük riskimden dolayı kontrollerim vardı miniğimide görüyodum..bu arada AYNISEFA cım artık daha rahat yemek yiyorum bulantılarım azdaha hafifledi..annem geldi özlemiştim zaten yardım ediyo yemeğimi yapıyo saolsun darısı seninde başına
doktorum dün azar azar yürümeme dışarıda dolaşmama izin verdi hemen alışveriş yaotık anneannemiz havlu takımı battanye body aldı..

Yaaa yazınızı okurken ağladım... bende haftaya 10 haftalıkken kontrole gidecem. Acaba bende görebilir miyim büyüdüğünü çok merak ediyorum. Allah sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmeyi nasip etsin aminn..

unuttum bu arada doktorum 1,7 kg aldığım için kızdı ama napim yiyip yattım hareket yok gezme yok evdeyim resmen 1 aydır hemen savunmaya geçtim..sizi bilmem ama içim kazınıyoo nasıl bi açlık bu önceden masadan aç kalktığım için acıkıyorum sanıyodum oysa şimdi birazdaha rahat 1 tabak yemek yiyorum midem bulanmadan mideme inmiş oluyo geceleri açlıktan uyanıyorum içim geçiyo ayyyyyy bu gidişle obez olcam garanti 18 kg alırım

unuttum bu arada doktorum 1,7 kg aldığım için kızdı ama napim yiyip yattım hareket yok gezme yok evdeyim resmen 1 aydır hemen savunmaya geçtim..sizi bilmem ama içim kazınıyoo nasıl bi açlık bu önceden masadan aç kalktığım için acıkıyorum sanıyodum oysa şimdi birazdaha rahat 1 tabak yemek yiyorum midem bulanmadan mideme inmiş oluyo geceleri açlıktan uyanıyorum içim geçiyo ayyyyyy bu gidişle obez olcam garanti 18 kg alırım

ya canim acayip mutlu oldum msjini okurken .masallah Allahim nazarlardan saklasin.gözünaydin hem bebiisni görmüssün hemde annecini.ayni anda.kendimi dusundum,hayal ettim galiba.insallah bende görüürm annecigimi.bebiisnde nasil büyümüs massallahhh baya secilecek kadar ekranda glörünüyor yani.inanamiyorum.Allahin mucizesi iste baska ne olabilirki.....bebismi annemi artik seni dirilten hehehehehe disari bile cikmissiniz kiz. annende kim ne mutludur ucuyordur eminim.yavrusunun yavrusu olcak ....
kiz simdiden baslarsaniz alisverise yandiniz hehehehe her ay her ay doyulmaz ki bebek cicilerine

ayyyyyyy masallahhh

kiz annende yaninda uzun kalirsa bilmem artik hazir yemegi buldukca götürürsün.

ay ye valla bütün topikde yiyemeyenlerin yerine :90::90:

kiz annende yaninda uzun kalirsa bilmem artik hazir yemegi buldukca götürürsün.

ay ye valla bütün topikde yiyemeyenlerin yerine :90::90:

ay ne güzel maaşallah valla özendim,ben de çok özlüyorum annemi,öyle ihtiyacım var ki şefkatine,kustukça ağlıyorum,ama uzakta annem gelemez,sen bizim yerimize de ye cnm,bi de sıcacık sarıl anneciğine..

saol cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun kimsenin sevincini yarı yolda bırakmasın aminnn..dikkatli bak görünüyo kollar eller benim doktor bide 4 boyutludanda gösteriyo renkli olunca daha net parmak bebişler
parmak kadar boyu var :)) benim göbek hep 5 aylık gibi

Allah tamamına erdirsin canım, umarım birgünde mutlu sonu paylaşırsın bizlerle..
bende bugün 8. haftama girdim. önceleri 7 haftalıkları görünce"oooo onlarınki bayaa büyümüş diyodum"
şimdi çok şükür bizde ilerliyoruz yavaş yavaş.
bende 10 gündür görmüyorum mucizemi. bakalım ne durumda caba benimki

cnm ya saol inşallah sende yakınlarda annene kavuşursun bak moralle insanın iştahıda açılıyo..uzakta olunca zor geçicek hamileliklerimiz..haftaya gidicek mesela :2::2::2::2::2: yine özlicem bide sağlık problemleri olduğu için çok sık gelemiyo doğuma gelirim diyo düşün 5-6 ay yine göremicem bende annesi yanında olanlara çok imreniyorum parmak bebişime gelice gerçekten mucize gibiler :)) onu ekranda görmek nebüyük keyif eve gelincede ultrason kağıdına bakıyorum öpüp konuşuyorum bide karnımızda hareketini hissetsek naparız kimbilir
şimdiden nerde doğum yapıcam stresine kapıldım annem kızıyo beynini bide bunla doldurma diye ay biz zaten annemle zıt kutuplarız yanyana gelince kediköpek gibiyiz uzaklaşlım günde 3-4 kere telefonlaşırız burçlarımız zıt uyuşmuyoz yanyana gelince annem torun bakımında 3 tane büyüttü doydu bi nevi :)) kavınvalidemde daha ilk olcak o çok mutlu heycanlı para biriktiriyo alışveriş yaparız galiba haftayada o gelicek bayabi kalıcak...
bu arada bebek nedeniyle biz kocamla 2 aydır kankayız hem yasak hemde psikolojikmen rahat edemem bişey olursa diye..bizim gibi olan varmı acep

ay ne güzel maaşallah valla özendim,ben de çok özlüyorum annemi,öyle ihtiyacım var ki şefkatine,kustukça ağlıyorum,ama uzakta annem gelemez,sen bizim yerimize de ye cnm,bi de sıcacık sarıl anneciğine..

cnm benim bizde ailelerden uzaktayız..benim annemde sağlk problemleri olduğundan fazla gelemiyo mesela 1 seneyi gçti 2. gelişi bu..haftaya
dönücek dönüşler zor oluyo çok üzülüyorum alışcaz artık mecburuz.darısı seninde başına..bebişlerimiz bi doğsun artık onlar bizim dert ortağımız
yaşam sevincimiz olucak...sen yurtdşındamısın

cnm benim bizde ailelerden uzaktayız..benim annemde sağlk problemleri olduğundan fazla gelemiyo mesela 1 seneyi gçti 2. gelişi bu..haftaya
dönücek dönüşler zor oluyo çok üzülüyorum alışcaz artık mecburuz.darısı seninde başına..bebişlerimiz bi doğsun artık onlar bizim dert ortağımız
yaşam sevincimiz olucak...sen yurtdşındamısın

Cnm bu arada kaç kilosun merak ettim ben 6 haftalıkken gitmiştim o zmn 61 kiloydum, şimdi bilmiyorum 8+5 oldu.

saol cnm darısı başına hadi..bende nerde bizim ağustos böcüğü anneleri diyodum ben 11. haftadan beri mide buantılarından eskisi kadar rahatsız olmuyorum çok şükür azcık hafifledi...sen ne durumdasın progestana devammı ben 2. kutuyuda bitirdim doktor yanımda bulunsun diye 1 kutu daha almamı uygun buldu..onu içtiğim zaman kasıklarım çok rahat kasılma ağrı falan yok ama ilacın saati geçince kasılma ağrı oluyo gibi..normaldede kasıklarda ara ara ağrısı olan varmı doktora sormayı unuttum..

gunaydin canim ne güzel annemi görsemde bizde didissek.bazen cok iyi anlasiiriz bazen gereksiz yerde sesler cikmaya baslar.zaten klasik galiba..annemin dört torunu vardi bebekken dogumlarda hep bakti ama sonrasinda sikayet ederdi ablamlara bunlar benim sözümü dinlemiyor diye. bu arada annem ögretmen bir sürü ögrencisi olmus.kendi torunalrinada hep ögrencileri gibi davranirdi.annemde onlara hikaye okusun biseler anlatsin onlarda siniftaki gibi akilli uslu otursunlar isterdi.bende derdim anne sen böyle davraniyosun bu tenefüs zili hic calmiycakmi. bakalim benimkisine nasil olcak
bu arada ben son 5,6 ay bebegimiz olsun diye korunmayi birakmistim,hatta son ay doktorum ilac vermisti.ovulasyon gunelrimi takip edip esimle calisma yapiyordum ama esime kabak tadi vermeye baslamisti.zoraki olunca.simdide hamile kaldim muayenede benim haberim yok doktor esime cinsel iliski yasak demis.uc aya kadar.bebek olsuurken enfeksiyon riski olabilir diye.e diyorum kiymetini bilmedin zamaninda simdi mum gibi eriyorsun.
doktoruna bi dahaki görüsmede sorabilirsen sor.sormadanda riske girme bence :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…