Canım bende de siyatik başladı henüz doktora gitmedim ama yabancı sitelerin çoğunda yazıyor özellikle bu haftalarda oluyormuş. Rahim büyüdükçe siyatik sinirine baskı yapıyormuş o da ayakta fazla kalmamı ve eğilmemi engelliyor.
Masaj ve dinlenmek iyi geliyor. Ağrı noktasına bebe yağı ile masaj yapılınca baya iyi geliyor.
kızlar hesaplama yapanlar sonucu
kafası karışıp yapamayanlar doğum yılı ve ayını tabi hamile kaldığı ay yazsınlar bakalım tutacakmı.
bu arada sat la hamile kaldığınız ay farklı olabilir 25 temmuz sat ise hamile kaldığınız ay ağustostur mesele bunada dikkat edin
bu topik çok boş kalıyo sankimm nerdesiniz kızlar huhuuuuu
selam annişler nasılsınız?? her şey yolunda gidiyordur inşallah.
Ya ben bu mide bulantılarına artık dayanamıyorum 1 hafta da 2 kilo verdim çıkarsam rahatlıycam ama o da yok. Varmı bi çözümü ne olursunuz yardım edin nasıl durur bu bulantılar ne zaman bitecekk her sabah aglayarak yataktan kalkmak istemiyorum artık
selam angel nasılsın görüşmeyeli
selam arkadaslar dr .dan yeni geldim ben hepinize göre yeniyim galiba 6 haftalık bebişimizin kalp atışlarını hissedebildi dr. allah ıma şükürler olsun.. gelelim banaaa.... testler yapıldı herşey normal ve yolunda dedi ama tansiyon 9 -6bas agrısı mide bulantısı aynen devam ilaç ve kalçadan iğne verdiiiiiiiiii ooff ne sinir bozucu yaaa igne olmamak için önce hapı içeyim gecmezse iğne yaparız olmaz mı dedim oluuurr dedi:):):) oleyyy
bu arada PRNSS arkadasım sana da selamlar yazıma cevap vermişşsin sen en azından çıkarabiliyorum diyosun ben onu da yapamıyorum kiii .. desenee daha 2-3 ay böyle sabredicez allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla bebişlerimizi kucagımıza almayı nasıp eylesin inşallah. amin...
selam arkadaslar dr .dan yeni geldim ben hepinize göre yeniyim galiba 6 haftalık bebişimizin kalp atışlarını hissedebildi dr. allah ıma şükürler olsun.. gelelim banaaa.... testler yapıldı herşey normal ve yolunda dedi ama tansiyon 9 -6bas agrısı mide bulantısı aynen devam ilaç ve kalçadan iğne verdiiiiiiiiii ooff ne sinir bozucu yaaa igne olmamak için önce hapı içeyim gecmezse iğne yaparız olmaz mı dedim oluuurr dedi:):):) oleyyy
bu arada PRNSS arkadasım sana da selamlar yazıma cevap vermişşsin sen en azından çıkarabiliyorum diyosun ben onu da yapamıyorum kiii .. desenee daha 2-3 ay böyle sabredicez allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla bebişlerimizi kucagımıza almayı nasıp eylesin inşallah. amin...
iyiyim cnm sen nasılsın..buaralar kalbim çok hızlı atıyo hep tıkanıcakmışım hissi var baş ağrılarım başladı onun dışında iştahsızlık aynı
bebeğimle konuşup duruyorum :emir_bebek emir_bebek:
kızlaar ben çok halsizim çok güçsüzüm,okullar başladı e tabi ben de görev başına.bugün ders anlatmak bi yana ayakta zor durdum.çok zor bi gündü.belim de ağrıyor ayakta kalınca..aynı durumda olan varmı?dr kontrolüme 3 hafta var.aceba herhangi bişeyin eksikliğinimi yaşıyorum vitamin falan??malum bu aralar iyi beslendiğim söylenemez..
teşekkürler canım ben de iyiyim hala bulantım var. bebeğimle konuşmaya çalışıyorum ben de ama sanki cinsiyeti belli olursa daha rahat konuşacağım gibi hissediyorum. ooolum ya da kıııızııııııııım diye seslenicem inşallah.
bende çileğim diye isim taktım boyutu okadarmış diye okumuştum biyerde öyle kaldı haftalardırçilek kızım :)) hep kız diyesim var ama kısmet artık..
slm cnm bende de bel ağrısı çok azcık ayakta kalim yürüyim hemen başlıyo..sen bide çalışıyosun allah yardımcın olsun..vitamin folik acid ve kan hapını içiyomusun..bende midem almadığından daha doğrusu biçok yemek hala koktuğundan düzgün beslenemiyorum..
hayırlısı canım. içinize doğan cinsiyeti çok hafife almayın diyorlar ama hiç bir bilimselliği yok bunun tabi. ben dün gece rüyamda yine açık mavi bebek takımları içinde oğlum varmış onu gördüm, çok yaramazdı.. bu kaçıncı oğlan çocuk rüyası oldu kız çıkarsa çok şaşırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?