2012 mart-nisan anneleri buraya

kızlar hesaplama yapanlar sonucu
kafası karışıp yapamayanlar doğum yılı ve ayını tabi hamile kaldığı ay yazsınlar bakalım tutacakmı.
bu arada sat la hamile kaldığınız ay farklı olabilir 25 temmuz sat ise hamile kaldığınız ay ağustostur mesele bunada dikkat edin

saol cnm benim gibi 5 saat yürüsede alışverişden bıkmayan birine çok fena oldu..şimdi dışarı çıktıkça oturucak yer arıyorum

slm böyle sonuçlar değişiyo yaşa 1 ekledim 30 oldu..son adet 3 temmuz ama doktorlara görede temmuz ayında hamile kaldım şimdi ağustostan mı bakıcam böyle hiç bişe anlamadım ağustos oluncada erkek oluyo..sen hesaplarmısın yanlışlık bendemi acaba 82 doğumluyum son adet 3 temmuz

günaydınnnnnnnnn
kızlar boşverin çinlileri minlileri Allah eli kolu düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize..tabikide merak etmek hepimizin hakkı ben çatlıyorum mesela ayın birinde 2 li testim var 13.-14. hafta civarına denk geliyo öğrenebilirmiyim acaba diye
kafaları dağıtalım kızlar ziraaa benim çok ihtiyacım var psikolojimi düzeltmeye tedavi şeklimde alışveriş yapmak yada alıcakmış gibi bakınmak minişlerinize hiç bişeyler bakmadınızmı aldınızmı..azcık ilk önce alınması gerekenleri markalarını fiyatlarını kampanyaları paylaşalım derim ben..mesela mothercarede bebek beşiklerinde %50 indrim vardı ama kıyafetlerden tutunda herşey çok pahalı bi tulum 77 tl çıtçıtlı bir body 30-40 beni aştı..arkadaşlarım indirimlerini takip et kıyafetler çok kaliteli diyolar aman bebek 2 kere giyiyo büyüyo yazık pahalı almaya..

Cnm bende aynı durumdayım sabah kalktığımda suratımda acı ifadesi, elim karnımda... sabah üzerimi giyip işe gitmek için yola çıktığımda her sabah otobüste çıkarıyorum. 4.ay da geçer diyorlar inş. Benim ki şuan 9+4 daha çok:85:
Allah yardım etsin inş.

selam arkadaslar dr .dan yeni geldim ben hepinize göre yeniyim galiba 6 haftalık bebişimizin kalp atışlarını hissedebildi dr. allah ıma şükürler olsun.. gelelim banaaa.... testler yapıldı herşey normal ve yolunda dedi ama tansiyon 9 -6 bas agrısı mide bulantısı aynen devam ilaç ve kalçadan iğne verdiiiiiiiiii ooff ne sinir bozucu yaaa igne olmamak için önce hapı içeyim gecmezse iğne yaparız olmaz mı dedim oluuurr dedi:):):) oleyyy

bu arada PRNSS arkadasım sana da selamlar yazıma cevap vermişşsin sen en azından çıkarabiliyorum diyosun ben onu da yapamıyorum kiii .. desenee daha 2-3 ay böyle sabredicez allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla bebişlerimizi kucagımıza almayı nasıp eylesin inşallah. amin...

selam angel nasılsın görüşmeyeli

iyiyim cnm sen nasılsın..buaralar kalbim çok hızlı atıyo hep tıkanıcakmışım hissi var baş ağrılarım başladı onun dışında iştahsızlık aynı
bebeğimle konuşup duruyorum :emir_bebek emir_bebek:

hayırlı olsun cnm allah kucağına almayı nasip etsin..hoşgeldin topiğimize..bulantılar 10. haftadan sonra biraz daha hafifliyo bende öyle oldu..

hayırlı olsun cnm hoşgeldin..

kızlaar ben çok halsizim çok güçsüzüm,okullar başladı e tabi ben de görev başına.bugün ders anlatmak bi yana ayakta zor durdum.çok zor bi gündü. belim de ağrıyor ayakta kalınca..aynı durumda olan varmı?dr kontrolüme 3 hafta var.aceba herhangi bişeyin eksikliğinimi yaşıyorum vitamin falan??malum bu aralar iyi beslendiğim söylenemez..

teşekkürler canım ben de iyiyim hala bulantım var. bebeğimle konuşmaya çalışıyorum ben de ama sanki cinsiyeti belli olursa daha rahat konuşacağım gibi hissediyorum. ooolum ya da kıııızııııııııım diye seslenicem inşallah.

slm cnm bende de bel ağrısı çok azcık ayakta kalim yürüyim hemen başlıyo..sen bide çalışıyosun allah yardımcın olsun..vitamin folik acid ve kan hapını içiyomusun..bende midem almadığından daha doğrusu biçok yemek hala koktuğundan düzgün beslenemiyorum..

bende çileğim diye isim taktım boyutu okadarmış diye okumuştum biyerde öyle kaldı haftalardır çilek kızım :)) hep kız diyesim var ama kısmet artık..

bende çileğim diye isim taktım boyutu okadarmış diye okumuştum biyerde öyle kaldı haftalardır çilek kızım :)) hep kız diyesim var ama kısmet artık..

hayırlısı canım. içinize doğan cinsiyeti çok hafife almayın diyorlar ama hiç bir bilimselliği yok bunun tabi. ben dün gece rüyamda yine açık mavi bebek takımları içinde oğlum varmış onu gördüm, çok yaramazdı.. bu kaçıncı oğlan çocuk rüyası oldu kız çıkarsa çok şaşırıcam

valla cnm ne yalan söyleyim su içmek bile midemi kötü ettiği için folik asiti aksattığım oluyor.onun dışında da ilaç vermedi doktorum.kansız mı kalıyorum aceba..

kesin oğlandır senin bende oğlumu gördümmson sat ve doğum yılın neydii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…