2012 mart-nisan anneleri buraya

Allah metanetini korusun canım sen güçlü birisin. Yeniden gebelik için korkma doktorun süre verdiyse sonra kendini hazır hissettiğinde denersin. benim ve neredeyse arkadaşlarımız yüzde doksanının ilk gebelikleri düşükle sonlandı. Dua ediyorum hayırlısıyla sağlıkla gelsin diye. ilk düşüğün hayırlı olduğu kısa sürede gerçekten ortaya çıkmıştı. Bu gebeliğimde kan pıhtılaşması teşhisi konmasa belki gebeliğim bu kadar bile ilerlemezdi. iğne kullanmaya başladım. yeni gebelik düşünmeden önce şayet yaptırmadıysan bu testi yaptırmak için doktorunla konuşmanı tavsiye ederim. normal şartlarda üçüncü düşükten önce ödenmiyor ama bir anne için o durumu beklemek çok zor. inşallah sağlıkla hayırlısıyla gelir bebeğin.

pıhtılaşma testlerini 1 ay sonrası için önerdiler canım. onları fırsat bulduğum bir sırada yaptırıcam inşallah. ilk gebeliklerde çok sık yaşanıyor sanırım. bakalım ilk ve son düşük olur inşallah.
benim arkadaşımda 2. düşükten sonra pıhtılaşma için iğne kullandı şimdi 8 aylık hamile. bence sende kafana takma, sorun bulunmuş sonuçta ve tedavisi yapılıyor. bence sorun yaşamazsın artık. tabi daha kesin konuşabilmek için 3 ayı tamamlamak lazım. seninde 3 ayın bitmesine çok bişey kalmadı sanırım. kendine iyi bak canım..

inşallah ilk ve son olur canım. Sen de kendine iyi bak. test sonucunu bildir öğrendiğinde, dilerim çıkmaz ama çıkarsa da burada kalabalık bir pıhtılaşama grubu var forumda. yardımcı olacaktır arkadaşlar.

atlanta çok üzüldüm cnm..
uzun süredir yoktun zaten hayırdır inşallah diyordum merak etmiştim.Allah sabır versin.ama güçlü gördüm seni.her zaman ki gibi sağduyulusun.her şeyde vardır bi hayır..kendine çok iyi bak..

ben yeniyim aranizda..sat a gore mart 27 de dogumum insallah..
yazdiklarinizi okurken atlantanin yazdigini okudum..cok uzuldum, Allah sabirlar versin.insallah yeniden Allah guler yuzunuze.. benimde stresli geciyo esimle neyseki duzelttik yoksa bebegi aldirip yoluma bakmak zorunda kalacaktim (
umarim hepiniz iyisiniz sanirim en ileride benim tarihlere bakilirsa.. :))

slm kızlar dün doktorumuzdaydık her gidişimde onu hareketsiz yatarken görüyorum hep korkuyorum duyduklarımız nasıl içimize işliyo korku oluyo içimizde..uyuyodu yine minnoşum 2 li testi yaptırdık inşallah temiz çıkar sonuçlarımız..doktorumuz boyunu enini ölçtü büyümüş sıpamız :)) kesin değil ama pipi görüyorum dedi :)) biz kendimizi kıza inandırmışken oğluşumuz mu olcak ne 15-20 gün içinde daha net bişey söylerim dedi :) eve gelene kadar eşimle pipi aşa pipi yukarı çok güldük sağlıklı olsunda insan hertürlü mutlu oluyo
yol boyu ne sünneti ne askerliği ne damatlı kaldı :)) erkekte bize çok iş düşüyo çokk para lazımm çokkk
bu arada dün annemi yollavurduk evine döndü yine kaldım yalnız yaban gurbet ellerde :) bu arada bana destek ve moral verdiğiniz için saolun kızlar..hiçbişey yokmuş gibi davranıcam artık bebeğimi düşünmem lazım..
hadi bakalım topiğimize erkek geliyo galiba :)))))))))) sizden de alalım haberleri

hoşgeldin cnm zorlu günleri atlattığına sevindim bebek insanı hayata bağlıyo çok güzel bir duygu allahım tüm isteyenlere nasip etsin..seninle çok yakınız 12+2 olmuşum dün doktorumdaydım..cinsiyet bellimi varmı bi tahmin..

ben new york tayim, burda cinsiyeti 20. haftada soyluyolar emin olmadan soylemiyolarmis ( baya var yani.bu hafta ikili testimiz vardi sanki ben pipi gordum :)) kiz istiyorum ama hayirlisi :) sen nasilsin, mide bulantisi falan? biraz kasik agrisi disinda sanki hicc hamile degilim bulanti kusma sifir

slm canim.hayirli olsun bebisin.umarim sag salim dünyaya getiririz bebislerimizi.
Egerki dogup büyüdügümüz yer degilse uzakda olmak zor böyle zamanlarda.gezmek tozmak bir yasam sürmek güzel ama bu tür zamanlarda uzak diyarlarda olmak bazi degerleri iyiden iyiyiye arattiriyor. her sey bi yana es destegi gercekten önemli.esde sorun yaparsa bebisi gördügünde zaten yaglari eriycektir :90:yoksa gerisini sende bosver.aramizda nerdeyse bir ay var.bende ikili test icin hazirlaniyorum .Allahim hayirlisini versin.

canim Allah kavustursun anneni yolcu etmissin.biraz yemek stogu yaptinizmi bari :90:
fasulyenden fasulyelikden cikmis terfi etmis artik ama düsündümkü belkide bebisiin kordonunu görmüssündür pipi diye :86: Allah saglikla kucagina almak nasip etsin.bak herhalukarda esinle seni mutlu etmis baya bir muhabbetlere götürmüs hep böyle mutlu ol gül.
alisveris durumlari iicnde bence biraz daha bekle.kiza heveslenip aldiklarini oglusuna kullanmak istemezsin dimi .
ikili testinde insallah güzel sonuclar alirsin.bende simdi ona hzirlaniyorum.ne zaman belli olcakmis sonucun.

Herkese merhaba, diğer nisan anneleri topiğinden transfer oldum buraya:)

3,5 yaşında KK ile büyüttüğüm bir oğlum var.
Mayıs ayında düşük yaptım. Sürpriz bir şekilde temmuzda tekrar hamile kaldım
Şu an tam düşük yaptığım haftada olduğum tekrar olacak mı korkusuyla çok stresliyim. Korkudan geçen haftaki kontrolüme bile gitmedim.

Eşimin ısrarlarına dayanamayıp yarın gideceğim. İnşallah güzel haberlerle dönerim

:18::18:
...........................................
bende dün doktora gittim ikili test sonucunu gösterdim herşey normal benim doğum mart sonu 25 igibi cinsiyet sordum doktorum erkek sanırım dedi 3 hafta sonr atam net belli olucak dedi kız olursa süpriz olur erkeğe benziyo dedi birde doktorum kesen sarkmış kendini yormuşsun çok dedi moral bozuldu PROGESTANilacı verdi rahim rahatlatırmış düşük riskin var dedi..
benim 2 oğlum var planlı bir bebek değildi 3 sü ama istedim bu çocuğumu çoook erkek olabiri deyince doktorum biraz suratım düşsede yinede çok istiyorum yavrumu...paylaşmak istedim sanırım bu sene erkek senesi :)))):

canım yoluna girmesine çok sevindim. hoşgeldin

angel tebrik ederim canım :) ilk cinsiyet sanırım değil mi aramızda? minik bir oğlan sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun inşallah

hoşgeldin canım. yüreğini freah tut. inşallah herşey yolunda gidecek. eşin ısrar etmekte doğru yapmış bence. doktordan sonra haberlerini bekliyoruz.

tebrikler inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat olsun :) ben de iki aydır progestan içiyorum. herşey yolundaysa inşallah bir sonraki kontrolümde doktor keser ilacı. midemi çok bozuyor.

canim Allah saglik sihhat versin.dikkat et,pozitif düsün.yakinlarindanda imkanin varsa yardim iste.diger yavrularininda ilgiye ihtiyaci var diye mecbur yoruluyorsundur.ne tatli yorgunluklar gibi disardan bakinca.aileydik simdi kendimiz aileler kuruyoruz,büyütüyoruz ne ilginc.

Allah bebegini sana bagisliycaktir,yorma kendini sende dinlen bol bol .doktorunada yinede git.ayni sey olcak diye bisey tabiki yok.kolay degil seni anliyorum ama git ve bize güzel haberler getir

sen bayabaya bi uzakta okyanus ötesindesin :))) aileler burdamı zor olmuyomu,ben izmirdeyim ailem istanbulda nasıl zor geliyo
bana
ikili testin sonucu 10 güne çıkarmış doktor tekrar bakıcak cinsiyetine yine beklicem merakla..bendede doktor pipiye benzettim dedi kordunu göstermiş
bakalım bi sitede klitoris de pipiye benzer bi çıkıntı oluştururmuş diye yazıyodu kısmet bi umut bende kızlara bitiyorum
bendede cnm yemek istemiyo düşününce bile iğrenç geliyo ama kokmuyo ve soğuksa yiyorum annem yanımdayken hazıra kondum
yedim kendim ne yapıcam bilmiyorujm..bendede ara ara kasık ağrısı oluyo çok üzülünce ve sıkıldığımda çok gerildi kramplar vardı hep..

walla annem saolsun elinden geldiğince yaptı bide bayabir rahatsızlığı olduğu için çok iş yaptıramadım aksi gibi kaldığı haftalarda çok sıcaktı evim bunaldı bunaldı iycene yorgun düştü oda yetmiyomuş gibi benim stressli ve tatsız halime çok üzüldü..iyi ağırlayamadım yani..
fasülyem artık 6 cm koca herif :))) olmuş pipisini doktor söyledi tam emin değilim bi çıkıntı var dedi :)) göbek kordonunu ayrıca gösterdi o değil yani :))
eşimle bebeğimize odaklandık ben artık açmıyorum konuyu sormuyorum hiçbişeyden ve hiçbirinden haberim yok..böyle daha iyi düşünüp üzülüp bebeğimi etkiliyorum hizmet edince iyiyim gıkım çıkınca benden kötüsü yok beni istedikleri kadar kötü bilsinler beni bilen biliyo artık üzülmicem..testim 10 günde çıkarmış inşallah sağlıklı çıkar rabbim korusun meleklerimizi..
sen nasılsın yemeklerle aran nasıl yoğurda devammı

allah bağışlasın çocuklarını,benimde kısmetse ilk bebeğim olucak sağlıklı olsunda diyorum ama biyanımda kızlara ağır basıyo :)) benim çin takviminde kızdı ama bakalım tam netleşsinde

hoşgeldin cnm
allah bağışlasın 2. olucak demek içini ferah tut gerçekten olucağı varsa oluyo hemen hemen herkes sorunlar yaşıyo bende dahil rabbim bize nasip ederse oluyo...haberlerini bekliyoruz kaçıncı haftadasın..

canım benim yaaa çok büyük geçmiş olsunnn.Allah sabrını versinnn...ve en kısa zamanda inşallah sağlıklı hayırlı bir bebişşş versinnnn...
seni şuan okadar iyi anlayabiliyorumkiii benimde ilk gebeliğim 7.ci haftada düşükle sonuçlanmıştııı..acısı içimde hala bir sızıdır o yüzdennn... tekrar bebek isterken korkuyordum aynı şeyleri yeniden yaşarsam diyeee kiii doğuma kadarda geçmez bu korkularr şimdiye kadar çok şükür sağlıkla geldikkk umarım bizler içinde devamıda sorunsuz giderrr....
unutma verende Allah alandaa....mutlaka bir hayır vardırrr.sen kendine dikkat ett lütfennnn.....
inşallah en kısa zaamanda toparlanıp aramıza yeniden katılırsınnn.....
doktorun nededi bu durumaaaa????

tesekkur ederim canim seninde bebegin hayirli olsun..insallah o gunleri gorelim artik cok sabirsizlaniyorum :)) suan hersey cok guzel, Allah hepimizi nazardan korusun

ailem yani annem abim var zaten onlar Samsunda, burayada ha deyince gelinmiyo, vize almak cok zor.. bende gidemiyorum 2 sene cunku evlendim.. buraya gelenler nikah yapmiyo giris cikis icin..esim vatandas oldugu zaman kart alabilicem ve oda 2 sene ( annem geliyodu bu ay ama dogumada gelmek istiyo.. git gelde gozunde buyuyo 10 saat ucak :)) yani zor.. karti aldimi senede 3-4 kez turkiyedeyim acisini cikaricam :)) anne yemeklerim yok ama hergun mutlaka yemek yapiyorum kocama ve kendime ne istersem, yapamadiysam kocam kacta gelirse gelsin usenmez yemek yapar saolsun :))
bende kiz icin oluyorum, kiz kiyafetlerine bitiyorum..ama suan kiz-erkek giyilebilecek bi cok sey aldim napimm :))
bende de o idrar kesesi agrilari gecti bi ara gogusleri hicbiseye sigdiramiyorum, normalde 34B takardim, 36C kucuk geliyo suan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…