Kızlar ilginiz alakanız samimi duygularınız için çook teşekkür ediyorum hepinize..
Allah bebeklerinizi korusun. Böyle kötü şeyler düşünmeyin herşey olacağına varır. Kaç gündür herkes bana teselli vermeye çalışıyor.. bunlarında ötesinde mantığım kalbimi dizginlemeye çalışıyor. Çok şükür diyorum, demekki bebeğim sağlıklı bir bebek değildi. doğal seleksiyon, sağlıklı olan hayatta kalıyor, hasta olanlar ölüyor.. bu da Allah ın bir lütfü bize. herşeyde bir hayır vardır, neyseki erken haftalarda oldu, ilerleyen haftalarda olsaydı eminim yıkımı çok büyük olurdu benim için.
Artık yeniden gebe kalmaya da korkuyorum kızlar. tekrar aynı şeyleri daha stresli olarak yaşamak beni tedirgin ediyor. bir yandan da acaba diyorum yeni bir bebek eşimle beni daha mı mutlu eder.. ya aynı şeyleri yaşarsam.. vs
Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için..
Allah metanetini korusun canım sen güçlü birisin. Yeniden gebelik için korkma doktorun süre verdiyse sonra kendini hazır hissettiğinde denersin. benim ve neredeyse arkadaşlarımız yüzde doksanının ilk gebelikleri düşükle sonlandı. Dua ediyorum hayırlısıyla sağlıkla gelsin diye. ilk düşüğün hayırlı olduğu kısa sürede gerçekten ortaya çıkmıştı. Bu gebeliğimde kan pıhtılaşması teşhisi konmasa belki gebeliğim bu kadar bile ilerlemezdi. iğne kullanmaya başladım. yeni gebelik düşünmeden önce şayet yaptırmadıysan bu testi yaptırmak için doktorunla konuşmanı tavsiye ederim. normal şartlarda üçüncü düşükten önce ödenmiyor ama bir anne için o durumu beklemek çok zor. inşallah sağlıkla hayırlısıyla gelir bebeğin.
pıhtılaşma testlerini 1 ay sonrası için önerdiler canım. onları fırsat bulduğum bir sırada yaptırıcam inşallah. ilk gebeliklerde çok sık yaşanıyor sanırım. bakalım ilk ve son düşük olur inşallah.
benim arkadaşımda 2. düşükten sonra pıhtılaşma için iğne kullandı şimdi 8 aylık hamile. bence sende kafana takma, sorun bulunmuş sonuçta ve tedavisi yapılıyor. bence sorun yaşamazsın artık. tabi daha kesin konuşabilmek için 3 ayı tamamlamak lazım. seninde 3 ayın bitmesine çok bişey kalmadı sanırım. kendine iyi bak canım..
iyi akşamlar bayanlar.
artık aranızdan ayrılıyorum..
bebeğimin kalp atışları durdu malesef..
Sağlıkla yolunuza devam edin arkadaşlar.. Allah a emanet olun bebişlerinizle beraber.
Paylaşımlarınız için teşekkürler hepinize..
ben yeniyim aranizda..sat a gore mart 27 de dogumum insallah..
yazdiklarinizi okurken atlantanin yazdigini okudum..cok uzuldum, Allah sabirlar versin.insallah yeniden Allah guler yuzunuze.. benimde stresli geciyo esimle neyseki duzelttik yoksa bebegi aldirip yoluma bakmak zorunda kalacaktim(
umarim hepiniz iyisiniz sanirim en ileride benim tarihlere bakilirsa.. :))
hoşgeldin cnmzorlu günleri atlattığına sevindim bebek insanı hayata bağlıyo çok güzel bir duygu allahım tüm isteyenlere nasip etsin..seninle çok yakınız 12+2 olmuşum dün doktorumdaydım..cinsiyet bellimi varmı bi tahmin..
ben yeniyim aranizda..sat a gore mart 27 de dogumum insallah..
yazdiklarinizi okurken atlantanin yazdigini okudum..cok uzuldum, Allah sabirlar versin.insallah yeniden Allah guler yuzunuze.. benimde stresli geciyo esimle neyseki duzelttik yoksa bebegi aldirip yoluma bakmak zorunda kalacaktim(
slm kızlar dün doktorumuzdaydık her gidişimde onu hareketsiz yatarken görüyorum hep korkuyorumduyduklarımız nasıl içimize işliyo korku oluyo içimizde..uyuyodu yine minnoşum 2 li testi yaptırdık inşallah temiz çıkar sonuçlarımız..doktorumuz boyunu enini ölçtü büyümüş sıpamız :)) kesin değil ama pipi görüyorum dedi :)) biz kendimizi kıza inandırmışken oğluşumuz mu olcak ne 15-20 gün içinde daha net bişey söylerim dedi :) eve gelene kadar eşimle pipi aşa pipi yukarı çok güldük sağlıklı olsunda insan hertürlü mutlu oluyo
yol boyu ne sünneti ne askerliği ne damatlı kaldı :)) erkekte bize çok iş düşüyo çokk para lazımm çokkk
bu arada dün annemi yollavurduk evine döndü yine kaldım yalnız yaban gurbet ellerde :) bu arada bana destek ve moral verdiğiniz için saolun kızlar..hiçbişey yokmuş gibi davranıcam artık bebeğimi düşünmem lazım..
hadi bakalım topiğimize erkek geliyo galiba :)))))))))) sizden de alalım haberleri
slm kızlar dün doktorumuzdaydık her gidişimde onu hareketsiz yatarken görüyorum hep korkuyorumduyduklarımız nasıl içimize işliyo korku oluyo içimizde..uyuyodu yine minnoşum 2 li testi yaptırdık inşallah temiz çıkar sonuçlarımız..doktorumuz boyunu enini ölçtü büyümüş sıpamız :)) kesin değil ama pipi görüyorum dedi :)) biz kendimizi kıza inandırmışken oğluşumuz mu olcak ne 15-20 gün içinde daha net bişey söylerim dedi :) eve gelene kadar eşimle pipi aşa pipi yukarı çok güldük sağlıklı olsunda insan hertürlü mutlu oluyo
yol boyu ne sünneti ne askerliği ne damatlı kaldı :)) erkekte bize çok iş düşüyo çokk para lazımm çokkk
bu arada dün annemi yollavurduk evine döndü yine kaldım yalnız yaban gurbet ellerde :) bu arada bana destek ve moral verdiğiniz için saolun kızlar..hiçbişey yokmuş gibi davranıcam artık bebeğimi düşünmem lazım..
hadi bakalım topiğimize erkek geliyo galiba :)))))))))) sizden de alalım haberleri
canım yoluna girmesine çok sevindim. hoşgeldinben yeniyim aranizda..sat a gore mart 27 de dogumum insallah..
angel tebrik ederim canım :) ilk cinsiyet sanırım değil mi aramızda? minik bir oğlanslm kızlar dün doktorumuzdaydık her gidişimde onu hareketsiz yatarken görüyorum hep korkuyorumduyduklarımız nasıl içimize işliyo korku oluyo içimizde..uyuyodu yine minnoşum 2 li testi yaptırdık inşallah temiz çıkar sonuçlarımız..doktorumuz boyunu enini ölçtü büyümüş sıpamız :)) kesin değil ama pipi görüyorum dedi :)) biz kendimizi kıza inandırmışken oğluşumuz mu olcak ne 15-20 gün içinde daha net bişey söylerim dedi :) eve gelene kadar eşimle pipi aşa pipi yukarı çok güldük sağlıklı olsunda insan hertürlü mutlu oluyo
Herkese merhaba, diğer nisan anneleri topiğinden transfer oldum buraya:)
3,5 yaşında KK ile büyüttüğüm bir oğlum var.
Mayıs ayında düşük yaptım. Sürpriz bir şekilde temmuzda tekrar hamile kaldım
Şu an tam düşük yaptığım haftada olduğum tekrar olacak mı korkusuyla çok stresliyim. Korkudan geçen haftaki kontrolüme bile gitmedim.
Eşimin ısrarlarına dayanamayıp yarın gideceğim. İnşallah güzel haberlerle dönerim
tebrikler inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat olsun :) ben de iki aydır progestan içiyorum. herşey yolundaysa inşallah bir sonraki kontrolümde doktor keser ilacı. midemi çok bozuyor.:18::18:
...........................................
bende dün doktora gittim ikili test sonucunu gösterdim herşey normal benim doğum mart sonu 25 igibi cinsiyet sordum doktorum erkek sanırım dedi 3 hafta sonr atam net belli olucak dedi kız olursa süpriz olur erkeğe benziyo dedi birde doktorum kesen sarkmış kendini yormuşsun çok dedi moral bozuldu PROGESTANilacı verdi rahim rahatlatırmış düşük riskin var dedi..
benim 2 oğlum var planlı bir bebek değildi 3 sü ama istedim bu çocuğumu çoook erkek olabiri deyince doktorum biraz suratım düşsede yinede çok istiyorum yavrumu...paylaşmak istedimsanırım bu sene erkek senesi :)))):
:18::18:
bende dün doktora gittim ikili test sonucunu gösterdim herşey normal benim doğum mart sonu 25 igibi cinsiyet sordum doktorum erkek sanırım dedi 3 hafta sonr atam net belli olucak dedi kız olursa süpriz olur erkeğe benziyo dedi birde doktorum kesen sarkmış kendini yormuşsun çok dedi moral bozuldu PROGESTANilacı verdi rahim rahatlatırmış düşük riskin var dedi..
benim 2 oğlum var planlı bir bebek değildi 3 sü ama istedim bu çocuğumu çoook erkek olabiri deyince doktorum biraz suratım düşsede yinede çok istiyorum yavrumu...paylaşmak istedimsanırım bu sene erkek senesi :)))):
Şu an tam düşük yaptığım haftada olduğum tekrar olacak mı korkusuyla çok stresliyim. Korkudan geçen haftaki kontrolüme bile gitmedim.
Eşimin ısrarlarına dayanamayıp yarın gideceğim. İnşallah güzel haberlerle dönerim
ben new york tayim, burda cinsiyeti 20. haftada soyluyolar emin olmadan soylemiyolarmis( baya var yani.bu hafta ikili testimiz vardi sanki ben pipi gordum :)) kiz istiyorum ama hayirlisi :) sen nasilsin, mide bulantisi falan? biraz kasik agrisi disinda sanki hicc hamile degilim bulanti kusma sifir
canim Allah kavustursun anneni yolcu etmissin.biraz yemek stogu yaptinizmi bari :90:
fasulyenden fasulyelikden cikmis terfi etmis artik ama düsündümkü belkide bebisiin kordonunu görmüssündür pipi diye :86: Allah saglikla kucagina almak nasip etsin.bak herhalukarda esinle seni mutlu etmis baya bir muhabbetlere götürmüshep böyle mutlu ol gül.
alisveris durumlari iicnde bence biraz daha bekle.kiza heveslenip aldiklarini oglusuna kullanmak istemezsin dimi .
ikili testinde insallah güzel sonuclar alirsin.bende simdi ona hzirlaniyorum.ne zaman belli olcakmis sonucun.
:18::18:
Kızlar ilginiz alakanız samimi duygularınız için çook teşekkür ediyorum hepinize..
Allah bebeklerinizi korusun. Böyle kötü şeyler düşünmeyin herşey olacağına varır. Kaç gündür herkes bana teselli vermeye çalışıyor.. bunlarında ötesinde mantığım kalbimi dizginlemeye çalışıyor. Çok şükür diyorum, demekki bebeğim sağlıklı bir bebek değildi. doğal seleksiyon, sağlıklı olan hayatta kalıyor, hasta olanlar ölüyor.. bu da Allah ın bir lütfü bize. herşeyde bir hayır vardır, neyseki erken haftalarda oldu, ilerleyen haftalarda olsaydı eminim yıkımı çok büyük olurdu benim için.
Artık yeniden gebe kalmaya da korkuyorum kızlar. tekrar aynı şeyleri daha stresli olarak yaşamak beni tedirgin ediyor. bir yandan da acaba diyorum yeni bir bebek eşimle beni daha mı mutlu eder.. ya aynı şeyleri yaşarsam.. vs
Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için..
slm canim.hayirli olsun bebisin.umarim sag salim dünyaya getiririz bebislerimizi.
Egerki dogup büyüdügümüz yer degilse uzakda olmak zor böyle zamanlarda.gezmek tozmak bir yasam sürmek güzel ama bu tür zamanlarda uzak diyarlarda olmak bazi degerleri iyiden iyiyiye arattiriyor. her sey bi yana es destegi gercekten önemli.esde sorun yaparsa bebisi gördügünde zaten yaglari eriycektir :90:yoksa gerisini sende bosver.aramizda nerdeyse bir ay var.bende ikili test icin hazirlaniyorum .Allahim hayirlisini versin.
sen bayabaya bi uzakta okyanus ötesindesin :))) aileler burdamı zor olmuyomu,ben izmirdeyim ailem istanbulda nasıl zor geliyo
bana
ikili testin sonucu 10 güne çıkarmış doktor tekrar bakıcak cinsiyetine yine beklicem merakla..bendede doktor pipiye benzettim dedi kordunu göstermiş
bakalım bi sitede klitoris de pipiye benzer bi çıkıntı oluştururmuş diye yazıyodu kısmet bi umutbende kızlara bitiyorum
bendede cnm yemek istemiyo düşününce bile iğrenç geliyo ama kokmuyo ve soğuksa yiyorum annem yanımdayken hazıra kondum
yedim kendim ne yapıcam bilmiyorujm..bendede ara ara kasık ağrısı oluyo çok üzülünce ve sıkıldığımda çok gerildi kramplar vardı hep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?