2012 mart-nisan anneleri buraya

çok tatlılar dimi bende öpmeye doyamamıştım aşkımıı

valla cnm ne yalan söyleyim su içmek bile midemi kötü ettiği için folik asiti aksattığım oluyor.onun dışında da ilaç vermedi doktorum.kansız mı kalıyorum aceba..

hamilelere verilen vitamin ve kan hapı var bünyeyi koruyo vitamin önemli yaa hayret neden yazmamış..doğru düzgün gıda ve vitamin alamadığı için vücud direncin tabi düşer bence doktoruna mutlaka sor...

canım bende öğretmenim, benim de okullar başlayınca yorgunluğum arttı. ben 12. haftadayım. kontrole de gittim. doktor dersi bile oturarak anlatacaksın dedi. insan konuşurken nefes nefese kalır mı yaaa? derste, nöbette, merdivenleri çıkarken bile yoruluyorum. ama doktor vitamin falan vermedi. bu durumun dinlenmekle alakası var dedi o kadar. allah bizim gibi çalışanlara da kolaylık versin inşlh.....

canım bende öğretmenim, benim de okullar başlayınca yorgunluğum arttı. ben 12. haftadayım. kontrole de gittim. doktor dersi bile oturarak anlatacaksın dedi. insan konuşurken nefes nefese kalır mı yaaa? derste, nöbette, merdivenleri çıkarken bile yoruluyorum. ama doktor vitamin falan vermedi. bu durumun dinlenmekle alakası var dedi o kadar. allah bizim gibi çalışanlara da kolaylık versin inşlh.....

aynen cnm ya merdiven çıkmak bile ne kadar zor geliyor,demek yoruluyoruz ondan.amin cnm allah yardımcımız olsun.

slm kızlar 11. haftalardan sonra kan basıncı yükseliyo baş ağrıları artıyomuş bu haftalarda benimde başım ağrıyo kaçgündür ilaç içmemek için direniyorum hep..aynen bende merdiven çıkarken bile tıkanıyorum normalde konuşurken bile kalbim çok hızlı atıyo resmen tıkanıyo gibi oluyorum öğretmen olup sürekli efor harcamak sürekli anlatmak konuşmak zor, işin yoksa anlat anlat dur :))

selam kizlar,
esim tatilde oldugu icin fazla giremez oldum.aslinda giriyorum yorumlarinizi okuyorum herkez nasil ögrenip sonra cikiyorum.genelde tlf dan okudugum icin yorum cevap vermek istedigimde yazmaya zorlaniyorum. olmuyo.minnak minnak ugras dur ay zor.
herkez iyidir insallah.ben dun doktora gittim bir dahaki randevum bir ay sonraya.testlerle ilgili bilgi verdielr o zamana kadar karra vermemiz icin.malum 30 yas ustü oldugum iicin tavsiye edilyiormus ya.hayirlisi bakalim simdide bu arastirmalarim basladi.ama icim rahat hep kendine bakan bir bayandim annemden babamdan kalma bir saglikli yasam sürme merakim vardi.ne benim nede esimin ailede genetik hastaligi olan var nede baska türlü rahatsizligi olan.Uzaktan yakindan akrabada degiliz ama ne demisler tedbir senden takdir Allahtan .
hamileliginde sefasini süremedik gitti galiba.su uc ay bitsin hayirlisiyla ondan sonra cozutacam.alisverisdi hazirlikdi hepsini yapacam insallah.simdilik bakmakla yetiniyorum.yoksa kafamda hepsini planladim.esimede simdiden engel olyuorum yoksa bebek arabamiz besigimiz hepsi coktan düzülecek yani.
kurban oldugum Allahim ,hepimize saglikli huzurlu mutlu bebisler nasip et yarabbim.

bu arada hamileler icin üc cesit yag krem falan aldim .ama bübchen marka yag hosuma gitti. biolojik testten gecmis ve cok iyi raporu almis.denedim.hafif dokulu bir yag.tavsiye derim.fiyatida uygun.nette bir arastirin bence.

iyi akşamlar bayanlar.
artık aranızdan ayrılıyorum..
bebeğimin kalp atışları durdu malesef..
Sağlıkla yolunuza devam edin arkadaşlar.. Allah a emanet olun bebişlerinizle beraber.
Paylaşımlarınız için teşekkürler hepinize..

iyi dileklernz için tşşkr.umarım sizin hakkınızda da hayrlısı olur

cnm ya ne diyeceğimi bilmiyorum noldu neden ağustos topiğinden beri beraberdik çok üzüldüm inann allah sabrını versin
yardımcın olsun gerekten şok oldum ya

Cok uzgunum.allahim sabrini veriir Sana
Yeni seviinclerle karsilasiriz tekrar insallah.ozellikle benm zor gunleerimde msjlarini esirgememistin.Allah kalbine gore verir umarim.

canımm allahım sana kuvvvet versin sende allaha emanet oll sağlıkla huzurla....

slm kızlar ben hala eşimin ailesiyle tatsız olmaktan dolayı huzursuz günler yaşıyorum bebeğimde zarar görüyomu korkusu bi yana moralim bozuk ya geceleri uykum kaçıyo nefesim daralıyo boğuluyorum allah kimsenin sağlığınıda huzurunuda almasın çok kötü bişey..mutlu huzurlu bi hamilelik derken tatsız tuzsuz bir dönem içindeyim hamile olmanın sevincini yaşayamadım Allah büyük bigün benimde yüzüme gülecek..bende hamile kalmaya çalışmak bile bu kadar stresli olmamıştı şimdide atlantadan çok etkilendim bebeğin kalbi anne karnında durmuş Allahım sen koru rabbim..hamileliğin her döneminde farklı bir korku evresi var ilk zamanlar düşük ihtimalleri ikinci evrelerde hastalık down sendromu korkusu son evrelerde hem düşük hemde erken doğum riski..Allah hepimizin meleğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kızlar aminnn..

Selam caniim hic sorma bu aralar Bende bunlara takmis durumdayim. Birde atlantadan Gelen haber tuz Biber oldu.hamileler ilk aylarda depresif olurmus Diyor uzmanlar. Nasil olmayalimki. Bizzden baska bunlari dusunenmi var. Amannnn takma sunlarida. Senden ve bebisinden degerlisi yok diye dusun. Zor ama yap

Allah sana sabırlar versin arkadaşım inşallah hayırlısıyla çok beklemeden kavuşursun bebeğine.. çok üzüldüm

Canim cok büyük gecmis olsun, Rabbim sana sabirlar versin ve kucagini tez zamanda doldursun insallah... Vardir elbet bundada bir hayir, Allah büyük. Lütfen kendine cok iyi bak ve ümidini kaybetme. Allaha emanet ol. Sevgiler selamlar

Canım herşey yolunda olsa bile hormonlarımız yüzünden gebelikte depresyon yaşayabiliyormuşuz. Allah sana bebeğine eşine sağlık versin huzur versin ,diğerleri, onlar sonra geliyor. İçinde minimini bir can büyüyor senin şuanki sevincini heyecanını öfkeni üzüntünü herşeyini paylaşan bir can var. Onu da üzme sen de üzülme annesi. Atlantanın durumu beni de çok üzdü. Allahım bebeklerimizi korusun hayırlısıyla kavuştursun. Diğer yandan sağlıklı mutlu bebekler için elimizden geldiğince mutlu ve pozitif olmaya ihtiyacımız var.

Kızlar ilginiz alakanız samimi duygularınız için çook teşekkür ediyorum hepinize..
Allah bebeklerinizi korusun. Böyle kötü şeyler düşünmeyin herşey olacağına varır. Kaç gündür herkes bana teselli vermeye çalışıyor.. bunlarında ötesinde mantığım kalbimi dizginlemeye çalışıyor. Çok şükür diyorum, demekki bebeğim sağlıklı bir bebek değildi. doğal seleksiyon, sağlıklı olan hayatta kalıyor, hasta olanlar ölüyor.. bu da Allah ın bir lütfü bize. herşeyde bir hayır vardır, neyseki erken haftalarda oldu, ilerleyen haftalarda olsaydı eminim yıkımı çok büyük olurdu benim için.

Artık yeniden gebe kalmaya da korkuyorum kızlar. tekrar aynı şeyleri daha stresli olarak yaşamak beni tedirgin ediyor. bir yandan da acaba diyorum yeni bir bebek eşimle beni daha mı mutlu eder.. ya aynı şeyleri yaşarsam.. vs
Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…