kesin oğlandır senin bende oğlumu gördümmson sat ve doğum yılın neydii
hayırlısı canım. içinize doğan cinsiyeti çok hafife almayın diyorlar ama hiç bir bilimselliği yok bunun tabi. ben dün gece rüyamda yine açık mavi bebek takımları içinde oğlum varmış onu gördüm, çok yaramazdı.. bu kaçıncı oğlan çocuk rüyası oldu kız çıkarsa çok şaşırıcam
valla cnm ne yalan söyleyim su içmek bile midemi kötü ettiği için folik asiti aksattığım oluyor.onun dışında da ilaç vermedi doktorum.kansız mı kalıyorum aceba..
kızlaar ben çok halsizim çok güçsüzüm,okullar başladı e tabi ben de görev başına.bugün ders anlatmak bi yana ayakta zor durdum.çok zor bi gündü.belim de ağrıyor ayakta kalınca..aynı durumda olan varmı?dr kontrolüme 3 hafta var.aceba herhangi bişeyin eksikliğinimi yaşıyorum vitamin falan??malum bu aralar iyi beslendiğim söylenemez..
kızlaar ben çok halsizim çok güçsüzüm,okullar başladı e tabi ben de görev başına.bugün ders anlatmak bi yana ayakta zor durdum.çok zor bi gündü.belim de ağrıyor ayakta kalınca..aynı durumda olan varmı?dr kontrolüme 3 hafta var.aceba herhangi bişeyin eksikliğinimi yaşıyorum vitamin falan??malum bu aralar iyi beslendiğim söylenemez..
canım bende öğretmenim, benim de okullar başlayınca yorgunluğum arttı. ben 12. haftadayım. kontrole de gittim. doktor dersi bile oturarak anlatacaksın dedi. insan konuşurken nefes nefese kalır mı yaaa? derste, nöbette, merdivenleri çıkarken bile yoruluyorum. ama doktor vitamin falan vermedi. bu durumun dinlenmekle alakası var dedi o kadar. allah bizim gibi çalışanlara da kolaylık versin inşlh.....
iyi akşamlar bayanlar.
Artık aranızdan ayrılıyorum..
Bebeğimin kalp atışları durdu malesef..
Sağlıkla yolunuza devam edin arkadaşlar.. Allah a emanet olun bebişlerinizle beraber.
Paylaşımlarınız için teşekkürler hepinize..
iyi akşamlar bayanlar.
artık aranızdan ayrılıyorum..
bebeğimin kalp atışları durdu malesef..
Sağlıkla yolunuza devam edin arkadaşlar.. Allah a emanet olun bebişlerinizle beraber.
iyi akşamlar bayanlar.
iyi akşamlar bayanlar.
slm kızlar ben hala eşimin ailesiyle tatsız olmaktan dolayı huzursuz günler yaşıyorum bebeğimde zarar görüyomu korkusu bi yana moralim bozuk ya geceleri uykum kaçıyo nefesim daralıyo boğuluyorum allah kimsenin sağlığınıda huzurunuda almasın çok kötü bişey..mutlu huzurlu bi hamilelik derken tatsız tuzsuz bir dönem içindeyim hamile olmanın sevincini yaşayamadım Allah büyük bigün benimde yüzüme gülecek..bende hamile kalmaya çalışmak bile bu kadar stresli olmamıştı şimdide atlantadan çok etkilendim bebeğin kalbi anne karnında durmuşAllahım sen koru rabbim..hamileliğin her döneminde farklı bir korku evresi var ilk zamanlar düşük ihtimalleri ikinci evrelerde hastalık down sendromu korkusu son evrelerde hem düşük hemde erken doğum riski..Allah hepimizin meleğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kızlar aminnn..
iyi akşamlar bayanlar.
iyi akşamlar bayanlar.
slm kızlar ben hala eşimin ailesiyle tatsız olmaktan dolayı huzursuz günler yaşıyorum bebeğimde zarar görüyomu korkusu bi yana moralim bozuk ya geceleri uykum kaçıyo nefesim daralıyo boğuluyorum allah kimsenin sağlığınıda huzurunuda almasın çok kötü bişey..mutlu huzurlu bi hamilelik derken tatsız tuzsuz bir dönem içindeyim hamile olmanın sevincini yaşayamadım Allah büyük bigün benimde yüzüme gülecek..bende hamile kalmaya çalışmak bile bu kadar stresli olmamıştı şimdide atlantadan çok etkilendim bebeğin kalbi anne karnında durmuşAllahım sen koru rabbim..hamileliğin her döneminde farklı bir korku evresi var ilk zamanlar düşük ihtimalleri ikinci evrelerde hastalık down sendromu korkusu son evrelerde hem düşük hemde erken doğum riski..Allah hepimizin meleğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kızlar aminnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?