arkadaşlar size bir önerim var okuduğum kadarıyla çoğu kişi 5 6 haftalık hamile.bende mart annesi olacaktım ama düşükle sonuçlandı 7+2 de.yeni hamileyseniz kan pıhtılaşma sorunu yada ne yapılması gerekiyorsa testlerininzi yaptırın üzülmenizi istemem bende çok mutlu çıkmıştım yola ama hiç düşünmediğininz şekilde sonuçlanabiliyor ben 3 haftanın sonunda öğrenmiştim hamileliğimi eğer kan pıhtılaşma problemimin olduğu bilinse ve ilaca başlasaydım şimdi bebeğim yaşıyor olabilirdi neyse kısmet böyleymiş Rabbim sağlıklısını nasip etsin inş ama bilinçli olun ve doktorunuza söylesin yolun başında Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin inş
DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN LÜTFEN
Kızlaarrr size çok önemli bir bilgi vericem:
hepimizin kalp seslerini duyma zamanı geldi veya gelmek üzere... bir radyolog arkadaşımdan öğrendim.
Doktorunuz ultrasonla bebeğin kalp seslerini duyduğunda, kalbin kesenin sağında mı yoksa solunda mı olduğunu sorun mutlaka.
çünkü böyle bir çalışma yapılmış ve sonuçlerı şöyle:
bebeğin kalbi kesenin solundaysa %90 ihtimalle "kız"
bebeğin kalbi kesenin sağındaysa %90 ihtimalle " erkek"
ona göre aklınızda olsun, erken cinsiyet belirlemek için kullanabilirsiniz bunu, sonuçta bilimsel bir araştımanın sonucu bu
adetinin kaçıncı günü veya yumurtlamadan sonraki kaçıncı günde bu değer çıktı, o önemli canımmerhaba kızlar bugun öğrendim ki bende hamileyim çook mutluyum...yalnız değerlerim 487.63 cıktı 2 gün sonra tekrar dr'a gideceğim dış gebelik olabilir dedi tekrar hcg ölçtüreceğim sizin değerleriniz kaçtı???
bütün anne adayarını tebrik ediyorum çok şükür
bugün hafif kanamam başladı çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye. soluğu doktorda aldım. kese duruyor dedi. progestanın hem hapını hem iğnesini verdi.. bu 3. hamileliğim ne olur dualarınızı eksik etmeyin, çok korkuyorum aranızda kanaması olup da bebeğine bişey olmayan var mı?? ya da bildiğiniz taanıdığınız birileri??? inşallah bişey olmaz ya...
slm kızlar bende 5+2 günlük hamileyimpzt test yaptım pozitif çıktı bu günde uzun araştırmalar sonucu bulduğum kadın doğum uzmanına gittiim hastaneyi ve doktoru beğendim tabi daha ilk gidişim ultrasonla karnımdan baktı keseyi gördük ama kalp için alttan ultrasonla baktı kalp atışınıda duydum bu 3. çocuğum olacak allah kısmet ederse ama aradan 11 sene geçtiği için yinede çok heyecanlandım allah devamını getirir inşallah bana ve tüm bebek bekleyenlere bu arada bir sürü tahlil verdi devlette yaptırıp sonucunu göstericem bir dahaki buluşmamız da bir aksilik çıkmazsa 3 ekimde olacak ilaç olarak da folik plus verdi doktorum herkese sağlıklı hamileliklerrrr
hayırlı olsun cnm allah kucağına da almayı kısmet etsin inşallah. bi sorum olacaktı sana. ben şuan 6+4 oldum, doktora gittiğimde de 5+5tim sadece keseye baktı karından, gördük, tamam 5,5 haftayla uyumlu dedi geçti.. hiç kalp atışından falan ne bahsetti ne de baktı, daha göremeyiz dedi geçti.. sen gördüğünü söylüyorsun. acaba senin gittiğin doktorun ultrason cihazı daha mı kaliteli son teknoloji olduğundan mı erkenden gördünüz??? benim bu 3. hamileliğim. diğerleri kalp atışı yok diye alındı hep aynı doktor tarafından.. acaba benim doktorda mı sorun var??? nerelisin acaba? nerde bu doktor?? çok uzak değilsek atlayıp gelecem walla artık neresi olursa.. mahvoldum ben üzüntüden stresten.. bebeğimin kalbi attımı atacak mı yine atmazsa kafayı yiyecem...
merhabalar arkadaşlar;
ben de 8.haftamdayım.aynen sizler gibi daha alıngan ve agresif oldum eşime karşı daişleri çok yoğun ve yanımda olamadığı anlarda istemediğini düşünüp çok üzülüyorum halbuki onun için çok önemli olduğu ve çok istediğini de biliyorum.ama çok zor olsa da kafamızı rahat tutmalıyız.benim inanılmaz bulantılarım vardı.51 kilodan 46 kiloya düştüm ve iki gün önce çok şiddetli kanama ve ağrı ile hastaneye yattım.bebişim çok ii kalbi gümbür gümbür atıo ama ben hiç kalkmadan yatmak zorunda kaldım.kızlar inanın hersey kafamızda bitio bilsek de cok zor ama huzurlu ve rahat olmalıyız.allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.
hayırlı olsun cnm allah kucağına da almayı kısmet etsin inşallah. bi sorum olacaktı sana. ben şuan 6+4 oldum, doktora gittiğimde de 5+5tim sadece keseye baktı karından, gördük, tamam 5,5 haftayla uyumlu dedi geçti.. hiç kalp atışından falan ne bahsetti ne de baktı, daha göremeyiz dedi geçti.. sen gördüğünü söylüyorsun. acaba senin gittiğin doktorun ultrason cihazı daha mı kaliteli son teknoloji olduğundan mı erkenden gördünüz??? benim bu 3. hamileliğim. diğerleri kalp atışı yok diye alındı hep aynı doktor tarafından.. acaba benim doktorda mı sorun var??? nerelisin acaba? nerde bu doktor?? çok uzak değilsek atlayıp gelecem walla artık neresi olursa.. mahvoldum ben üzüntüden stresten.. bebeğimin kalbi attımı atacak mı yine atmazsa kafayı yiyecem...
merhabalar bende dün gittim doktora kese görünmedi kan verdim 2800 lerde çıktı doktor hamilesin dedi ama yarın yine gideceğim bebeği görmeye çalışacak sanırım bide idrarın dolu gel dedi dış gebeliğe karşı bakıcaz falan dedi kafam karıştı ya çok keyifsizimhayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?