2012 mart-nisan anneleri buraya

merhaba fsuzel benimle aynı benim de sat im 27 haziran.geçen hafta ben de doktora gittim 6 haftalıksın dedi.ama ultrosonda 7 haftalık görünüyor dedi.hatta sat den emin olup olmadığımı sordu ben de eminim dedim bi daha ki sefere 25 agustosta tekrar çağırdı o zaman anlaşılır dedi.şuan 7. haftamızdayız canım:)

merhabaaa arkadaşlarrrr bende 5 aylık kuluçkaya yatma sürecinden sonra çok şükür hamileyimmmm :) çok heycanlıyım mmmm

7+4 olduk bugün. 31 mart beklenen doğum tarihimiz

çok haklısın canım.
Allah gönlündeki muradını (bebişini) versin inşallah

bebeklerinin kalp sesini duymaya gidecek olan anne adaylarıııı
yukarıdaki mesajımı okuyun lütfennn
sonuçları da paylaşın bizimleee

adetinin kaçıncı günü veya yumurtlamadan sonraki kaçıncı günde bu değer çıktı, o önemli canım

benim yumurtlamadan 10 gün sonra 33, 12 gün sonra 80, 17 gün sonra (yani beklenen adet tarihimde)600 geldi

kızlar bugün lekelenmem başladı çok korkuyorum yine bişey olacak diye.. bu 3. hamileliğim ne olur dualarınızı eksik etmeyin.. soluğu doktorda aldım hemen. kese yerinde duruyor dedi. progestonun hem hapını hem iğnesini verdi.. beklemekten ve dua etmekten başka yapacak bişeyim yok allahım ne olur bebeğimi koru hamileyken kanaması olup bebeğine bişey olmayan var mı???

bugün hafif kanamam başladı çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye. soluğu doktorda aldım. kese duruyor dedi. progestanın hem hapını hem iğnesini verdi.. bu 3. hamileliğim ne olur dualarınızı eksik etmeyin, çok korkuyorum aranızda kanaması olup da bebeğine bişey olmayan var mı?? ya da bildiğiniz taanıdığınız birileri??? inşallah bişey olmaz ya...

Canım hemen korkma, arada olabiliyor öyle kanama, doktorun ilacını verdiyse, sen bol bol dinlen ve içini ferah tut maşşallah diğer topikte kanaması olup şuan gayet iyi olan hamile arkadaşlar var, ama bol bol dinlen sürekli yat mümkünse, alttaki linke de yaz istersen orda tecrübeli arkadaşlar da var. Daha iyi bilgilendirirler.

http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/449911-2012-mart-anneleri-471.html

selam kızlar bende hamileyim ama ne kadar olduğunu kestiremedik sürekli düzensizlik olduğu için test yaptım 4hafta önce çıkmadı 2 aydır regl olmadım regl olayım diye doktora gittim hamilesin dedi hemde ultrasonda gördü keseyi ve kalbide atyor dedi yavaş ama olsun dedi 23 de bekliyor tekrar umarım daha iyi atar dedi bu arada bulantı kusma halsizlik terleme göğüslerde ağrı beni yoruyor bu arada 2 hamileliğim kızımın kalbinede atmıyor alalım dedilr ama ben aldırmadım 10 gün süre verdi şimdi kızım 8 yaşında iyiki aldırmamışım bu arada 8 haftallık iken kızımda kanamamda oldu ama şimdi hayatta darısı kardeşine

merhabalar arkadaşlar;
ben de 8.haftamdayım.aynen sizler gibi daha alıngan ve agresif oldum eşime karşı da işleri çok yoğun ve yanımda olamadığı anlarda istemediğini düşünüp çok üzülüyorum halbuki onun için çok önemli olduğu ve çok istediğini de biliyorum.ama çok zor olsa da kafamızı rahat tutmalıyız.benim inanılmaz bulantılarım vardı.51 kilodan 46 kiloya düştüm ve iki gün önce çok şiddetli kanama ve ağrı ile hastaneye yattım.bebişim çok ii kalbi gümbür gümbür atıo ama ben hiç kalkmadan yatmak zorunda kaldım.kızlar inanın hersey kafamızda bitio bilsek de cok zor ama huzurlu ve rahat olmalıyız.allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.

merhabalar bende dün gittim doktora kese görünmedi kan verdim 2800 lerde çıktı doktor hamilesin dedi ama yarın yine gideceğim bebeği görmeye çalışacak sanırım bide idrarın dolu gel dedi dış gebeliğe karşı bakıcaz falan dedi kafam karıştı ya çok keyifsizim hayırlısı artık

mrblar;
iletinizi okudum ve endişelenmenizi anlıyorum.ben 8. haftamdayım ve iki gün önce hastaneye yatırıldım.lekelenmelerim siddetlı kanama ve agrılara döndü üstelik her gün iğnemi olup ilaçlarımı içiyordum.kese halen sağlam kanama var ama kalp atışı gayet güzel.korkuyorum.şimdi hiç kalkmadan yatıyorum işi gücü herşeyi bıraktım ve drlar cok konusmuyor bebeğimin sağlığı için endişeliyim bi terslık mi var diye düşünmeden duramıyorum herkese ben moral verirken kendi kafamı rahatlatamıyorum.daha önce bunları yasayanlar varsa lutfen benimle paylaşın.allah hepimize hayırlı ve sağlıklı bebişleri kucagımıza almayı nasip etsin arkadaşlar.

slm kızlar bende 5+2 günlük hamileyim pzt test yaptım pozitif çıktı bu günde uzun araştırmalar sonucu bulduğum kadın doğum uzmanına gittiim hastaneyi ve doktoru beğendim tabi daha ilk gidişim ultrasonla karnımdan baktı keseyi gördük ama kalp için alttan ultrasonla baktı kalp atışınıda duydum bu 3. çocuğum olacak allah kısmet ederse ama aradan 11 sene geçtiği için yinede çok heyecanlandım allah devamını getirir inşallah bana ve tüm bebek bekleyenlere bu arada bir sürü tahlil verdi devlette yaptırıp sonucunu göstericem bir dahaki buluşmamız da bir aksilik çıkmazsa 3 ekimde olacak ilaç olarak da folik plus verdi doktorum herkese sağlıklı hamileliklerrrr

hayırlı olsun cnm allah kucağına da almayı kısmet etsin inşallah. bi sorum olacaktı sana. ben şuan 6+4 oldum, doktora gittiğimde de 5+5tim sadece keseye baktı karından, gördük, tamam 5,5 haftayla uyumlu dedi geçti.. hiç kalp atışından falan ne bahsetti ne de baktı, daha göremeyiz dedi geçti.. sen gördüğünü söylüyorsun. acaba senin gittiğin doktorun ultrason cihazı daha mı kaliteli son teknoloji olduğundan mı erkenden gördünüz??? benim bu 3. hamileliğim. diğerleri kalp atışı yok diye alındı hep aynı doktor tarafından.. acaba benim doktorda mı sorun var??? nerelisin acaba? nerde bu doktor?? çok uzak değilsek atlayıp gelecem walla artık neresi olursa.. mahvoldum ben üzüntüden stresten.. bebeğimin kalbi attımı atacak mı yine atmazsa kafayı yiyecem...

amin canm hepimize nasip etsin inşallah.canm ultrason cihazının kalitemi değilmi anlamam ama bence sen başka bir doktora git benim 5+2 günlükken kalp atışı duyulduğuna göre seninki 5+5 de de duyulması lazımdı ben istanbul pendikteyim hastane olarak kozyatağı central hospitale gittim doktorum başak sel sen nerede oturuyosun canm
başka bir hastane yada doktora gidip olanları anlat bakalım ne dencek allah yardımcın olsun canm inşallah diğer başına gelenler bu sefer olmaz sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah

Allah hayırlı şifalar versin canım. 12. haftayı devirince rahatlarsın inşallah, hep böyle kötü geçmeyecektir. belki seninki 12. haftadan da önce düzelir.

sakin ol canım. vajinal uSG ile bebeğin kalbini iyi bir doktor 5. haftada hayli hayli duyar. sen doktorunu değiştir, ama bence alttan baktırma ultrason. kanama yapabiliyormuş.
istersen 6. haftandayken farklı bir doktordan ultrason yaptır. muhtemelen duyacaklardır.ama tabi biliyorsun, karından bakılınca kalp sesleri 8. haftaya kadar duyulmayabiliyor.

2800 lü değerlerde bebeğin muhtemelen 4. haftasını doldurmamıştır. yani keseyi görmesi biraz zor canım. haftaya muhtemelen ancak görebilir.
buarada hcg değerin çok iyi niye dış gebelik olsun ki. bunu doktorların söylemesinin nedeni, her gebenin mümkün olan en kısa zamnda ultrasonla kesenin rahimde olup olmadığının bakılmasının icap etmesidir. bu herkes için geçerli bir durum. yani bir doktorun, gebenin ilk ultrasonunda görmek istediği şey, bebeğin rahimde olup olmadığıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…