Merhaba arkadaşlar yazılarınızın altında bebeğin kaçıncı haftada olduğunu gösteren etiketleri nasıl ekliyorsunuz bilgilendirebilirmisiniz.Cevaplar için şiimdiden teşekkürler.
ay şükür olmuş cnmyaşasın bende hep hesap yapmaktan kurtulucam cetvelimde gözüküyo
normalde bu saatte çoktan uyumuş olmam lazımdı arkadaşım geldi çay falan içtim kaçtı uykum ama uyurum geç olmuş
Kolay bi doğumla bebişlerinize kavuşursunuz inş
kizlar hamilelikleriniz nasil gidiyor.12.haftamdayim cok basim agriyo.aksam catladi nerdeyse.yattim bölük pörcük uyudum.su an note book karsisina gectim yine tuttu.
bu arada angel canim tickerin cok guzel olmus.görebiliyorum.sürekli sormak zorunda kalmam kac oldun diye.)))) masallah 14.haftani tamamliycan nerdeyse.yavas yavas gibi ama büyüyor meleklerimiz hizla...
Kolay bi doğumla bebişlerinize kavuşursunuz inş
kizlar hamilelikleriniz nasil gidiyor.12.haftamdayim cok basim agriyo.aksam catladi nerdeyse.yattim bölük pörcük uyudum.su an note book karsisina gectim yine tuttu.
bu arada angel canim tickerin cok guzel olmus.görebiliyorum.sürekli sormak zorunda kalmam kac oldun diye.)))) masallah 14.haftani tamamliycan nerdeyse.yavas yavas gibi ama büyüyor meleklerimiz hizla...
benim çok şükür iyi gidio. ama aynen benim de baş ağrılarım başladı.10 haftalığım ben. çok yok ama akşam tutuo bazen geçio ama kendimi dinlemezsem. valla bütün işlerimi kendim yapıorum temizlik yemek. mide bulantım olsa napardım. çok şükür. acaba belirti olmaması iyi mi kötü mü onu da bilmiorum. bu arada ikili testi kaçıncı haftada oldunuz
benim çok şükür iyi gidio. ama aynen benim de baş ağrılarım başladı.10 haftalığım ben. çok yok ama akşam tutuo bazen geçio ama kendimi dinlemezsem. valla bütün işlerimi kendim yapıorum temizlik yemek. mide bulantım olsa napardım. çok şükür. acaba belirti olmaması iyi mi kötü mü onu da bilmiorum. bu arada ikili testi kaçıncı haftada oldunuz
benimde allaha şükür iyi gidiyo cnm, benimde başım o haftalarda ne ağrıyodu varyaa hergün kafamda basınç vardı neyseki 1 haftadır pek olmuyo olsada gripten olur :)) bilgisayar ekranı daha çok etkiliyo..evet sonunda yaptım sorun kopyaladığım kısımlaymış ben tamamını yapıştırıyodum sen hangi kısımları yapıştırcağımı yazmasaydın yine yapamazdım :))) ivett teyzesi 15. haftamın içindeyim 15+1 olunca 16. haftana girmiş oluyosun doktor söylemişti ..karnım sivrileşti şaka gibibebekim büyüyo hala korkuyorum sevinmekten çok fazla kişiyle sevincimi paylaşmaktan sanki hep nazar değcekmiş gibi hissediyorum sendede öyle oluyomu
evet canim o haftalarda söyledigini hatirlar gibiyim.esim dün ellerime sac diplerime msj yapti ama sanki daha cok agri hissettim.:44::44::44::44:
bende annem disinda bir tek bu sitede hamileligim hakkinda derin konusabiliyorum.beni dinliyebilceklerden bir kac kisi var onlarinki meraktan ,yakinim olanlarinda uzun muhabbetlere ya zamani yok yada sabri yok.benim tarafdan annem ve ablam disinda kimse bilmiyor.daha kimseye diyemedim.esim tarafindanda kiz kardesi ve is yeri.esim kime görse söylüyor.ama ben dedimmi suna söyliyimi buna söyliyimi yok söyleme daha diyorne tuhaf adam.kendi cevresi yabanci ya
neysede ben anlamadim ne zaman kadar söylememek gerek acaba.öyle bir sey duyarimda üc aya kadarmi dört aya kadarmi. nazar olur mus diye.sebebini bilmedigim halde,benimde etrafimda evlenmeyi cok isteyen ama iyi birini bulupda evlenemeyen yada evlenip cocuklari olmayan bi sürü kisi var.Hep dua ediyorum Allah onlarada versin diye,ama cekiniyorumda.Allahim günah yazmasin,kalbimde kötülük yok ama yinede söylememeyi tercih ettim.ablamda diyor hamileligin bitecek birden dogurdu olcan diyo
benimde cogu hamilelik belirtilerim arkadaslarinkine uymadi.doktor dedi herkezde ayni olmaabilir,sanslisin hatta diye.mesela hic istifra etmedim.midem ücün cü dördüncü haftalarda yemek psirirken yada yemek kokusuna bulanirdi .simdi daha hafif.kisa zamanda atlatiyorum.ama dikkatim ceken hava serinledi diye pencere kapali kalorifer yaniyor icerdede bi kac saksi cicegim var.galiba havasiz kaliyorum,bas agrisi extra oluyor öyle duurmda.birde aksam mutfak penceresini ben aciyorum esim kapiyo soguk diye.kapali kalincada o karisik bir havasizlik kokusu beni balkona zor attiriyor.bgn biraz kasik agrim var ama ilk haftalarda bayagi yogundu.seninde bu hafta sabahlari kasiklarin ve geceleride gösüslerin agriyabilir.ama gelip gecici agri oluyor Allaha sukur.ben 10.haftada penyeden camasir takip yattim,sanki sutyenle yatinca daha derli toplu olunca agriyi az hissediyordum.
benim ikili testim ultrason muayenesiyle 11+6 da oldu .doktor her sey normal dedi,kan almaya gerek duymadi.simdi 14.haftaya randevu verdi.o zamanda geri kalanlara bakcak.birde her doktor her testi yapmiyor.mesela bundan öncekide ikiliyi yapmicakdi direk amnyosentezden agzini actiydi.gicik olduydum.zaten gicigim vardi ilgisizligine karsi,sirtimdan amaci para kazanmak diye extra sinir olup degistirdiydim.
benimde allaha şükür iyi gidiyo cnm, benimde başım o haftalarda ne ağrıyodu varyaa hergün kafamda basınç vardı neyseki 1 haftadır pek olmuyo olsada gripten olur :)) bilgisayar ekranı daha çok etkiliyo..evet sonunda yaptım sorun kopyaladığım kısımlaymış ben tamamını yapıştırıyodum sen hangi kısımları yapıştırcağımı yazmasaydın yine yapamazdım :))) ivett teyzesi 15. haftamın içindeyim 15+1 olunca 16. haftana girmiş oluyosun doktor söylemişti ..karnım sivrileşti şaka gibibebekim büyüyo hala korkuyorum sevinmekten çok fazla kişiyle sevincimi paylaşmaktan sanki hep nazar değcekmiş gibi hissediyorum sendede öyle oluyomu
evet canim o haftalarda söyledigini hatirlar gibiyim.esim dün ellerime sac diplerime msj yapti ama sanki daha cok agri hissettim.:44::44::44::44:
bende annem disinda bir tek bu sitede hamileligim hakkinda derin konusabiliyorum.beni dinliyebilceklerden bir kac kisi var onlarinki meraktan ,yakinim olanlarinda uzun muhabbetlere ya zamani yok yada sabri yok.benim tarafdan annem ve ablam disinda kimse bilmiyor.daha kimseye diyemedim.esim tarafindanda kiz kardesi ve is yeri.esim kime görse söylüyor.ama ben dedimmi suna söyliyimi buna söyliyimi yok söyleme daha diyorne tuhaf adam.kendi cevresi yabanci ya
neysede ben anlamadim ne zaman kadar söylememek gerek acaba.öyle bir sey duyarimda üc aya kadarmi dört aya kadarmi. nazar olur mus diye.sebebini bilmedigim halde,benimde etrafimda evlenmeyi cok isteyen ama iyi birini bulupda evlenemeyen yada evlenip cocuklari olmayan bi sürü kisi var.Hep dua ediyorum Allah onlarada versin diye,ama cekiniyorumda.Allahim günah yazmasin,kalbimde kötülük yok ama yinede söylememeyi tercih ettim.ablamda diyor hamileligin bitecek birden dogurdu olcan diyo
ablanda hoşmuş yani çok güldümya ben nazara ve göze çok geliyorum eşimde öyle yıldızımız gerçektende düşük hep birilerinin evimde eşyamda bendeki bişeyde gözü kalıyo aksilik çok yaşadık..allah isteyen herkese versin diyorum bende ama bazı insanların uğursuzluğumu gözümü çok korkutuyo beni.bende bitek burda annem ve ablamla bebek muhabbeti yapıyorum onun dışında genelde çocuğu olan kişilerle rahat konuşuyorum hani onunda bebeği var anne olmuş imrenmez diye bendede böyle bi takıntı oldu :)))
aynısefa cnm çok uğraştım cetvel için oldumu olmadımı göremedim..
kızlarrr hamişlerrrD nasılsınızz nasıl gidiyor benim inanılmaz başağrılarım var 1haftafır yalnızdım evde eşim yurt dısındaydı dün aksam geldi ve bebişimee banyo setini almışş bübschenin harika yaa bızım pabuçlar dama atıldı biberonlarıda harikaa sabırsızlanıyorm onları görüncee şimdi ise cinsiyetini öğrenmek için bekliyoruz heyecanla allahım hepimizin hamilelğini sorunsuz geçirmeyi nasip eylesin haydiii bakalımm neşeli olalım bol bol kahkaha atalım bebişlerimiz de mutlu sağlıklı bebekler olsunnn DDD
pek bi güzel olmuşş canımm yazılarının altındada görünüyorrr..bende yapıcam ama eve gidince uğraşıcammm...
merhaba arkadaslr tekrardan buraya takvıye oldum doktorlar bır mart sonu olacak dogum dıyor bır 4 nisan dıyorlar o yüzden burdan devam edicem artık :) bugun doktora gıttık ikili testin sonucunu gösterdik bir sorun yokmuş çok şükür ve oğluşum olacak inşallah :)
slm amin cnm kucağımıza alalım hayırlısıyla ogünler gelsincnm bu baş ağrıları kan basıncından dolayı çok oluyo farkettiyseniz kalp daha hızlı 14. haftadan itibaren aynı mide bulantısı va iştahsızlık gibi oda hafifliyoo..bende niveanın şampuan,yağ,pişik kremini aldım :)) biberonla emziğe el atamadım henüz ya bi ara sırıtan suratlı yada tavşandişli emzikler vardı espirili onları nerden bulabiliriz bilen varmı kızlar....
evet gözüküyo bebeğide erkekmi seçmişim ne bu bi işaretmi
Angel nasilsinn nasil gidiyoo? Bnde artik biseler almak istiyorum 3-4 haftadir almadim bise. Saliya odaklandim bizim sipa gosterirse ve kadinda insafa gelip soylerse 2-3 hafta daha beklemem en azindan :)) sali belli olursa dogru alisverise :))
Ben 17.haftadayim artik bebegi hisstmek istiyorum, 2 haftam kaldi sabirsizlaniyorum :)) sende ne var ne yok..
iyiyim cnm bugün birazdaha toparladım..internetten alışveriş sitelerine takılıyorum bebek giysileri falan zaman geçiyo :))) bende
22 sinde gidicem meraktan çatlıyoruz hem 3 lü testim yapılıcak hemde cinsiyeti sölicek inşallah..hiç hareket hissetmedinmi bebiş hareketlenmiş olmalı.. ben dün hissettim mısır patlıyodu sanki içimde :)) pekmez yemiştim canlandı enerji patlaması yaşadı kerataçok güzel bi duyguymuş bugün
dünkü kadar çok farketmedim...çokk özledim bebeğimi keşke evimizde ultrason cihazı olsa
yan komşum 3 hafta önce doğum yaptı sanki bize noluyosa bebişin sesini eşimle hasretle bekliyoduk :))) 2 gündür hep ağlıyo ingaları ne tatlı geliyo
davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş :)))
canim her yerde yazan 18. haftada hissedildigi..ilk bebekte oyleymis, ikinci bebekte 16. haftaymis.. bende de var baya hareket ama gazdir diyorum.. ben sanki kalp atisini hissediyorum gibi tamamen tekmelesede hissetsek artik :))
benim doktor soylemezde bi umut iste :)) bende tahminler kiz uzerine hep bakalim :) ben 2-3 haftadir is yapiyorum.. kayinvalidem ve kayinpederim geliyo buraya duvara kagit dosedik eltimle, mutfaga tas yaptik :)) boya badana gidiyoruz iste :) o kadar iyiyimki nazar degmesin sabah ufak mide bulantisi acliktan oda zeytin yiyince bitiyo..senin neyin vardi toparlandim demissin??
%80 erkek geliyor bize de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?