al bendende bi erkek size kısmetse bizde mayısta oğlumuza kavuşcaz. şuan bi arkadaşım doğuma girdi onun haberini bekliyorum oda erkek ama 2-2.5 hafta önce gelio bebeği. okadar kötü oldumki bian önce mayıs gelsin istiyorum daha 18 haftalığım. rabbim hepimizi sağlıcakla bebeğimize kavuştursun inşallah..
slm kızlar bugün tetanoz aşısının ilk dozunu yaptırdımaşıyı yaparken çok az yandı 5-6 saat sorun yoktu ama şuan sol kolumu oynatmakta v kaldırmakta çok zorlanıyorum başka var mı aşısını yaptıran? :44:
Aslında benim de gidip aile hekimine bir görünmem lazım.hep erteliyorum.ilk cocuğumda 36 yada 37. haftada yaptırmışdım ben aşıyı tek toz olarak.hafta gidince bir sorayım bakalım gene yaptırmalımıyım??
Kızlar dün geceden beri ağrı ateş bulantı halsizlik mahvetti bu asi benisabah acile gittik aşı ödem yapmış kütük gibi sisti kolum kimildatmak işkence oldu ilacli şu Verdi minoset Verdi doktor hala ağrım var 3 gün rapor verdiler tek sevindigim bebegimin sagligi iyi ikinci dozu nasıl vurdurcam bilmiyorum yatak döşek hasta etti bu aşı beni.
ay canım geçmiş olsun ya üzüldüm...Allah şifa versin merak etme Allah ın izniyle bebeğe bişi olmaz ilk hamileleiğimde 4. 5 aylıkken ne ilaçlar vuıruldu ne antibiyotikler içirildi hastannede yattım çok şükür Rabbim e kızıma bişi olmadı ne kadar şükretsek azdır...
Mayıs anneleri merhaba
2 hafta önce doktorum erkek olabileceğini söylemişti.dün 3lü test ve idrar testi için gittiğim tıp merkezindeki doktor bence kız dedi(%100 olmamakla birlikte). 4 gün gelişimi ilerde kuzucuğum kilosu 272 gr olmuş. (18+6 günlük)
2 ocakta antomik tarama yaptırıcam allahın izniyle .yaptıran arkadaşlar varmı?
slm canım anatomik tarama dediğin sanırım ayrıntılı ultrason ya da başkaların dobbler dediği tetkikler..ben 3 lü taramayı yaptırmadım yaptırmıcam da 2 li oldu şükür gerek duymuyorum kızım okul çıkışı taşıtlarda mahvoluyor git gel sonuç için tekrar git ..gözüm de kesmiyor açıkçası aylık kontroller ve inşallah şeker yüklemesi 6.7. aylarda ..o kadar...kızımda o kadar kan aldılar ki benden "nolur nolmaz şu teste bakalım" diyerek her ay yeni gelen pratisyenler bir öncekini ya beğenmiyor yada önlem diyerek test için kan alıyolardı mahvolmuştum...bunda buna gerek duymuyorum yok karaciğerde yağlanma varmıymış yok vs..diyerek delik deşik etmişlerdi beni..ayrıntılı ultrasonun da yaptırmıcam hastanede 3 ay önce gün veriyorlarmış..özele git dediler..özele de 150-200 tl şuan için veremem...Allah a emanet.bana da erkek dediler 13 haftalıkken ama bakalım bir daha özele gidip baktıralım diyorum bi dahaki aylık kontrol günü gelince inşalalh..
benim bebişim tüp bebek olduğu için 3lüyüde istedi.çok şükür risk çok düşük çıktı.idrar testimde enfeksiyon görüldü o biraz canımı sıktı günde 3.5 lt su içiyorum anlamadım.morulla saşe diye ilaç içtim inşallah işe yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?