2012 mayıs anneleri inşallah:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi elele
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

elele

canlarım benim....
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
1.619
6
156
Diğer
selam kızlar mayıs ayında doğum tarihi belirlenen gebelerimizi bilgilerimizi, duygularımızı;hazırlıklarımızı paylaşmak için buraya bekliyorum inşallah hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı....ben 8+5 günlük hamileyim şuan inşallah tamamına erer

Son düzenleme:
bulantılarım fazla bu aralar.....hele yağ kokusu öldürecek beni eşime parfüm sıktığı için kızar oldum her koku mideme dokunur oldu kağıt ,kitap kokusu bile.buzdolabını açamıyorum...tuzlu fıstık beyaz leblebi iyi gelmeye başladı şu ara ama o da en fazla yarım saat sonra tekrar aynı...inşallah bu bulantılar çabuk geçer sağlıklı bi hamilelik yaşarız....

mayıs ayına kimse denk gelmiyo sanırım 14 kişi bakmış ama

bende 6+3 günlük hamileyim dün doktora gittim ve kalp atışı yoktu doktor normal dedi ama gerçekten normal mi acaba bu haftalarda bebeğin de görünmesi gerekirmi

bende 6+3 günlük hamileyim dün doktora gittim ve kalp atışı yoktu doktor normal dedi ama gerçekten normal mi acaba bu haftalarda bebeğin de görünmesi gerekirmi

canım hoşgeldin;
hayırlı olsun gebeliğin..sabret canım 1 hafta ya da 2 hafta sonra tekrar git inşallah o zaman görülür kalp atışı bebek hemen görülmüyor çok küçük olduğundan kesen görüldü mü peki?

teşekkür edeim canım seninde hayılı olsun
evet kese görünüyo geçen hafta da görünmüştü çok küçük ama geçen hafta gittiğim doktor farklıydı haftaya kalp atışları duyulur demişti bu haftaki doktor da 11 mm kese normal görünüyo dedi ama işte ben hafta kalp atışları duymak umuduyla gitmiştim bebek görünmeyince telaşlandım
bide son regl tarihim 24 ağustos doktorsanki bebek 5+3 gibi bişey dedi hemşireye nette 6+3 falan çıkıyo

Aynı dertden muzdaribiz kokulardan dolayı mahvolmuş durumdayım ve ayrıca 3 yaşında bir cocuğmda var...ona yemek hazırlarken ölüp ölüp diriliyorum..bende 8 haftalık hamileyim hayırlısıyla bu bulantılar gecse gerisi cok kolay gelecek....

slm kızlar bende 2012 29mayısta doğum yapacağım.Bende şimdiden doğumu düşünmeye başladım.Epidural normal doğum olmassa epidural sezeryan olmak istiyorum.Doktora gittiğimde epidural ilaçlarının artık çok az üretildiğini,sezaryeni genel anestezi ile yaptıklarını söyledi.Acaba heryerdemi yapılmayacak artık.Bende hamilelikten önce bile epidurale kendimi hazırlamıştım.Siz doktorlarınıza sordunuzmu doğum şeklini.2012 yılında doğum yapacak olup doğumu doktoruyle birlikte epidural olarak kararlaştıranlar varmı?

epidural artık iyice yaygınlaşmışken,ilaçları nasıl çok az üretiliyor anlamadım canım,yurtdışındamı yaşıyorsun sen ?

teşekkürler,canım sabret belki geç döllenme olmuştur kese göründüyse inşallah kalp atışları da görünür...

ölüyorum ölüyorum bulantıdan benim de 5 yaşında kızım var parktan geldik şimdi ay o evlereden gelen yemek kokuları yağ kokuları geldi burnuma parkta elim ağzımda durdum zoraki..ben de öyle kızım olduğu için mecbur çorba yemek yapıyorum..eşim Allah tan yapma akşamları ben yapıyorum dedi bazen yapıyorum ama bu akşam kendi girecek mecbur mutfağa...elimi yıkıyorum elim kokuyor çamaşır asıcam o kokuyor yanımda bi yardım eden olsa ne iyi olurdu...annemi de çağıramıyorum şehir dışından başında bir sürü derdi var yazık..evet bulantı bi gçse inşallah gerisi Allahın izniyle kolay olacak doğum bile gözümde değil şu aralar..

epidural normali ben de düşündüm canım ama ne bileyim kaç kişi iğneyi yanlış yere vurduklarından felç olduklarını söylediler ..ondan korkuyorum yoksa sezeryani istemiyorum inşallah normal yoldan kolayca doğar.sezeryan oldu mu kızıma bakacak biri lazım..ama bulantılardan gözümde değil doğum ..

Benim de son adet tarihim 23 ağustos,nete göre 6+4,doktora göre pazartesi 5. haftayı doldurucam...Çarşamba gel kalp atışlarına bakalım dedi hayırlısı inşallah...senin de hayırlı olsun bu arada

benimki de 29 mayısa geliyo inşallah,hayırlısıyla olur bi sorun çıkmadan...ben ilkinde epudral oldum ve herkese tavsiye ediyorum çünkü bebeğin doğduğu an ilk sesini duyuyorsun,kucağına alıyorsun müthiş bi duygu...

çoooook tşk ederim arkadaşlar hepinizi moral oldu biraz okuduklarım bu hafta tekrar gideceğim bakalım ne olacak

benim de sat 23 ağustos ve mayıs annesi olucam inşallah.geçen hafta keseyi gördük,haftaya da kalp atışlarını dinleyecez inşallah.rabbim hepimizin bebeklerini sağlıcakla kucaklamayı nasip eder inşallah..

kizlar 2012 mayis anneleri topicigimiz var oraya gelin cok guzel paylasimlar yapiyoruz

benim de sat 23 ağustos ve mayıs annesi olucam inşallah.geçen hafta keseyi gördük,haftaya da kalp atışlarını dinleyecez inşallah.rabbim hepimizin bebeklerini sağlıcakla kucaklamayı nasip eder inşallah..

inşallah canım nedense birincisinde bu kadar telaşlanmamıştım ama bunda çok sakınıyor telaş yapıyorum ömrü veren Allah ım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder dilerim..ben de 10/11 haftalarda yapılan ikili test zamanını bekliyorum ,9. haftaya girdim inşallah bebeğimi sağ salim sağlıklı görürüm.benim sat da 8 ağustos.

ilk çocuğumda normal doğum olmama rağmen doğar doğmaz kucağına alma olayını yaşamayı çok istememe rağmen olmadı üstelik çok kötü koşullara maruz kaldım zeynep kamil hastanesi sayesinde!sezeryandan beter etmişlerdi..bebeğim 3 saat sonra ancak gelmişti kucağıma..ama doğuşunu an ve an bilmek içinden bir canlının çıktığını görmek gerçekten de mucize....

günaydınn herkese ...
kızlar siz de kabızlık sorunu yaşıyor musunuz wc den korkar oldum..bir de uyku eklendi üstüne kızımı okula bırakıp geldim nasıl yoruluyorum halsizlik de üstüne eklenince...

Canım sen epidural normalmi oldun epidural sezeryanmi.Ben çok heyecanmlıyım ama yinede epidural olsun istiyorum.ama doktor genel anestezi yapıyoruz artık uygulamıyoruz epidural üretilmiyor deyince ,şimdiden onu düşünmeye başladım.Hiç acı hissetmiyorsun değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…