2012 mayıs anneleri inşallah:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi elele
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar, nasip olursa bizim doğumda 23 mayısa. 12+3 ken doktorum büyük ihtimal erkek dedi başka bi doktora gittim oda aynısını söyledi. yarın kontrolümüz var inş netleşecek bu sefer. şuan 16+2 yim.
biliomusunuz sizin msjları okurken bebeğimi hissettim çok hafif bi kıpırdadı. çok kötü oldum ilk bebeğim üstelik. bağırsaktan gelen bi ses falan değil eminim.. varmı sizden bu tarihlerde bebeğini hisseden

günaydın tüm göbişli anne adayları:)))
akşam bişi yaptım çok mutlu oldum..dar gelen pantolonlardan birini hamile pantolonuna çevirdim! :)) ne gerek gidip 40 50 tl vermeye hele benim gibi 2. ye hamile olan baynlar için bir daha da düşnmüyorsa üçüncüyü..nette baktım pantolonları çok basit şekilde hamile pantolonuna çevirebiliyorlarmış..lcwaikikide denedim pantolon rahatsız etti karnım nedense..nereye baksam mantık aynı;üstüne likra kumaş geçirip içine lastik koyuyorlar...nette baktım aynısı..buraya link koyamadım google ye yazın hamile pantolonu dikimi diye..orada belini kesip ön tarafı oyup likralı kumaş eklemişler..ama ben kıyamadım orjinalliğini bozmadım hiç hani sonra da ek kumaşı çıkarıp kullanayım diye..bu arada likralı kumaşa da gerek yok eşimin eski siyah bi tişörtü vardı o sağolsun
belinize karnınıza ölçün ama büyük ölçün ileride büyücek ya..fermuar bölümünden itibaren açık kalacağı için orayı kumaşla kapatarak pantolona bol olarak diktim bir de üst kızmına lastik gayet de rahat oldu ve hiç anlaşılmıyor dışardan :))) bir de kot pantolonuma yapayım..ay kocacığımı eşofmanla karşılıyordum evde hamile jilesi giymeyi sevmediğimden şimdi pantolonun üstüne herşey olur şık olalım azıcık dimi baktım ki kendimi bayağı salmışım...aslında kot pantolonun üstünü tuluma çevirmeye niyetim var çeviririm çevirmesine inşallah ama askılı bölümüne o demirleri nasıl bulacağımı bilemiyorum şık iri düğmeler mi alsam nedir..dünya kadar pantolonu var eşimin dar olan giymediği...yeni yeni duruyor köşede niye değerlenmesin??

canım vallahi usg lere güven yok arkadaşma kız dediler 7 aylık doğurdu kız çıktı yukarı sokakta komşuya 9 ay erkek diolar herşeyi mavi doğuyor kız çıkıyor bana da 13 haftalıkken erkek dedi hatta şeyini gösterdi bacak arsında yüzde doksan dedi sonra bebiş popoyu dönünce bak bak kesin erkek bu bu popo kemikleri bu ardaki de pipi dedi güldük..ama yine de herşey olabilir die temkinliyim yani erkek die alıştırmıyorum kendimi kz da olabilir die hazırlıyorum bilinç altımı..ki şaşırmayayım
bak tatlı ye şeker çikolata sol tarafına yat kıpırdamaya başlıcaktır inşallah ama elini değme heme kaçıyorlar içerden hissedersin dışardan oynadığının görülmesi için 6 ayı geçmeli ki eşin de görsün inşallah karnının yamulduğunu

kızlar banada %90 erkek dedi bakalım artık hayırlısı..üçlü test için kan verdim dün.birde ayrıntılı ultrason istedi doktorum.aranızda ayrıntılı ultrason yaptıran varmı hiç??

kızlar banada %90 erkek dedi bakalım artık hayırlısı..üçlü test için kan verdim dün.birde ayrıntılı ultrason istedi doktorum.aranızda ayrıntılı ultrason yaptıran varmı hiç??

ben üçlü testi yaptırmıcam 2 li yi yaptırdım ama ayrıntılı usg için doktordan gün almam gerek gribim gözüm kesmiyor doktora gitmeye de..

TÜM MAYIS ANNE ADAYLARINA İYİ GECELER
BUGÜN BEBİŞİMİ TEKRAR GÖRDÜM ÇOK MUTLUYUM.
16+2 HAFTALIĞIZ TEYZOŞLARI
132 GR OLMUŞUZ
BACAK ARASINDA Bİ KABARTIDA GÖRDÜK ŞEHZADEM GELİYO TEYZOLARI

Merhaba kızlar ben bugünkontrole gittim daha önceki bütünkontrollerde bebegimin kaç haftalikoldugu doğru gidiyordu yani şöyle söyleyim sat 18 ağustos bugüne kadar bebegimin 16+2 olduğunu biliyordum.ama bugunku ultrason ekranında 17+1 yazıyordu ve bana verdiği kağıda da 17+1 yazmış ve ben bebegimi görmenin heyecanıyla bunu srmayi unuttum. Şimdi oğluşum kaç haftalik yaw??

canım sat doğru ultrasonlarda sapmalar oluyor gebelik hesaplama var ya nette en fazla 3 gün sapıyor kızımı hesapladım doğum tarihinden 1 gün önce çıkardı..sata bak sen...

mrb,ben de bugün kontrole gittim,sat 23 ağustos,kendi doktorum ortalama 16+2 dedi,cinsiyetine de erkek dedi,biz emin olamadık,başka bir doktora gittik,o da erkek dedi ve 16+4 haftalık dedi,sata göre bir hafta ilerde gidiyor dedi,normal mi diye sordum bende,3 haftaya kadar ilerde olması normal dedi,sana bu kadar yardımcı olablilirim ancak,hayırlı olsun oğluşun:))

canım sat doğru ultrasonlarda sapmalar oluyor gebelik hesaplama var ya nette en fazla 3 gün sapıyor kızımı hesapladım doğum tarihinden 1 gün önce çıkardı..sata bak sen...

Hiimm SATA göre aynen 16+2 çıkardı gebelik hesaplama o zaman ben yine bu hesaba gore dusuneyim.tsk ettim canim.bu arada bebiş 252gr iyi mi sizce?

Merhaba öncelikle bebeğin hayırlı olsun,sağlıkla kucağına almanı dilerim.Her bebeğin anne karnnda gelişimi birbirinden farklıdır.bazen bebeklerin gelişimi hızlı olabilmekde buda ultrason kontrollerinde bizim hesaplamalarımızdan farklı olabilir.2-3 hafta önde gidebilmektedirler için rahat olsun.sorun olsaydı zaten doktorunuz bu konuda size bilgi verirdi.

günaydın kızlar bizde 18+6 olduk bugün doğumumuz sata göre 9 mayıs olarak hesaplandı bakalım nasıl olcak :)

slm kızlar kimse yok ortalarda bugün bir yakışıklımız olacağını öğrendik farklı değişik bir duygu doktorum kesin erkek dedi. hayırlı sağlıklı meleklerimiz olur inşallah

slm kızlar kimse yok ortalarda bugün bir yakışıklımız olacağını öğrendik farklı değişik bir duygu doktorum kesin erkek dedi. hayırlı sağlıklı meleklerimiz olur inşallah

hayırlı olsun canım,bizim de oğlmuz olcak inaşallah,cumartesi doktorum kesin erkek dedi,emin olamadık,başka bir doktora gittik o da erkek dedi,sağlıklı olsun da, kız erkek farketmez...

hayırlı olsun canım,bizim de oğlmuz olcak inaşallah,cumartesi doktorum kesin erkek dedi,emin olamadık,başka bir doktora gittik o da erkek dedi,sağlıklı olsun da, kız erkek farketmez...
çok teşekkür ederim canım öyle tabi kı erkek farketmez eşim biraz şaşkınlık geçirdi o kadar o kız bekliyordu :) benim doktorum %100 erkek dedi gösterdi banada:) bu sene mayıs ayı sanırım erkek senesi

Selam bende haziran 2 annesi olucam ınsalh topiği gorunce yazayımm dedım mayıs deılım ama bu ıs bellı olmaz :)
İlk bebeğim ve cok heyecanlıyım gıysı konusunda yatak takımı konusunda ev tipi ana kucağı konusunda cok dertlıyım Ev tipi ana kucağında chıcconun ı feel salıncağı var aranızda bılen var mı tavsıye edebılcek ?

günaydınlar:)))))))))))
kimileri yavaş yavaş öğrenmiş bebişlerin cinsiyetlerini...ben de 13 haftalıkken öğrendim ;erkek dedi doktor yüzde doksan ama bir daha ki kontrole kesin olur derken bizim yaramaz poposunu dönünce bak bak artık kesin dedi:) bunlar popo kemikleri ortadaki pipisi dedi gülüştük yani ben de ayan beyan gördüm...Allah sağlıklı akıllı hayırlı bir evlat eylesin inşallah yoksa cinsiyetin ne olduğu önemli değil.....yine de nolurnolmaz payı bırakıyorum çok örneğim var yakınımda kız bekleyip erkek doğuran erkek bekleyip kız doğuran:)))
zeynep kamil hastanesi (istanbulda) nden ayrıntılı ultrason için sıra almaya gidicem hani 5.5 -6 aylıkken oluyomuş ya ancak alınır sanırım sıra özele gidip 150 tl vermeyi istemem açıkçası o paraya kızıma oğluma bişi alırım die düşünüyorum...malum evde bebeğe alınacak herşeyi sayan bir ablamız var:)

Son düzenleme:

hakkaten canım annem de öyle diyor bu sene erkek senesi kime sorsam erkek bekliyor diye..mayıs sanırım erkek ayı:))

hakkaten canım annem de öyle diyor bu sene erkek senesi kime sorsam erkek bekliyor diye..mayıs sanırım erkek ayı:))

al bendende bi erkek size kısmetse bizde mayısta oğlumuza kavuşcaz. şuan bi arkadaşım doğuma girdi onun haberini bekliyorum oda erkek ama 2-2.5 hafta önce gelio bebeği. okadar kötü oldumki bian önce mayıs gelsin istiyorum daha 18 haftalığım. rabbim hepimizi sağlıcakla bebeğimize kavuştursun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…