slm kızlar, nasip olursa bizim doğumda 23 mayısa. 12+3 ken doktorum büyük ihtimal erkek dedi başka bi doktora gittim oda aynısını söyledi. yarın kontrolümüz var inş netleşecek bu sefer. şuan 16+2 yim.
biliomusunuz sizin msjları okurken bebeğimi hissettim çok hafif bi kıpırdadı. çok kötü oldum ilk bebeğim üstelik. bağırsaktan gelen bi ses falan değil eminim.. varmı sizden bu tarihlerde bebeğini hisseden
kızlar banada %90 erkek dedi bakalım artık hayırlısı..üçlü test için kan verdim dün.birde ayrıntılı ultrason istedi doktorum.aranızda ayrıntılı ultrason yaptıran varmı hiç??
Merhaba kızlar ben bugünkontrole gittim daha önceki bütünkontrollerde bebegimin kaç haftalikoldugu doğru gidiyordu yani şöyle söyleyim sat 18 ağustos bugüne kadar bebegimin 16+2 olduğunu biliyordum.ama bugunku ultrason ekranında 17+1 yazıyordu ve bana verdiği kağıda da 17+1 yazmış ve ben bebegimi görmenin heyecanıyla bunu srmayi unuttum. Şimdi oğluşum kaç haftalik yaw??
Merhaba kızlar ben bugünkontrole gittim daha önceki bütünkontrollerde bebegimin kaç haftalikoldugu doğru gidiyordu yani şöyle söyleyim sat 18 ağustos bugüne kadar bebegimin 16+2 olduğunu biliyordum.ama bugunku ultrason ekranında 17+1 yazıyordu ve bana verdiği kağıda da 17+1 yazmış ve ben bebegimi görmenin heyecanıyla bunu srmayi unuttum. Şimdi oğluşum kaç haftalik yaw??
canım sat doğru ultrasonlarda sapmalar oluyor gebelik hesaplama var ya nette en fazla 3 gün sapıyor kızımı hesapladım doğum tarihinden 1 gün önce çıkardı..sata bak sen...
slm kızlar kimse yok ortalarda bugün bir yakışıklımız olacağını öğrendik farklı değişik bir duygu doktorum kesin erkek dedi. hayırlı sağlıklı meleklerimiz olur inşallah
çok teşekkür ederim canım öyle tabi kı erkek farketmez eşim biraz şaşkınlık geçirdi o kadar o kız bekliyordu :) benim doktorum %100 erkek dedi gösterdi banada:) bu sene mayıs ayı sanırım erkek senesihayırlı olsun canım,bizim de oğlmuz olcak inaşallah,cumartesi doktorum kesin erkek dedi,emin olamadık,başka bir doktora gittik o da erkek dedi,sağlıklı olsun da, kız erkek farketmez...
çok teşekkür ederim canım öyle tabi kı erkek farketmez eşim biraz şaşkınlık geçirdi o kadar o kız bekliyordu :) benim doktorum %100 erkek dedi gösterdi banada:) bu sene mayıs ayı sanırım erkek senesi
hakkaten canım annem de öyle diyor bu sene erkek senesi kime sorsam erkek bekliyor diye..mayıs sanırım erkek ayı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?