2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

:52::52: Zillosssss Mayis Anneriiiiii,hemen bizim eve gelip Masal hanimi yeniden uyutuyorsunuz,kikir kikir gulmem kahkahayla sonuclaninca kizim uyandi:1: Ya siz ne kuduruksunuz boyle ama olmuyor ki,ufo tamam,gece lambasi tamam,camasir gecelik tamam,lazer,rofle tamam,eeeeee ne duruyorum,eeeee ne yapayim,gerisi ancak kocam yok ama, kocam yok ama kocam yok ama olabilir.Sssss nasil ki disarda aclar varken evinizde huzurla yemek yemememiz lazimsa herkes cicegin esi yok deyip akilli dursun bakimmm:41: Neyse kiyamam size hadi hadi salin gitsin:1: sizleri cooooooook seviyorum vallahi moralim cok bozuktu,uzaktada olsa esime kusmustum, hem yanimda olmayinca cezada veemiyorum:1: bana morel oldunuz sabah sabah cok guldurdunuz,bugun butun dilekleriniz kabul olsun insallah.:16:

amin canım moralin düzelmiş ne güzel ama ya üzüldüm şimdş bizde seni cok seviyoruzzz sustummm:16:

YAAAA SÜPERSİNİZ HEPİNİZ :60::60::60:

sabahtan beri okuyup okuyup değerli gibi gülüyorum Alllaamm yaaa sen libodumuzu enerjimizi herdaim yüksek tut :9::9:
beykozz ya seni örnek alıyorum bende zeynep gibi bazen pes ediyorum sonra tekrar aklıma sen geliyorsunnn :1::1:
mutlu anne yorumlamalarınaaaa :60::60::60: oldumm

canım benim ne güzel ben nüfus arttırma müdürlügü yapcam bu gidişle söferler kazalar mazalar derken oooo gelsin bebişler :8::8::8:

Hekes yemek molasi verdi sanirim yazilar duruldu:1:
BEYKOZCUGUM, canim neden uzuldun saka yapiyorum haaaa hic mola vemek yok devam :1: Saka maka bir yana canim inan kizimi dogurduktan sonra cinsel anlamda bende sogukluk olmustu belkide yorgunluktan kizimla beaber aksam 8 de yatmak istiyordum ama sayende vallahi simdi koca yolu gozler oldum:52: Bizim forumun yapi taslarindansin,bence bircogumuza terapi gibi geliyorsun,iyiki varsin tatlim:16:

Okuyorum okuyorum ama kimse bu soruyu sormamis,ben mi yanlis anladim acaba? 2012 mayis annelerinden hamile olanlar mi var?

YAAAA SÜPERSİNİZ HEPİNİZ :60::60::60:

sabahtan beri okuyup okuyup değerli gibi gülüyorum Alllaamm yaaa sen libodumuzu enerjimizi herdaim yüksek tut :9::9:
beykozz ya seni örnek alıyorum bende zeynep gibi bazen pes ediyorum sonra tekrar aklıma sen geliyorsunnn :1::1:
mutlu anne yorumlamalarınaaaa :60::60::60: oldumm

ay cnm gülmemek elde mi ya?kudurukluk diz boyu valla.hep beykozun başının altından çıkıyor bunlar.Allah onun da hepimizin de neşesini daim etsin.alıntı yapacam yapamıyorum tek tek.zada'ya soruyorum bobydool ne cnm ya dur bi googledan araştırayım:1:onunki gerçekten de çok masraflıymış.bizde misafir umduğunu değil bulduğunu yiyor.kafama göre yani:1::1::1:

Cuma cuma yine koptum,,işin kötüsü ben kopunca kolay birleştirilemiyorum:1: Herkes kısa bir süre de olsa ufoyla ısındı,,odayı loş yaptı dimi:34:
Acilen toplu tövbe duası yaptırsın biri:1:

hejarı çağıralım o yaptırsın.aha aha ahahahhahhhhhhha:1::1::1:

rusça çağrışımına koptum hanımefendi.zadayı bunları söylerken düşündüm de:1::1::1:

ay çok yaşayın emiiii?:1::1:

Tesekkur ederim canim cevapladigin icin,ben kacirmisim o yazismalari demek.Allahisteyen herkese nasip etsin,saglicakla alsinlar kucaklarina

amin inş. bende 2.ciyi düşünüyorum mesela ama 1 sene sonra kilolardan kurtulayım önce.bir de bu acil isteğimi tekrar düşündüm bizim kızın hastalıktan ve dişten huysuzlukları başlayınca.herhalde 3 yaşındayken falan 2.yi yaparımmm.ay istiyorum ben çocuk ya.çok tatlılar çokkk...:emir_bebek::emir_bebek:

ikizler eski o gençlik hallerindeki gibi olmuyo,
nerde o kıpır kıpır neşe içinde gururundan başını öne egmeyen ikizler:1:
ikizlerin işi bitince sönmüş balon gibi uzunca bir süre öyle kalıyolar,
bizim gibi çok emziren annelerin gögüsteki yagını bile çekermiş bebekler..
tabi zamanla ikizler biraz düzeliyo..
hafif boynu bükük kalıyo:1:

aslında gögüs boyutuylada alakalı..gögüs çok büyükse sarkma daha çok olur..
küçükse fazla hasar alacagını sanmıyorum..
off moralim bozuldu:ssz:

valla sönüyor.benim sütler bitti malum.pamuk şekeri gibi oldular.hiç değeri kalmadı sanki.sişken daha hoş duruyorlar:1::1::1::1:

sümüklü bir geceden sonra merhaba arkadaşlar, Orhan Cemal dün sabahtan beri öksürüyor ve burnu akıyor. arkadaşımın hasta kızıyla oynamıştı. şuan mikroplarla savaşıyor oğluşum annesinden aldığı kaya gibi antikorları kullanıp. günün sonunda mikroplar 0- Orhan Cemal 1 olacak ve topalak oğlum bir enfeksiyondan daha güçlenmiş olarak çıkacak!!! ayyy, çok mu misyon yükledim bu duruma acaba? en nihayetinde hastalık işte, dünyayı kurtarmak üzere uzaylılarla savaşmıyor ya :)

Katiliyorum, benime kuduruk oglum var, resimlere cok guzel poz verir birde yani artis yanlarida var , ha birde su meshur capkinligini unutmamak lazim...
Hepsi guzeller, kiz ve erkek ayrimina lutfen hayir diyelim simdiden ki ilerde boyle sorunlar hic olmasin,. sevgi ve saygi ile melegim34

Canimsin o kadar dert ve kosturmacanin icinde A dan Zye herkesi dusunup yaziyorsun ya, seni seviyorum gizz canim arkadasim benim,.mevlam gonlunde ne varsa gerceklestirsin ins. dun kandilde inan sana ve hasta bebeklere isim isim dua ettim, ins yeniden olmazsiiniz ve bunla son bulur tum dertleriniz..cok opuyorum seni ve Yaren Nur umu

çok sağol meleğim benim.amin.amin.amin.inan bende seni çok seviyorum.dua için etkilendim doğrusu ismen anman çok hoşuma gitti.dertler gitsin,enerjiler yükselsin.mahiri ve seni çoookkk öpüyorum....

sümüklü bir geceden sonra merhaba arkadaşlar, Orhan Cemal dün sabahtan beri öksürüyor ve burnu akıyor. arkadaşımın hasta kızıyla oynamıştı. şuan mikroplarla savaşıyor oğluşum annesinden aldığı kaya gibi antikorları kullanıp. günün sonunda mikroplar 0- Orhan Cemal 1 olacak ve topalak oğlum bir enfeksiyondan daha güçlenmiş olarak çıkacak!!! ayyy, çok mu misyon yükledim bu duruma acaba? en nihayetinde hastalık işte, dünyayı kurtarmak üzere uzaylılarla savaşmıyor ya :)

geçmiş olsun.en nihayetinde hastalık tabi ama umarım çabuk geçer.bu ara pek fazla kimsenin peşini bırakmıyor çünkü bu enfeksiyon.orhan cemal'e slmlar:40:

melegimm__sen gerçekten melekmisin:))kolye bakarım falan yazmışsın:17:
ben ben ne diyecegimi bilemedim çok naziksin çok kibarsın,böyle düşünmen yeter
ben o kolyeyi aldım taktım sayıyorum güzel arkadaşım..senide mahiride öpüyorum

beykoz__ben bilirim canım:))ufonun içinde gizli kamera var:))
size bakacam diye yanma tehlikesi geçiriyodum:1: biraz rahat durun canım:1:

chihiro79__geçmiş olsun paşa ya..inşallah hemen iyleşir kuzucuk

amma kaynatmışsınız ancak bitti:))çok güldüm hepinize çok yaşayın:)

Nagişş şekerim işler yoğun değil bugun galibaa:34: seni burda daha çok görmek ne güzell, öpüyorum seni kocamann şekerimm tabii minnoş kızınıda, nasıl oldu buarada?

geçmiş olsun, ilk hastalığınızmı canım, inş çabucak ve kolay atlatır kuzunn:54:

Nagişş şekerim işler yoğun değil bugun galibaa:34: seni burda daha çok görmek ne güzell, öpüyorum seni kocamann şekerimm tabii minnoş kızınıda, nasıl oldu buarada?

evetttttttt.yoğun değilim bugün yada şimdilik:) ben fırsat buldukça buraya bakıyorum hemen.başka hiçbir siteye falan girmem.burada olmak beni de çok mutlu ediyor.sizler,bebişler ve güzel sohbetler var çünkü.

yaren nur daha keyifli ama geceleri huysuz olacak herhalde.dün bütün gün ve akşam yatana kadar oynadık,kahkahalar attı.ki günlerdir öyle şen kahkasını duymamıstım kızımın.iyiydi yani ama gece yine ağlak ve huysuz:ssz:bugün yine iyi iştah var,öksürük az iyileşiyor sanırım cnm.

bende seni ve kukla babymi öpüyorum..

bugün çok mutluyuz çok heycanlıyız:))
ceren biradan karnesini alacak:))
kendimi biraz yaşlanmış gibi hissetsemde yinede mutluyum:))
birkaç gündür karne lafı geçiyo evde,ceren nasıl anlamışsa karneyi diyoki

''anne karnıbaharı alıp gelecem tamammıı'':1:
kızım karnıbahar degil karne karneeee
''yiycekmiyiz onu annee'':1:
hayır ceren sadece bir kagıt orda seninle ilgili notlar yazıyo
''istemiyorum ben kagıttan karneyi:1:

akıllı ol okulda yoksa sınıfta kalırsın ha
''hayırrr sınıfta kalmıyacam eve gelmek istiyorum ben ühü ühüüüü'':1:

karnemiz gelsin resmini çekip koyacam..çok merak ediyorum:18:

evetttttttt.yoğun değilim bugün yada şimdilik:) ben fırsat buldukça buraya bakıyorum hemen.başka hiçbir siteye falan girmem.burada olmak beni de çok mutlu ediyor.sizler,bebişler ve güzel sohbetler var çünkü.

yaren nur daha keyifli ama geceleri huysuz olacak herhalde.dün bütün gün ve akşam yatana kadar oynadık,kahkahalar attı.ki günlerdir öyle şen kahkasını duymamıstım kızımın.iyiydi yani ama gece yine ağlak ve huysuz:ssz:bugün yine iyi iştah var,öksürük az iyileşiyor sanırım cnm.

bende seni ve kukla babymi öpüyorum..

canım ya zaten nevarsa gece çıkıyor ortaya gündüz keyifleri yerinde gece diş çıkardıkları yada hasta oldukları geliyor heralade akıllarına:1: akıllı bıdıklarrr:16:

bugün çok mutluyuz çok heycanlıyız:))
ceren biradan karnesini alacak:))
kendimi biraz yaşlanmış gibi hissetsemde yinede mutluyum:))
birkaç gündür karne lafı geçiyo evde,ceren nasıl anlamışsa karneyi diyoki

''anne karnıbaharı alıp gelecem tamammıı'':1:
kızım karnıbahar degil karne karneeee
''yiycekmiyiz onu annee'':1:
hayır ceren sadece bir kagıt orda seninle ilgili notlar yazıyo
''istemiyorum ben kagıttan karneyi:1:

akıllı ol okulda yoksa sınıfta kalırsın ha
''hayırrr sınıfta kalmıyacam eve gelmek istiyorum ben ühü ühüüüü'':1:

karnemiz gelsin resmini çekip koyacam..çok merak ediyorum:18:

canım yaşlanmışım nedemek yaa, erken kalkan yol alır derler bunaa:34: bak bizim karne heyacnı yaşamamıza daha yıllar varr:54:

elif344__nasılsın canım..son aylar nasıl gidiyo..çok heycanlısındır..keyfini çıkar bu günlerin tatlım..
bizim konuşmamızıda anlamamış kimse neyse biz kibarlıgımızı bozmayak yo ho boşver:1:

ilkim80__canım sen seversin bizi demi..kulak aşinalıgın var nede olsa..:1:
şu maatterler bizi anlamasada sen anlyon ya yeter:1:

nağiş__nasılsın canım..yaren nur daha iyiymiş..öpüyorum sizi

mutluanne,planner,zada,beykoz,chihiro,defneank,çiçekçiçek,pinarda,
malegim,annezeynep,...ali,veli,49,50 hepinize selamlarrrrr:1:

Back
X