kızlar diyeceksiniz ki sen nerden çıktın niye yorum yapıyosun ama daha önce de söylediğim gibi ben sizleri aşağı yukarı tanıyorum sürekli okuyorum ama yazma kısmında biraz tembel ve çekingen kaldım. chihiroya beykozun yorum yaptığı gün yazacaktım ama yine çekindim yazamadım o gün beykozun yorumu çok sert geldi bana neden bilmiyorum belki de orhan cemalin kafatasındaki sorundan sanki bana yapılmış gibi çok üzüldüm hem de çok diyeceksiniz ki deli misin sen ama öyle belki de chihironun avatarındaki resmin benim oğluma çok benzetmemden acayip üzüldüm, hatta o gün yazmaya başladım sonra boşverdim, bi kaç gündür de chihiro çıksın bi şeyler söylesin diye bekliyorum ama beklemediğim şekilde cevaplar verdi bu konuda bi kaç kelam etmek yerine başka konularda açıklamalar yaptı benim de kafam karıştı mı karıştı ama ben orhan cemalin o fotoğrafını gördükçe oğlum aklıma geldiğinden herhalde yorumlar bana ağır geldi kusura bakmayın böyle zart diye ortaya çıkıp ahkam kesmek değil niyetim
ilk olarak hosgeldin diyip baslıyım ben chihiroydu sanırım yanlıs yazarsam affola yorumlarında dalga sezdim...
ya birine sorarsın neden böyle yazıyorsun
cıkıp derki ben böyle yazdıgımda anladıgınızı düşünüyordum dalga gecmedim falan
yada dalga seklinde yazıyorum üslubum hep budur der bende ona göre gardımı alırım
ama yazılarını okuduysan bir sürü lüzumsuz kelime dalga gecer sekilde..
insan fitili bilmemesi için bu zamana kadar uzayda yasaması lazım
bu dünyadan olamaz adını duymusturr eşim doktor diyo ya ..
orhan cemalin kafasına kimse bişey demedi sürekli o söyledi banada tuhaf gelmedi
cok tatlı boncul gözlü yakısıklı bir bebek sen konuyu oraya sakın getirme
aaa benim bebegime benziyor yaptıkları dogrumu diyim
biz burda bostan korkulugu degiliz cevap bekliyoruz meseleye bebekleri sokmayalım lütfen...
onun kalbini kırdıysam özür dilerim ama dediklerimin arkasındayım
cünkü konusması bana ve arkadaslarıma hitap etmiyor
biz burda konusmalarımızdan etkilenerek toplandık hatta görüselerimiz oldu
onun konusması hepimizi rahatsız ettiyse demek sorun onda
sen burada okuduklarından dolayı üye olup yazdın senin yazına bişey diyen oldumu hayır cünkü normal yazdın
ben ilk günlerden beri burdayım kac üye gördüm
lütfen fotografı benide etkiliyor sonucta bebeklerimiz var ve oda bebek
cenazem var demiş dogruysa bası sagolsun kalanlara sabır versin
ama bunu biz burdan bilemeyiz soru sormamız normal
farkındaysan geldigi an baska bişey yazdı cenazem vardı buyüzden yazamadım şimdi cevaplıyım demedi
üstüne gidildi tekrardan cenazem var dedi biz müneccimmiyiz nerden bilelim umarım anlatabilmişimdir
tekrar hosgeldin ...