forumda kimse kalmamış ama ilk cevap veren
tam tamına 10 tl kazanacak çabuk olunnnnişte soruuuuu
dişim çok fena agıyozonk zonk zonk beynim zonkladı
agrıkesici içmek istemiyorum malum emziriyorum...
evde alkolde yok ki dişemi biraz basayım...
acaba biraz pamuga kolonya koyup dişime bastırsam geçermi...
yada daha degişik fikri olan:18:
kestane kebap aceleeeee cevap
Doğa hanım bu aralar günde 1 defa muhakkak kusuyor,artık kusunca değil de kusmayınca şaşırıyorumherkese merhabalar canlarım. o kadar çok yazacak şeyim var ki ama bir türlü toparlayıpta yazamıyorum kafam karman çorman(böylemi denirdi:))
öncelikle ece ile 4 buçuk saatlik otobüs yolculuğunla evimize vardık. çok şükür ece üzmedi sayılır ama kollarım koptu. erken döndük çünkü nişan iptal oldu arkadaşımın dedesi beyin kanaması geçirince( babamla kız kardeşimde benimle gelir diye planlamıştık ama hanfendi arkadaşlarıyla plan yaptığı için beni ekti:)) edi ile büdü ( ece ile ben:)) 5 gün aradan sonra evimizdeyiz.
arada okuduklarımdan kalanlar
meleğim geçmiş olsun inşallah sonuçların temiz çıkar. mahir paşam hovardalıklara devam ediyormu:)
beykozum sarı şekerimin incisi hayırlı olsun bol ısırıklar dilerim:))
anne zeynep sizede geçmiş olsun.
mutlu annem Allah senden razı olsun hiç unutmuyon bizi hep soruyon çok sağol. Uyumayan prensesim miraya bol kokulu öpücükler ece ile benden:)
planner annene geçmiş olsun zeynomda alışmış babaannesine gözünüz aydın.
biyolog hoş geldin. kankamız nasıllar:))
nagiş hastayız kelimesi hayatınızdan son olarak çıkmış olur inşallah. yaren nura maşallah nasıl bir bünyesi yavrumun o yediklerini yakıyor. değişelim şu bünyeleri onlan:))
mybabylove okişimiz pardon speddy girl nasıllar:))
tatlıcadı tarık buğrama maşallah yağız efem benim:))
ilkim nice upuzun yıllar dilerim evliliğinizde ayrıca bestem ne kadar güzel gülüyor öyle çok güzel çok tatlı maşallah.
zada diyet,iş, hamaratlık, annelik maşallahın var. zeynep adamda iyice ayaklandı koccaman bir maşallah da ona.
yavrukedi geçen hafta bayağı mercimeği kaynatmışın bakıyorumda milletide gazlamışın tebrik ediyorum ve sinemisi öpüyorum.
çiçekcim eşinin gelemiyeşine kahroldum burdan. Allah sabır versin ikinizede. bu kadar gezmekten sonra Masal hanımı yazın içeri sokabilene aşk olsun artık:)
pınarda dediğin gibi yazın izmirde buluşuruz inşallah ilkimde kuşadasından gelir ne güzel olur. doğa sultanın kusması nasıl oldu?
babyceren siz çoook uzun yıllar sonra kuzularınla altın kızlar gibi olucaksınız çok tatlısınız:))
hejar güzel duaların için çok sağol yakışıklı oğlunu müsadenle öpüyoruz:))
bambucan adaşımız azranın resimlerini gördüm yakıyor yine ortalığı maşallah:))
defne karenim hayırlı olsun kreşiniz umarım en az evindeki kadar mutlu olur defnecim orada.
unuttuklarım varsa kusuruma bakmasın lütfen:26:
ola lütfen
Allah dualarını ve umresini kabul etsin.Bizleri düşündüğün için de ayrıca teşekkürler.annemi yolladık umreye 4. gün bitti bugün. her gün arıyor beni:)) o atmosferin verdiği duygusallıkla çok ağlıyor. uzunca notlarla gitti oraya ve ben 2012 mayıs annelerinin evlatlarını hayırlı eylesin bizlere bağışlasın bütün ümmetinle diyerek not aldım bizide yazdım rabbim kabul eder inşallah. oralara kadar gitti namımız:))
Eki Görüntüle 623138
Sağol canım hemen yükleyip kızıma izleteyim bakalım...Canim hani Doga ya yemek yemedigi zaman tv aciyorum demistin ya canim birde sunu denesene
http://Baby Einstein - Baby Beethoven - Sinfonía de la Diversión okis in cok hosuna gidiyor bazen acip izletiyorum
Ne diyeyim Allah o adamı ıslah etsin,aklını başına getirsin..Uçkurunu düşüneceğine yavrusunu düşünse ya...Allahım sen nelere kadirsin,burdan dua ediyorum inşallah o koca bozuntusunun perdelenen kalbi açılır aydınlanır da yuvasını dağıtmaz bir daha...Çok üzüldüm ya,en çok da o bebişe,yavrum benim.Biz eşimle sesimizi yükselttiğimiz andda Doğa dikkat kesiliyor ve hemen bir bana bir de babasına bakıyor sonra da ağlıyor.Biz de bunu yapmamaya söz verdik artık.Ya o yavrucak ne yapacak şimdi...Allah sizden de razı olsun kadına el açmışsınız...Dediğin gibi bizim kocalar melaikeymiş,Allah başımzdan eksik etmesin.kızlar akşam başıma gelenleri yazayımda ibretlik alalım. yan komşum eylülde taşınmıştı hemşireymiş hamileydi o zaman yazmıştım sanki biraz yardım etmiştim ona evliliğinde problemleri vardı. dün gece bavulları açarken geç saatte bebeğin ağlamasını duydum kapıyı açtım hastamı diye sordum değil deyince girdim o da asansöre bindi gitti. birşeylerin ters gittiğini hisettim ya aklımda kaldı. bugün yine akşamüstü bebeğin ağlamasını duyunca yine açtım kapıyı asansör bekliyordu hemde ağlıyordu gel içeri dedim. kızlar ayıp olacak ama hıncımı alamıyorum şerefsiz kocası bunu tahmin ettiğim gibi aldatıyor ve artık seni istemiyorum boşanalım demiş. kızda o saatte 3 buçuk aylık bebekle otele gitmişte kılını kıpırdatmamış. yavrum gece otelde çok üşümüşler. kızcağız 2 gündür açım diye titriyor. bendede bişey yok makarna yapmıştım kendime azcık o vardı yumurta kırdım tahin pekmez kardım. hem yiyor hem ağlıyor. çocukta ağlıyor belli aç kızın sütü yok. aldım bir güzel emzirdim bebeği. bana nasıl gülüyor emerken bir görseniz başladım bende ağlamaya ecede nasıl bakıyor bize şaşkın şaşkın. bugün konuşalım diye gelmiş kız ama adamın umrunda değiller. otele filan gitmek yok dedim burada kal eşimde yok çocuğun bezi yokmuş değiştirdik. rezenemde bitmişti. aşağıdaki komşuma nese ablama gittim istemeye. onada anlattım durumu. o da 1 yaşındaki oğlunu kaptı geldi. birde o emzirdi bebeği. sen niye gidiyorsunki dedi gitmesi gereken eşin gitmiyorsa polis zoruyla çıkarırız dedi. git otelden eşyalarını al gel dedi. eşyalarını alıp gelesiye neşe ablam tatlısına kadar bir tepsi yemek koyup gelmiş zorlana yedirdik kızcağıza. sonra gitti evine dava bitesiye kadar evimde kalıcam demiş adamda tamam demiş Allahtan.
o gidince eşimi aradım durumu anlattım iyi yapmışın dedi. kapattıktan sonra mesaj atmış herşey için sağol iyiki varsın seviyorum seni diye. oturdum birde mesaja ağladım:))
sular bulanmadan durulmuyor. bende loğusalığımda boşanıcam diye tutturmuştumda eşim ne kadar üzülmüştü onları hatırladım. evliliğimin ilk yılı zor geçti sayılır. evliliğe alışmak, gurbetlik, kaynana cadısının problemleri. ama görüyorumki zamanla herşey oturmaya başlıyor yerine. bende dört dörtlük değilim benimde hatalarım oluyordu muhakkak. hele bu yaşadığımız ayrılıkla dahada bağlandık eşimle birbirimize. Ecemde en büyük mutluluğumuz ikimizinde o bizi tamamladı.
odunda olsalar, belki şu anda onlara kızgında olsanız gidip sarılın eşlerinize:)) çok duygusala bağladım gece gece:))
Kizlar ya ben boregi ispanak ve peynirle karisik yaptim iyi olurmu bilmem ama dedimki zaten peynirli olunca maydonuz koyucam onun yerine ispanak olsun ..iyi demismiyim :))
Bence çok güzel olmuştur ,çünkü arada ben de yapıyorum aynısından.Hatta bir ara beyaz lahana da doğra içine gayet lezzetli oluyor.
Ay kızlar beni de uyku tutmadı korkuyla karışık,çünkü az evvel yan apartmanının altında bulunan gelinlik mağazasını kundaklamışlar.Bir baktım mağaza yanıyor,polisler,itfaiyeler....Polislerden bir kaçı penceremizin hemen altında gezinirken su tabancası ve yerlere dökülmüş benzin buldular.Olay yeri inceleme hala burada.Yangın söndü.Asayiş berkemal yani...Gitti güzelim gelinlikler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?