2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

meleğim ben de geçen sene torinoda çalışmıştım heryer gri güneş yok delirecektim fotoğraflarda bile gri çıkıyordu herşey photoshopla mavi yapıyordum gökyüzünü :) insanın ruhu sıkılıyor memleketim gibisi yok cidden her mevsimin tadını ayrı çıkarabiliyoruz

bugün ilkim ve mutluannemden önce GÜNAYDINN demenin haklı gururunu yaşıyorum :3:
Ömer yine yoğun kıvamlı ruşeymli irmik muhallebisini yeyip sabaha kadar uyudu
tabi anasının babasının bünye çok alışık olmayınca bizim gözler 6'da açıldı
1kaşık fazla irmik ve çavdar ununa hayatımı kurtarmışlarcasına borçlu hissediyorum:21:

kızlar herkes doğumgünü ve diş buğdayı yapmıyor sanırım fazla detay konuşarak sıkıyor muyum acaba diye düşündüm
o nedenle detayları diğer konuda mı yazsam dedim :26:

dün şirkete bir tatil şirketi stand kurmuş bizim de erken rezervasyon ampulleri yandı tabi
Ömer'i kumlarda oynarken denize doğru emeklerken fln hayal etmesi bile çok keyifli
siz tatil planı yaptınız mı yazın ne yapacaksınız?

Kendi adıma doğumgunu konusundan hîç de sıkılmıyorum. Ve baska bi topik mi var ki? Ben mi kacırdım?

Dediğin gibi tatil olayının hayali bile çok güzel ama henuz bi plan yapmadık. Zaten erken rezervasyonculardan degiliz biz :) izinlerî ayarla bilmem ne sonrasında bakıyoruz...

herkese günaydın,
yorgun bitkin uykusuz ve üzgünüm,işe sürünerek geldim toplantı var diye biter bitmez eve döneceğim.
dün gece eve gittiğimde kızın kafa ateşi vardı,ilerleyen saatlerde vücut ateşi de yükseldi 39,
önce calpol verdim 1çay kaşığı,keyfi yoktu hiç,hep uykulu mızmız bir haldeydi,gece de fitil verdim,
sabaha kadar bekledim,38.5 e indi sabaha karşı:14:eklem yerlerine bezle sürekli kompress yaptım,sabahta ılık suyla
vucudunu yıkadım.Ağzında kötü bir koku vardı sabah,süt dişlerinin yanındaki dişler patladı patlayacak.Acaba ondan mı yoksa farklı bir
enfeksiyon mu bilmiyorum.Uff ya çok üzülüyorum:14: Uygulamadığım ve sizin bildiğiniz yapabileceğim birşey var mı?

Canım yaa kıyamam. Son durum ne? Daha son sayfalara gelemedîm. Dişten bence mutlu annnem. Bi an önce gecsin bitsin inşallah

Canım yaa kıyamam. Son durum ne? Daha son sayfalara gelemedîm. Dişten bence mutlu annnem. Bi an önce gecsin bitsin inşallah

Evi aradım şimdi yine,uyuyakalmış canım,diş olması ihtimal çünkü her dişi benzer durumda çıkardı,çok zorladı bizi ya.Sadece ağız kokusu şüpheye soktu beni.
Annezeynep yakın zamanda benzer durum yaşadığı için akutları uzun uzun mesaj atmış sağolsun,şimdi onları yaptı bakıcı teyzemizde.Allah hepinizden razı olsun.
kuş olsam eve uçsam durumundayım:ssz:

Gunaydın anneler.
Mutluannem tekrar gecmiş olsun. Haberleselim.
Çok yorgunum kızlar. Ben uyutup yatırıyorum 10 dk sonra aglayarak uyaıyo 2 kalkıştan birinde meme istiyo. Çıldırcam yani. Zeynep sen hangi marka aldın ruşeymle çavdar ununu?

meleğim ısırdım dilimi şekerimm sagolll hatta tahtalarada vurdumm:9: bugünde deliksiz firesiz bir uyku uyudu zeyno çok şükür galiba keramet diş jelindee:1:

BEYKOZ ve AZRAECE kızlar arkadaşlarını için dua edicem bende, zaten zeyno doğduğundan beri dilimden düşmez hiç kızımı severken allahım isteyen herkese ver yarabbim isteyene tattır bu sevgiyi derim ve zeynoyu bir severim bin şükrederim allaha, bu kuzuları bize layık görmüş ya en büyük zenginlik en büyük mukafat çok şükür inş hayırlı evlat ve insan olur bütün kuzularımız:16:

sabah sabahh ne güldüm ya süpersiniz şekerim, bizdede durum tam tersidir ben gereksiz şeyler almayı sevmem ama eşim sürekli eee bişey almadık daha bukadarmıı durr şurdan şunuda alayım hımmm bunuda alayım belki lazım olur, yok belki canımız isterrr, çocuklar gibi herşeye saldırır, bakalım zeyno alışveriş günlerimize katıldığında neler olacak:1:

hayırlı olsunn canım üst dişler baya zorluyor sanırım ya zeynomu mahvetti valla inş sizin ve herkesin sorunsuz ağrısız gelsin hoşgelsinnn:54:

maşallah zeynep ada'ya:nazar::nazar: büyüyorlar evet ya yaptıkları her bilinçli harekette şaşırıyor insan değilmi bizde öyleyiz eşimle şaşkın şaşkın birbirimize bakıp duygulanıyoruz sonradaa, ne güzeller bu minnoşlarrr:16:

5 günmüü:53: canım benimm sende çalışanlar kulübüne dahil oluyorsun yani artık hadi bakalım hayırlısı, cumaları birlikte saymaya devam ederiz şekerimm, ben sabah uyanırken mesela hımm bugun çarşamba olsun yarın cumaya bir gün kalacak diye uyandımm:1: şaka gibi dimiii:1:
Öyle canım maalesef Allahtan yarım gün de kendimi öyle teselli ediyorum. Ben de çarşambayı geçince hafta bitti sayıyodum demek bu çalışanlar hep aynı:9:
merhabayın arkadaşlarr:1:benim minik erkekim uyurken bi bakim ne var ne yok diye dedim..iyiki bakmışım sayfalar akıpp gitmişş

:nazar::nazar:maşallah zeynepadayaa:54:o ellerini poposunu yerim ben onunn
akıllı kuzumm

ahh canım ahhh bizimkide babasını nasıl okuşuyo..ben kucağıma alınca suratıma pençe atıyo babasına gidince yüzünü,saçını,kulaklarını hayran bi şekilde suratını izleyerek okuşuyo çok bozuluyorum:51:
bıyda bıyda bıydaa euheueh çok tatlı yaa..nemmi ve dıgıl dıgıl ne demek acaba:1:

benim minnoşumda baba,anne,dede,dehh,hadi,meme,ananne ve benim ismimi söylüyo..telefonu kulağına tutunca heee diyo:1:kafasını aşağı yukarı sallayıp kuş taklidi yapıyo,her gün gangnam yaptırıyorum:1:
kızlar bi de tarık buğra hedettt diyo ne demek acaba..o hedettt dedikten sonra bende hedettt diyorum kahkaha atarak tekrar hedettt diyo:9:
küçük çocukları görünce çıldırıyo..yeğenlerimle bi araya gelince,reklamda görünce çok seviniyo
yere yatırıp bacaklarını sevmek için mıncıklıyorum gıgıgıgı diye beni tekmeliyo:1:
babasına aaaa diye oyuncağını veriyo,bana vermiyo:25:
Maşallah Tarık Buğraya neler yapıyomuş öyle yerim onu ben:56:
meraba güzel,cici,tatlı,akıllı,şeker anne ve bebişler...:54:

zeynep ada__kuzum ya sen ne güzelşeyler yapıyosun öyle yerim ben seni:54:

tarık bugra_ sanada afferim kuzum maşallah sana heee:1:

zeyno__sanada afferim prensesim benim..ne güzel uyuyosun anneni hiç üzmüyosun:nazar:

mira__güzel gözlü mira,sen ve çağlada ve uyumayan bütün bebekler biraz zeynoyu örnek alsanız kendinize:1:
uyumasanızda yinede sizleri çok seviyoruz...

ömer__bak annen senin için ne güzel şeyler düşünüyo..dişin çıksın artık bebegim ya..patlat onu hadi annene bir sürpriz yap:5:

beste__annen 5 gün sonra işe başlıycakmış..çok özleyecek seni:ssz:

çağla__kızım biraz uyusana lütfen ya..bak anne isyanlarda,depresyonda:1:

başka kim vardı..adını unuttugum tüm bebeklerden özür diliyorum:14::14:
Ayyy bak hatırlattın ağlayacam şimdi:5:
bakıyorumda herkes buluşma ayarlıyo..ama bizi davet eden yok:ssz:
arkadaşım gel bilet paranı biz öderiz diyen yok:14:
bende sizi dost sanmıştım:14:
yanılmışım:14:
beni beni babycereninizi:14:unuttunuz haa:14:
annezeynep benim içinde yala o dondurmayı:14:

elifçim bizde birgün buluşalım tamammı..onlar eminönünde buluşacaklar bizde ulucami önünde yada
kral künefenin önünde ve hatta attarların orda bile olur..:1::1:
boy boy foto çekilelim :21:
Kral künefe hala duruyo mu?
Ben Antakya'dayken bizim de mekanımız oraydı ne güzel günlerdi ya
Uzulme be cnm varsin babaci olsunlar bakalim ilerleyen zamanlarda goruruz biz bunlari..anneci olmayana yemek yok arkadas :)) altini degistirme yok :)) uyutmak icin ninni yok :)) gitsin baba yapsin ..o zaman anneci olurlar iste suan akillari basmiyor basar basmaz sana bin koyarimki bizden olurlar..
Masallah aslan oglanumuza yalniz bunlarin hepsi gercekten guzel..bizimkinda babu babu birde hayalim gerceklesiyor galiba aneyy gibi birsey diyor :))
son bir ay 600 gr almis iyimi sizce..bugun tartildikta:44: yalniz benim kafaama takilan oglumun gobegi buyuyor fakat diger yerleri halan siska nasil oluyor bu sizce:44:
Canım bence gayet iyi bizim kız 675 gr almıştı dr çok bile almış bu ayda dedi. Aynen bestenin de göbeği büyüyor, kollar bacaklar incecik.
Babyceren ve melegim bile yatmis bir ben ayaktayim azman kizim hala emiyor:27:

Tuana komando sürünüşünden emeklemeye terfi etti nihayet şimdi emeklerken kendi kendine oturma pozisyonuna geciyo ve ayaga kalkmaya calisiyo bakalim ne zaman kalkacak

gecen is yapiyodum sesi cikmiyo bi bakayim suna dedim bi geldim ki islak mendili paketinden cikarmis emiyo:52:

benimki tam bi oburix oldu portakali disiyle kopararak yiyo
kabuklarini da kemiriyo hatta yiyo

herkes yesin diye zorlanir bende bogazindan zorlaniyorum önümdeki ekmegi bile çekiyo yiyo:53:
Aferin Tuanaya:46: Yakında pıtı pıtı yürür inşallah annesi.
Ben emekleyen bebişlere bayılırım ama beste de hiç o heves yok. Ama poposunun üstünde kendine özgü sürünme yöntemiyle her yere gidiyo.
Bizimki de geçen ıslak mendili kapmış emiyodu elinden aldım diye bağırış çağırış. Çok fena ya bunlar.
Çok sağolun canım arkadaşlarım, dr.u aradım, size yazdıklarımı söyledi yaptım hepsini,sadece ağız kokusundan şüphelendim işte.
12'de geliyor götürücem zaten hemen,,eltim var aynı apt.da oturan benimle,3 çocuğu var ve tecrübesine güvenirim,Mira ilaca alışkın değil diyor o da halsiz bırakır dedi,
sabah gözlerinin içi gülen bebeğimi,bayık bayık bakarken bırakıp işe gelmek bana çok ağır geldi sadece:14: Umarım ağır bişey yoktur.
Söylediklerinizi dikkate alıcam,hepiniz iyiki varsınız. Size de iyi haberler vericem inşallah:nazar: Hepinizi çok öpüyorum,ailenize ve meleklerinize Rabbim daima sağlık
ve huzur versin inşallah:nazar:

Amin canım güzel haberlerini bekliyoruz. İnşallah hemen iyileşir kuzucuk

Merhaba arkadaşlar,

İstanbul gezimizden döndük evimize Pazartesi günü. Ondan beri geçmişi okuyorum, artık bir noktada pes ettim okuyamadım gerisini :1: Hasta olan herkese geçmiş olsun öncelikle, olmayanlara da aman maşallah :nazar: :1:

Biz de İstanbul'da ben, babamız, ikizlerimiz 4ümüz birden hasta olduk. Üstelik hepimizin grip aşısı olduğu halde. Ne mikrop varmış İstanbul'da arkadaş :1: Çocuklara diş buğdayı yaptık, öyle özel pastalı kurabiyeli değil tabii kendi evimiz olmayınca. Annem buğday yaptı, önlerine bişeyler koyup "meslek seçtirdik" (biri doktor, biri ressam olacak!) :1:, yenildi içildi işte öyle. Akraba, tanıdık, komşu vs ziyaretlerinden bunaldık artık, hiç gelen giden eksik olmadı. Çocuklara bir bavul giysi hediye geldi. Çocuklar alışır mı emin değildik ama çok alıştılar kalabalığa, çok mutluydular.

Neyse böyle güzel geçti yani. Bebekleri halalarına teyzelerine falan bırakıp gezmek de ayrı güzelmiş :1: Bizim buralarda kimsemiz olmadığı için ilk defa tattık bu duyguyu. Değerini bilin yakınınızdaki akrabalarınızın kızlar.

Herkese selamlar, sevgiler.

Gunaydın anneler.
Çok yorgunum kızlar. Ben uyutup yatırıyorum 10 dk sonra aglayarak uyaıyo 2 kalkıştan birinde meme istiyo. Çıldırcam yani. Zeynep sen hangi marka aldın ruşeymle çavdar ununu?

Haberleşelim canım.Ruşeymle ilgili dün de yazacaktım unuttum,burada halkekmekte ruşeymli ekmek var,bazı fırınlarda satıyor.Eltim önermişti,bebek ekmeği yerine
onu kullanmış hep. Dr.da bana tam bugday ekmegi ile donusumlu kullan demisti ama biz daha 3 kez yiyebildik cunku geldigi gibi bitiyor halkekmekte.Bilginize kızlar.
$ruseymli_ekmek.webp

Tatil planına gelince zaten tatil yerinde yaşadığımız için senelerdir tatilimiz beleşe geliyor. Eğer bu taraflara yolun düşerse beklerim canım.

siz neredeydiniz canım unutmuşum?
ben kalabalık plajları pek sevmiyorum. o yüzden hep uzuuun plajlarıyla ünlü yerleri tercih ederim ki kendimize tenha bir köşe bulabilelim.
oğlumun çok fazla çıplaklık görmesini de istemiyorum didim'e gitmiştik mesela ingiliz kaynıyordu üstlü gezen kimse yok desem yeridir herkes üstsüz :1: bir de rus kadınlar gibi olsalar hadi neyse ama hepsininki dizine kadar sarkmış ne cesaret acıyorlarsa! :20:

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)
nagihan3005, dilberege+, Jerenimo1903, mutlu_anne+, anneZEYNEP+, elif_344, ilkim81+, yavrukedii+

nasılsınız bakalım ey ahali?ben iyiyim çok şükür.daha iyiyim.Yaren Nur'un ise maşallahı var ve aman dilimi ısırayım.kızımın keyfini yeniden çıkarıyorum yaklaşık son bir haftadır.beni çok mutlu ediyor.varlığı yeter.uyurken,uyanıkken her baktığımda binlerce kez şükrediyorum Rabbime.merhametli Rabbim yüzümüze güldü ve bize güzel bir emanet verdi, dünya nimetinin incisi.çok şükür, çok şükür, çok şükür Allah'ım!!!...

hayat kuzumla daha daha daha güzel.bu aralar bana yeniden düşkün olmaya başladı.hastalık döneminde beni sevmediğini düşünmeye başlamıştım.Hatta o hasta ben evden gidiyorum diye küstü mü diye düşünmedim de değil.biraz saçma ama ne bileyim öyle düşündüm yani.O'nu çok seviyorum ve her kucağıma alışımda o mis kokusunu koklamak gibisi yok.benim kıymetlim, minik sevgilim.böyle yazdıkça bile içim titriyor.Lütufkar Rabbim sana sonsuz şükürler olsun!!!
ay aman hpimiz dilimizi ısıralım canım Yaren Nur'umuzun hasta olmasını istemiyoruz artııık
hastayken evde bırakmak çok zor di mi
ben ağlayarak geri dönüp izin kullanmıştım
sonra eşimin de içine sinmemiş o da gitmemiş geldi hastaneye 4gün aile saadeti yaşadık :)
insan onların başına bir kötülük gelecek diye çok korkuyor
yazarken bile korkuyor
Rabbim yürekten el açıp dua eden kimseyi evladıyla sınamöasın

Kendi adıma doğumgunu konusundan hîç de sıkılmıyorum. Ve baska bi topik mi var ki? Ben mi kacırdım?

Dediğin gibi tatil olayının hayali bile çok güzel ama henuz bi plan yapmadık. Zaten erken rezervasyonculardan degiliz biz :) izinlerî ayarla bilmem ne sonrasında bakıyoruz...

aslında bizim şirket de herkesi aynı anda çıkarmayı istiyor ama ramazana denk geldiği için ben bir yolunu bulup kendi kafama göre çıkıyorum
yöneticim bu tip konularda bana asla baskı yapmaz huysuzumdur biraz bilir benden bir arıza çıkacağını :)
nazım da geçer kendisine Allah ndan razı olsun
müdür oldu son haftamız sonra başkası gelecek bakalım böyle fink atabilecekmiyim yine babamın fabrikası gibi :26:

ben bir ara mevlid buğday dg kutlamaları için konu açmıştım hoş kendim bile yüzüne dönüp bakmıyorum ama burayı çok meşgul ediyorsam diye düşünerek açmıştım

dün ruşeym bulamadım, hoş sadece migrosa baktım ama bugün mutlaka bulacağım, sadece irmikli tam buğdaylı muhallebi yaptım yedi oğluşum ama sabaha kadar nöbet tuttum yine..
biz bu sene kunduya gidiyoruz, uzun geniş kumsallar bizi bekler, benim de oğlanla deniz kenarında kumdan kaleler yapma hayallerim var

ben kalabalık plajları pek sevmiyorum. o yüzden hep uzuuun plajlarıyla ünlü yerleri tercih ederim ki kendimize tenha bir köşe bulabilelim.
oğlumun çok fazla çıplaklık görmesini de istemiyorum didim'e gitmiştik mesela ingiliz kaynıyordu üstlü gezen kimse yok desem yeridir herkes üstsüz :1: bir de rus kadınlar gibi olsalar hadi neyse ama hepsininki dizine kadar sarkmış ne cesaret acıyorlarsa! :20:

ay aman hpimiz dilimizi ısıralım canım Yaren Nur'umuzun hasta olmasını istemiyoruz artııık
hastayken evde bırakmak çok zor di mi
ben ağlayarak geri dönüp izin kullanmıştım
sonra eşimin de içine sinmemiş o da gitmemiş geldi hastaneye 4gün aile saadeti yaşadık :)
insan onların başına bir kötülük gelecek diye çok korkuyor
yazarken bile korkuyor
Rabbim yürekten el açıp dua eden kimseyi evladıyla sınamöasın

aslında bizim şirket de herkesi aynı anda çıkarmayı istiyor ama ramazana denk geldiği için ben bir yolunu bulup kendi kafama göre çıkıyorum
yöneticim bu tip konularda bana asla baskı yapmaz huysuzumdur biraz bilir benden bir arıza çıkacağını :)
nazım da geçer kendisine Allah ndan razı olsun
müdür oldu son haftamız sonra başkası gelecek bakalım böyle fink atabilecekmiyim yine babamın fabrikası gibi :26:

ben bir ara mevlid buğday dg kutlamaları için konu açmıştım hoş kendim bile yüzüne dönüp bakmıyorum ama burayı çok meşgul ediyorsam diye düşünerek açmıştım

Biz kuşadasındayız canım burası çok güzeldir ama üstsüzlere burada da fazlasıyla rastlanır.:1:

meleğim ben de geçen sene torinoda çalışmıştım heryer gri güneş yok delirecektim fotoğraflarda bile gri çıkıyordu herşey photoshopla mavi yapıyordum gökyüzünü :) insanın ruhu sıkılıyor memleketim gibisi yok cidden her mevsimin tadını ayrı çıkarabiliyoruz

bugün ilkim ve mutluannemden önce GÜNAYDINN demenin haklı gururunu yaşıyorum :3:
Ömer yine yoğun kıvamlı ruşeymli irmik muhallebisini yeyip sabaha kadar uyudu
tabi anasının babasının bünye çok alışık olmayınca bizim gözler 6'da açıldı
1kaşık fazla irmik ve çavdar ununa hayatımı kurtarmışlarcasına borçlu hissediyorum:21:

kızlar herkes doğumgünü ve diş buğdayı yapmıyor sanırım fazla detay konuşarak sıkıyor muyum acaba diye düşündüm

dün şirkete bir tatil şirketi stand kurmuş bizim de erken rezervasyon ampulleri yandı tabi
Ömer'i kumlarda oynarken denize doğru emeklerken fln hayal etmesi bile çok keyifli
siz tatil planı yaptınız mı yazın ne yapacaksınız?

Zeynepcim muhallebiyi tam olarak nasıl yapıyorsun? Pekmez mi koyuyorsun tatalandırmak için? yoksa sadece çavdar unu+irmik+su mu? Bizimki pek muhallebiyi sevmiyor da.. siz hangi formulde verdiniz belki o şekilde sevebilir :)

Biz de daha yaz tatili planlarımızı yapmadık.. Ama mutlaka 1 hafta deniz kum güneş yaparız diye düşünüyorum :)

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)
nagihan3005, dilberege+, Jerenimo1903, mutlu_anne+, anneZEYNEP+, elif_344, ilkim81+, yavrukedii+

nasılsınız bakalım ey ahali?ben iyiyim çok şükür.daha iyiyim.Yaren Nur'un ise maşallahı var ve aman dilimi ısırayım.kızımın keyfini yeniden çıkarıyorum yaklaşık son bir haftadır.beni çok mutlu ediyor.varlığı yeter.uyurken,uyanıkken her baktığımda binlerce kez şükrediyorum Rabbime.merhametli Rabbim yüzümüze güldü ve bize güzel bir emanet verdi, dünya nimetinin incisi.çok şükür, çok şükür, çok şükür Allah'ım!!!...

hayat kuzumla daha daha daha güzel.bu aralar bana yeniden düşkün olmaya başladı.hastalık döneminde beni sevmediğini düşünmeye başlamıştım.Hatta o hasta ben evden gidiyorum diye küstü mü diye düşünmedim de değil.biraz saçma ama ne bileyim öyle düşündüm yani.O'nu çok seviyorum ve her kucağıma alışımda o mis kokusunu koklamak gibisi yok.benim kıymetlim, minik sevgilim.böyle yazdıkça bile içim titriyor.Lütufkar Rabbim sana sonsuz şükürler olsun!!!

İnan bir çok gün aynen senin gibi kalkıp, oğluma bakıp bakıp derinlere dalıp Allahım böyle güzel bir varlığı bizlere verdiğin için binlerce kez şükürler olsun diyorum... Onun kokusuna, bakışına gülüşüne ölürüm ben ölürüm :)

Ohhhh ne guzel yapmışsın.. Ben de seni sonradan göremeyince çıktım bi daha da bakamadım. Meger pilates yapıyomuşsunn... Ben de îstiyorum ya... Ve kesinlikle ben de soruyorum. Vermek bu kadar zorken almak miye bu kadar kolay yaaa??? Benim de tatlı krizim tutuyo ama valla hiç de kalkıp öyle tatlı falan yapamam. Hiç bişey yoksa bi kuru kayısı ya da bi incir yerim. Aklında olsun kandırmaya yetiyo hem de kalorisi az :)
Ve ben de gece 4 te uyuyabildim nihayet :( çok sık kalkar oldu yine defne karen ;( e benim de uykum kacıyo. Uyusana be kadın diyorum kendime ama ksfamda bi sürü düşünce ucusuyo bu sefer stress yapıp uyuyamıyorum. Ooof of. İşe baslayınca duzelir mi ki?? Bi umut işte!...

Hımm Platess:46: iyi fikir.. ama evde olmam gerekiyor onu yapabilmek için.. Güya 3 haftadır akşamları akşam yemeğinden sonra yürüyüşe başlayacağım bir türlü başlayamadım :) ama buna rağmen 3 kilo vermişim kaldı daha 3 Kilo.. Sadece ekmeği kestim ve porsiyonlara az yemek alıyorum gerçekten işe yarıyormuş :)) Şu anda tüm eski pantalonlarıma giriyorum ::21:

Gunaydın anneler.

uykusuzluk çok zor
atei çıkınca 3 gün 1saatten fazla uyumamıştım
sersem gibi oluyor insan
doymuyor olabilir diye düşündüm her seferinde meme istediğini okuyunca

ben ikisini de m.grosun organik reyonundan almıştım. biri doğalsan biri rasayana. metro markette de vardı ama içindekileri okuyunca çok fazla katkı maddesi var diye vazgeçtim. rasayana ve doğalsan'da bunlarda %100 un yazıyor. gerçi nurturia'da eşi un fabrikasında çalışan biri kabuklarının fln yüksek miktarda kimyasal içerdiğini yazmış ama kendim üretemeyeceğime göre en güvenilirini bulmaya çalışıyorum.

dün cidden içime sinen bir sipariş verdim arkadaşlar. ipek hanım çiftliği aydın'da ocaklı köyü'nde kurulmuş. haberlere ve gazetelere de çıkmış ama ben internette araştırırken tesadüfen buldum.
kadın tam benim kafadan. organik tabirinden nefret ediyor. özünde herşey organik olmalı di mi?
kızını sağlıklı bseleyebilmek için istanbul'dan kalkmış para da var tabi bu çiftliği kurmuş.

unu da köydeki değirmende öğütüyorlar çok içime sindi normalden biraz pahalı ama kafam rahat en azından
yazın da çiftliği ziyaret etmeyi düşünüyoruz gözümle görünce daha bir rahat eder içim.

burası her zaman sipariş kabul etmiyor. pahalı da gelebilir bazı ürünler. toprakana'da satış yapan burhan şaban'ın çiftliğini de gezdik yıllarca el değmemiş tarım kimyasalı nedir bilmeyen topraklarda üretiyorlar. tavsiye ederim.

Merhaba arkadaşlar,

İstanbul gezimizden döndük evimize Pazartesi günü. Ondan beri geçmişi okuyorum, artık bir noktada pes ettim okuyamadım gerisini :1: Hasta olan herkese geçmiş olsun öncelikle, olmayanlara da aman maşallah :nazar: :1:
Bizim buralarda kimsemiz olmadığı için ilk defa tattık bu duyguyu. Değerini bilin yakınınızdaki akrabalarınızın kızlar.

Herkese selamlar, sevgiler.

ne güzel hasret gidermişsiniz yazın geldiğinizde görüşmeye de bekleriz
ben annemin ve kardeşlerimin yakınımda oluşu için devamlı şükrediyorum
hastanede kaldığımız günlerde hep düşündüm ailesi yanında olmayanlar napıyordur diye

Cnm ben senin halan dis hediginin resimlerine bakamadim..bugunlerde bana birsey oldu gayri onceden kimseninkini kacirmazdim ama simdi anam zaman yok ...su zamani yakalayn olursa haber edin hemi..valla meraktayim bakicam en yakin zamanda hem sinemis i cok ozledim sekerim..senide ozledim :))

canım benim bende görmediğini düşünerek mesaj göndermeyi düşünüyordum diş buğdayı muhabbetimize istinaden :34:
ne zaman müsaaitsen bak canım seni anlıyorum bazen bende çoğu fotoyu kaçırıyorum bakmak istiyorum ama unutuyorum :17:
bizde seni ve mahiri özledik yeni resimlerini bekliyoruz :54:

kızlar ya o kadar yoğunum ki dönüp sizi zor okuyorum.genellikle geceleri okuyabiliyorum.gün içinde de bölük pörçük malesef.herkese yazasım,dilekler dileyesim var ama malesef zaman bulamıyorum.

defneank,yavrukedi diş buğdayınız hayırlı olsun.darısı başıma daha yapamadım.

hepinizi çok öpüyorum...:54:Mis kokulularınıza ve kendinize çok iyi bakın...

çok teşekkürler canım darısı başına olsun öpüyorum :34:

siz tatil planı yaptınız mı yazın ne yapacaksınız?[/B]

canım lütfen paylaş çünkü okumaktan zevk alıyorum seni ve hepinizi
ayrı ayrı fikir vermiş oluyorsunuz bana ve bize :1:

biz tatil planımızı yaptık canım taksitlerini ödemeye başladım bile :27:
antalya istedim otelin birkaç harfini yazayım vyg sorgun 20 mayıs da gidiyoruz kısmetse
orası için en uygun zaman olduğunu düşünüyorum çok sıcak olmaz
inşallah iyi olur hepimiz yavrularımızla güzel bir tatil yaparız

herkese günaydın,
yorgun bitkin uykusuz ve üzgünüm,işe sürünerek geldim toplantı var diye biter bitmez eve döneceğim.
dün gece eve gittiğimde kızın kafa ateşi vardı,ilerleyen saatlerde vücut ateşi de yükseldi 39,
önce calpol verdim 1çay kaşığı,keyfi yoktu hiç,hep uykulu mızmız bir haldeydi,gece de fitil verdim,
sabaha kadar bekledim,38.5 e indi sabaha karşı:14:eklem yerlerine bezle sürekli kompress yaptım,sabahta ılık suyla
vucudunu yıkadım.Ağzında kötü bir koku vardı sabah,süt dişlerinin yanındaki dişler patladı patlayacak.Acaba ondan mı yoksa farklı bir
enfeksiyon mu bilmiyorum.Uff ya çok üzülüyorum:14: Uygulamadığım ve sizin bildiğiniz yapabileceğim birşey var mı?

canım çok üzüldüm gerçekten yaa şimdi okuyunca buradada
dr a götürdükten sonra bizede haber ver olur mu?
çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin :nazar::nazar::nazar:

slm anneler ben foruma yeni katıldım benimde bebişim 8 ay 10 günlük halen dişimiz yok ve tatil sohbetlerinizi dinleyince birden yaz gelsin istedim çünkü tatlı oğlum suya bayılıyor

dün ruşeym bulamadım, hoş sadece migrosa baktım ama bugün mutlaka bulacağım, sadece irmikli tam buğdaylı muhallebi yaptım yedi oğluşum ama sabaha kadar nöbet tuttum yine..
biz bu sene kunduya gidiyoruz, uzun geniş kumsallar bizi bekler, benim de oğlanla deniz kenarında kumdan kaleler yapma hayallerim var

cnm cityfarm ya da rasayana internet sitelerine bir baksana?
ben de migrosta bulamıyordum hep bitiyormuş o gün tesadüfen son kalanı kaptım

kundunun kumsalları dediğin gibi geniş uzun muymuş?

kemerde amaradolcevita diye bir otel var upuzun sahili ama taşlık. ömerin çılgınca kızgın kumlardan serin sulara koşmasını istiyorum
çeşme ılıca var bir de aklımda. ılıca thermal otelin beach suiti varmış verandandan adım attığın gibi sahildeymişsin ne güzel yaa

kızlar ya başka konuda konuşmayalım ben hepsini aynı anda takip edemiyorum:1: burası tamda yeri bence bebelerle ilgili iştee niye konuşmayalımmmm:26:

canım buarada biz eşimle muğla akyaka'da tanıştık oyüzden orası çok özel bizim için ve her yaz oraya gidiyoruz tanıdıklarımız falan oluştu yani orda düşün ve çok çok sakin bir yer zaten bir tane güzel oteli var gökova körfezi sit alanı olduğundan yapılaşmaya gidilemiyor doğal olarak gayet bakir kalmış bir belde ve harika bir doğa ve harika bir deniz çok üstsüzde yok:1: tavsiye ederim yalnız biz 1 sene önceden rez yapıyoruz çünkü feci dolu ve yer bulmak imkansız oluyor, kleopatra adasınada mutlaka gidin yani bence ailecek tatil yapılabilecek güzel yerlerden bizim favorimiz, ben mesela marmaris, bodrum vb. şehirleşmiş, kalabalık, gürültülü yerleri sevmem tatil için, akyaka'dan marmaris ve bodrumada gidip gezip tozup dönüyorduk ama busene zeynoyla o biraz zor tabii:9:

uykusuzluk çok zor
atei çıkınca 3 gün 1saatten fazla uyumamıştım
sersem gibi oluyor insan
doymuyor olabilir diye düşündüm her seferinde meme istediğini okuyunca

ben ikisini de m.grosun organik reyonundan almıştım. biri doğalsan biri rasayana. metro markette de vardı ama içindekileri okuyunca çok fazla katkı maddesi var diye vazgeçtim. rasayana ve doğalsan'da bunlarda %100 un yazıyor. gerçi nurturia'da eşi un fabrikasında çalışan biri kabuklarının fln yüksek miktarda kimyasal içerdiğini yazmış ama kendim üretemeyeceğime göre en güvenilirini bulmaya çalışıyorum.

dün cidden içime sinen bir sipariş verdim arkadaşlar. ipek hanım çiftliği aydın'da ocaklı köyü'nde kurulmuş. haberlere ve gazetelere de çıkmış ama ben internette araştırırken tesadüfen buldum.
kadın tam benim kafadan. organik tabirinden nefret ediyor. özünde herşey organik olmalı di mi?
kızını sağlıklı bseleyebilmek için istanbul'dan kalkmış para da var tabi bu çiftliği kurmuş.

unu da köydeki değirmende öğütüyorlar çok içime sindi normalden biraz pahalı ama kafam rahat en azından
yazın da çiftliği ziyaret etmeyi düşünüyoruz gözümle görünce daha bir rahat eder içim.

burası her zaman sipariş kabul etmiyor. pahalı da gelebilir bazı ürünler. toprakana'da satış yapan burhan şaban'ın çiftliğini de gezdik yıllarca el değmemiş tarım kimyasalı nedir bilmeyen topraklarda üretiyorlar. tavsiye ederim.

ne güzel hasret gidermişsiniz yazın geldiğinizde görüşmeye de bekleriz
ben annemin ve kardeşlerimin yakınımda oluşu için devamlı şükrediyorum
hastanede kaldığımız günlerde hep düşündüm ailesi yanında olmayanlar napıyordur diye

toprakana benimde favorim ama ipek hanım çiftliğinede bakayım hemen:54:

benimki acıkınca ve üşüyünce uyanır genelde
karnını tok sırtını pek tutarsam Allah razı olsun pek uyanmaz
dişi tutunca saat başı uyanmaya başlamıştı alışmamışız ya zombiye dönmüştük:53:
ben 1su bardağına dolu dolu 3tatlı kaşığı yapıyorum doysun iyice diye
çünkü gün içinde yeterince süt almazsa bu kadar doyumuyorum ki uyansın da anasını emsin :)

slm anneler ben foruma yeni katıldım benimde bebişim 8 ay 10 günlük halen dişimiz yok ve tatil sohbetlerinizi dinleyince birden yaz gelsin istedim çünkü tatlı oğlum suya bayılıyor
hoşgeldin bebektim
kızın mı var oğlun mu=)
benim oğlum 9,5 aylık ama hala dişimiz yok dişsiz prensim o benim :)
annesi çatlayıp dişi çıkmadan diş hediği yapacak bu gidişle
ben de tatil moduna girdim eşimin yüzünden erkenden
bir an önce tatilimizi planlayıp o bölgeleri araştırmaya başlamak istiyorumm
sıpam suya bayılıyor evdeki küveti doldurup yüzdürüyoruz bazen :emir_bebek:

canım lütfen paylaş çünkü okumaktan zevk alıyorum seni ve hepinizi
ayrı ayrı fikir vermiş oluyorsunuz bana ve bize :1:

biz tatil planımızı yaptık canım taksitlerini ödemeye başladım bile :27:
antalya istedim otelin birkaç harfini yazayım vyg sorgun 20 mayıs da gidiyoruz kısmetse
orası için en uygun zaman olduğunu düşünüyorum çok sıcak olmaz
inşallah iyi olur hepimiz yavrularımızla güzel bir tatil yaparız

vyg srgn çocuklu aileler için vazgeçilmez mekan :)
yemenin içmenin ve çocuk aktivitelerinin sınırı yok
seneye orayı düşünüyorum Ömer iyice ayaklanmış ve zaptedilmesi zor olacağı için çocuk alanına salarım kudurur durur :)
bu sene ancak ağustosta gidebiliriz ve akdenizde nem ve sıcaklık bizi de çocuğu da bunaltır diye düşünüp ege bölgesi istiyordum ama yine de şefim ayrılmadan tarih değişikliği yapabilir miyim bir görüşeceğim
yapabilirsek biz de geliriz belki sorgun'a :) ama göbeğime bakmak yoookkk

hoşgeldin canımmi dişşş hımmm çıksa bir dert çıkmasa ayrıı:1: tadını çıkar şimdilik canım çıkıncada uykusuz geceler başlıyor çünküü

Cnm oyle yazmissin ki tam hayalimdeki yer
Google amca akyaka yazinca koyici diye biryer cikariyor orasi mi?
Senin bildigin kaldigin denizi guzel otel var mi orda?

Cnm oyle yazmissin ki tam hayalimdeki yer
Google amca akyaka yazinca koyici diye biryer cikariyor orasi mi?
Senin bildigin kaldigin denizi guzel otel var mi orda?

canımcım zaten birtane güzel oteli var oda akyaka yücelen otel yaz çıkıyor, sessiz sakin sadece deniz kum güneş isteyenler için harika bir yer:16:

Back
X