2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Meleğim senin o oğlunu yerim ben maşallah kocaman olmuş yavrum benim,,sizi görmeye geldim yavrukuslar,,isin dogrusu Mahir'in resmine vurulup geldim:16:baktım adım geçiyor selam vermeden olmaz tabi,öpüyorum sizi cok kaynatmayin aklım sizde kalmasın emi:9:

Aaa gittin bile :((
cnm evt Mahir artik delikanli oldu, nasil bu kadar buyudu bende anlamadim :)) Sagol teyzesi ellerinden opuyor..

canım bana herkez derki isimmi kalmdı ada hepsi ben daha hamileyken cinsiyet ögrenmeden bu ismi begeniyordum nisanur nurlu kadın demek kesin koycam demiyorum ama begeniyorum hem kızım olcakmı oda bilinmez ya:49:

Nisanur da cok guzel isim, cnm allah ins gonlumuze gore hayirlisi ne ise onu nasip etsin, saglikli kuzular olsunda oncelikle yoksa bu isim koyma isi sadece eglence isi..

$images[7].webp $imagesCA1ZH3VB.webp

bende gidip yatıyım bari çok yorgunum:10:
hepinizi seviyorum ve öpüyorum:54:
bu arada unutmadan melegim yerim ben o mahirin çeketini çok yakışmış:54:

ya kızlar nerde mahir ben göremedim..
meleğim nereye sakladın kuzumu çıkar meydana bende görücem:1:

gördümmm yeşil bi mont gymiş maşallah büyümüş bu kuzum
çok tatlı çooookk

Son düzenleme:
Canimsin ya benim yaptigimi bir sayfada yazip halletmissin , temiz is olmus ellerine saglik...benim yazmaktan parmakciklarim acidi galiba :))

2 gündür tam gidecekken sana cevap yazmak için geri dönüyorum:1:
canım sakın atma dişinin kaplamasını yazık dünya para verdin sen ona:1:
hemen götür yapıştırsın...
bak bizim burda bir doktor var acayip dolgu yapıyo..inanırmısın tam 11 yıl önce yaptıgı dolgular
sapasaglam duruyo..sanırım çimento döküyo dişe ama çok saglam:1:
memnun kalırsın:1:yolun düşerse beklerim canım:54:

Canim avatarda yesil ceketli yakisikliyi nasil gormezsin,, uuuu sen uyuma mi basladin yoksa sekerim..

canım ben buraya ekledin zannettim profiline girdim öyle gözüktü avatar resmi olarak..bende tekrar sayfaları taradım boşuna:)
sende alıntı yap şekerim tek tek yazma:27:

2 gündür tam gidecekken sana cevap yazmak için geri dönüyorum:1:
canım sakın atma dişinin kaplamasını yazık dünya para verdin sen ona:1:
hemen götür yapıştırsın...
bak bizim burda bir doktor var acayip dolgu yapıyo..inanırmısın tam 11 yıl önce yaptıgı dolgular
sapasaglam duruyo..sanırım çimento döküyo dişe ama çok saglam:1:
memnun kalırsın:1:yolun düşerse beklerim canım:54:

atarmıyım kızz ben delimiyim:1:
benimki 5 senelik güzel yapamamış demek ki benim dişçi:22:
11 yıl:53:maşallah siyah dolgumu yapıyo?daha uzun süre dayanıyo diyolar?

off offf benim sıpa bu saat oldu daha uyanık yatağında :31:yine mi diş çıkarıcak napıcak:44:

canım ben buraya ekledin zannettim profiline girdim öyle gözüktü avatar resmi olarak..bende tekrar sayfaları taradım boşuna:)

Canim bende balik beyin var :)) oyle okuyorum sayfa sayfa ancak yaziyorum yoksa unutuyorum ne yazacagimi..senin iyimis ama pratik olmustur,genelde ikili ve uclu alinti ile yazabiliyorum..tek tek sikiyor banada zor geliyor valla :))

atarmıyım kızz ben delimiyim:1:
benimki 5 senelik güzel yapamamış demek ki benim dişçi:22:
11 yıl:53:maşallah siyah dolgumu yapıyo?daha uzun süre dayanıyo diyolar?

off offf benim sıpa bu saat oldu daha uyanık yatağında :31:yine mi diş çıkarıcak napıcak:44:

evet canım siyah dolgu:27: gülerken agzını fazla ayırmassan sorun olmuyo..kimse görmüyo:1:
eskiden beyaz doldu vardı da bizmi yaptırmadık:1:
bu sefer kesin gidiyorum:10::10:

kızlar su zayıflama şeysini zar zor 15 dk yaptım eşim karsımda kikirdemese zorlayacaktım ama 32dişiyle gögüslere bak diye gülmesi bitirmeme sebep oldu bide cok zordu nasıl yaptınız gıı yarın 30dk yapcm inş kocamsız :9::9::9:inş işe yararda kocam görür kendisi beyaz ekmegi kesti saglıklı besleniyor 95den 92e düştü 1ay bile olmadı

Ben artik kaciyim kizlar..saatlerce burda oku yaz sasibes:53: oldum resmen, yoruldum ama guzel oldu herseyi bir guzel okudum, sanki karsilikli muhabbet ediyormusum gibi oldu :))
Iyi geceler..:16::16::16:

Bence kek yolla canim. Ben de aynini esime yollamistim butun ofis saldirmis bizimki yengec erkegi ya saklamis yarisini hatirasi var ben yicem diye :1:

Bence iyi fikir canim. Bizim bir arkadas esiyle kiziyla benzer renklerde giyinmis cok hosuma gitmisti fotograflari
Ikinizin aileleri uzakta miydi belki onlardan gelen olur?

aslina bakarsan ben ozel gunleri abartmaya karsiyim eskiden anilari paylasirdik konusurduk sus pus azdi simdi sus pus cok ani yok faceden fotograf bakip duruyoruz ama fotograflar bile binlerce adet oluyor anlami yok
Ilk dogumgunu diye ozeniyorum sonrakiler daha sade olur okula basladiginda kutlariz yine ozene bezene
Ben ogluma hediye almak istiyorum. Seneler sonra bile baksin annesinin onu cok sevdigini hatirlasin.
Canım,eşimin o ideal! ailesi İzmirde,benimkilerde burda fakat varlıklarıyla yoklukları bir.Çağırsam gelmezler:50::50:Sebebini ne sen sor ne ben söyleyeyim...Eşiminkiler ise çağırmayı haketmeyen cinsten,hala torununu sormayan bir aileye doğum günü daveti yapamam.
melegim__evet sınır kapısında reyhanlıda patlama olmuş..vallahi allah a emanet yaşıyoruz..
bu tayyip amca suriyelileri yıgdı başımıza sonumuz hayır olsun inşallah...her adımda onlar karşımızda,
hastaneler onlarla dolu..avm desen sanki sahipleri onlar gibi geziyolar..
bari insan olsalar ama yok hepsi hanzonun önde gideni...gece gece sinirlendim bak:ssz:

Çok haklısın canım,bizim arkadaş çift geçen harbiyeye kalabalık bir şekilde yemeğe gitmişler süriyelilerin olduğu masa bunları taciz etmiş,uyarılara ve şikayetlere rağmen devam etmişler terbiyesizliğe,bizim arkadaş da kalkmış bir güzel dayak atmış bunlara(tabi arkadaşlarıyla beraber)
Burda ise her adım attığın yer süriyeli dilencilerle dolu...Başımıza bela aldık...

Herkese günaydınlar iyi Salılar:))
kızlar su zayıflama şeysini zar zor 15 dk yaptım eşim karsımda kikirdemese zorlayacaktım ama 32dişiyle gögüslere bak diye gülmesi bitirmeme sebep oldu bide cok zordu nasıl yaptınız gıı yarın 30dk yapcm inş kocamsız :9::9::9:inş işe yararda kocam görür kendisi beyaz ekmegi kesti saglıklı besleniyor 95den 92e düştü 1ay bile olmadı

ooo ne güzel oldu ya çoğaldık:)) sen, tatlıcadı birde yeşilçayda yapıyorsa süper olur. sonuçları muhakkak güzel olacak ve birlikte yapmış oluruz. eşinede çok güldüm:)))

Himm bide erkegin kalbine giden yolu soylemem gerek yok healde:56:
Evet canım midesi kalbi kadar genistir bizimkinin zaten:9:
Canım,erkeğin kalbine giden yol burnundan geçmez midesinden geçer.Sen bırak çiçek miçeği,artık bizim karnımızı bile doyurmuyor(yani gözümüzü,kendi adıma konuşuyorum:9:) kaldı ki eşin ne yapsın çiçeği böceği.Sen iyisi mi kekte karar kıl.Aslında ben de kol düğmesi almak istiyorum ama nasıl alacağım ki,kızımla evdeyiz ve eşim akşama doğru eve geliyor.
Aslına bakarsan hiç çiçek göndermediğim için içimde kaldı yıllardır:9:O yüzden aklımda vardı ama fikirleriniz sayesinde yine göndermeyeceğim canım:9:

Aslında ben de doğum günü telaşına girmek isterdim,fakat büyük ihtimal eşim ve kızımla başbaşa kutlayacağız.Nedenine gelince arkadaş çevreme bakıyorum kimse doğum günü kutlamasına beni çağırmadı,kendi aralarında yani akraba ile kutladılar.Yani beenim de pek içimden gelmiyor onlar için o kadar yorulmak.En azından kızımı tütülü kıyafetiyle güzel bir pastaneye gider kızıma yaraaşır bir pasta üfler keseriz,ardından fotoğrafçıya gider bol bol özel günümüzü resmederiz diye planlıyorum.Siz ne dersiniz?
Canım kendi nazarında hazırlandığında,onlara değmeyeceğini düşünüyorsan,hiç çağırıp tatlı canını sıkma bile.Sen düşündüğün gibi giyin süslen,güzeller güzeli kızını da süsle püsle oooohhh:16:Cok kalabalık olmaya gerek yok zaten,yakın bulduğun 1-2 arkadaşın varsa onları da alıp mükemmel bir yaşgünü kutlarsınız eminim,,kimse yoksa bile kızının annesi babası,ona aldığın cicileri ilerde gördüğü birkaç resimde onu mutlu etmeye yetecektir:16:Herşey gönlünüzce olsun inşallah:emir_bebek:

Bence kek yolla canim. Ben de aynini esime yollamistim butun ofis saldirmis bizimki yengec erkegi ya saklamis yarisini hatirasi var ben yicem diye :1:
Demek bu kekler referanslı çıktı:34:bende onlardan söyleyeyim bari,,sağolun kızlar :16:

Herkese güzel günler,,benim halim içler acısı bugün,,yeni kombi takıldı hemde yeri değişti,,ev:"kalk gidelim" diyo,ben: "boşver oturalım":9:
bıraktım herşeyi işe geldim,altından kalkamayacağım kadar pislendi herşey,bugun kadın gelecek ama 3gün falan kalır bizde o derece battık yani:37:
bi ara eve kaçıp bişeylerin ucundan tutabilirsem ne mutlu bana...

bizim de lojmanın kapılarını geçen hafta değiştirdiler bizim ev bırak kalk gidelim demeyi ister gel ister gelme ben gidiyorum göçtüm dedi resmen iyiki komşularımız varmış dedim onlarda kaldık efemiz tozlu havayı solumasın diye sabahta yardımcı kadın geldi efe bakıcı da iken temizledi yoksa evime gitmek istemiyordum o durumdaydı yani

bizim de lojmanın kapılarını geçen hafta değiştirdiler bizim ev bırak kalk gidelim demeyi ister gel ister gelme ben gidiyorum göçtüm dedi resmen iyiki komşularımız varmış dedim onlarda kaldık efemiz tozlu havayı solumasın diye sabahta yardımcı kadın geldi efe bakıcı da iken temizledi yoksa evime gitmek istemiyordum o durumdaydı yani

uffff ya insan sinir oluyo,evi toplamıştım dün,banyodaki rulo halindeki paspasıma bile ayakkabıyla basmışlar,eve gidince sinirimden ağladım,sonra kolları sıvadımm hemen kabasını aldım,kızı da eltime bıraktım onlarda yemek yerken bizim kıza kuru pilav yogurt yedirmişler:50:sabaha kadar gazman gibiydi yavrum:9:zaten eve ilk kızla girince hapşıdı 3 kez hemen geri çıktım bende eltime bıraktım.çok sinir olurum pis yapılan usta işine:19:

Back
X