Himm bide erkegin kalbine giden yolu soylemem gerek yok healde
Evet canım midesi kalbi kadar genistir bizimkinin zaten
Canım,erkeğin kalbine giden yol burnundan geçmez midesinden geçer.Sen bırak çiçek miçeği,artık bizim karnımızı bile doyurmuyor(yani gözümüzü,kendi adıma konuşuyorum

) kaldı ki eşin ne yapsın çiçeği böceği.Sen iyisi mi kekte karar kıl.Aslında ben de kol düğmesi almak istiyorum ama nasıl alacağım ki,kızımla evdeyiz ve eşim akşama doğru eve geliyor.
Aslına bakarsan hiç çiçek göndermediğim için içimde kaldı yıllardır

O yüzden aklımda vardı ama fikirleriniz sayesinde yine göndermeyeceğim canım
Aslında ben de doğum günü telaşına girmek isterdim,fakat büyük ihtimal eşim ve kızımla başbaşa kutlayacağız.Nedenine gelince arkadaş çevreme bakıyorum kimse doğum günü kutlamasına beni çağırmadı,kendi aralarında yani akraba ile kutladılar.Yani beenim de pek içimden gelmiyor onlar için o kadar yorulmak.En azından kızımı tütülü kıyafetiyle güzel bir pastaneye gider kızıma yaraaşır bir pasta üfler keseriz,ardından fotoğrafçıya gider bol bol özel günümüzü resmederiz diye planlıyorum.Siz ne dersiniz?
Canım kendi nazarında hazırlandığında,onlara değmeyeceğini düşünüyorsan,hiç çağırıp tatlı canını sıkma bile.Sen düşündüğün gibi giyin süslen,güzeller güzeli kızını da süsle püsle oooohhh

Cok kalabalık olmaya gerek yok zaten,yakın bulduğun 1-2 arkadaşın varsa onları da alıp mükemmel bir yaşgünü kutlarsınız eminim,,kimse yoksa bile kızının annesi babası,ona aldığın cicileri ilerde gördüğü birkaç resimde onu mutlu etmeye yetecektir

Herşey gönlünüzce olsun inşallah
Bence kek yolla canim. Ben de aynini esime yollamistim butun ofis saldirmis bizimki yengec erkegi ya saklamis yarisini hatirasi var ben yicem diye
Demek bu kekler referanslı çıktı

bende onlardan söyleyeyim bari,,sağolun kızlar
Herkese güzel günler,,benim halim içler acısı bugün,,yeni kombi takıldı hemde yeri değişti,,ev:"kalk gidelim" diyo,ben: "boşver oturalım"

bıraktım herşeyi işe geldim,altından kalkamayacağım kadar pislendi herşey,bugun kadın gelecek ama 3gün falan kalır bizde o derece battık yani

bi ara eve kaçıp bişeylerin ucundan tutabilirsem ne mutlu bana...