2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

$72917_421752971239343_662565304_n.webp
çok yaratıcı:)

-haftaya 10 aylık olacağız fakat hala kafa yerde sürünmeye devam.Bir türlü emeklemeyi beceremedi bizimki.Var mı bizim gibi olan ?

-gün içerisinde oyuncaklarla oynatamıyorum,beni görünce tepeme çıkmaya çalışıyor hep.

-arasıra yüzümüzü fena avuçluyor ve pat pat vuruyor.Elide ağır sıpanın,fena acıtmaya başladı hani.

-bebişleriniz öğün olarak makarna,pilav yemeye başladımı ?

-ve son olarak bebişleriniz HAYIR kelimesini öğrendi mi ?Bizimki ben hayır dedikçe basıyor kahkahayı,ciddi ciddi devam ediyorum ben devam ettikçe kahkahanında şiddeti artıyor :ssz:

1- tatlım benim kızım da henüz emeklemeyenlerden.Arada canı isterse geri geri gidiyor.
2-Hele benim yüzüm ,boynum çizik içinde.Ne zaman kızıma eğilsem hemen tırmalamaya başlıyor,yüzümü dudağımı tutayım derken çiziyor minik cadı.
3-Ben şu aralar azar azar öğretmeye başladım fakat ağlayarak istediğini elde etmeye çalışıyor zilli.Ben den çok o hayırcı.Akşam eşimle çorba içerken ona da tattırayım dedim biraz baktı tadına gerisine ise atnen şöyle bir karşılık verdi:19::19::19:

2.kez alıntı yapıyorum ama aklıma geldi yazmadan geçemeyecem:))
:125::125:
lise son sınıfta okulun son günleri dersler laylaylom geçiyo..sınıfta matematikçi..bizde en arka sırada
kısır yoguruyoruz:1: aldım bir dal maydonozu ön dişime yapıştırdım:))sınıfın en sessiz çocugu ahmete seslendim..
''ahhmetttttt dişimde birşey varmı''
ahmet gayet sakin bir şekilde
''evet maydonoz var'' dedi:))
olum bi gülsene bi tepki versene:1:çok gülmüştük:))

hehehe ahmete bak kesin calıskandır o :9:
benimde basıma geleni anlatıyım evde ıspanaklı börek yaptım yedik
çay içmeye anneme gidelim dedim hem görürüm diye
neyse gittim oturuyoruz ben konusuyorum annem bana bakıyor ama gözü dişimde
durdu durdu ay senin dişin çürümüş dedi bende nasıl hangisi dedim
üst taraffta dedi elimle arıyorum sonra buldum megerse ıspanak resmen sarmalamıs dişimi koyu yeşil ya annem azcık gözler gidik onu cürük olarak görmüs ama ıspanakta nasıl sarılmıs dişime zor ayırdım sevenlerin arasına girilmez ama dısardan hos görünmüyordu cok güldük yaaa inş sizde gülersiniz sonra fıkrasına gülünmeyen adam gibi kalmıyım :9::9::9:
Fıkrasına Gülünmeyen Adam - YouTube

ALLAH sağlık sıhat huzur versin tüm mayıs annelerine ve datlu bebişlerine :nazar::nazar:

slm arkadaşlar ben geldim iyisiniz işlaa pc bozuk ama anneme geldim bi kaçgün burdayım tavşanım iyi sayılır allaha şükür tavşanımın diş budayını yaptım dün güzel geçti resimleri akşama yada sabah koycam :17:patası hariç geri kalan her şeyi ben yaptım çok yoruldum ama değer bebişime :16: biraz dinlenmeye anneme geldim eşimle hala dargınız uyuss ne olcak işte sevgililer günündede küstük inat ettim barışmıcam :27:

mama yedircem tavşanma :56:

cnm diş buğdayınız hayırlı olsun..resimleri bekliyoruz en kısa zamnda..eşin biraz özlesin seni döndüğünüzde özlemle birlikte barışırsınız inş...tavşanını kocaman öpüyorum...

assolistimiz gelmiş ama daha gece kuşları gelmemiş:1:
pınarda senin memleket neresi canım..
bizim burda her bir laf var agzın açık kalır:1:
kuzzulkurt,
bezzeka yalaya çehreni:)
mostura,
mele vermeye seye:1:
say say bitmez:1:

kız valla ağzım açık kaldı ne demek onlar öle hemen tercume et bize:))

acaba böyle mi tartılsak artık :)Eki Görüntüle 636541

ooo süpermiş evet evet böle tartılalım...

-haftaya 10 aylık olacağız fakat hala kafa yerde sürünmeye devam.Bir türlü emeklemeyi beceremedi bizimki.Var mı bizim gibi olan ?

-gün içerisinde oyuncaklarla oynatamıyorum,beni görünce tepeme çıkmaya çalışıyor hep.

-arasıra yüzümüzü fena avuçluyor ve pat pat vuruyor.Elide ağır sıpanın,fena acıtmaya başladı hani.

-ve son olarak bebişleriniz HAYIR kelimesini öğrendi mi ?Bizimki ben hayır dedikçe basıyor kahkahayı,ciddi ciddi devam ediyorum ben devam ettikçe kahkahanında şiddeti artıyor :ssz:

cnmöncelikle kayranın pütürlüye alışmasına çok sevındım bak korktuğun gibi olmadı alıştı paşa..emekleme ise belki kayra emeklemeden yürücektir annesi..şimdiden 10. ayınızı kutlarım...daha nice guzel aylarını yıllarını görmeyı nasip etsın rabbım...

Adada artık oyuncaklardan çok sıkıldı hiç ilgisini çekmiyor..müziği çok seviyor pc de gamgam açıyoruz bayılıyor oynuyor..popo sallıyor..

pilav hiç vermedim ben ama makarna veriyorum öğün olarak değil ama biz yerken onunda önüne koyuyoruz 6-7 tane kelebek makarna yiyor ama kendi.. ben verince istemiyor hanım...ee büyüdüler artık:))

hayırıda öğrendi diye düşünüyorum çünkü ben hayır dediğimde vazgeçiyor yapmıyor..ama çok istediği bişeyse ve ben hayır diyosam kendini ağlatmaya çalışıyor..mesela ben pc girince kucağıma gelmek ıstıyor alıyorum klavyeye saldırıyor Ada hayır kızım diyorum ağlıyor numardan çok oyuncu bu bıdıklar ya...

bunu mutlaka deniycem çok güzel görünüyor...

zadacım tercüme ediyim canım:))
kuzzulkurt_birşeyi elli defa söylersin yada yaparsın bıktırırsın ya insanları işte o zaman bu kelime söylenir:)
mostura_kıcık aldıgın birine söylenir:)
bezzaka yalaya çehreni__bezzaka sümüklü böcek demek:)çehresiz insanlara söylenir:))yani suratsızlara:))
mele vermeye seye__bela vermeye sana gibi birşey ama genelde yine kıcıklara söylenir:))
çehren kuruya__suratsızlara denir:)yüzün kurusun demek:)
antekeli meskut - YouTube

Hımmm,demek tanışıyorsunuz:40:

:-) Evet canim o tavsiye eden arkadas bendeniz oluyorum:1: Yeni tanistik,kendisi cok sicak kanli hos sohbet ve en onemli nokta bebegiyle ayni bizler gibi cok ilgili bir anne,hatta hemen sordum yoksa mayis anneleri gurubundamisin diye:1: Ve SEVGILI MAYIS ANNELERI okadar cok aklimda kalbimdesinizki ilk isim sizden bahsetmek oldu :16: Ben dedimki bu gidisle forumdaki mayis anneleriyle yuzyuze gorusmek uzun bir sure nasip olmicak,bu acigi bu sekilde kapattim nasil ama careler tukenmiyor :52:

zadacım tercüme ediyim canım:))
kuzzulkurt_birşeyi elli defa söylersin yada yaparsın bıktırırsın ya insanları işte o zaman bu kelime söylenir:)
mostura_kıcık aldıgın birine söylenir:)
bezzaka yalaya çehreni__bezzaka sümüklü böcek demek:)çehresiz insanlara söylenir:))yani suratsızlara:))
mele vermeye seye__bela vermeye sana gibi birşey ama genelde yine kıcıklara söylenir:))
çehren kuruya__suratsızlara denir:)yüzün kurusun demek:)
antekeli meskut - YouTube

hahahahay cnm koptum videoya...
sizin oraların adamları böle konuşuyosa kadınlarını düşüünemiyorum:)) hiç bişey anlamadım hahahay...çok komik:))

hahahahay cnm koptum videoya...
sizin oraların adamları böle konuşuyosa kadınlarını düşüünemiyorum:)) hiç bişey anlamadım hahahay...çok komik:))

kop canım kop valla bende izledigimde kopuyorum:))ben anlıyorum hepsini ama yinede çok komik..
canım ben böyle konuşmuyorum ama işime gelirse konuşurum yani ne olacak ki cigerim:=)))
bu adam zaten tiyatrocu abartmış biraz ama işte bizde böleyik ne yapak cigerim:)

Canim inanirmisin esimin yaptigi ozel yemekler arasindadir :1: en guzel yani yemesi kolay,spagettinin en kolay yenen turu, ahh hamarat kocacim,bak yemegin lezzetinden bahsediyorum mutfagi nasil kirlettigin konularina hic girmiyorum :1:

canım senin kocan yemek yaparmı valla şanslısın ha..nerden aldın kocanı canım:1:
benimki yemek yapmaz ama acayip sofra toplar:)manyak makine dizer:)
tencereler üst rafa,bardaklar aşagı,en komigide o çatallar üst katta aşagı dogru sarkar:1:
bende bi ara bu makarnayı deneyecem..misafirlere sosisli yaparım ama beni sosisli kesmez:)
bizede danakuşbaşılı yaparım:1::1:

kızlar benim bir derdim var...OTO KOLTUĞU...

bi türlü karar veremiyorum..iyi birşey almak istiyorum ama fiyatlar çok uçuk ama göz göre görede uyduruk bişey almak istemiyorum...

römeri tirifixi çok beğendim mybabylove cum kullanıyor yanlış hatrlamıyorsam cnm olumsuz bir yönü varmı?

anne zeynepcimin önerisiyle besafeyide çok beğendik eşimle ama çok uçuk fiyatı..annezeynep cnm siz nasıl memnunmusunuz..çift yönlü kullanabilme özelliği çok hoşumuza gitti..

maxicosi tobide kumaşı fln cok guzel geniş oturma yeri ama isofixi yok..turuncum hayırlı olsun gule gule kullanın cok ıyı bır fıyata almıssınız..ancak neden isofixli almadınız özel bir terciih nedeniniz varmmı?

bunlar haricinde kim ne kullanıyor bilmiyorum kızlar...Almayan arkadaşlarım siz neler düşünüyosunuz bu konuda önerisi olan varmı? sizlerin fikirleride benim için çok önemli..hem bunlar gibi kaliteli hemde daha uygun bir ürün varmıdır acaba??

yardımlarınızı bekliyorum kızlar...

- ah canim degil emeklemek surunmeye bile yeni basladi ve ne yurumeye tesebbus ettigi var nede ayaklarinin uzerine basmaya :43:
-cok nadir cani istese daliyor oyuncaklarina ve genelde o anlar ya yemek yedirecegim yada uyutacagim anlar oluyor:1:
- benim kizimda pat pat vurmasi bir yana sacimi basimi yoluyor resmen cadi:52:
-hayir dedigimde anlamiyormu isinemi gelmiyor bende onu anlamiyorum:37:

canım senin kocan yemek yaparmı valla şanslısın ha..nerden aldın kocanı canım:1:
benimki yemek yapmaz ama acayip sofra toplar:)manyak makine dizer:)
tencereler üst rafa,bardaklar aşagı,en komigide o çatallar üst katta aşagı dogru sarkar:1
bende bi ara bu makarnayı deneyecem..misafirlere sosisli yaparım ama beni sosisli kesmez:)
bizede danakuşbaşılı yaparım:1::1:

:52: hay Allah ya aksam aksam catlicam gulmekten,kusbasi da iyiymis ama bence ciger dene:1: Canim vallahi esim guzel yemek yapar yapmasinada inan mutfagin halini gorsen yasaklarsin yemek yapmasini o denli yani,ayrica sofradan kalkip mutfaga gideken eline yapisacak korkusu ile bir cop almaz mutfaga goturmek icin :19: Ama hamileleigim boyunca bulantim sebebiyle yemekleri esim yapti :1: sonrada bebek bakiyorum diye :52:

akşam akşam yine tuttu dişim ya:((
ama ben neden agrıdıgını buldum..ben ne zaman dişimi fırçalasam agırmaya başlıyo..
bu diş temizligi pek sevmiyo sanırım..acaba fırçayı çokmu bastırıyorum:14:
kuzzulkurt bu dişime artık ya:)

kızlar çağla bugün 1 buçuk metre civarında yürüdü:)hergün dahada iyiye gidiyo..
sanırım yakında tamamen yürüyecek..
bu arada çağla emeklemiyo..

Neyse kizlar beni de yoldan cikarmayin ben gece kusu degildim yaaa uykusuzluga dayanamam hadi ben kacar sabah erkenden sut sagmaya kalkacam,sonra sac makyaj hazirlik fingir fingir gez toz hehehe :52:

ay yazmayı unuttum çağla emeklemiyo ama
ben bu yaşta emeklemeyi ögrendim:)
çağla hanım yürüyecek diye arkasında gezmekten emekler oldum resmen..
dizlerim acıyo:14:

akşam akşam yine tuttu dişim ya:((
ama ben neden agrıdıgını buldum..ben ne zaman dişimi fırçalasam agırmaya başlıyo..
bu diş temizligi pek sevmiyo sanırım..acaba fırçayı çokmu bastırıyorum:14:
kuzzulkurt bu dişime artık ya:)

kızlar çağla bugün 1 buçuk metre civarında yürüdü:)hergün dahada iyiye gidiyo..
sanırım yakında tamamen yürüyecek..
bu arada çağla emeklemiyo..

kız kullanma şu kelimeleri her seferinde geri gidip sözlüğe bakmak zorunda kalıyorum:))) şu dişine çok kızıyorum artık çektir artık yoksa dayanamayıpp biz gelip çekcez yakında...yeter sana çektirdiği:))

kocaman maşşallah çağlaya:nazar: öpüyorum kızını ciğerim...

kızlar melegim resim eklemiş:))
benden duydugunuzu söylemeyin aramızda kalsın:1:
hadi gari yorum yapın gari:1:

zadacım bende oto koltugu yok canım yardımcı olamadım sana ama
seni ve güzel kızını öpüyorum:54:

Back
X