Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
-haftaya 10 aylık olacağız fakat hala kafa yerde sürünmeye devam.Bir türlü emeklemeyi beceremedi bizimki.Var mı bizim gibi olan ?
-gün içerisinde oyuncaklarla oynatamıyorum,beni görünce tepeme çıkmaya çalışıyor hep.
-arasıra yüzümüzü fena avuçluyor ve pat pat vuruyor.Elide ağır sıpanın,fena acıtmaya başladı hani.
-bebişleriniz öğün olarak makarna,pilav yemeye başladımı ?
-ve son olarak bebişleriniz HAYIR kelimesini öğrendi mi ?Bizimki ben hayır dedikçe basıyor kahkahayı,ciddi ciddi devam ediyorum ben devam ettikçe kahkahanında şiddeti artıyor
acaba böyle mi tartılsak artık :)Eki Görüntüle 636541
2.kez alıntı yapıyorum ama aklıma geldi yazmadan geçemeyecem:))
:125::125:
lise son sınıfta okulun son günleri dersler laylaylom geçiyo..sınıfta matematikçi..bizde en arka sırada
kısır yoguruyoruzaldım bir dal maydonozu ön dişime yapıştırdım:))sınıfın en sessiz çocugu ahmete seslendim..
''ahhmetttttt dişimde birşey varmı''
ahmet gayet sakin bir şekilde
''evet maydonoz var'' dedi:))
olum bi gülsene bi tepki verseneçok gülmüştük:))
ALLAH sağlık sıhat huzur versin tüm mayıs annelerine ve datlu bebişlerine
slm arkadaşlar ben geldim iyisiniz işlaa pc bozuk ama anneme geldim bi kaçgün burdayım tavşanım iyi sayılır allaha şükür tavşanımın diş budayını yaptım dün güzel geçti resimleri akşama yada sabah koycampatası hariç geri kalan her şeyi ben yaptım çok yoruldum ama değer bebişime
biraz dinlenmeye anneme geldim eşimle hala dargınız uyuss ne olcak işte sevgililer günündede küstük inat ettim barışmıcam
mama yedircem tavşanma![]()
assolistimiz gelmiş ama daha gece kuşları gelmemiş
pınarda senin memleket neresi canım..
bizim burda her bir laf var agzın açık kalır
kuzzulkurt,
bezzeka yalaya çehreni:)
mostura,
mele vermeye seye
say say bitmez![]()
acaba böyle mi tartılsak artık :)Eki Görüntüle 636541
-haftaya 10 aylık olacağız fakat hala kafa yerde sürünmeye devam.Bir türlü emeklemeyi beceremedi bizimki.Var mı bizim gibi olan ?
-gün içerisinde oyuncaklarla oynatamıyorum,beni görünce tepeme çıkmaya çalışıyor hep.
-arasıra yüzümüzü fena avuçluyor ve pat pat vuruyor.Elide ağır sıpanın,fena acıtmaya başladı hani.
-ve son olarak bebişleriniz HAYIR kelimesini öğrendi mi ?Bizimki ben hayır dedikçe basıyor kahkahayı,ciddi ciddi devam ediyorum ben devam ettikçe kahkahanında şiddeti artıyor
Eki Görüntüle 636542
çok yaratıcı:)
Hımmm,demek tanışıyorsunuz![]()
zadacım tercüme ediyim canım:))
kuzzulkurt_birşeyi elli defa söylersin yada yaparsın bıktırırsın ya insanları işte o zaman bu kelime söylenir:)
mostura_kıcık aldıgın birine söylenir:)
bezzaka yalaya çehreni__bezzaka sümüklü böcek demek:)çehresiz insanlara söylenir:))yani suratsızlara:))
mele vermeye seye__bela vermeye sana gibi birşey ama genelde yine kıcıklara söylenir:))
çehren kuruya__suratsızlara denir:)yüzün kurusun demek:)
antekeli meskut - YouTube
Eki Görüntüle 636542
çok yaratıcı:)
hahahahay cnm koptum videoya...
sizin oraların adamları böle konuşuyosa kadınlarını düşüünemiyorum:)) hiç bişey anlamadım hahahay...çok komik:))
Canim inanirmisin esimin yaptigi ozel yemekler arasindadiren guzel yani yemesi kolay,spagettinin en kolay yenen turu, ahh hamarat kocacim,bak yemegin lezzetinden bahsediyorum mutfagi nasil kirlettigin konularina hic girmiyorum
![]()
canım senin kocan yemek yaparmı valla şanslısın ha..nerden aldın kocanı canım
benimki yemek yapmaz ama acayip sofra toplar:)manyak makine dizer:)
tencereler üst rafa,bardaklar aşagı,en komigide o çatallar üst katta aşagı dogru sarkar:1
bende bi ara bu makarnayı deneyecem..misafirlere sosisli yaparım ama beni sosisli kesmez:)
bizede danakuşbaşılı yaparım![]()
akşam akşam yine tuttu dişim ya(
ama ben neden agrıdıgını buldum..ben ne zaman dişimi fırçalasam agırmaya başlıyo..
bu diş temizligi pek sevmiyo sanırım..acaba fırçayı çokmu bastırıyorum
kuzzulkurt bu dişime artık ya:)
kızlar çağla bugün 1 buçuk metre civarında yürüdü:)hergün dahada iyiye gidiyo..
sanırım yakında tamamen yürüyecek..
bu arada çağla emeklemiyo..