tam gidiyordum balkonaaa
baktım yazmış bana zadaaa
cevap vereyim onaaa
yoksa küser banaaaa![]()
küserdim valla billa
iyiki yazdın son anda
bende gidiyorum balkona
hadi durma takıl bana...:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam gidiyordum balkonaaa
cevap vereyim onaaa
yoksa küser banaaaa![]()
Anam oda gelirse valla biz altimiza yapmaktan don dayandiramayiz..neyse gelsinde olan donlara olsun :)) Cok iyi ikili olurdunuz ama valla..beykoz arada bir patlatirdi bombayi ohh biz kikirkikir artik..catlarmiyiz gulmekten bak orasi muamma![]()
ah melegim biyologumla neler yapardık cok severim kendilerini şimdi okadar degilim cünkü ozaman enes karnımdaydı şimdi heryerimde ciyak ciyak kendimi verecegim günlerde gelecek ozaman görün beni biyologumda gelir babycerenim sen o bu su hepimiz kikirderiz ama biraz büyütüyüm bizim canavarı![]()
küserdim valla billa
iyiki yazdın son anda
bende gidiyorum balkona
hadi durma takıl bana...:))
Ins cnm bende biliyorum senin performasinin dortte biri ile devam ettigini..koptugumuz az olmadi seninlede..Enes imizi ve kuzuklarimizi bir yola koyalim hele cok daha eglernir kikirkikir ederiz..cnm merak ettim senin oglan yurutece binmeye devam ediyormu..yoksa birakip yurutma entramanlari yapiyorsunuz basbaasa..
Babyceren ne zamandan beri mani yazıyorsun anacımm sen...
Bizde olan bitenler sıradan
Alıntı yapamadım ama kısaca
4martta ilk diş 18inde 2. Diş geldi
Asya sabah7 de kalkıyor günde 1 kere 1 saat uyuyor
Emmesi iyice azaldı 2 ay sonra kesicim çünkü dkh başlamam lazım 25 tane kistim olmuş adet gecikmelerin yoğun kanamalarım insanmış
Sıralıyoruz taytay duruyoruzzz popumuzun üstüne bir saniye oturtuyoruz ve uyumadığımızdan annemiz artık vitamin kullanıyor enerjisi bitiyor
Off8dk da anca yazdımm
Pc istiyormmmmmm
enes yürütecini dün kırdı canım ona binmek istemiyor kendi gidecekmiş ama öyle seri yürümüyorki 5adım anca gidiyor eşimle karsı karsıya duruyoruz öyle bide koltuktan diger koltuga oda anca 5adım eder ilerisine gidemedik yürümede enes kendini atıyor bazen ben tutuyorum ayakları birbirine carpıyor bazende korkumdan fazla bırakamıyorum düştü 1kere kafasının sesini ve şiddetini gördüm oyuzden tamamen adımlarını düzeltene kadar bırakmıycam takmıyorum aslında cünkü yürücek birgün er yada gec![]()
Kislerin icin cok uzuldum cnm, rabbim sifa olsun..ben emzirmedigim halde orasi sorunlu cnm, bir turlu derman bulamadim..aile saadeti yerine arkadas saadeti yerini aldi..
Masallah Asya ya aferin ona taytay yapiyor demek masallah fistigima..cok opuyorum onu cnm
Incilerinizde hayirli olsun cnm.bizimde dort ustte iki asagida var..bizde ayni gun icinde uyumaz pek ve 6:45 te sabah ayaktadir..
Aha benim oglanda destekli yurudugunde yampiri yampiri yuruyor..ayni sarhos gibi bazen dedigin gibi ayaklari carpiyor birbirine tutmasam dusucek o sekilde..beykoz anam bu pasalar bir alem yaw :)) yinede Enes e masallah cunku bizde halan kendi basina tek bir adim atma yok..bakalim bekliyoruz..
Tatlım 3,11,12 numaralı kitapları bilmiyorum eğer biraz ideolojik yapıdaysa çocukların düzeyi için uygun olmaz.Diğerleri gayet uygun,TEŞEKKÜR EDERİMM.Cnm toplayabildiğim kitaplar işe yaramz dediğin varsa çıkarabilriim içinden..
1-şeker portakalı (jose mauro de vasconcelas)
2-Güneşi Uyandıralım(Jose mauro....)
3- Atatürk Devrimi sosyolojisi 2 (Kurt Steinhaus)
4-Beyaz Lale(ömer seyfettin)
5-Yazım imla klavuzu
6-Öteki Boğa
7-Ağrı Dağı efsanesi
8-Küçük mavi gezegen(alkan imal)
9-Deniz üstünde ateş izleri(ogün altan küçükünal)
10-uçan sandık
11-bir yumak insan(çetin altan)
12-islamcılık cereyanı(tarık zafer)
ve 30 a yakın ince hikaye kitapları var onları tek tek yazamadım..ama yenı okumaya baslayanlar ıcın uygun olabılır..
oy melegim melegimmmm
gel beraber gezelimmmm
dagda bayırdaaaa
inekleri besleyelimmmm:)))
melek gibisin melekkkk
seni üzen bir kelekkkk
ben alacam sana dümbelekkk
ikimiz atacaz hep göbekkkk
eheueheueh![]()
tam gidiyordum balkonaaa
cevap vereyim onaaa
yoksa küser banaaaa![]()
Babyceren ne zamandan beri mani yazıyorsun anacımm sen...
Bizde olan bitenler sıradan
Alıntı yapamadım ama kısaca
4martta ilk diş 18inde 2. Diş geldi
Asya sabah7 de kalkıyor günde 1 kere 1 saat uyuyor
Emmesi iyice azaldı 2 ay sonra kesicim çünkü dkh başlamam lazım 25 tane kistim olmuş adet gecikmelerin yoğun kanamalarım insanmış
Sıralıyoruz taytay duruyoruzzz popumuzun üstüne bir saniye oturtuyoruz ve uyumadığımızdan annemiz artık vitamin kullanıyor enerjisi bitiyor
Off8dk da anca yazdımm
Pc istiyormmmmmm