2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ayy ne güzel...Cuma gününü iple çeker oldum inan bende.
Bi gidip kalp atışını duyamasam bile sağlıklı olduğunu görseydim çok rahat edecektim.
Sen ne kadarlık oldun canım ?

vajinal muayenede kalp atislari duyulmuyor mu? siz karindan mi baktiniz?

6+2 gunlük benim..senin nakadar..inş sende duyarsınnduymsanda görürüsün inş. benim gibi...:nazar::nazar:

Canım benimki 6+1 günlük.Cuma günü 6+3 olacağım.İnşaallah gittiğimde duyabilirim kalp atışlarını.

canim ya ben yurt disindayim burdaki doktorlar tok satici gibiler hic hasta gelmese onlar icin en guzel gundur ;)
bir cok doktor yeni hasta kabul etmiyor bile bir cok doktor daha onceki hastalari disinda kimseyi almiyor :(

Canım yurtdışında olduğunu tahmin etmiştim.Ben de uzun yıllar kaldım orda ve randevu sisteminin ne kadar zor işlediğini bilirim.
Allah sabır versin canım bebişini görene kadar.

vajinal muayenede kalp atislari duyulmuyor mu? siz karindan mi baktiniz?

Canım ben ilk gittiğimde 5 haftalıktım.Doktor vajinal baktı ve 10 gün sonra kalp atışlarını duymak için tekrar çağırdı.
Cuma günü gideceğim işte kalp atışları için.

Canım benimki 6+1 günlük.Cuma günü 6+3 olacağım.İnşaallah gittiğimde duyabilirim kalp atışlarını.

ins. duyarsin.

Canım yurtdışında olduğunu tahmin etmiştim.Ben de uzun yıllar kaldım orda ve randevu sisteminin ne kadar zor işlediğini bilirim.
Allah sabır versin canım bebişini görene kadar

[QUOTE;20893062]Canım ben ilk gittiğimde 5 haftalıktım.Doktor vajinal baktı ve 10 gün sonra kalp atışlarını duymak için tekrar çağırdı.
Cuma günü gideceğim işte kalp atışları için.

saol canim, ins. gec olucak guc olmicak ;)
hmmm ben doktora gidecegim zaman 9 haftalik olucam o zaman kalp atislarini duyariz ins.

Son düzenleme:
kızlarr doktordan geldimm..herşey gayet normal.kesnin buytu geçen hafta 9.21 mmidi bu hafta 12.58 olmuşş:)) kalbinin atışlarını duyamadık ama kalbin attığını gördük haraket ediyor miniciğim benimm..okalbin orda attığını duyamasamda görmek müthişş..10 gun sonrda atekrar gidicem bakıcak yine inş duyucaz o gun kalbinii..:49::49:
gözün aydın canım manş. bebişine :nazar:

canim ben ilk hamileligimde midem bulaniyor diye hep yatardim kokuyor diye mutfaga girmezdim acliktan da surekli kusardim. ama simdi dikkat ediyorum midem bulandikca yemek yiyorum evde surekli ev yemegi bulunduruyorum cunku aburcuburlar daha cok bulandiriyor. benim tavsiyem surekliy emek yiyin aclik bulantiyi arttiriyor.
*
sağol canım tavsiyen için

selam canim ekim sonu olan randevum hala duruyor o zaman da baska doktora gitmis olucam. simdi baska bir doktordan randevu aldim yine de 2 hafta beklmeem gerekicek keske hamile oldugumu anlar anlamaz burdan da randevu isteseydim :(

*olsun canım bebişini biraz büyük görüceksin öle düşün

cuma günü doktora gitcem tahmini doğum tarihim 19 mayıs:) bu ay ara ara hep yazmıştım ve nasip oldu çok şükür benim 2 kaybım var inşallah bu sefer yüzm güleer sat 13 ağustos..aranızda var mı sat ı aynı olan var mıı

cuma günü doktora gitcem tahmini doğum tarihim 19 mayıs:) bu ay ara ara hep yazmıştım ve nasip oldu çok şükür benim 2 kaybım var inşallah bu sefer yüzm güleer sat 13 ağustos..aranızda var mı sat ı aynı olan var mıı

hayirli olsun canim inss bebisini en kisa zamanda gorursun:nazar::nazar:.hosgeldin mayis annesi:62:

Hayırlı olsun canım.
Aramıza hoşgeldin...:16:

kızlarr doktordan geldimm..herşey gayet normal.kesnin buytu geçen hafta 9.21 mmidi bu hafta 12.58 olmuşş:)) kalbinin atışlarını duyamadık ama kalbin attığını gördük haraket ediyor miniciğim benimm..okalbin orda attığını duyamasamda görmek müthişş..10 gun sonrda atekrar gidicem bakıcak yine inş duyucaz o gun kalbinii..:49::49:

gözen aydın :46:

Bakalım kaçımız ilk anneler günümüzü(13 Mayıs) kucağımızda bebişimizle kutlıcaz.Benim internet hesaplamasında muhtemel doğum tarihine 12 mayıs diyor.Doktor 10 gün sonra kalp atışını dinlemek için çağırdı,o zaman muhtemel doğum tarihini de soylerim dedi.Bakalım o ne zaman diyecek

Bakalım kaçımız ilk anneler günümüzü(13 Mayıs) kucağımızda bebişimizle kutlıcaz.Benim internet hesaplamasında muhtemel doğum tarihine 12 mayıs diyor.Doktor 10 gün sonra kalp atışını dinlemek için çağırdı,o zaman muhtemel doğum tarihini de soylerim dedi.Bakalım o ne zaman diyecek

her türlü anneler günü hediyemiz olcaklar ne mutlu bizee:)

Kızlar çalışan anne olmak ne kadar zormuş.Çok yorgun hissediyorum kendimi kasık bel ağrıları da cabası.Daha karnım büyümeden böyle olursa karnım büyüyüp nefes almakta zorlandığımda ne olacak bilemiyorum.Bugün bi arkadaşım ilk hamilelikte kendini hiç yormamalısın sık sık yat dinlen dedi ama nerde çalışırken biraz zor galiba.Rabbim bebişlerimizi korusun.
Bu arada pıt pıtları duyan bütün annelerin gözü aydın, darısı başımıza.
Ben dr. kontrolüne gittiğimde 5+5 olucaz sizce pıt pıtlar duyulur mu kızlar??????

Kızlar dayanılmaz bi bel ağrım var son bir saattir. Zaman zaman olurdu ama böyle şiddetli olmadı şimdiye kadar hiç.bir bilgisi olan varmı :43:

Bunu hiç düşünmemiştim. Allah sağlık verirse ben bebişomla kutlarım çünkü doktorum bana 6 mayıs olabilir demişti.

Kızlar çalışan anne olmak ne kadar zormuş.Çok yorgun hissediyorum kendimi kasık bel ağrıları da cabası.Daha karnım büyümeden böyle olursa karnım büyüyüp nefes almakta zorlandığımda ne olacak bilemiyorum.Bugün bi arkadaşım ilk hamilelikte kendini hiç yormamalısın sık sık yat dinlen dedi ama nerde çalışırken biraz zor galiba.Rabbim bebişlerimizi korusun.
Bu arada pıt pıtları duyan bütün annelerin gözü aydın, darısı başımıza.
Ben dr. kontrolüne gittiğimde 5+5 olucaz sizce pıt pıtlar duyulur mu kızlar??????

Hemde nasıl zormuş :(( bende ben ağrısından delirmek üzereyim şuanda.olsun ne yapalım katlanıcaz. Ben 5+5 de duydum kalp atışlarını ama vajinal muayene oldum. göbekten henüz görünmüyodu bile kesemiz. Göbekten bakılırsan 10 gün sonraya tekrar çağırır kalp atışları için sanırım

Back
X