Bayagi bir zaman oldu yazmayali sizlere.
Is yogun ev yogun hastalik yogun ve ben yogunum.
Hepinizi ayrı ayrı ozledim desem. Bi biskrem versem?
Evdeyim. Yaren nura 2. Banyosunu yaptırdım. Uyuttum kalktim. Dokunmadan uyumuyoruz da biz.sallamak rkar etmiyor da. Uyku arkadasi alacagiz artik. Ins alisir. Ben kalkinca yaygara kopuyor babaso ile yatmak istemiyor.devredip kalkayim dedim ama katilircasina ağlıyor beni istiyor. Artik herkesi taniyor. Bilincli hitaplarda bulunuyor. Anneyi zaten bilinçli söylüyordu.sabah babasi ise gidecegini anladi ondan once atlafdi kapiya. Sonra esim kapiya cikinca kosstu kucagina babasi alinca sirinlik edip guldu ve bana by deyip el salladi. Cok cadi ve isini bilen.
En buyuk surpriz imiz gectigimiz sali yurudugunu ilan etti biz zaten onun zaman zaman adim atmalarindan llkalkmaya çalışmaları ndan biliyorduk. Inadindan diyorum ben. Bandirmada olduğumz bir hafta boyuncaesimin ananesinin evindeki devamli merdiven inis ve ciikislari kalkma istekleri popoyu havaya dikip. Iyice ataklari baslamisti evvelden de. Son ataklardan sonra p.tesi oyun esnasında koltukta n inmeyi basardi yapamadigi tek sey buydu ve sali da yurumeye basladi. Rabbim ol demeden olmuyor.
Tahmin edersiniz ki kosturarak yuruyor:))
Is yerinde firsatim yok kizlar yemek yemeye bile.bileklerim ve ellerim uyusuk. Telden yazmak istemiyorum aslinda. Fizik Tedavi duzeltmedi beni demek ki.
P.tesi kolonoskopi oldum. Cok sulur guzzel gecti.uyandigimda hersey bitmisti. Tak diye uyanmisim.genel olarak sorun yok hemoroid disinda. Firsat bulursam sonuc gostermeye gidecem. 2 gun herkes gozumun onunde yemk yerken ben hic birsey yiyemedim. gun deli fisek gibiydim. Hic kotu etkisi olmadi.hazirlik asamasi berbatti. Devamli wcdeydim iki gun boyunca. Neyseki geçti gitti.
Kv. Hasta kizlar

oksuruk halsizlik agrilar. Cigeri iltihaplanmis ilac kullaniyor. Hic boyle olmamisto. Ins en kisa zamanda ilerlemeden duzlir. Bronsitin ustundeymis. Cok uzuldum. Bi de kadin hasta hasta nasıl bakacak kiza. Isten izin alayim desem olmaz cok yogun ve bqna cok ihtiyqclqri var. Annem de durmaz kizim. Ne yapacam ben iki yasa geldiğinde araba borcu bitince krese vrrecez zaten.

Küçük kaynim bende ilkokul a baslayacak mecburen

zaten artan azalmayan bir ailemiz vqr cok şükür
Yaren nur hasta yine.hapsuruk ile basladi.hapsuruk geçti. Oksuruk var balgamli. Hapsuruk ve ishal gecti. Burun akıyor. Peditus verdim cigerlere inmemisti ama bugun hirilti da basladi

ne yapsam bilmiyorum.
Sanirim antibiyotik baslayacaz.
Son bir ay ev yer degisikligi kizimi cok degistirmisti huysuz mizmiz aglak olmiustu. Bandırma dada insanlar kizimin bu halini gordu. Ben de her gittiğim yerde aciklama yaptim nedense aslında boye degilildir benim kizim diye
Neyse eve döndüğünde ilk gece sabaha kadar agladi ama simdi eski huzurlu neseli yavrum geri döndü. Hastalik etkilemedi kuzumu cok sukur.
Antibiyotige baslasam mi su hirilti icin?
Bu arada 10 gundur isilik yavrum o da bandirmada oldu. Denize sojtuk iyi gelir diye ama gelmedi malesef. Dr herhangi bir sey yapmayin dedi sadece bol yıkayıp islak vucuda bebe yagi surun kurulamayin dedi.fayda yok hala. Cok yogun bacak ve kollar. Siz nasil basettiniz.orada hava bir garipti cok fazla ruzgar oldugu icin cam acamiyorsun. Cok terliyor bu kiz. Hemen su kesiyor. Bu kadari da anormal degil mi ya?
Yani bandirma bize pek yaramadi. Kv devde orda hasta oldu hatta esim ve bende bizimki gecti gerci hemen
Anladim ki bebisler icin duzen cok ama cok onemli. Gunduz uykularimiz kalmamisti simdi misil misil uyuyor yqvrum.
Kizlqr cok karisik oldu ama kizim suyu cok sevdigi gibi denizi de cok sevdi. Fok gibiydi.
Biz de 3 aksam yalniz ciktik.kaplicaya gittik guzeldi. Bir saat oldu ya.kuzu uyandi.arada gelmeye calisacam. Hepinizi öpüyorum ve saglik diliyorum ALlah bol saglik versin hepimize

Bqndirmada istah da gitmisti. Birkac gundiur iyi oldu Ama.bizimkide çoğunlukla kendi yemek yemek isteyenlerden.ozellikle kofte patateste cok basarili