2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebeklerimiz doğdu:(( Rabbimin vardır bir bildiği erkek 670gr kız 580gr küvözdeler bende 3 arabasıyla izmire gidiyorum dua edin lütfen

Rabbim onlar icin en guzelini en hayirlisini nasip etsin ins. cnm..sizlerede cok gecmis olsun, guzel haberlerle donersin ins..ablana da sifa diliyorum..

Bende yürekten AMINNN diyorum. O saatlerde sute kalkiyor sut ısıtma sürecinde uyaniyor ben isitip donene kadar babasinin yanina veriyorum sonra yanımızda kaliyor. Bir ara butun gece yatiriyordum bu aralar da boyle. Bir yasa kadar yanima almadim esime de aldırmadim ama dedigin gibi koklaya koklaya uyumak cok guzel. Bir de sariliyoruz bazen de buyuk insan gibi sirtini dönüyor ben sariliyorum. Birkac sabahtir da beni opucuklete boguyor bitanem. Ay opusleri bile cok farkli ya.Rabbim ayirmasin...

sabah sabah çok tatlı oluyorlar...uykusuzluktan kırılacağım ama sabahki hallerini görünce gidiyor uyku falan....uyanır uyamaz cee yapar..battanyeyi yüzüme örtüyo ce eee allahım ye ye doyma... sonra minik parmağıyla go (göz) der gözüme dokunup..burnuma dokunuyor ama burun diyemiyor...vücudumuzu tanıyalım yapıyoruz yani:16:

tarifi olmayan bir sevgi allah eksikliklerini göstermesin..

İMDAAATTTT !!!

Kayra yine bu aralar çoook iştahsız.Hiç bir şey yemek istemiyor.Sadece ara öğün olarak verdiğim muzu veya yarım armut yiyor.Birde günde 5 kere şehriye çorbası versem asla içmem demiyor ama tabi artık bu çorbadan ben çok sıkıldım.Kıymalısını yapıyorum,sebzeli şehriye yapıyorum,evet hepsinide içiyor ama birazda diğer yemeklerden yemesi gerekmez mi?Her gün aynı çorba içilir mi yaaa.
Oğlan 1.5 yaşına geldi ama bayılarak yediği tek şey şehriye çorbası!!
Bizimle sofraya oturduğunda yediği şey 1 -2 kaşıktan ileriye gitmiyor.Zaten şaklabanlık yapmadanda hiç yemek yemiyor.
Şöyle lıkır lkır süt içen çocuklara hayranım valla.Ben hala kaşıkla içirmeye çalışıyorum ama artık büyüdüğü için bu konuda çok zorlanmaya başladım.
Sizlerde durum nasıl kızlar ???

İMDAAATTTT !!!

Kayra yine bu aralar çoook iştahsız.Hiç bir şey yemek istemiyor.Sadece ara öğün olarak verdiğim muzu veya yarım armut yiyor.Birde günde 5 kere şehriye çorbası versem asla içmem demiyor ama tabi artık bu çorbadan ben çok sıkıldım.Kıymalısını yapıyorum,sebzeli şehriye yapıyorum,evet hepsinide içiyor ama birazda diğer yemeklerden yemesi gerekmez mi?Her gün aynı çorba içilir mi yaaa.
Bizimle sofraya oturduğunda yediği şey 1 -2 kaşıktan ileriye gitmiyor.Zaten şaklabanlık yapmadanda hiç yemek yemiyor.
Şöyle lıkır lkır süt içen çocuklara hayranım valla.Ben hala kaşıkla içirmeye çalışıyorum ama artık büyüdüğü için bu konuda çok zorlanmaya başladım.

merhaba bu yeme içme konusu çoğumuzun ortak problemi..benim kızımın da isteyerek yediği çok az şey var...onun dışında babası oyalıyor ellerini tutyor öyle yediriyorum her şeyden veriyorum ama..ama ne zamana kadar böyle olacak bilmiyorum...istiyorum ki istayarek yesin ama nafile...

şehriye çorbası seviyorsa başka çorbaların içinede at şehriyeleri...içirirken göster içer belki ve alışır...tarhana,mercimek v.s

İMDAAATTTT !!!

Offf cnm ya bende bu konuda cok muzdaribim..zaten benim oglan dogdugundan beri pek istahli yemek yemez..bu aralar yemesi icin onada kasik veriyorum eline hem kendi oyalaniyor hem bende o sirada agzina veriyorum yoksa evde eline vermedigim sey kalmasi oyalanmasi icin...bizde cok zorlaniyorum ki ben diyemiyorum oglum sunu sever diye herseyi zoraki yer...

selam:3:saatte baya geç oldu umarım rahatsız etmemişimdir:)
zaten bi melegim var:16:nasılsın canım:52:ben bi bakıp kaçayım dedim ama yazamadan duramadım:17:
yorgunluktan ölüyorum,çarşı gezdik yine:37:dedim bugün tek başıma gidecem:8:ama eşim izin vermedi:37:
yine 2 çocukla gezdik:27:canımıza okudular:27:biri susar digeri başlar,,bazen ikisi aynı anda başlar:27:
bugün çağlanın huysuzlugu üstündeydi dışarda çok agladı hiç durmadı desem yeridir:37:
haaa tam çarşıda cerene fırçayı çekiyodum baktım bizim elif:52:yakalandık:52:
5 dakika sohpet ettik o da annesiyle inmiş çarşıya,gönül mirayı göremedim:17:neden ugramıyosun yazmıyosun cigerim dedim:47:
bu aralar çok yogunmuş,dügünler varmış,annesi rahatsızlanmış,eşide yeni iyleşmiş bide ev bulmuşlar taşınacaklarmış:27:
hepinize selamı var yakında gelcekmiş:32:
cerene yeni ciciler aldım:18:dünyanın parası gitti:18:helede o kot gömlegin parası kabusum oldu:18:ama ceren çok begendi kıramadım kuzumu:17:güle güle giysin kuşum canı sagolsun:17:çağla beni çok sinirlendirdigi için ona sadece çorap aldım:47:
mont baktım ama daha yeni modeller gelir diye düşündügümden almadım,,
işte böyle:31::31:
ordanda abimlere geçtik:10:balkonda oturuyoruz adam dişardan bagırıyo''bu araba kimin'':36:
eşim dedi benim hayırdır ne oldu:53:arabanın içine 3 tane kedi geçmiş poşette tavuk döneri vardı onu yiyolarmış:52:
eşim koştu kedileri kovaladı:52:çok güldüm ama eşim deliye döndü:51:bana ters ters baktı benim suçummuş:53:
ceren yolda tavuk döneri yemişti biraz artmıştı bende atma dedim belki sonra yer:18:atsaymıştı böyle olmazmıştı:52:
çokta tınn:52:
ha diyeceksiniz kapalı arabaya kedi nasıl geçiyo:))bizim bebek arabamız biraz büyük bagaja sıgmıyo,,bagajın kapısı aralık kalıyo:9:
ordan dalmışlar:9:
pis kediler:47:

Yine kopardin beni yaa..su kedilerde nelere kadir tobe tobe :))

Yeni cicilerinizde hayirli olsun..bende bugun ikea dan ogluma cadir aldim yalniz biraz buyuk salonun ortasini kapliyor nasil kullancaz bilemedim ama bizimki cok sevdi, icinde iken cadirin duvarlarina cullanip yuvarlaniyor simdilik.. bende mecburen icinde ona eslik ediyorum cadir devrilmesin diye :)) aldikmi basa yeni bir tatli dert :)) iste boyle...bir ara oglum icinde uslu durmayi basarirsa resimler paylasiriz sizlerle..

melegim buna benzer şekillere bizde giriyoruz:)çağla normalde beşiginde uyuyo ama gece yarısı yanımıza geliyo:)
geçen gece eşimle ben yanyana en uca kadar gelmişiz çağla hanımda yayıldıkça yayılmış:51:eşim aşagı düşmek üzere bende ortada yatmayı hiç sevmem:51:eşime bi tekme ''allasen git içerde uyu:47: bizi rahatsız ediyosun'' dedim:9:
odadan çıktı cerenin yatagına gitti,bi süre sonra cerende babasını kovmış yataktan:9:''baba sıkışıyorummm'':1:
adam koltukta sabahladı:)
bazende şöyle oluyo:gece çağla aramıza geliyo o ara eşim lavaboya falan gidiyo cerende sese uyanıp bizim yataga geliyo:))
eşim lavabodan dönüyo:52:bakıyo yatacak yer yok:52:
cerenin yatagına yatıyo:52:
ay bunun gibi bir sürü kombin var bizde:27:
gece nerde yatıyoz nerde kalkıyoz belli degil:52:

Yaa bak iste bende benim adama diyorum sikayet etme herkes bizim gibi diye ama inanmiyor...ben oglani bizim yataga getirmiyorum onun odasindaki yatakta asiklar gibi yatiyoruz...her zaman olmuyor daha dogrusu olmamasi icin cok gayret gostermeye calisiyoruz..Oglumla yattigimizda mutlaka yere bir kac dusme tehlikesi bende yasiyorum :)) oglum pasa pasa uyuyor bizde ama elini ezmiyim aman kafasi sikismasin bla bla...

Bende bir bakinayim dedm. Yaren nuru uzun zaman sonra dun ve bugun salliyorum.

Azraece ben ne zaman iyiyiz desem birsey çıkıyor cok denedim tesaduf mu bilmiyorum. Halsiz ve atesli. 39, 5 lari gorduk 6-7 saatte bir çıkıyor atesi. Atesliyken daha ultra bir sevimli oluyor bu bidik. Bicir bicir sakin sakin konusuyor yattigi yerden. Ama ben dayanamıyorum hastaliga. Offf yarin is var ve ben onu birakacam ya offffff:ssz:

Dis mi acaba. Kafa atesi koltuuk altindan daha f az la çıkıyor. Defalarca ateslendi daha once de temkinli ve tecrubeliyim. Ama insan korkuyor. ALLAH korusun.

Kizlat bu arada safer ayindaymisiz belki biliyorsunuzdur. Bu ay gokten 320 milyon bela inermis yeryuzune. Bol dua edip la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil aziym demek gerekirmis cok fazla. Allah her turlu kazadan ve beladan korusun bizleri. Aminnn.

Esim de kapiyla ugrasiyor anahtar kirildi icinde kaldi kizim derin uykuya geçemiyor tak tak seslerinden. KapimiZ acik oyle takiliyoruz.poff:ssz:

Cm gecmis olsun,kuzuma nazar aliyor demek masallah bidigima rabbim ona tez vakitte sifa versin ins..
safer ayini evt bende duymustum, mevlam hepimizi korusun ins..dualarina amin diyorum..

kızlar reglimin geciktiğini yazmıştım dün akşam yine test yaptım silik ikinci çizgi çıktı ama sabah kalktığımda regl oldum :44:

Kızlar günaydın sizce erkeğin isyerine çiçek siparişi verilir mi.abes olurmu ki kararsız kaldım.eşimin doğum günü de hediye almadım çiçek gönderip gondermemek te de kararsız kaldım

Günaydınnn

Son emzirmemin üzerinden 26 saat geçti :)

canım bıraktırıyorsun heralde ben cumartesi gecesi emzirmedim pazar bütün gün emzirmedim ama sabaha karsı gögüslerim bir doldu agrıyor hasta gibiyim anladım süt dolmasından hissediyorum sıkmaya calıstım ama cıkıyor ama rahatlayamıyorum verdim enesin agzına bir rahatladım anlatamam canım...
bütün cabam uykusuzlugumda bosa gitti nasıl yapcam artık bilmiyorum kızlar canım cok sıkkın :43:

kızlar reglimin geciktiğini yazmıştım dün akşam yine test yaptım silik ikinci çizgi çıktı ama sabah kalktığımda regl oldum :44:

kullandıgın bir ilac yoksa canım üstüne görme olabilir
yada test bozuktu
yada adetin ne kadar sıklıkla ve ne renk geldiginde bak bebek olup kanaman oluyor olabilir
yani hersey olabilir canım en iyisi takip et yada kanda baktır :44:

talaycım düşük riskin neden varmıs doktor tam olarak ne dedi
benle dogum yapan bir arkadasımda hamileydi 3 ay önce falan 2aylıkken kalbi durdu bebegin sebebi bilinmiyormus:44:
artık korkuyorum hamileliklerden bile
ebru gündesinkide öle oldu ya babycerencimle konusmustuk kadın düşürdü bir daha agzımızı acmayalım :18:
inş öle bir acı yasatmaz rabbim herseyin hayırlısı
içimden cinsiyet geçmiyor ama kız olmasını isterim bende degişik olsun oglusumuz var rabbim uzun saglıklı güzel omürler versin yavrularımıza:16:

)
eşimle hamile olduğumu bilmeden yaramazlık yapmıştık ondan olabilirmi? bakıcımın kardeşide 3 aylık hamileydi aynı şekilde bebek anne karnında öldü.bunları duyduktan sonra korkum sevincimi bastırıyo ne yalan söyleyeyim.sanırım kucağıma alınca sevincimi tam yaşıcam

Aklım burda ama çok keyifli bir iş üzerine çalışıyorum katılamadım size,uzun zamandır ilk kez bu kadar severek çalışıyorum hatta konsantrasyonumu kaybetmiim dedim:1: Kızlar eğer bu grafiklerim kabul görürse hepinizi alıcam yemeğe götürücem:51:
Gelemeyenlerin evine yemek göndericem:1: Zorlu bir sunum beni bekliyor haftaya:18:
Neyse bu kadar iş konuşmak yeter bana:27:

talaycım benim tahminim kız bebek, 1e 5 idaaya giriyorum warsa kendine güvenen gelsin:27:
Allah, kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:nazar: hislerim yerine göre...:1::1::1:bunu zaten biliyosunuz:1:
:
çoğunluk kız diyor 3 ay beklememiz gerekiyo eşim erkek diyo bense sadece sağlıkla kucağıma alayım diyorum inş.

Kizlar kuzumu uyuttum. Esim geldi yemek yedik. Yemek de pizza aserdim de. Bir haftadir bugun yedik. Neden yazdim yaklasik iki senedir agzima surmemistm. Diyette vardi arada. Simdi p.tesi ikinci periyoda bslayacam. 30 kgnin ustune en az yirmi kg daha vermem lazim. 2014 basla
2014 baslarinda bu is bitmeli:47: su kizma ikonunu sanırım sonunda kullandim cok hirsli y im :))

Gelelim mevzulara. Yaren nur bakici+komşu teyze mize cok alisti. Bugun iki hafta doldu. Ev ahalisine ee alismis. Suna=suya, merve=meyyve, bakicinin esine dede (adam yaski da degil sakalli herhalde ondan diyor:1: adamin arkasindan ağlıyormus zillim. Ogluna asik gencten bi cocuk. Bu aksam delikanlinin kucagindan gelmedi hanimefendi. Erkeklere karsi bir hayranligi mi var ne anlamadm:1:

Kizimi karni tok alti ustu temiz buluyorum. Cok seviliyor farkina vardim. Bu beni cok mutlu ediyor. Hafta sonu ozluyorlarmis. Kizim hic benden ayrilirken aglamadi. Her sbh gelio benden alıyor. Kizim kosa kosa gidiyor. Bye bye yapiyor.opucuk atiyor. Ben birakmiyorum ozellikle. Ilk hafta benim icin zordu ve cok uzgundum. Ama kizimin mutlulugunu gorunce simdi daha cok rahatladm. Kizim kadini gorunce amin diyor. Namaz kilarken goruyor ve oda secde ve amin yapiyormus. Ben varken de canlandirma yaptik cok mutlu oldum:nazar:

Kizlar iyi bir karar verdm sanirim. Hatta daha fazla yorulmama ragmen rahatladm evim bana kaldi yalniz diye:1: kotu muyum neyim:1:

Yaren nur cok asiri bidik oldu. Cok sinirli bszen. Sizinkilerde de tirmalama cimdirme isirma var mi? Sinirlendiginde resmen hirsindan yapiyr. Nadiren de durup dururken kistiriveriyor ne oldugunu anlamiyorsun:1:

Neden yapiyor bunu:44::45: hayir kizim cici diyorum oksuyor cici diyor sonra bir da H a yapiyor.

Yalanci memeyi biraktk ama asil memeye olan ilgisi bitmedi. Herkesin memesiyle ilgileniyor:1: ayyyy memeee diyor:1:

Dokunmadan uyumuyor. Bir aydir masal anlatarak uyutuyrm. Gun icinde yasadiklarmizi yada daha oncekileri oyunlarimizi vs masal seklinde anlatiyorum. Cok hosuna gidiyor. Canlandirma yapiyor. Ben ne kelime soylersem hemen tekrar yapiyor. Cok mutlu oluyor ya. Hadi kizim masal anlatacam diyorum yatiyoruz y varmış bir yokmuş bi taneee diyorum ( arkasimdan yaren nur diyecegimi biliyor) yayayen diyor. Neymis yaren nur varmis diyecekmisim. Bu masal da burda bitti diyorum ya uyumus oluyor yada iki dk sonra uyuyor:1:

Yalniz bazı geceler anlamsiz huysuzlaniyor. Cok agliyor cok uzuluyor ve geriliyorum. Ama yapacak bisey yok. Dis herhalde diyorum. Kaka ve cis olayini yapmiyoruz. Ne guzel alisacakti ama simdi bakici olayina yeni adapte oldugu icin kadina soylemedm.

Iki hafta önce dra gittk muayene oldk balgamli öksürük gecmemisti asist verdi gecmezse alrrji surubu zaditen verdi. Ama gecmedi. Cok da yok gunde 5~6 Kez. Vatta dun yiktu bugun vat.

Yarin baslaycm. Cigerlerde birsey yok cok sukur hala.

Orada 9, 450 gr 78 cm boy cikti. Kiloya kafani takma gelisimi devam ediyor dedi. Hasta vs olmazsa daha iki hafta sonra goturecez. Benden yememesi icinde siz yine dua edin yuzunuze bakiyor. Annesinin suratina bakmayan cocuklar var ve bu durum iki bucuk yasindan sonra gececek sabredin ve uzulmeyin dedi.

Kizlar sarj bitmek uze Re. Sarja takayim. Yarın evdeym firsat bulursam yazarm.

Talay cnm hamileymiissin ikinci melek gelecekmis ne guzel. Aileniz buyuyor. Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin ins. Tebrik edem cnm cokk sevindim. Minicik musab bilali abi yapacaksiniz ya:1:

:
nagihancım öncelikle yaren nur için çok sevindim inş. artık bakıcı değiştirmez tek elden kreşe kadar bakılır. temennin için çok sağol evet oğluşum abi olacak inş.

Yok yok cnm icinden gecirme bile onlari yiyip sisse ne olur hem..ilerde kimbilir ne sekilde geri donucek hepsi..bende vermemeye caliisiyorum elimde gorunce istiyor babasi bir tatsin ne olcak diyor hatta bir gun beni suclar sekilde sen hicbirsey vermedigin icin bu cocuk boyle zayif dedi ve inan ne derse desin benim bu konuda kararim tam bizimkine kalsa her gun baklava yedirttirir..hatta esimin memleketinde de bu konuda cok tepki aldim neymis eskiler herseyi veriyormus hicbirsey olmuyormus bende hep diyorum ya olursa ..isi sansa atamam, atmam..malum benim canimin parcasi kimse benim kadar onu onemseyemez, gecem gunduzum onla ben dusunmuyecemde kim dusunucek onun iyiligini dimi..
beni en iyi anlayanlardan biride sensin meleğim elimden geldiği kadar oğlumu korucam bizim eve ambalajlı ürünlerin (abur cubur) yasak.eşimle karar aldık ne yiceksek dışarıda yiyoruz.özellikle hastalıklar bu kadar artmışken

arkadaşım benim adetim 5 gün geçmişti ve kanda baktırmıştım değerim 5, küsur refarans değeri 10 du ve o gün akşamı adet oldum 5 gün boyunca ama hani ilk gün koyu olurya öyleydi sonrada idrar testi yaptım ve hamile çıktım.

Kızlar günaydın sizce erkeğin isyerine çiçek siparişi verilir mi.abes olurmu ki kararsız kaldım.eşimin doğum günü de hediye almadım çiçek gönderip gondermemek te de kararsız kaldım
eşim askerden döndükten sonra işe başladığında ona saksı çiçeği göndermiştim.onun hoşuna gitmişti tabikide bi sevgi notuyla.bence abes değil ama eşin bu tarz şeylerden hoşlanırmı.

Talay teşekkür ederim canım esim hoşlanır da karakol göndereceğim yer o yüzden kararsız kaldım.

Günaydınnn

Son emzirmemin üzerinden 26 saat geçti :)
nası yani:53:
emzirmeyi bıraktınmı:26:
canım bıraktırıyorsun heralde ben cumartesi gecesi emzirmedim pazar bütün gün emzirmedim ama sabaha karsı gögüslerim bir doldu agrıyor hasta gibiyim anladım süt dolmasından hissediyorum sıkmaya calıstım ama cıkıyor ama rahatlayamıyorum verdim enesin agzına bir rahatladım anlatamam canım...
bütün cabam uykusuzlugumda bosa gitti nasıl yapcam artık bilmiyorum kızlar canım cok sıkkın :43:
banyoda sıcak suyla masaj yapsaydın rahatlardın cnm..gögüs pompasıda çok işe yarıyo,,çok dolu oldugunda birazını alıyosun rahatlatıyo..birkaç gün içinde hiç agrı sızı kalmıyo ben öyle yapmıştım:34:
Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin | Boyut Yayın Grubu

KIZLAR BU LİNKTEKİ FIRMU DOLDURUNCA SABİHA PAKTUNA'DAN HEDİYE KİTAP GÖNDERİYORLAR. BEN YAPTIM OLDU :d
(BİRAZ ALİ AĞAOĞLU GİBİ OLDU AMA İDARE EDİN) YALNIZCA KARGO PARASINI ÖDEDİM..
HEPİNİZİ ÖPERİM :d

yıllar önce cerene böyle bir kitap almıştım,,yıllardır hala beni arıyolar:36:sürekli kitap satmaya çalışıyolar:36:
kafa bırakmadılar:36:daha 5 gün önce yine aramışlardı:36:
bedava kitap veriyolar senide oraya kaydediyolar:))

selam:3:
sag elimde bir uyuşma var:ssz:ve agırıyo:ssz:sanırım fazla oyun oynadım:))
biraz ara vermeliyim:ssz:
bugün ilk defa çağlaya ögle yemeginde makarna yedirecem..hep sebze,bakliyat çorbası falan yerdi ama evde sebze kalmamış:)
kıymalı makarna yaptım:56:makarnayı çok seviyo ama az yiyo:27:sebze çorbası olunca daldıkça agzına tıkıştırıyom daha çok yiyo gibi..
ha bide çağla bugün 1 yumurta yedi:53:beyazıyla birlikte:53:şok oldum:53:normalde hiç kahvaltı yapmıyodu hanfendi:46:
bu arada hala emziriyorum:37:fikrimden caymassam bu hafta son:43:müsait oldugum bi gün sütten kesecem:43:

Evet bırakıyoruz sanırım. Hayaldi gercek oldu :) sabah elimle sagdım biraz. Ama azcık agrıyo. Akşama kafar 1-2 kez daha sagıp akşam soğuk kompress yapcam.

nası yani:53:
emzirmeyi bıraktınmı:26:

banyoda sıcak suyla masaj yapsaydın rahatlardın cnm..gögüs pompasıda çok işe yarıyo,,çok dolu oldugunda birazını alıyosun rahatlatıyo..birkaç gün içinde hiç agrı sızı kalmıyo ben öyle yapmıştım:34:

yıllar önce cerene böyle bir kitap almıştım,,yıllardır hala beni arıyolar:36:sürekli kitap satmaya çalışıyolar:36:
kafa bırakmadılar:36:daha 5 gün önce yine aramışlardı:36:
bedava kitap veriyolar senide oraya kaydediyolar:))

İnşallah canım ya. Artık tak dedi dun sabah 8 den beri emmiyo. BANT yapıştırdım. MEME UF Olmuş dedim
Gelip gidiyo açıyo ama dokunmuyo bile. Tabi aglıyo sızlıyo ama vermedim. Babası kalktı gece. BENİ GOrurse hiç susmaz ve uyumaz. Zaten dun sabah 7 de klkmıştı. Hiç uyumadı ve 8.30 da resmen sızdı yavrum

Evet bırakıyoruz sanırım. Hayaldi gercek oldu :) sabah elimle sagdım biraz. Ama azcık agrıyo. Akşama kafar 1-2 kez daha sagıp akşam soğuk kompress yapcam.

İnşallah canım ya. Artık tak dedi dun sabah 8 den beri emmiyo. BANT yapıştırdım. MEME UF Olmuş dedim
Gelip gidiyo açıyo ama dokunmuyo bile. Tabi aglıyo sızlıyo ama vermedim. Babası kalktı gece. BENİ GOrurse hiç susmaz ve uyumaz. Zaten dun sabah 7 de klkmıştı. Hiç uyumadı ve 8.30 da resmen sızdı yavrum

ne denir bilemedim:)hayırlı olsun mu deyim yoksa geçmiş olsun mu:50:
hakkınıza hayırlısı:26:hiç bıraktıracagından söz etmemiştin ondan şaşırdım:26:
sürekli dert yanan ve emzirmiycem kescem diyen bendim:)benden hızlı çıktın:)
gerçi bende bu hafta son diyorum benimde canıma tak etti artık:ssz:cereni sütten kesince çok aglamıştım:43:sanki çocugumdan ayrılmışım gibi hissetmiştim:43:yine aynı duygulaları yaşayacam ondan korkuyorum..
sen nasılsın bi eksiklik hissetmedinmi:26:
dün gece hiç uyandımı defnoş:44:
biraz açıklama yapsana:47:

Back
X