- 7 Ocak 2013
- 2.417
- 840
- 163
Herkese günaydın,
Umarım herkes iyidir, tüm bebişlerimizin keyfi yerindedir..
Biliyorsunuz ben iş başlayalı 1 ay olacak nerdeyse ama niyeyse bir türlü buraya alışamadım yaa.. hayır bir olumsuzluk yok ortam güzel arkadaşlar sağolsunlar çok yardımcılar ama ben niyeyse kendimi buraya ait hissedemiyor gibiyim![]()
2 ay öncesinden yurt dışına uygun uçak bileti almıştık (ben o zaman daha çalışmıyordum) almanya-isviçre 4 günlük bir gezi planlamıştık.. 8 arkadaş.. Ay dün onun izni almak için stres yaptım sabahtan akşama kadar izin almak için dolandım durdum .. en sonunda akşam söyledim patron da tabiki güle güle gidin dedi.. İzin vermiyorum deseydi herhalde işten ayrılacaktım :)) Zaten bahane arıyor gibiyim..
Mutlucum benim de dün hırsızlık gibi bişey geldi başıma.. aslında bizimki biraz bile bile lades olmuş ama..
Ben çalışmadığım süre içinde babamın arabasını almıştım kullanmak için.. Kaanın koltuğu da onda takılı.. otoban gişelerinden geçerken bir kaç kez kaçak geçiş yazdı bende babama söyledim.. yok kızım benim OGS em otomatik ödemede ve min 30 TL ye düştüğünde otomatik arttırılıyor falan dedi.. neyse yine de gitmiş bankaya sormuş o bankadaki gerizekalı da hayır bir sorun görünmüyor demiş.. Evet sorun görünmüyormuş gerçekten 1 temmuzdan beri sürekli kaçak geçmişim köprüden otobandan vs.. toplamda 84 TL lik OGS parasına 915 TL ceza gelmiş![]()
resmen soygun bu yaaaa...
Ay yok bugün modum çok düşük.. azraecem hemen sen bir kaç video yükle de moralim düzelsin benim..
Yarın gidiyorum ve Kaan'dan da 4 gün ayrı kalacağım diye de bir tuhafım.. E hem geziyorsun hem şikayetçisin diyorsunuz dimi..
Ay valla ben bile kendimi anlayamıyorum bu ara.. inanın kendime bile tahammül edemiyorum sanki.. Regli de olacağım olsam da rahatlasam..
mesajı sonuna kadar okudum. "ne güzel ailecek geziyorlar" derken, Kaan'ı götürmediğiniz kısmına gelince şaşırdım
şöyleki: lisans diplomamı 12 yıldır almıyorum. geçici mezuniyet belgemi de şimdiki unv.e verdim. yardımcı doçent kadrosuna başvurmak için diplomamı almam ve bunun için de 7 saatlik bir gece yolculuğu yapmam lazım. o şehre uçak yok. ailece gidemiyoruz çünkü çok masraflı olacak. neyse efenim, ben de kara kara düşünüyordum 1 gece bırakıp nasıl gideceğimi
ayrıntılar için söz sizde Dilberege hanım...