selamm güzel annişler,güzel bir hafta olsun hepimiz için inşallah
bugün aşımız vardı bizim,oğluşum muayene olurken ve iğne olurken ağladı sonra hiç birşey olmamış gibi çıktık
sağlıkocağından

kilomuz 10.500 boyumuz 86 cm olmuş

herşey yolunda şükür,kuzucum uyuyor şimdi

bizde ailecek güzel bir haftasonu geçirdik bu hafta çok yoğun geçecek benim için,2 tane bebek görmeye gidicez ayrı ayrı
ve yarın misafir ağırlicam çarşamba akşamıda başka yere gitcez baya yoğun yani
Miracım yaramazlık mı yaparmış yerim ben onu çok akıllı annesi maşallah kuzuya
Babyceren Ceren'e çok geçmiş olsun rabbim dermansız dert vermesin inşallah
senin kızlarda akıl küpü maşallah
hasta olan bebişlere acil şiflar olsun inşallah
aşı olmuşunuz darısı bize artık:18:kilosuna boyuna maşallah

iyi dileklerin için çok sagol hejarcım
18 ayınız hayırlı olsun CNm ne güzel ,nice buçuklar dileriz öpüyorum kocaman akıllı bıdıgımı
çok sagol melek teyzesi,kuzum artık büyüdü ellerinden öper
Uffff sinir bi durum

aynı şey mi yani muşambayla antibakteriyel kılıf

Sakinliğini koru canım,eşin anlayacak ve ikna olacaktır,o da çocuklarına düşkün bi baba,sen anlayacağı gibi izah edersin enişteme alır kızına en iyisini

Kafası karışmış tabi iyi doldurmuşlar
ya sorma mutlucum iyi doldurmuşlar eşimi

eşim zaten bişey demiyo almıycam falan lafını bile etmez ki o cerene benden daha baglı..çok şükür çocuklarına karşı çok ilgili ve sorumluluk sahibi bir baba ama işte dedigim gibi onun bunun lafını bana söylemesi beni sinir ediyo,,yani istiyorum ki kendi cevabını versin işte bu olmaz hayır falan desin ama yok

bu adamda böyle ne yapıyım:)atsan atılmaz annesine versen geri almaz

bugün sormuş bi kaç yere bakalım yarın alacakmış..bide erkekler bu konularda biraz ilgisiz olabiliyolar mesela ben netten sürekli alerji hakkın da bilgi ediniyorum ama eşim pek bişey bilmiyo ve araştırmıyo o yüzdende daha rahat olabilir diye düşünüyorum neyse işte bu kadar:))
Kızlar mahir ne bulsa artık gidip çöpe atıyor beni bu yönde taklit. Etmesi çok fena hatta az avvel tv kumandasını bir saat aradım en son aklıma çöp geldi ve orda buldum ....çok yaramaz yaw Sabah'ta su lastiğini atarken yakaladım
:))eheueheu bak sen yaramaza:)degerlieşyan falan varsa ortada bırakma sonra çöpü atarsın bulamassın falan:))
geçen bizimde kumanda kayıptı,ertesi gün çağlanın çantasında buldum:))
Doktora gittik. Hersey iyi çok şükür ama hırıltı için mevsim gecişi ve maalesef yasadığımız yer yüzündenmiş. Gercekten de cok arkadasımın bebeği böyle

balgam varmış gibi öksürdüğü için bricanyl şurup verdi sadece üç gün kullanılcak. Bi de singulair toz verdi 28 tane varmış her akşam yatmadan önce içilecek. Beybi sizin ilac da bundan mıydı? Çok sukur 10.200 ü gördük kiloda. Boy 80. Sonrasında saglık ocagında aşılarını oldu. İçli içli agladı ama biz de bişey olmamış gibi çıktık gamzelim gibi. Kuafore uğradık. Benim işlerim vardı. Defnenin de gözüne giren saçlarının önlerini ucundan kestirdim. Sanki birden büyüdü kuzu. Tuhaf hissettim yaaa... Haftaya salı kontrole cagırdı dr. Hem de kan testiyle meningogoku yaptırcaz. Tek dozu geliyomuş bu hafta. İşte böyle. Buzdolabını acmayı öğrendi dun akşam ve salatalık alıp tedi. Şimdi de aynı seyi yaptı :) normalde pek yemez ama kabuguyla sevdi sanırım. :) deli kız. :)bu arada biraz halsiz asıdan olsa gerek. Yemek yerken her kasıktan sonra kafasını bacagıma koydu. :) umarım ates falan olmaz.
yaşadıgınız yer yüzünden derken ne demek istedi canım:26:deniz kenarı falanmı nemmi çok:26:
bricanyi genelde bronşit oldugunda veriyolar ha bide dedigin gibi hırıltı varsa.dedigin singulair ilacını ceren kullanıyo,ama bizimki çigneme tableti 4 mg sanırım sizinkide toz şeklinde olanı..çağlanın ki onceair 4 mg toz..ama sanırım ikiside aynı sadece firma farklı..
işte bu alerji çıkınca doktor cerene o ilacı verdi dedigin gibi içinde 28 tane var ve kış boyunca kullanacak,çağlada aynı şekilde..
bu ilaçlar sadece kullanıldıgında etkili olan ilaçlar,yani tam iyleşme saglamıyo ve eger yanılmıyorsam içeriginde kortizon var:44:
boyuna kilosuna maşallah

saçlarıda hayırlı olsun çok yakışmıştır hemen bi resim çekte görelim:))istersen sosyal medyadan paylaş

ben görüyüm gerisi önemli degil

aşınızda umarım ateş yapmaz canım..
Defne gibi hırıltılı bebişler kimlerdi? Tarık bugra ve cagladan baska? Neler yapıyorsunuz arkadaslar. Ben daha hiç arastırmadım. Soğuk buhar makinesini sordunuz mu? Almak gerekir mi? Yoksa radyator peteğine su dolu kap koymak yeterli olur mu? Baska???
canım çağlada hırıltı yok,geçen sene 2 defa hırıltı olmuştu ama ondan sonra olmadı..çağlanın tek sorunu öksürük,sürekli degil sadece gece uyurken oluyo..tabi önünü alamassam hemen bronşite çeviriyo,o yüzden o ilacı kullanıyoruz yani bronşit olmasın diye..
acaba diyorum çağla da alerjimi var off valla nefret ettim alerji lafından

bende soguk buhar makinesi var eger oda çokkuruysa açıyorum ama fazla degil 2 saat kadar..peteklerin üstündeki yeterli olurmu bilmiyorum:26:nem ölçerin varsa daha iyi anlarsın canım

nem oranı yüzde 40 la 50 arası iyi diye biliyorum ama sen yinede araştır..