selam annişler

kuzum hasta yine canım sıkkın

gece yine tıkandı nefes alamadı yavrum acile gittik buhar vericeklerdi zaptedemedik tabii tarık buğrayı iğne yaptılar yine döndük eve

bu akşamda iğne oldu yarın son iğnesini olucak ama çok sıkıldım artık ben çok üzülüyorum yavrum için

daha 3 hafta olmadı yine aynı hastalık aynı ilaçlar ve iğne
tarık buğranın odasından başlayarak ilk önce halıları değiştirmeye karar verdik..hafta içi halı bakıcam odasına
tüm çamaşırlarda antibakteriyel deterjan kullanıcam ymuşatıcı vs artık kullanmıycam
üst komşumun oğlu ve aynı katta oturan komşumun oğluda aynı şekilde rahatsız üsttekinin oğlu daha iyi sık hastalanmıyomuş artık bir araya gelip fikir alışverişinde bulunucaz o daha çok bitkisel şeylere yönelmiş ve artık oğlu daha rahatmış darısı bizim başımıza inş
beybim;çağlama top çarpmış o topun acısını çok iyi bilirim bi kerede benim suratıma çok sert bi şekilde gelmişti oturup ağlamıştım..nasıl acımıştır kuzumun canı..iyi yapmışsın çocuğu pataklamakla ellerine sağlık
kujum;hoşgeldin şekerim biraz daha snsiz kalıcaz demek ki..bol alıntılarınla bekliyoruz seni
minik tavşanada geçmiş olsun önemli bi şey çıkmadığına sevindim o da sık hastalanıyor hırıltı ve sık hastalık aklıma hemen alerjiyi getiriyo onunda bi şeye alerjisi olmasın canım
azraeceim;ecoşum yormuş seni yerim ben onu

şu dişlerden hem kuzular çekiyo hem biz çekiyoruz
tarık buğraya da test yapıldı canım ama neye alerjisi olduğunu öğrenmek için 3 yaşı bekliycez ama evin içinde çok fazla burnunu kaşıyo druna bahsettim yüksek ihtimal ev akarlarına dedi..önlem almaya başlıycaz düzelir inş kuzum
başka ne yazıcaktım unuttum akıl kalmadı zaten bende bi süredir tarık buğranın iştahsızlığını kafama çok taktım midem ağrıyo geçmedi hala onun uykuuszluğunu yaşarken tarık buğranın rahatsızlığı başladı en fazla 5 gün sürüyo 5 gün daha zombi gibi gezicem:)
bu gün öğlen eşim ilgilendi uyuyup dinlenmem için ama ben gündüz uyuyamıyorum

bu arada dün 18 kişilk misafir ağırladım evin düzenini henüz yerine getiremedim

bizden bu kadar arkidişler öptüm hepinizi