2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

melegim bir tek senle ben varıznasılsın canım
12 ziyaretçi var
ben oyun oynamaya gidiyorum burda kimse yok
gönül2000 sayfam can isityosan gel

Banada yolla unutma kapiş:))
Biz iyiyiz çok şükür Mahir'in gözünün içine bakıyorum uyusun diye ama tık yok..

eti kuşbaşı minik minik (bebeğin yiyebileceği lokma) haşlıyoruz önce,
tencereye biraz zeytinyağı ve 1soğanı yemeklik doğrayıp kavuruyoruz,soğan hafif pembeleşince;1adet domates,1patates,1 adet biber,1 kapya biber(yine minik minik doğradım hepsini) ekleyip ve biraz çeviriyoruz.
1,5 su bardağı pilavlık bulguru da ekleyip,haşladığımız etleri de içine atıyoruz.
Kalan et suyunu pilav ölçüsüne göre su ilave ederken kullanıyoruz. 1.5 su bardağına 3su bardağı su/et suyu koyuyorum çünkü içinde patates de var diye.
Yemeğim daha kırmızı olsun istersen 1tatlı kaşığı salça da ilave edebilirsin canım,arzuya göre tuz karabiber ve pul biber

Ya bende çerçeve hediye etmeyi çok severim ama içi dolu olunca daha güzel jest oluyor sanki,bir arkadaşıma onların düğününde eşiyle onu çektiğim resimle hediye etmiştim çok sevinmişti. Ama bakıcam yine çok sağol canım

Sagol CNm bugün yapıcak birşey buldum sayende bakalım becerebilecekmiyim )
CNm çerçeve illa resim koymalı olmayabilir mesala içinde büyük resim olanlardan olabilir tablo gibi birşeyde mümkün

Sagol CNm bugün yapıcak birşey buldum sayende bakalım becerebilecekmiyim )
CNm çerçeve illa resim koymalı olmayabilir mesala içinde büyük resim olanlardan olabilir tablo gibi birşeyde mümkün

Evet mümkün walla hiç aklıma gelmemişti,seviyorum sizi kızlar ya sayenizde aklıma ilginç şeyler geliyor
Yani sizin aklınıza geliyor

Becerirsin canım, nohut yetişmeyince aklıma böyle yapmak geldi kız et yesin diye.
Yemek yapmaktan çok ne yapacağını bulmak zor geliyor banada:44:

Bulgur pilavım pişti :))eşim çok sever onu mutlu etmiş olucaz ..mahir yemez ama yinede denicem ..bende sizlerden çok şey öğreniyorum ..özellikle senden CNm sağolasın varolasın hepberaber ..

Son düzenleme:
jingle bells jingle bells

eveeeet yılbaşı yaklaştıçekiliş mi yapsak kızlar yine heyecanlanırız ayyy ne gelicek ne alsam diye
ben çekmem baştan söyliimama çeken olursa çekilirimanladınız siz onu
evet diyenler parmak kaldırsın:13:

CNm çok güzel fikir ben varım ..

Bende çok güldüm valla süper bir anı olmuş.:))kardeşin demek hacı hı.. Haca gitmeden hacı ettin kardeşinide helal olsun :))şuan nasıl halan hacı mı inş dediğin gibi hacı olur ..
evet hacca gitmeyen hacılardan:)bazen hoca diyoruz bazende hacı:)

bende varım örtmeniminşallah parmagımı görebilmişsindir:)

sen çekmessen bende çekmem ee kim çekecek hem sen güzel çekiyodun niye çekmem dedin çekeceginmi bozuk
topigimize yeni katılımlar bekliyorumözellikle ultra zengin arkadaşlar arıyoruzçekilişe katacagız
inşallah hacı sabancı veya bill gates te bize katılır

bugün evde yas varzavallı penguenimiz patladı
kızlar her gün üstünde zıplıyodudedim yapmayın hayvana yazık
en sonunda patlattılarbi baktım çağlayla cerenin popoları su içinde
penguenimiz hacı yatmazdı alt kısmı su doluydu:)))
iyi oldu onlaraanne sözü dinlemezlerse böyle olur:)
ya kızlar ben ne ek iş yapabilirm:26:eşim zor yetişiyo..neyse ne yapsam bilemedim:44:
dantel ,örgü işlerinden anlamam
pazarlama avon falan beceremem
çocukta bakamam valla 2 çocukla pert oluyorum
ay bende ne beceriksizim
şöyle holdingte clas bi iş olsun:))çağlaya cerene bakacak kimse yokbakıcı tutamam bütün kazandıgımı alır
kreşte falan çalışsam çağlayıda götürürümbu seferde ceren ne olacak
sanırım ben çalışamamfikri olan varsa her fikre açığım24 saat açığım

Son düzenleme:

Ben de varım arkadaşlarBu kez bizlere hediye alıcaz di mi?

Ah beybim,tam mesaj yazdım bitirmek üzereyken Doğa gelip bilgisayarı kapattı...
Baştan ele alayım;öncelikle alerji illetinden bir an evvel kurtulmanız temennisiyle canımcım.
Bu aralar(yaklaşık 1,5 ay oluyor)bende de benzer bir semptom var.Alerjen bir durum mu bilmiyorum,anlatayım (belki arkadaşlar okur durumumu bilen olur)yoğun bir baş ağrısının ardından aniden önce bir gözüm sonra öteki hızla balon gibi şişmeye başlıyor ardından dudağım şişiyor.Bir kaç saat sonra baş ağrım geçince şişlikler iniyor.Dahiliyeye gittim tahlillerde bir şey çıkmadı.ALERJİ TESTİ YAPMAM GEREKİYOR FAKAT KIZIMA YOĞUNLAŞTIĞIM İÇİN KENDİMİ HEP ERTELİYORUM.AYRICA KOLARIMDA VE ELLERİM DE SİNEK ISIRIĞI GİBİ KIZARIP KAŞINIYOR.Hastane olayını düşündükçe içimde hep bana bir şey olmasın ÇÜNKÜ KIZIM VAR ALLAHIM diye iç geçiriyorum.Sanırım hepimiz böyleyiz...

[video=youtube;xy8VcK4ndGM]http://www.youtube.com/watch?v=xy8VcK4ndGM[/video]

KOCCCCCCCAMAN
Tatlım Eceye tam olarak kaç günde öğretiyorsun bunu?Daha doğrusu bizimkine ahşap olanından almıştım motharcareden,fakat bir türlü öğretemedim.Ben takıyorum Doğa çıkarıyor hala takamadı yavrucak.Daha pratik formülün var mı canım?

mutlum yine yaktın benim adamın başını kız:)) şimdi para dicem ama bu ay battı bari anneme salça olayım naparsın umutsuz ev kadını ben:))

bizdede var bebeğim kedi olanından ama o da patladı ki şişiriyoz sönüyor hemen. ilk aldığımızda ece üstüne atlıyordu o da eceyi bir köşeye uçuruyordu:))

eceden videolar koydum özellikle eşleştirme kartlarını çok sevdi tabi yalnız oynatmıyom yoksa hepsini yiyebilir de:) hayvan grubuna bayılıyor resimleri öpüp hmm yapıyor hadi ineği koyunu anladıkta kurbağa, at ne iş kızım diyorum:))

pınarcım geçmiş olsun bence erteleme daha çok hemen git tahlile. bir gün alsa tahliller gününü nolucak ki. bu doğayı ihmal etmen anlamına gelmez ki tam tersi dahada ilerlemeden çözüm bulmuş olursun rahatsızlığına.

pınarcım puzzzle işi zordur hemen yapmasını beklemen yanlış olur daha basit bul taklardan başlasan zamanla el-göz becerileri artıyor. renk ve şekil kavramlarında yoğunlaş. onları çözdüklerinde bu gibi oyunları kolaylıkla yapabiliyorlar.

Teşekkür ederim canım,dikkate alıcam hemen.

Eceme bayıldım CNm maşallah kızıma ..Rabbim onu nazarlardan sakınsın..bravo ikinizede

Hi ladiesss :) butun gun elektrik kesilip durdu şantiyede. Bakamadım tabi.

Defne ayagımda. Birazdan yerine yatırıp benim zamanım baslayacak insallah. Hmmm ne yapsam ki? Kitap mı okusam film mi izlesem yoksa yatıp uyusam mı. Cumartesi fotograf sınavım var. Biraz ona bakayım bari :) çakmayalım...

Mutlu hediye olarak güzel şıkır şıkır bi şamdan veya heykel alabilirsin. Ben heykelleri çok severim. Ya da guzel bi abajur salon konsoluna konanlardan hani bebek için bilemedim ama kışlık mont ya da bot mantıklı geldi bana... Sonucta hiç bi şeyi uzun ömürlü olmuyor biliyorsun. Kv defneye ilk adım arabası almıştı 1 ay sonra yurumeye basladı ve kenarda duruyo öyle... Yani sen bilirsin tabi. Odasına bişey alabilirsin ama bak o olabilir??? Ama ne??? Ya da oto koltugu falan :) onca altını karsılayan bişey :))) neyse sen düşün bacım işte 10 tane secenek sundum :)

Beybim bakalım bırakınca nolcak ben de bilmiyorum. En azından ilk kutuyu kullanıcam. :/ insallah olmaz tabi. Bakalım. Sizin penguene rahmet diliyorum. İyi dayanmış yine. Bizde de var bişey (fok galiba) korkmuştu defne. Biz de kaldırdık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…