melegim bir tek senle ben varıznasılsın canım
12 ziyaretçi var
ben oyun oynamaya gidiyorum burda kimse yok
gönül2000 sayfam can isityosan gel
Etli bulgur mu oy. Benimde CNm çekti peki nasıl yaptın bir anlatsan ne iyi olur
Hediye olarak çerçeve alabilirsin şu duvara asılan çoklu resim için olanlardan ..dogüm günü içinde uzun süreli birşey Alman'ı tavsiye ederim mesela duvar süsü veya odasına aksesuar olabilir
eti kuşbaşı minik minik (bebeğin yiyebileceği lokma) haşlıyoruz önce,
tencereye biraz zeytinyağı ve 1soğanı yemeklik doğrayıp kavuruyoruz,soğan hafif pembeleşince;1adet domates,1patates,1 adet biber,1 kapya biber(yine minik minik doğradım hepsini) ekleyip ve biraz çeviriyoruz.
1,5 su bardağı pilavlık bulguru da ekleyip,haşladığımız etleri de içine atıyoruz.
Kalan et suyunu pilav ölçüsüne göre su ilave ederken kullanıyoruz. 1.5 su bardağına 3su bardağı su/et suyu koyuyorum çünkü içinde patates de var diye.
Yemeğim daha kırmızı olsun istersen 1tatlı kaşığı salça da ilave edebilirsin canım,arzuya göre tuz karabiber ve pul biber
Ya bende çerçeve hediye etmeyi çok severim ama içi dolu olunca daha güzel jest oluyor sanki,bir arkadaşıma onların düğününde eşiyle onu çektiğim resimle hediye etmiştim çok sevinmişti. Ama bakıcam yine çok sağol canım
Sagol CNm bugün yapıcak birşey buldum sayende bakalım becerebilecekmiyim)
CNm çerçeve illa resim koymalı olmayabilir mesala içinde büyük resim olanlardan olabilir tablo gibi birşeyde mümkün
Evet mümkün walla hiç aklıma gelmemişti,seviyorum sizi kızlar ya sayenizde aklıma ilginç şeyler geliyor
Yani sizin aklınıza geliyor
Becerirsin canım, nohut yetişmeyince aklıma böyle yapmak geldi kız et yesin diye.
Yemek yapmaktan çok ne yapacağını bulmak zor geliyor banada:44:
jingle bellsjingle bells
eveeeet yılbaşı yaklaştıçekiliş mi yapsak kızlar yine heyecanlanırız ayyy ne gelicek ne alsam diye
ben çekmem baştan söyliimama çeken olursa çekilirim anladınız siz onu
evet diyenler parmak kaldırsın:13:
evet hacca gitmeyen hacılardan:)bazen hoca diyoruz bazende hacı:)Bende çok güldüm valla süper bir anı olmuş.:))kardeşin demek hacı hı.. Haca gitmeden hacı ettin kardeşinide helal olsun :))şuan nasıl halan hacı mı inş dediğin gibi hacı olur ..
jingle bellsjingle bells
eveeeet yılbaşı yaklaştıçekiliş mi yapsak kızlar yine heyecanlanırız ayyy ne gelicek ne alsam diye
jingle bellsjingle bells
bugün evde yas varzavallı penguenimiz patladı
kızlar her gün üstünde zıplıyodudedim yapmayın hayvana yazık
en sonunda patlattılarbi baktım çağlayla cerenin popoları su içinde
penguenimiz hacı yatmazdı alt kısmı su doluydu:)))
iyi oldu onlaraanne sözü dinlemezlerse böyle olur:)
ya kızlar ben ne ek iş yapabilirm:26:eşim zor yetişiyo..neyse ne yapsam bilemedim:44:
dantel ,örgü işlerinden anlamam
pazarlama avon falan beceremem
çocukta bakamam valla 2 çocukla pert oluyorum
ay bende ne beceriksizim
şöyle holdingte clas bi iş olsun:))çağlaya cerene bakacak kimse yokbakıcı tutamam bütün kazandıgımı alır
kreşte falan çalışsam çağlayıda götürürümbu seferde ceren ne olacak
sanırım ben çalışamamfikri olan varsa her fikre açığım 24 saat açığım
[video=youtube;xy8VcK4ndGM]http://www.youtube.com/watch?v=xy8VcK4ndGM[/video]
pınarcım geçmiş olsun bence erteleme daha çok hemen git tahlile. bir gün alsa tahliller gününü nolucak ki. bu doğayı ihmal etmen anlamına gelmez ki tam tersi dahada ilerlemeden çözüm bulmuş olursun rahatsızlığına.
pınarcım puzzzle işi zordur hemen yapmasını beklemen yanlış olur daha basit bul taklardan başlasan zamanla el-göz becerileri artıyor. renk ve şekil kavramlarında yoğunlaş. onları çözdüklerinde bu gibi oyunları kolaylıkla yapabiliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?