jingle bellsjingle bells
eveeeet yılbaşı yaklaştıçekiliş mi yapsak kızlar yine heyecanlanırız ayyy ne gelicek ne alsam diye
ben çekmem baştan söyliimama çeken olursa çekilirim anladınız siz onu
evet diyenler parmak kaldırsın:13:
bugün evde yas varzavallı penguenimiz patladı
kızlar her gün üstünde zıplıyodudedim yapmayın hayvana yazık
en sonunda patlattılarbi baktım çağlayla cerenin popoları su içinde
penguenimiz hacı yatmazdı alt kısmı su doluydu:)))
iyi oldu onlaraanne sözü dinlemezlerse böyle olur:)
ya kızlar ben ne ek iş yapabilirm:26:eşim zor yetişiyo..neyse ne yapsam bilemedim:44:
dantel ,örgü işlerinden anlamam
pazarlama avon falan beceremem
çocukta bakamam valla 2 çocukla pert oluyorum
ay bende ne beceriksizim
şöyle holdingte clas bi iş olsun:))çağlaya cerene bakacak kimse yokbakıcı tutamam bütün kazandıgımı alır
kreşte falan çalışsam çağlayıda götürürümbu seferde ceren ne olacak
sanırım ben çalışamamfikri olan varsa her fikre açığım 24 saat açığım
eceden videolar koydum özellikle eşleştirme kartlarını çok sevdi tabi yalnız oynatmıyom yoksa hepsini yiyebilir de:) hayvan grubuna bayılıyor resimleri öpüp hmm yapıyor hadi ineği koyunu anladıkta kurbağa, at ne iş kızım diyorum:))
Bitanem sınavında başarılarSende,altını karşılasın diye hep pahalı fikirler vermişsin hele oto koltuğu da ne ,erkek çocuğu diye araba aldım walla beğenmezlerse değiştirsinler Bana çıkarsan heykel göndericem sana
Günaydın bugün cumaaaaa
Hayırlı cumalar canım arkadaşlarım
Dün iş çıkışı ışık hızıyla aldım alacaklarımı,
Masa örtüsüne baktım beğendiklerim çok pahalıydı:18:
Bende bunu aldım karacadan indirim varmış 30TLEki Görüntüle 877071
Yine geleneğimi bozmadım ve mutfak eşyası aldımBirde tatlı alırız tamam...İnşallah beğenir...
C.tesi günü bebeğin yaşgününe de bunu aldım:
Eki Görüntüle 877072
99TL kredi kartına 5 taksitBirde Mira'dan arkadaşına Tema hatıra ormanında ağaç dikti yine 35TL'ye sertifikası...
yeter işte dimi,beğenmezse değiştirsin annesi
güle güle kullansınlar:) Eve giderken avmye girdim aldım çıktım 20dk.da,eve gir çocukla birdaha çık yapmiim dedim çok soğuktu hava.
Canım bakma sen benim burda cır cır konuştuğuma,o kadar yoğunum ki...Yoksa seve seve yapardım ama inan hiç vaktim yok,Bende varım canım.. Şimdi bu yıl anneler mi birbirine hediye alıyordoğru mu anlamışım.. Mutlucum bu çekiliş işini sen gerçekten çok güzel başarmıştın geçen yık... Hem de tecrübelisin.. bence bu yıl da hiç başkasına devretme.. hı??
sağol tatlım :) aman ne biliyim ortaya karışık yaptım işte
bence ikisi de cok güzel. güle güle kullansınlar...
heykelimi unutma
ben yaparım çekilişi...
evet kimler var?
yazın bakalım
ben yaparım çekilişi...
evet kimler var?
yazın bakalım
çekiliş varmış geçen seferkini kaçırmıştım ama buna varım.benden hediyenin yanında birde meşhur safranbolu lokumu buda bebişlere kıyağım olsun.
mutlucum hediyeler çok güzel biz hanımlara mutfak eşyası olsun yeterki bayılırım...
azraece bayıldım sırıtarak ve eceyi mıncıklayarak izledim inan ki benim en merak ettiğim şey o videoları nasıl çekiyosun benim canavar farkettiği anca elimizdekini almak için tepemize çıkıyo resim çekmek bile bi hayal.
pınarda geçmiş olsun canım inş. tez zamanda düzelirsin.
başka başka bayb patlayan hacıyatmazınızın ruhuna ellerinden bi helva yiyebiliriz.
bugün bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için ultrasona girdim ama benim yaramaz yan durmuş nasıl hareketli eller ayaklar durmuyo bana resmen el salladı.çok güzel bişey ya insan herseferinde heyecanlanıyo.ama doktor hanım erkek hissediyorum dedi bizim kız hayalleri başka bahara kaldı sanırım.artık 3. yapmak farz oldu.çok şükür en sevindiğim husus gelişimi çok güzel.
edaack seni çok iyi anlıyorum hamileliğin nasıl geçiyo bulantıların yoktur inş.eşinin desteği çok önemli oluyo ben yorulduğum zaman eşime devredip dinleniyorum canım şimdi bebeklerimizin bize en çok ihtiyaçları olduğu dönem Rabbim bize güç versin inş.
herkese hayırlı cumalar diliyorum. yemekleri pişirdim de rahatladım .
dilbercim d&r aldık resmini ve linkini vereyim çok sevdi ece eminim kaanda çok sever.Eki Görüntüle 877217
Eşleştirme Kartlarım Seti - Orhan Meric | 47,49TL - D&R : Kitap
talaycım kızı bulasıya kadar yapcam diyon:)) Allah eli ayağı düzgün gönlüne göre evlat versin. alıştı sanırım ece başta da pek istemezdi kendini parçalasada eline vermiyeceğimi bilir foto makinasını:)
hejara, nagişe, kujuma, annezeynebe, plannera, turuncuya da haber vermek gerekir çekilişi nasıl yapsak ki
selamçok acelem var girip çıkıyım dedim:))
birazdan misafirim gelecekdaha hazırlık bile yapmadım olmadı ekmegi süte batırıp koyarım önüne bu saatte habermi verilir aç kalsında aklı başına gelsin
bu arada sakın çekilişi bugün yapmayın işim var,pazarteside yapmayın dişçiye gidecem:=))
mutlucum neden 50 tl ile sınırlandırdınbelki bana alacak kişinin gönlünden 100 tl lik hediye almak geçicek
bunu elgellemene izin vermiycemama benim alacagım kişiye valla en fazla 50 tl harcarım:))ne yapayım sınırlama öyleymiş:))
mutlucum biliyosun ben mutfak işlerini hiç sevmembana başka işler bulsana:)
talaycım cinsiyet için hayırlısı olsun inşallah..
neyse görüşürüzzzzzzzzzzzz
bu arada şekersiz çekilişi senmi yapacanbana bir torpil geçersin seni sevdigimi unutma
çiçek, yavrukedi, planner ve annezeynepe haber verdim cevap gelince haber veririm. belki kendileri gelip yazarlar...
bende mybabylove,zada ve nagişe whatsapptan msj attım,katılmak isterlerse haber verin şekersize dedim:13:
birde kujum katılır mıydı acaba:26:nasıl ulaşıcaz:44:
bugün listeyi tamamlayıp akşam çek canım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?