2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Bende varım canım.. Şimdi bu yıl anneler mi birbirine hediye alıyor doğru mu anlamışım.. Mutlucum bu çekiliş işini sen gerçekten çok güzel başarmıştın geçen yık... Hem de tecrübelisin.. bence bu yıl da hiç başkasına devretme.. hı??

Ahh canım bende hep bişeyler düşünüyorum bu konu ile ilgili.. Ama Mutlunun paylatığı fikirlere aynen katııyorum..
Günlere-Doğumgünlerine vs yemekler hazırlayabilirsin.. Mesela sarma sarabilirsin tenceresi .... fiyatına, kurabiyeler yapabilirsin.. Okulun kantinine bişeyler hazırlayabilirsin belki.. Ufak kavanozlara turşular hazırla kavanozla sat.. vs vs ayy ben de çok şey düşünüyorum ama bi hayata geçirebilsem.. En sevdiğim şey mutfak-yemek- servis-sunum vs.. Allahım benim de yolumu çizmeme yardım et yarabbim :)

Ecenin videolarını izlemekten inanılmaz keyif alıyorum.. Biz Eceden çok şey öğreniyoruz.. Hemen bende bu akşam gidip eşleştirme kartı alacağım.. İnternetten alabileceğim bir yer var mı o kartlar??

MAşallah güzel kızıma Allahım nazarlardan korusun..

sağol tatlım :) aman ne biliyim ortaya karışık yaptım işte

bence ikisi de cok güzel. güle güle kullansınlar...
heykelimi unutma

Meleğim günaydın sen bizdeki kitapların fotolarını istemiştin dimi.. Vallahi ben unuttum onları.. neyse bu akşam veya hafta sonu çekeceğim gönderirim sana :)

Canım bakma sen benim burda cır cır konuştuğuma,o kadar yoğunum ki...Yoksa seve seve yapardım ama inan hiç vaktim yok,
şuanda bile bi mail yazıyorum bi iş yetiştiriyorum bi size laf yetiştiriyorum
Sen yapsana çekilişi, ben sana yardım ederim zaten hemen çekelim konu kapansın...
2 aynı liste yapıyosun wordde falan yazarsın kesersin,bi ondaan çekiyosun eşini diğerinden bu kadar...Ama çıkış alıp kağıt kesecek bile zamanım yok şuan Ne dersin
Bu arada amiiin diyorum duana
sağol tatlım :) aman ne biliyim ortaya karışık yaptım işte
bence ikisi de cok güzel. güle güle kullansınlar...
heykelimi unutma

Ya historiaya madame coco açılmış aman dün girdim kafayı yedim:111:ne heykeller vardı ne süsler...kendime kıyıp alamadım ama sana feda olsunbastırıcam parayı alıcam sana

ben yaparım çekilişi...
evet kimler var?

yazın bakalım

meleğim,baby,azraece,dilber,şekersiz,mutlu,beykoz,ilkim,pınarda, aklıma gelenler

HEDİYE: Max.50TL ve annelere alınacak bir hatıra ok mi kızlar:13: tabi isteyen bebeğe halaya teyzeye de gönderir ona karışamayız Kim kime çıktıysa özelden msjlaşıp iletişim bilgilerini paylaşır

çekiliş varmış geçen seferkini kaçırmıştım ama buna varım.benden hediyenin yanında birde meşhur safranbolu lokumu buda bebişlere kıyağım olsun.
mutlucum hediyeler çok güzel biz hanımlara mutfak eşyası olsun yeterki bayılırım...
azraece bayıldım sırıtarak ve eceyi mıncıklayarak izledim inan ki benim en merak ettiğim şey o videoları nasıl çekiyosun benim canavar farkettiği anca elimizdekini almak için tepemize çıkıyo resim çekmek bile bi hayal.
pınarda geçmiş olsun canım inş. tez zamanda düzelirsin.
başka başka bayb patlayan hacıyatmazınızın ruhuna ellerinden bi helva yiyebiliriz.
bugün bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için ultrasona girdim ama benim yaramaz yan durmuş nasıl hareketli eller ayaklar durmuyo bana resmen el salladı.çok güzel bişey ya insan herseferinde heyecanlanıyo.ama doktor hanım erkek hissediyorum dedi bizim kız hayalleri başka bahara kaldı sanırım.artık 3. yapmak farz oldu.çok şükür en sevindiğim husus gelişimi çok güzel.
edaack seni çok iyi anlıyorum hamileliğin nasıl geçiyo bulantıların yoktur inş.eşinin desteği çok önemli oluyo ben yorulduğum zaman eşime devredip dinleniyorum canım şimdi bebeklerimizin bize en çok ihtiyaçları olduğu dönem Rabbim bize güç versin inş.

1-mutlu
2-dilber
3-sekersiz
4-baby
5-melegim
6-azraece
7-beykoz
8-ilkim
9-pinarda
10-talay

..... gecesi 24.00 a kadar katılacak olanlar isimlerini bu listeye numarasıyla birlikte ilave etsin pliizzz

... sabahı çekilişi yapacağımdır. duymayan kalmasın...

(ne zamana kadar olsun???)

hayırlısı olsun canım ya... üçüncüye tutturursun belki

herkese hayırlı cumalar diliyorum. yemekleri pişirdim de rahatladım .

dilbercim d&r aldık resmini ve linkini vereyim çok sevdi ece eminim kaanda çok sever.
Eşleştirme Kartlarım Seti - Orhan Meric | 47,49TL - D&R : Kitap

talaycım kızı bulasıya kadar yapcam diyon:)) Allah eli ayağı düzgün gönlüne göre evlat versin. alıştı sanırım ece başta da pek istemezdi kendini parçalasada eline vermiyeceğimi bilir foto makinasını:)

hejara, nagişe, kujuma, annezeynebe, plannera, turuncuya da haber vermek gerekir çekilişi nasıl yapsak ki

selamçok acelem var girip çıkıyım dedim:))
birazdan misafirim gelecekdaha hazırlık bile yapmadımolmadı ekmegi süte batırıp koyarım önünebu saatte habermi veriliraç kalsında aklı başına gelsin
bu arada sakın çekilişi bugün yapmayın işim var,pazarteside yapmayın dişçiye gidecem:=))
mutlucum neden 50 tl ile sınırlandırdınbelki bana alacak kişinin gönlünden 100 tl lik hediye almak geçicek
bunu elgellemene izin vermiycemama benim alacagım kişiye valla en fazla 50 tl harcarım:))ne yapayım sınırlama öyleymiş:))
mutlucum biliyosun ben mutfak işlerini hiç sevmembana başka işler bulsana:)
talaycım cinsiyet için hayırlısı olsun inşallah..
neyse görüşürüzzzzzzzzzzzz
bu arada şekersiz çekilişi senmi yapacanbana bir torpil geçersinseni sevdigimi unutma

bide şu var bana alacak kişi magnetmiş,helkelcikmiş valla kabul etmem
jean olur,kazak olur,ayakkabı oluray yine bana konuşacak konu çıktı artık çekiliş olana kadar hiç susmam
bide fotograf makinem bozuk haberininz olsun:))
byeee

ceren resim çizmiş bana gösteriyo:)sınıfta bir arkadaşının çizdiginin aynısıymış nasıl oldu diyo
dedim o zaman bu resim orjinal degilçakma resim bu
''anneee benim resmime fatmaaa demeeee''
tmm tmm demem:))))

aklıma geldi montumda yok

annezeyneple planner a ben haber veririm
diğerlerinin nosu yok bende

torpil yok ama senin için ayarlarız bişeyler (deeeeeeeeeeeeeeermişim)
bence bi an önce yapalım haftasonu zaten sessiz oluyo.. yani gelen bugun de gelir di mi ama

çiçek, yavrukedi, planner ve annezeynepe haber verdim cevap gelince haber veririm. belki kendileri gelip yazarlar...

bende mybabylove,zada ve nagişe whatsapptan msj attım,katılmak isterlerse haber verin şekersize dedim:13:
birde kujum katılır mıydı acaba:26:nasıl ulaşıcaz:44:

bugün listeyi tamamlayıp akşam çek canım bence

tamamdır. akşam çekiliş var.. bugun mesai bitimi olan 17.00 ye kadar herkeslisteye adını yazsın/yazdırsın... defnoş uyuyunca çekilişi yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…