2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Pınarcım bence hiç bekleme hemen git doktora inş birşeyin çıkmaz bazı şeyler strestende olabiliyor gerçi bendede kaşıntı var fakat vücudumun her yerinde değil daha çok karın kısmında ,bazende sırtımda ..

çarliii haaa çim biçme makinamı yollıyımmı gıııı

bencede ckiriko bizi terk etti ama o nasıl fikrini beyan ediyorsa bizde ediyoruz ama onu gercekten seviyoruz
geri gelemeni temenni ediyorummm ckirikocum gercekten kopulmasını bende istemiyorum ...

gecmiş olsun canım gercekten anne olmak zormus
bende enesin gece öksürüklerinden balgam cıkarması burun akması sancılı kalkması uyumamasından ve sürekli tekrarlamasından surup tedavisinin sonuc vermemesinden sadece ertelemesinden dolayı acile gittk
bukez susmadan herseyi anlattım hasta olmayan oglum 1yasından sonra nerdeyse her ay hastalandı o verilen antibiyotikler etki etmiyor dedim
bakıyorlar gögüse inmemiş
bogazı kızarık faranjit
burnu tıkalı okyanus suyu diyip (ki sürekli evde vardır )aynı ilacları verip sallıyorlar bizi
bukez akciger filmi cekti ve enes bronşit olmus yavruma igne yazdı fitil yazdı 3gün sonra gelin tekrar dedi inş bukez gececek

bence sende altın tak canım ondan güzel seymi var

BABYCEREN cicim ben de sizleri çok özlüyorum;ama çok yoğunum fırsat bulamıyorum. Elime geçen ilk fırsatta yazıyorum. Güzel kızlarını ve seni öpüyorum resimleri bilgisayara atınca eklerim bebeğem.

ECOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ seni ve aktivitelerini sevsinler bayıldım bayıldım. Biz de bunlara benzer aktiviteler yapıyoruz beste hanım çabuk sıkılıyo okumayacak mı acaba benim kız Maşallah güzel kuzuya bu arada oyuncaklarını ve masasını nereden aldın azraece çok hoşlar.

PINARDA geçmiş olsun canım bizler iyi olmalıyız ki kuzularımıza bakabilelim kendini ihmal etme mutlaka dr a git. Doğacığımın da inşallah en kısa zamanda yürüme haberlerini alırız.

MUTLUCAN çekilişte ben varım cicim;ama hediye alamam(fırsatım yok) ama kabul ederim (hep babycerenden öğrendim bunları).

Son düzenleme:
Eşim de stres kaynaklı diyor ama bakalım ne çıkacak.Aile hekimimiz parfüm,deterjan vs.olabilir demişti,gerçekten de tam o sıralarda yeni bi parfüme başlamıştım kendimi yıkayıp öyle çıkıyordum.Olabilir mi diye 1 haftadır kullanmıyorum birsüre daha bekleyim tekrar kullancağım ,eğer tekrarlanırsa demekki parfüm yasak bana neyese ne artık alerji olsun da yeter ki başka bir şey çıkmasın.

Evet ilkimcim haklısın.İnşallah tatlım sağol bu arada.
Ayrıca hediye konusunda çekişi sonrası herkes yaşadığı bölgeye ait bir şey mi yollasa:44:mesela beybi bana çıksa keşke ve katıklı yollasa ne iyi olurduya da bunu yerli malı haftasında mı yapsakya da Hatay günleri falan mı yapsak beybi hepimize Hatay hatırası yollasaAma öyle havlu magnet falan değil ciddi şeyler

canım ya sanada geçmiş olsun:26:neden acaba:26:en iyisi en kısa zamanda bi doktora git bakalım,,bence önemli birşey degildir,stres veya dedigin gibi parfüm falan olabilir,,hadi güzel haberlerini bekliyoruz
yok canım yok cikirik burayı terketmez:)ben eminimkimse kendine bişey demedi,şahsına bir laf etmedi,,ne yanii hiç bir konuyudamı tartışamayacaz
geçmiş olsun enese,canım ilk defamı bronşit oluyo çok dikkat et bi daha tekrarlamasına izin verme,,çünkü bu illet bi geldimi arkası geliyo Allah korusun..dedigim gibi ceren ilk 3 yaşında bronşit oldu,,çağla ise daha 8 aylıktı..
doktorumuz dediki herkes grip nezle olur ama bronşları hassas olanlar bronşit olur..hatta ceren ilk oldugunda donup kalmıştım çünkü daha bronşit ne onu bile bilmiyodum..
neyse tekrardan geçmiş olsun inşallah bi daha asla olmaz..

canım istedigin katıklı olsunhemde sana küflü çökelekli katıklı yaparım:))
ama bana herkese yerli malı haftası gibi iş çıkartmaya zaten benim yılbaşı sırası çok önemli işlerim varsanırım çekilişe katılamayabilirimçok üzgünüm

bu arada ilkimcim besteyi sütten kestinmi?dişi çıktımı güzel kızımızın
bende senin gibi düşünüyorumçekilişe katılırım ama hediye alacak zamanım yokbana gelen hediyeleri kabul ediyorum

Son düzenleme:
ece eceeee balsın balllmaşallah ne kadar zeki bir çocuk aynı annesine çekmiş:)
kırkbirkere maşallah güzelime
valla bende heveslendim çağlaya alıyım şunlardan yaparmı acabayapar ya neden yapmasın:))
azraece teyzesini ararız bize ders verir:)inşallah bizden para istemez:)

Azraece pek yazmıyorum ama sizin videonuzu görünce tebrik etmemek olmazdı...

Ne kadar güzel yetiştiriyorsunuz çocuğu vallahi kendimden utandım

Gidip ben de almalıyım...

Böyle annelere bayılıyorum çok güzel örnek oldunuz

maşallah kızınıza

mutlu beykozu dinle bencede altın tak:)sana takmışlar mademkız bişey soracam:)mira doğdugunda bende altın takmışmıydım inan hiç hatırlamıyorumeger taktıysam boşver gerçekten istemiyorum
kızlar bende anı çok hadi bi tane daha anlatayım
yeni evliyim işte 3-4 ay falan olmuşeşimin işyerindeyim ona yardım ediyorumbir teyze geldi,eşimin annesigilin komşusuymuşneyse bu teyzeyle konuşuyoruz dedi ki ''beni tanımadınmı''dedim yok kusura bakmayın hatırlayamadım
teyze aynen şunu söyledi''nasıl hatırlamassın beni, sizin dügünde sana çeyrek takmıştım ya''
teyzeme bak ya nasılda gözüme soktu çeyregini
ayıp canım
hala o teyzeyi görürüm eşimle bakışıp güleriz:))artık onu unutmam mümkün degil

Son düzenleme:

saol canım sürekli tekrarlıyor ama bronsit oldugunu şimdi ögrendim
sürekli aynı seyleri yasayıp ilac kullandık ama bir işe yaramadı
enes tekrar bronşit olursa ozaman anlıcam inş olmaz cünkü zaten cok uykucu bebek degil şimdi öksürükten sürekli kalkıyor
o saglıklı olsunda ugras veririm amaben ona yararlı olmak istiyorum tüm gün bitkin oluyorum gece ugrasmaktan gündüz işlerden:26:

ilkimcim masalar ikeanın mammut serisinden. oyuncaklarda karışık ama sen eğer kuşadasında bulamazsan oyuncak annesi var facebookda oradan alabilirsin. arada seni görmek iyi oluyor ve lütfen artık şu fotoları at pcyede bestemizi görelim:))

bebeğim kız istersen kameradan görüntülü bile gösteririm parada neymiş helal olsun çağlama benim:))

yağmurseli ben sizi harekete geçiriyorsam ne mutlu ama anneliğini lütfen bununla sorgulama. ben eğer bu forumda olmasaydım montesorriyi öğrenemezdim. kaldı ki bu eğitim metodunu da tam uygulayamıyorum. benimde oflayıp pufladığım çok zaman oluyor, eceye bağırıyorum bende üzülüyorum kötü annemiyim diyede değiliz elbet hepimiz onların iyiliğini istiyoruz. benim eceye aldığım bul taklar ortalama 8-9 tl. başlarken bunların şekilleri, renkleri gösterenlerinden almalısın bir de hayvanları çok seviyorlar. ilk aldıklarında ortalama 6şekli geçmesinki kafası karışmasın. hep keyifli olduğu zamanları yakala yani uykusunu almış karnı tokken. ecenin o videolar dışında kaç tane yarım bırakıp gittiği var. sabırlı olmak gerek. o gitsede sen yapmaya devam et hatta eşinde varsa o da seninle yapsın. ufaklık dönüp dolaşıp senin ne yaptığını merak edecektir. gün içerisinde sık sık tekrarla bu durumu yavrularımız bizim tahmin ettiğimizden çok akıllı . o hafızasına kaydediyorda yapmak işine gelmiyor ama bi gün bakıyorsun o da yapmaya başlıyor muhakkak afferin de coşkulu bir şekilde onu teşfik et. bu günde senin toplasan bir saatini almaz. ben zannediyormusunki ecele bütün gün oturup bunları yapıyom ya da ece oturup yapıyor asla arada serpiştirme yapıyoruz bişeyler işte. çok yazdım kusuruma bakma:))

Elbette kızıyoruz, ben de kızıyorum ama kızan anne=kötü anne demek değil...

Ama iyi annenin tanımında bence onunla ilgilenen onu şekillendiren kavramları bulunuyor

İşte bu yüzden sen kızsan da öfkelensen de bu çocuğu alıp karşına bunları öğretmişsin

Sen çok ama çok iyi bir annesin

Bence hiç durma hemen başlaYapamayacaklarını yazmışsın hep,neler yapabileceğini düşünerek başlayabilirsin canım.
Mesela öncelikle orda olmayan ama ileride tutacak şeyleri düşünSosyal medayadan da görüyoruz insanlar neler yapıyo sen mi yapamıcaksın...Mesela mutfak işi üzerine olabilir,birsürü arkadaşın var,konsept kurabiye yapıp özel günler için satabilirsin...
Doğumgünü zamanlarında bizim buralarda yapılmıyo demiştin,işte fırsat ilk sen olabilirsin
Pastanelere popcakes yapmak da iyi bir fikir olabilir..Bi düşün
Ben de varım arkadaşlarBu kez bizlere hediye alıcaz di mi?
Kendimize alalım walla bizim bebelerimizden neyimiz eksikOnların canı canda bizimki patlıcan mı
Canım bence hemen bir dr.a git. Muhtemelen birşeye alerjin var,en azından sebebini bulur ve rahat edersin.
Ev tozu,boya,küf,yada çok tükettiğin bir yiyecek bile olabilir,şirkette arkadaşımın kızında kınaya ve saç boyasına çıktı melesa..
Ama bunu dr.a gitmeden bilemezsin ki...Acil şifalar dilerim.
mutlum yine yaktın benim adamın başını kız:)) şimdi para dicem ama bu ay battı bari anneme salça olayım naparsın umutsuz ev kadını ben:))
Salçacım bana çıkarsan hediyen hazırtürk kahvesi de yanında Eceye kocaman maşallah
Allahım nazarlardan korusun prensesimi
Bitanem sınavında başarılar Sende,altını karşılasın diye hep pahalı fikirler vermişsin hele oto koltuğu da ne,erkek çocuğu diye araba aldım walla beğenmezlerse değiştirsinler Bana çıkarsan heykel göndericem sana
bence sende altın tak canım ondan güzel seymi var
Altın takıcak param yok hatuuunn yoksa neden sorayımzinhar takamam
Mira doğduğunda takmamıştın tabiHatta sen doğuma bile gelmemiştin para gitmesin diye telgrafla kutlamıştın
Ama hiçbişey için geç değildaha yeni doğdu sayılırTakmaya niyetin olursa haber ver biz gelir taktırırız
Canım geçmiş olsun
İşi gücü her gün 2 saat kenara bırak,hatta sabah kalvaltısından hemen sonraki ilk yarım saat,(bırak dursun kahvaltı bulaşığın)
öğlen uykusundan sonraki yarım saat ve akşam eşinle 1 saat meselaO an bir eğitmen olduğunu ve neler verebileceğini düşün,
mesela renk öğretmek mesela kağıt yırtmak...karşında hiçbirşey bilmeyen ve sen verdikçe alacak dünyanın en güzel canlısı var...İnan bana o kısacık kaliteli yarım saat yeter de artar bile...Ve yararlı olmak istiyorum diye değil,yararlıyım diye düşün beykozum

Günaydın bugün cumaaaaa
Hayırlı cumalar canım arkadaşlarım
Dün iş çıkışı ışık hızıyla aldım alacaklarımı,
Masa örtüsüne baktım beğendiklerim çok pahalıydı:18:
Bende bunu aldım karacadan indirim varmış 30TL
Yine geleneğimi bozmadım ve mutfak eşyası aldımBirde tatlı alırız tamam...İnşallah beğenir...

C.tesi günü bebeğin yaşgününe de bunu aldım:

99TL kredi kartına 5 taksit Birde Mira'dan arkadaşına Tema hatıra ormanında ağaç dikti yine 35TL'ye sertifikası...
yeter işte dimi,beğenmezse değiştirsin annesi
güle güle kullansınlar:) Eve giderken avmye girdim aldım çıktım 20dk.da,eve gir çocukla birdaha çık yapmiim dedim çok soğuktu hava.

Günaydın kızlar nasılsınız? Minik melekler nasıl bizim ki ayaklı felaket surekli ilgi istiyor ve yemek ile uyuma hariç hiç oturmuyor ikinciyi beklerken ona ayak uydurmak daha vi zorlaştı, dilimizde gittikçe açılıyor 2 bazen de 3 kelimeli cumleler kuruyoruz kendini ifade etmesi çok güzel :)) bilmiyorum daha once soyleyen oldu mu ama şıpşıp ilk kelimelerim diye bi kitap serisi var bizim ko bayıldı bir çok kelimeyi ondan öğrendi fiyatı da cok uygun tavsiye ederim kızlar. Bu arada sabah 5 ten 6: 30 a kadar ayağımda salladım beuefendiyi sinirlerim çok gerildi derhal bu duruma dur demeliyim biliyorum ama nasıl onu bilmiyorum işte bi akşam yanına uzanarak uyutmayi deniycem bakalım kim kazanacak (( hepinize kocaman sevgiler kızlar elimden geldigince takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…