merhaba kızlar dünkü bakım kozmetik ve kıl tüy sohbetinden sonra oğlumunda erken uyuması sayesinde kendime bi bakayım dedim.anam girmez olaydım benim kıl,tüyler çocuktu,hamilelikti derken almış başını gitmiş.bi ara anneme telefon açıp sorasım geldi anne benim babam çarlimi diye 2 saatte zor çıktım banyodan.artık doğuma kadar bi daha girmemzaten hamilelikte eşimle arama mesafe giriyo önümüzde kış.tüylerimle sıcak sıcak mutlu mesut yaşarım.neyse
can sıkıcı bi konu olmazsa bişey soracam sanırım geçen günkü mevzu yüzünden chiciro hanım yazmayı bıraktı.görüş farklılıkları yüzünden kopmalar olunca üzülüyorum.
bide bişey daha sorucam bebelerine mamut masa sandalye alan hanımlar görme şansım olmadığı için kare mi yoksa yuvarlak masamı daha iyi sizce.teşekkürler.bugünlük bukadar.
çocukluğumun severek izlediğim bi repliğiyle kapatayım kendinize iyi bakın anacımmm.
selam güzel anneler mis kokulu bebeler:)
sabah komşum geldi hani şu yaşlı teyze:))o bana bakıyo ben ona:))konuşacak konuda yok valla stres oldum
sonra mutluyla konuştuk bahsettigi doktoru aradım sagolsun doktor bey beni dinledi gerekirse kızımı oraya getirmek istedigimi söyledim cerenin şikayetlerinde bahsettim önce bir doktora gitmemi söyledi belkibronşittir ondan öksürügü artmıştır diye hemen gittik evet haklı çıktı ceren yine üşütmüş bronşit degil ama olmak üzereymişneyse ilaçlarımızı aldık tekrar istanbuldaki doktoru aradım ilaç isimlerini verdim evet dedi doktorun ilaç seçimi çok iyi bunları kullanın sonra beni tekrar ara duruma göre karar veririz dedi..
yani doktora bravo diyorum çünkü paracı bir insan olsa hemen gelin falan derdi dimi:26:yani para sorun degil yeterki kafamdaki soru işaretlerinden kurtulayım,ki bana getir deseydi hiç düşünmeden götürecektim belki yine getir diyebilir bilmiyorum ama götürecem..
neyse mutlumun sayesinde iyi bir doktor buldum canım arkadaşım hızır gibisin iyiki varsın
cerenin doktoruda bana şöyle dedi ''korkma astım degil astım olsa nefes verirken düdük gibi ses çıkarır''valla içime su serpti
birde cumartesi özeline gidecez kendi alerji konusunda 5 yıl araştırmalar yapmış ve kitap çıkarmış,,sen gel ben anlatacam hiç korkma dedi..dedi ki bu güne kadar 100 çocuktan sadece 4ü iyleşmedi geri kalan hepsi zamanla bu alerjiden kurtuldu dedi
ay valla bugün çok sevindim
sizide bu konuda sıktım farkındayım ama ben bir anneyimsıkarımda bunaltırımda
Ultra mega sağol walla masa örtüsü fikrini çok sevdim:13:Genelde aklıma hep mutfak aksesuarları geliyor hep onları alıyorum.Akşam bir bakayım
Yaş günü olan arkadaşımın ailesi Miranın doğumunda altın taktı,bayramda gördü altın taktı,evine gittik hediyelere boğdu bizi,
bende o yüzden iyi bişey almak istiyorum.Hem kendi çocuğumdan da biliyorum,kullanılan kalıcı bişey olsun ki işe yarasın dimi
Eşim de stres kaynaklı diyor ama bakalım ne çıkacak.Aile hekimimiz parfüm,deterjan vs.olabilir demişti,gerçekten de tam o sıralarda yeni bi parfüme başlamıştım kendimi yıkayıp öyle çıkıyordum.Olabilir mi diye 1 haftadır kullanmıyorum birsüre daha bekleyim tekrar kullancağım ,eğer tekrarlanırsa demekki parfüm yasak bana neyese ne artık alerji olsun da yeter ki başka bir şey çıkmasın.Pınarcım bence hiç bekleme hemen git doktora inş birşeyin çıkmaz bazı şeyler strestende olabiliyor gerçi bendede kaşıntı var fakat vücudumun her yerinde değil daha çok karın kısmında ,bazende sırtımda ..
BABYCEREN cicim ben de sizleri çok özlüyorum;ama çok yoğunum fırsat bulamıyorum. Elime geçen ilk fırsatta yazıyorum. Güzel kızlarını ve seni öpüyorum resimleri bilgisayara atınca eklerim bebeğem.
ECOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ seni ve aktivitelerini sevsinler bayıldım bayıldım. Biz de bunlara benzer aktiviteler yapıyoruz beste hanım çabuk sıkılıyo okumayacak mı acaba benim kızMaşallah güzel kuzuya bu arada oyuncaklarını ve masasını nereden aldın azraece çok hoşlar.
PINARDA geçmiş olsun canım bizler iyi olmalıyız ki kuzularımıza bakabilelim kendini ihmal etme mutlaka dr a git. Doğacığımın da inşallah en kısa zamanda yürüme haberlerini alırız.
MUTLUCAN çekilişte ben varım cicim;ama hediye alamam(fırsatım yok) ama kabul ederim(hep babycerenden öğrendim bunları).
bence sende altın tak canım ondan güzel seymi var
canım ya sanada geçmiş olsun:26:neden acaba:26:en iyisi en kısa zamanda bi doktora git bakalım,,bence önemli birşey degildir,stres veya dedigin gibi parfüm falan olabilir,,hadi güzel haberlerini bekliyoruzAh beybim,tam mesaj yazdım bitirmek üzereyken Doğa gelip bilgisayarı kapattı...
Baştan ele alayım;öncelikle alerji illetinden bir an evvel kurtulmanız temennisiyle canımcım.
Bu aralar(yaklaşık 1,5 ay oluyor)bende de benzer bir semptom var.Alerjen bir durum mu bilmiyorum,anlatayım (belki arkadaşlar okur durumumu bilen olur)yoğun bir baş ağrısının ardından aniden önce bir gözüm sonra öteki hızla balon gibi şişmeye başlıyor ardından dudağım şişiyor.Bir kaç saat sonra baş ağrım geçince şişlikler iniyor.Dahiliyeye gittim tahlillerde bir şey çıkmadı.ALERJİ TESTİ YAPMAM GEREKİYOR FAKAT KIZIMA YOĞUNLAŞTIĞIM İÇİN KENDİMİ HEP ERTELİYORUM.AYRICA KOLARIMDA VE ELLERİM DE SİNEK ISIRIĞI GİBİ KIZARIP KAŞINIYOR.Hastane olayını düşündükçe içimde hep bana bir şey olmasın ÇÜNKÜ KIZIM VAR ALLAHIM diye iç geçiriyorum.Sanırım hepimiz böyleyiz...
yok canım yok cikirik burayı terketmez:)ben eminimçarliii haaa çim biçme makinamı yollıyımmı gıııı
bencede ckiriko bizi terk etti ama o nasıl fikrini beyan ediyorsa bizde ediyoruz ama onu gercekten seviyoruz
geri gelemeni temenni ediyorummm ckirikocum gercekten kopulmasını bende istemiyorum ...
geçmiş olsun enese,canım ilk defamı bronşit oluyo çok dikkat et bi daha tekrarlamasına izin verme,,çünkü bu illet bi geldimi arkası geliyo Allah korusun..dedigim gibi ceren ilk 3 yaşında bronşit oldu,,çağla ise daha 8 aylıktı..gecmiş olsun canım gercekten anne olmak zormus
bende enesin gece öksürüklerinden balgam cıkarması burun akması sancılı kalkması uyumamasından ve sürekli tekrarlamasından surup tedavisinin sonuc vermemesinden sadece ertelemesinden dolayı acile gittk
bukez susmadan herseyi anlattım hasta olmayan oglum 1yasından sonra nerdeyse her ay hastalandı o verilen antibiyotikler etki etmiyor dedim
bakıyorlar gögüse inmemiş
bogazı kızarık faranjit
burnu tıkalı okyanus suyu diyip (ki sürekli evde vardır )aynı ilacları verip sallıyorlar bizi
bukez akciger filmi cekti ve enes bronşit olmus yavruma igne yazdı fitil yazdı 3gün sonra gelin tekrar dedi inş bukez gececek
Eşim de stres kaynaklı diyor ama bakalım ne çıkacak.Aile hekimimiz parfüm,deterjan vs.olabilir demişti,gerçekten de tam o sıralarda yeni bi parfüme başlamıştım kendimi yıkayıp öyle çıkıyordum.Olabilir mi diye 1 haftadır kullanmıyorum birsüre daha bekleyim tekrar kullancağım ,eğer tekrarlanırsa demekki parfüm yasak bana neyese ne artık alerji olsun da yeter ki başka bir şey çıkmasın.
Evet ilkimcim haklısın.İnşallah tatlım sağol bu arada.
Ayrıca hediye konusunda çekişi sonrası herkes yaşadığı bölgeye ait bir şey mi yollasa:44:mesela beybi bana çıksa keşke ve katıklı yollasa ne iyi olurduya da bunu yerli malı haftasında mı yapsak ya da Hatay günleri falan mı yapsak beybi hepimize Hatay hatırası yollasa Ama öyle havlu magnet falan değil ciddi şeyler
canım ya sanada geçmiş olsun:26:neden acaba:26:en iyisi en kısa zamanda bi doktora git bakalım,,bence önemli birşey degildir,stres veya dedigin gibi parfüm falan olabilir,,hadi güzel haberlerini bekliyoruz
yok canım yok cikirik burayı terketmez:)ben eminimkimse kendine bişey demedi,şahsına bir laf etmedi,,ne yanii hiç bir konuyudamı tartışamayacaz
geçmiş olsun enese,canım ilk defamı bronşit oluyo çok dikkat et bi daha tekrarlamasına izin verme,,çünkü bu illet bi geldimi arkası geliyo Allah korusun..dedigim gibi ceren ilk 3 yaşında bronşit oldu,,çağla ise daha 8 aylıktı..
doktorumuz dediki herkes grip nezle olur ama bronşları hassas olanlar bronşit olur..hatta ceren ilk oldugunda donup kalmıştım çünkü daha bronşit ne onu bile bilmiyodum..
neyse tekrardan geçmiş olsun inşallah bi daha asla olmaz..
ilkimcim masalar ikeanın mammut serisinden. oyuncaklarda karışık ama sen eğer kuşadasında bulamazsan oyuncak annesi var facebookda oradan alabilirsin. arada seni görmek iyi oluyor ve lütfen artık şu fotoları at pcyede bestemizi görelim:))
bebeğim kız istersen kameradan görüntülü bile gösteririm parada neymiş helal olsun çağlama benim:))
yağmurseli ben sizi harekete geçiriyorsam ne mutlu ama anneliğini lütfen bununla sorgulama. ben eğer bu forumda olmasaydım montesorriyi öğrenemezdim. kaldı ki bu eğitim metodunu da tam uygulayamıyorum. benimde oflayıp pufladığım çok zaman oluyor, eceye bağırıyorum bende üzülüyorum kötü annemiyim diyede değiliz elbet hepimiz onların iyiliğini istiyoruz. benim eceye aldığım bul taklar ortalama 8-9 tl. başlarken bunların şekilleri, renkleri gösterenlerinden almalısın bir de hayvanları çok seviyorlar. ilk aldıklarında ortalama 6şekli geçmesinki kafası karışmasın. hep keyifli olduğu zamanları yakala yani uykusunu almış karnı tokken. ecenin o videolar dışında kaç tane yarım bırakıp gittiği var. sabırlı olmak gerek. o gitsede sen yapmaya devam et hatta eşinde varsa o da seninle yapsın. ufaklık dönüp dolaşıp senin ne yaptığını merak edecektir. gün içerisinde sık sık tekrarla bu durumu yavrularımız bizim tahmin ettiğimizden çok akıllı . o hafızasına kaydediyorda yapmak işine gelmiyor ama bi gün bakıyorsun o da yapmaya başlıyor muhakkak afferin de coşkulu bir şekilde onu teşfik et. bu günde senin toplasan bir saatini almaz. ben zannediyormusunki ecele bütün gün oturup bunları yapıyom ya da ece oturup yapıyor asla arada serpiştirme yapıyoruz bişeyler işte. çok yazdım kusuruma bakma:))
Bence hiç durma hemen başlabugün evde yas varzavallı penguenimiz patladı
kızlar her gün üstünde zıplıyodudedim yapmayın hayvana yazık
en sonunda patlattılarbi baktım çağlayla cerenin popoları su içinde
penguenimiz hacı yatmazdı alt kısmı su doluydu:)))
iyi oldu onlaraanne sözü dinlemezlerse böyle olur:)
ya kızlar ben ne ek iş yapabilirm:26:eşim zor yetişiyo..neyse ne yapsam bilemedim:44:
dantel ,örgü işlerinden anlamam
pazarlama avon falan beceremem
çocukta bakamam valla 2 çocukla pert oluyorum
ay bende ne beceriksizim
şöyle holdingte clas bi iş olsun:))çağlaya cerene bakacak kimse yokbakıcı tutamam bütün kazandıgımı alır
kreşte falan çalışsam çağlayıda götürürümbu seferde ceren ne olacak
sanırım ben çalışamamfikri olan varsa her fikre açığım 24 saat açığım
Kendimize alalım walla bizim bebelerimizden neyimiz eksikBen de varım arkadaşlarBu kez bizlere hediye alıcaz di mi?
Canım bence hemen bir dr.a git. Muhtemelen birşeye alerjin var,en azından sebebini bulur ve rahat edersin.Ah beybim,tam mesaj yazdım bitirmek üzereyken Doğa gelip bilgisayarı kapattı...
Baştan ele alayım;öncelikle alerji illetinden bir an evvel kurtulmanız temennisiyle canımcım.
Bu aralar(yaklaşık 1,5 ay oluyor)bende de benzer bir semptom var.Alerjen bir durum mu bilmiyorum,anlatayım (belki arkadaşlar okur durumumu bilen olur)yoğun bir baş ağrısının ardından aniden önce bir gözüm sonra öteki hızla balon gibi şişmeye başlıyor ardından dudağım şişiyor.Bir kaç saat sonra baş ağrım geçince şişlikler iniyor.Dahiliyeye gittim tahlillerde bir şey çıkmadı.ALERJİ TESTİ YAPMAM GEREKİYOR FAKAT KIZIMA YOĞUNLAŞTIĞIM İÇİN KENDİMİ HEP ERTELİYORUM.AYRICA KOLARIMDA VE ELLERİM DE SİNEK ISIRIĞI GİBİ KIZARIP KAŞINIYOR.Hastane olayını düşündükçe içimde hep bana bir şey olmasın ÇÜNKÜ KIZIM VAR ALLAHIM diye iç geçiriyorum.Sanırım hepimiz böyleyiz...
Salçacım bana çıkarsan hediyen hazırmutlum yine yaktın benim adamın başını kız:)) şimdi para dicem ama bu ay battı bari anneme salça olayım naparsın umutsuz ev kadını ben:))
Bitanem sınavında başarılarMutlu hediye olarak güzel şıkır şıkır bi şamdan veya heykel alabilirsin. Ben heykelleri çok severim. Ya da guzel bi abajur salon konsoluna konanlardan hanibebek için bilemedim ama kışlık mont ya da bot mantıklı geldi bana... Sonucta hiç bi şeyi uzun ömürlü olmuyor biliyorsun. Kv defneye ilk adım arabası almıştı 1 ay sonra yurumeye basladı ve kenarda duruyo öyle... Yani sen bilirsin tabi. Odasına bişey alabilirsin ama bak o olabilir??? Ama ne??? Ya da oto koltugu falan :) onca altını karsılayan bişey :))) neyse sen düşün bacım işte 10 tane secenek sundum :)
Beybim bakalım bırakınca nolcak ben de bilmiyorum. En azından ilk kutuyu kullanıcam. :/ insallah olmaz tabi. Bakalım. Sizin penguene rahmet diliyorum. İyi dayanmış yine. Bizde de var bişey (fok galiba) korkmuştu defne. Biz de kaldırdık.
Altın takıcak param yok hatuuunn yoksa neden sorayımbence sende altın tak canım ondan güzel seymi var
Mira doğduğunda takmamıştın tabimutlu beykozu dinle bencede altın tak:)sana takmışlar mademkız bişey soracam:)mira doğdugunda bende altın takmışmıydım inan hiç hatırlamıyorum eger taktıysam boşver gerçekten istemiyorum
kızlar bende anı çok hadi bi tane daha anlatayım
yeni evliyim işte 3-4 ay falan olmuşeşimin işyerindeyim ona yardım ediyorum bir teyze geldi,eşimin annesigilin komşusuymuş neyse bu teyzeyle konuşuyoruz dedi ki ''beni tanımadınmı'' dedim yok kusura bakmayın hatırlayamadım
teyze aynen şunu söyledi''nasıl hatırlamassın beni, sizin dügünde sana çeyrek takmıştım ya''
teyzeme bak ya nasılda gözüme soktu çeyregini
ayıp canım
hala o teyzeyi görürüm eşimle bakışıp güleriz:))artık onu unutmam mümkün degil
Canım geçmiş olsunsaol canım sürekli tekrarlıyor ama bronsit oldugunu şimdi ögrendim
sürekli aynı seyleri yasayıp ilac kullandık ama bir işe yaramadı
enes tekrar bronşit olursa ozaman anlıcam inş olmaz cünkü zaten cok uykucu bebek degil şimdi öksürükten sürekli kalkıyor
o saglıklı olsunda ugras veririm amaben ona yararlı olmak istiyorum tüm gün bitkin oluyorum gece ugrasmaktan gündüz işlerden:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?