selam güzel anneler mis kokulu bebeler:)
sabah komşum geldi hani şu yaşlı teyze:))o bana bakıyo ben ona:))konuşacak konuda yok valla stres oldum
sonra mutluyla konuştuk bahsettigi doktoru aradım sagolsun doktor bey beni dinledi gerekirse kızımı oraya getirmek istedigimi söyledim cerenin şikayetlerinde bahsettim önce bir doktora gitmemi söyledi belkibronşittir ondan öksürügü artmıştır diye hemen gittik evet haklı çıktı ceren yine üşütmüş bronşit degil ama olmak üzereymişneyse ilaçlarımızı aldık tekrar istanbuldaki doktoru aradım ilaç isimlerini verdim evet dedi doktorun ilaç seçimi çok iyi bunları kullanın sonra beni tekrar ara duruma göre karar veririz dedi..
yani doktora bravo diyorum çünkü paracı bir insan olsa hemen gelin falan derdi dimi:26:yani para sorun degil yeterki kafamdaki soru işaretlerinden kurtulayım,ki bana getir deseydi hiç düşünmeden götürecektim belki yine getir diyebilir bilmiyorum ama götürecem..
neyse mutlumun sayesinde iyi bir doktor buldum canım arkadaşım hızır gibisin iyiki varsın
cerenin doktoruda bana şöyle dedi ''korkma astım degil astım olsa nefes verirken düdük gibi ses çıkarır''valla içime su serpti
birde cumartesi özeline gidecez kendi alerji konusunda 5 yıl araştırmalar yapmış ve kitap çıkarmış,,sen gel ben anlatacam hiç korkma dedi..dedi ki bu güne kadar 100 çocuktan sadece 4ü iyleşmedi geri kalan hepsi zamanla bu alerjiden kurtuldu dedi
ay valla bugün çok sevindim
sizide bu konuda sıktım farkındayım ama ben bir anneyimsıkarımda bunaltırımda
Canım eğer yerin müsaitse yuvarlak masa daha geniş,ben kare olanından aldım hem yerim dar hemde duvara dayandığında falan daha az yer kaplıyor evde.bide bişey daha sorucam bebelerine mamut masa sandalye alan hanımlar görme şansım olmadığı için kare mi yoksa yuvarlak masamı daha iyi sizce.teşekkürler.bugünlük bukadar.
çocukluğumun severek izlediğim bi repliğiyle kapatayım kendinize iyi bakın anacımmm.
Canım benim ne demekselam güzel anneler mis kokulu bebeler:)
sabah komşum geldi hani şu yaşlı teyze:))o bana bakıyo ben ona:))konuşacak konuda yok valla stres oldum
sonra mutluyla konuştuk bahsettigi doktoru aradım sagolsun doktor bey beni dinledi gerekirse kızımı oraya getirmek istedigimi söyledim cerenin şikayetlerinde bahsettim önce bir doktora gitmemi söyledi belkibronşittir ondan öksürügü artmıştır diye hemen gittik evet haklı çıktı ceren yine üşütmüş bronşit degil ama olmak üzereymişneyse ilaçlarımızı aldık tekrar istanbuldaki doktoru aradım ilaç isimlerini verdim evet dedi doktorun ilaç seçimi çok iyi bunları kullanın sonra beni tekrar ara duruma göre karar veririz dedi..
yani doktora bravo diyorum çünkü paracı bir insan olsa hemen gelin falan derdi dimi:26:yani para sorun degil yeterki kafamdaki soru işaretlerinden kurtulayım,ki bana getir deseydi hiç düşünmeden götürecektim belki yine getir diyebilir bilmiyorum ama götürecem..
neyse mutlumun sayesinde iyi bir doktor buldum canım arkadaşım hızır gibisin iyiki varsın
cerenin doktoruda bana şöyle dedi ''korkma astım degil astım olsa nefes verirken düdük gibi ses çıkarır''valla içime su serpti
birde cumartesi özeline gidecez kendi alerji konusunda 5 yıl araştırmalar yapmış ve kitap çıkarmış,,sen gel ben anlatacam hiç korkma dedi..dedi ki bu güne kadar 100 çocuktan sadece 4ü iyleşmedi geri kalan hepsi zamanla bu alerjiden kurtuldu dedi
Günaydın ŞekerimGünün ilk günaydını benden olsun
GÜNAAAYDIIIIIN...Bugün tatiliz
fakaaaat temizliğim vaar.
Hoşça,dostça kalıın.
Canım eğer yerin müsaitse yuvarlak masa daha geniş,ben kare olanından aldım hem yerim dar hemde duvara dayandığında falan daha az yer kaplıyor evde.
Canım benim ne demekMira nasıl cansa, Ceren de Defne de Kaan da Enes de...bütün bebekler, hepsi canlarım benim
Allah hepimizin ve yavrularımızın sağlıklarını daim etsinKüçücük bir yardımım olduysa ne mutlu
İnşallah doğru tedaviyle tertemiz sonuçlar alırsınız
Günaydın Şekerim
Doğa nasıl mutludur 4 gün anneyle ohhhYürümede bir gelişme var mı canım?
Kolay gelsin temizliğinde
Herkesegüzel sabahlar
Gecenin 12sinde etli bulgur pilavı yaptım zorum neydi bilmiyorumyanına nohut ıslattım
yatana kadar 2 oldu kızlarSabah 6 da kalktım,bu derbederlik nereye kadar
Yarın akşam ev gezmesinde davetliyiz,gideceğimiz arkadaşım arnavut,şıkır şıkır evi varmış ev hediyesi ne alsam kızlar:44:
Birde c.tesi sabah yine bir arkadaşımızın oğlunun yaş günü var,kahvaltı olacakmış boğazda,spor ayakkabı yada büyük bir oyuncak
almayı düşünüyorum ilk adım arabası falan gibi:44:sizce ne alayım kızlar:44:ayyy karar veremedim fikri olan var mı:44:
kullanışlı bişey olsun istiyorum.
Bugün hepsini halletmem lazım,iş çıkışı ışık hızıyla almak istiyorum...yardımlarınızı bekliyorum
SENİNLE BİR DAKİKAA
MUTLANDIRIYOR BENİİ...
BİR DAKİKA SİLİYOR CANIM AYLARIN ÖZLEMİNİİİ(YILLAR ASLINDA)...
Mutlum bu şarkıyı sana atfediyorum...
Tatlım Doğa hala yürüyemiyor,elini bıraktığımız an koşar adımlarla(4-5 adım) kucağımıza atlıyor.Şu aralar sadece bir elini tutup evde şu oda senin bu oda benim gezdirip duruyorum...Hayır durmuyorum,çünkü Doğa gezdirmemden yani yürütmemden çok hoşlanıyor ve bu olay günde 2-3 saatimi alıyor.Gerçekten kızlar Doğa yürümeyi çok seviyor fakat elini bıraksam 2-3 adım sonrası poposu yerde hemen.Araştırmada bi prof. var ona da bi baktıralım diyoruz.Aslında elimi sanki destek amaçlı değil de güven amaçlı tutuyor gibi.Yürüyeceği günleri iple çekiyorum.Ya sabır diyorum...
Ev hediyesi olarak english home da güzel masa örtüleri-yatak örtüleri var indirimde hem de.Ayrıca aksesuar da olabilir.
Yaş günü hediyesi ise bence güzel düşünmüşsün.KIŞIN GİYEBİLECEĞİ KAPUŞONLU HIRKA DA OLABİLİR.
selam güzel anneler mis kokulu bebeler:)
Herkesegüzel sabahlar
Gecenin 12sinde etli bulgur pilavı yaptım zorum neydi bilmiyorumyanına nohut ıslattım
Yarın akşam ev gezmesinde davetliyiz,gideceğimiz arkadaşım arnavut,şıkır şıkır evi varmış ev hediyesi ne alsam kızlar:44:
Birde c.tesi sabah yine bir arkadaşımızın oğlunun yaş günü var,kahvaltı olacakmış boğazda,spor ayakkabı yada büyük bir oyuncak
almayı düşünüyorum ilk adım arabası falan gibi:44:sizce ne alayım kızlar:44:ayyy karar veremedim fikri olan var mı:44:
Bugün hepsini halletmem lazım,iş çıkışı ışık hızıyla almak istiyorum...yardımlarınızı bekliyorum
Enerjikimdir genelde ama ev işleri mecburiyetten şekerimYaa sen insan olamazsın gerçekten.. bu nasıl bir enerji bu nasıl bir istek.. gecenin 12 sinde kalkıp yemek yapıp 2 de yatıp 6 da kalkmak.. Valla bravo diyorum ama biraz da kendine zaman ayır ben güzelim.. erken yat uykunu al vücudunu dinlendir.. Yoksa vücut error verecek ona göre :)) Yine de seni fazlasıyla tebrik ediyorum
Canım Hediye olarak ben spor ayakkabıyı düşünürdüm.. Birde Zara da çok güzel montlar var bayılmıştım.. onlara bakabilirsin.
Ben en son Kaana almıştım spor ayakkabı New.... den ama en küçük numarası 23,5 Kaana da 1 numara büyük almıştım yani.. Başka markalara da bakabilirsin..
Ev hediyesine gelince; Masa örtüsü çok güzel fikir, Nevresim de olabilir.. veya günlük kullanım için havlu seti (Sabunlu falan sepet içinde) Mutfak eşyası olarak.. şık servis tabağı alabilirsin.. Zaten mutfakla ilgili sana hiç fikir vermiyorum çünkü sen o konuda fazlasıyla yaratıcısın
Hayırlı olsun işin,hiçbişey için geç değil ki neden böyle düşündün...Günaydın. Çok uzun zamandır girmiyorum siteye. Oğluşum 18 aylık oldu. 1 sene ücretsiz izindeydim. Dün işe başladım. Oğluşuma annem geldi bakıyor. Memeyi bıraktıramamıştım, iki gündür yeni yeni bıraktırıyorum. Gece meme için 2-3 defa kalkıyordu, artık umarım uyanmaz. Uykusuz uykusuz işe gelmek çok zor. yemekleri çok güzel yediriyorum ama kendisi yemesi için eline vermedim hiç geç kaldım galiba. Nasıl alıştırıcam. Eline elma armut dilimi, havuç, salatalık hiç bir şey almıyor. Üzüm ve mandalinayı alıyodu bu aralar onlarıda almıyor. bende mecburen ezerek veriyorum meyveyi. kahvaltıyıda hala karışık veriyorum. bir ara çok güzel peynir ekmek, zeytin veriyordum yiyiyodu ama artık kabul etmiyor. nasıl alıştırdınız yiyecekleri eline almayı, bisküvi, çikolata onları bile merak edip almıyor. sadece balık kraker alıyo bazen. herkes çok erkenden öğretmiş kendi yemeyi((
Hayırlı olsun işin,hiçbişey için geç değil ki neden böyle düşündün...
Ben 2 kaşık ve 2 çatal koyarak başlamıştım görerek öğrensin diye,birinden yediriyordum diğeriyle kızım bana yediriyordu,
eline almıyorsa yani tutmak istemiyorsa belki çatala batırmak hoşuna gider bir dene istersenTabi bebek çatalı kaşığı olsun.
Çok döker saçar hatta makarnayı kafasına geçirmişliği vardır ama zamanla alıştı,şimdi dışarı yemeğe çıkarsan bile kızıma yedirmem çok azaldı. Birde şunu söyleyeyim ben hiç ısrarcı değilimdir,yani bebeğim yemek saatinde yerse yer yemezse diğer öğünü bekler.Saatlerce yemek elimde gezip onu yemekten soğutmadım hiç..Bu ritüeli hiç bozmadım.
İnşallah oğluşun da çabucak öğrenir
Bende memeden kesmek istiyorum ama hala yapamıyorum:26:Nasıl bıraktırdın?
canım bak mail adresinden bütün bilgilerine ulaştımcanım aşk olsun sanada veririm tabiki .seni ve yakışıklı oğlunu merak ediyorum .ama baby beni kandırdı saf ve temiz duygularımla oynadıı şeker oyunu oynuyorum sana can gönderirim dedi sağolsun daha siftah yapmadı beklemedeyim.zaten kafam bi dünya yanlışlıkla isim yazcam diye mail adresimi felan bütün bilgileri attım baby e sanırım onunla iyi geçinmem lazım:18::18:
olur canım her gelişmeyi paylaşırımoh ya. çok sevindim canımmm... hadi bakalım bilgilen de anlat bize de...
bu arada defnenin hırıltısı da toz ilacı içtiğinden beri geçti çok şükür. öksürük de yok. burnu da akmıyor. daha ne isterim...
maşallah çok hamaratsın canımHerkesegüzel sabahlar
İçin rahatlamıştır biraz dimi.. Mutluannem ne güzel kalkpli bir melek maşallah herşeye herkese yetişiyor :)) Senin de bu vesileyle iyi bir doktor bulmana sevindim.. Ben Cerenin astımı olduğunu düşünmüyorum.. Hatta en başından beri olmadığını düşünüyorum o sebeple de evi çok steril hale getirmene gerek yok bence :))
Herkesegüzel sabahlar
selamevimin işini bitirdim,çağlayı uyuttum,elime kahvemi aldım sizinle dedikodu yapmaya geldim:))
kahvemde bitmek üzere biri çay suyu koysun içilir
yan komşu son ses müzik açmış şuanda ankaranın bagları çalıyovalla oynayasım geldi:))
ama bu sese çağla uyanırsa kapılarına dayanacam haberleri yok
diskoya gidip oynasınlar bu ne yadisko demişken size bir anımı anlatayım
çağlaya hamile kalmadan 1 ay önce falan abimler,kardeşim ve biz tatile gittik3 gün kaldık neyse sabah dönecez ama benim aklım diskoda çok yakın sesi bile geliyo eşime yalvardım Allahisen kalk gidelim yok dedi abime dedim kalk abicik hadi o da yok dedi yengem zaten hamileydi gelse bile onunla gitmezdim neyse geriye bir tek benim hacı kardeşim kaldı kardeşim yusuf namazında niyazında bir çocuktur:))dedim hacı kalk lütfen gidelim ablanı kırma olmaz gitmem ne işim var orda ben daha yatsı namazını kılacam dedi dedim hayibirlikte kılalım sonra gidelim neyse zorla ikna ettim gittik cerende 2 yaşında zaten uyuyodu bıraktım eşime..neyse biz diskoya geçtik abooo millet çoşmuş kızlar mini mini etekler önce biraz oturduk kardeşim şunu söyledi''bak şu gençligin haline cık cık cık'' kerdeşimde o zaman 24 yaşında:))dedim hacı hadi kalk oynıyalım
kalktık ohhh bütün yaglarımı erittimarada kardeşime takılıyorum''hacı şu hareketi yapmak günahmı,bu hareket caizmi''
neyse bi baktım saat 2 buçuk dedim hadi yürüüüü geç kaldıkhacı dediki ''o kadar para verdik dur biraz daha oynıyalım valla evim burda olsa her hafta gelirdim buraya''
gülmekten öldüm:)))hacıyı bile yoldan çıkardık
ay nerden geldi aklıma çok güzeldiçok gülmüştük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?