2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Talaycığım seni kutladım mı hatırlamıyorum hazır seni görmüşken hamileliğini kutlayayım dedim,Allah sağlıkla büyümesini nasip eder inşallah.Ailesine,ülkesine hayırlı sağlıklı bir birey olur inşallah...Öptüüm.

oh ya. çok sevindim canımmm... hadi bakalım bilgilen de anlat bize de...
bu arada defnenin hırıltısı da toz ilacı içtiğinden beri geçti çok şükür. öksürük de yok. burnu da akmıyor. daha ne isterim...

Canım eğer yerin müsaitse yuvarlak masa daha geniş,ben kare olanından aldım hem yerim dar hemde duvara dayandığında falan daha az yer kaplıyor evde.

Canım benim ne demekMira nasıl cansa, Ceren de Defne de Kaan da Enes de...bütün bebekler, hepsi canlarım benim
Allah hepimizin ve yavrularımızın sağlıklarını daim etsin Küçücük bir yardımım olduysa ne mutlu
İnşallah doğru tedaviyle tertemiz sonuçlar alırsınız
Günün ilk günaydını benden olsun
GÜNAAAYDIIIIIN...Bugün tatiliz
fakaaaat temizliğim vaar.
Hoşça,dostça kalıın.
Günaydın Şekerim
Doğa nasıl mutludur 4 gün anneyle ohhh Yürümede bir gelişme var mı canım?
Kolay gelsin temizliğinde

Herkese güzel sabahlar

Gecenin 12sinde etli bulgur pilavı yaptım zorum neydi bilmiyorumyanına nohut ıslattım
yatana kadar 2 oldu kızlarSabah 6 da kalktım,bu derbederlik nereye kadar

Yarın akşam ev gezmesinde davetliyiz,gideceğimiz arkadaşım arnavut,şıkır şıkır evi varmış ev hediyesi ne alsam kızlar:44:
Birde c.tesi sabah yine bir arkadaşımızın oğlunun yaş günü var,kahvaltı olacakmış boğazda,spor ayakkabı yada büyük bir oyuncak
almayı düşünüyorum ilk adım arabası falan gibi:44:sizce ne alayım kızlar:44:ayyy karar veremedim fikri olan var mı:44:
kullanışlı bişey olsun istiyorum.
Bugün hepsini halletmem lazım,iş çıkışı ışık hızıyla almak istiyorum...yardımlarınızı bekliyorum

SENİNLE BİR DAKİKAA
MUTLANDIRIYOR BENİİ...
BİR DAKİKA SİLİYOR CANIM AYLARIN ÖZLEMİNİİİ(YILLAR ASLINDA)...
Mutlum bu şarkıyı sana atfediyorum...
Tatlım Doğa hala yürüyemiyor,elini bıraktığımız an koşar adımlarla(4-5 adım) kucağımıza atlıyor.Şu aralar sadece bir elini tutup evde şu oda senin bu oda benim gezdirip duruyorum...Hayır durmuyorum,çünkü Doğa gezdirmemden yani yürütmemden çok hoşlanıyor ve bu olay günde 2-3 saatimi alıyor.Gerçekten kızlar Doğa yürümeyi çok seviyor fakat elini bıraksam 2-3 adım sonrası poposu yerde hemen.Araştırmada bi prof. var ona da bi baktıralım diyoruz.Aslında elimi sanki destek amaçlı değil de güven amaçlı tutuyor gibi.Yürüyeceği günleri iple çekiyorum.Ya sabır diyorum...

Ev hediyesi olarak english home da güzel masa örtüleri-yatak örtüleri var indirimde hem de.Ayrıca aksesuar da olabilir.
Yaş günü hediyesi ise bence güzel düşünmüşsün.KIŞIN GİYEBİLECEĞİ KAPUŞONLU HIRKA DA OLABİLİR.

Hasret Tükenmez gibiiiiKAvuşmak bir dakika
Sevmek bir ömür sürerBuluşmak bir dakikaÖzletme kendini

Canımsın Hadi hayırlısı bitanem,iyi haberlerini bekliyoruz güzel kızımın

Ultra mega sağol walla masa örtüsü fikrini çok sevdim:13:Genelde aklıma hep mutfak aksesuarları geliyor hep onları alıyorum.Akşam bir bakayım
Yaş günü olan arkadaşımın ailesi Miranın doğumunda altın taktı,bayramda gördü altın taktı,evine gittik hediyelere boğdu bizi,
bende o yüzden iyi bişey almak istiyorum.Hem kendi çocuğumdan da biliyorum,kullanılan kalıcı bişey olsun ki işe yarasın dimi

İçin rahatlamıştır biraz dimi.. Mutluannem ne güzel kalkpli bir melek maşallah herşeye herkese yetişiyor :)) Senin de bu vesileyle iyi bir doktor bulmana sevindim.. Ben Cerenin astımı olduğunu düşünmüyorum.. Hatta en başından beri olmadığını düşünüyorum o sebeple de evi çok steril hale getirmene gerek yok bence :))

Yaa sen insan olamazsın gerçekten.. bu nasıl bir enerji bu nasıl bir istek.. gecenin 12 sinde kalkıp yemek yapıp 2 de yatıp 6 da kalkmak.. Valla bravo diyorum ama biraz da kendine zaman ayır ben güzelim.. erken yat uykunu al vücudunu dinlendir.. Yoksa vücut error verecek ona göre :)) Yine de seni fazlasıyla tebrik ediyorum

Canım Hediye olarak ben spor ayakkabıyı düşünürdüm.. Birde Zara da çok güzel montlar var bayılmıştım.. onlara bakabilirsin.
Ben en son Kaana almıştım spor ayakkabı New.... den ama en küçük numarası 23,5 Kaana da 1 numara büyük almıştım yani.. Başka markalara da bakabilirsin..

Ev hediyesine gelince; Masa örtüsü çok güzel fikir, Nevresim de olabilir.. veya günlük kullanım için havlu seti (Sabunlu falan sepet içinde) Mutfak eşyası olarak.. şık servis tabağı alabilirsin.. Zaten mutfakla ilgili sana hiç fikir vermiyorum çünkü sen o konuda fazlasıyla yaratıcısın

Herkese günaydın,

Bu gün evde izinli olan öğretmenleri çoook ama çok kıskandığımı söylemek istiyorum

Herkese güzel bir gün diliyorum :)

Enerjikimdir genelde ama ev işleri mecburiyetten şekerimBen yapmasam içim rahat etmiyor kızımın yemeğini,
şimdi bakıcıya söylesem mesela belki başka yağ kullanıcak yada tuz koyacakkafamda deli sorular oluşacak
evet yoruluyorum ama işe gelince inan bana içim çok rahat oluyor,bebeğimin dengeli beslenmesini sağladığımı düşünüyorum
belki kadın 1 ceviz kırıp koymıcak kahvaltıda önüne,ben yapayımda gerisi Allahla onun arasında olsun.
EE birde akşamı var,eve gidip yemek yaparken neden kızımla değerlendireceğim kısacık zamandan çalayım diye düşünüyorum.
Zaraya da bakıcam sağol cicim

Günaydın. Çok uzun zamandır girmiyorum siteye. Oğluşum 18 aylık oldu. 1 sene ücretsiz izindeydim. Dün işe başladım. Oğluşuma annem geldi bakıyor. Memeyi bıraktıramamıştım, iki gündür yeni yeni bıraktırıyorum. Gece meme için 2-3 defa kalkıyordu, artık umarım uyanmaz. Uykusuz uykusuz işe gelmek çok zor. yemekleri çok güzel yediriyorum ama kendisi yemesi için eline vermedim hiç geç kaldım galiba. Nasıl alıştırıcam. Eline elma armut dilimi, havuç, salatalık hiç bir şey almıyor. Üzüm ve mandalinayı alıyodu bu aralar onlarıda almıyor. bende mecburen ezerek veriyorum meyveyi. kahvaltıyıda hala karışık veriyorum. bir ara çok güzel peynir ekmek, zeytin veriyordum yiyiyodu ama artık kabul etmiyor. nasıl alıştırdınız yiyecekleri eline almayı, bisküvi, çikolata onları bile merak edip almıyor. sadece balık kraker alıyo bazen. herkes çok erkenden öğretmiş kendi yemeyi ((

Hayırlı olsun işin,hiçbişey için geç değil ki neden böyle düşündün...
Ben 2 kaşık ve 2 çatal koyarak başlamıştım görerek öğrensin diye,birinden yediriyordum diğeriyle kızım bana yediriyordu,
eline almıyorsa yani tutmak istemiyorsa belki çatala batırmak hoşuna gider bir dene istersenTabi bebek çatalı kaşığı olsun.
Çok döker saçar hatta makarnayı kafasına geçirmişliği vardır ama zamanla alıştı,şimdi dışarı yemeğe çıkarsan bile kızıma yedirmem çok azaldı. Birde şunu söyleyeyim ben hiç ısrarcı değilimdir,yani bebeğim yemek saatinde yerse yer yemezse diğer öğünü bekler.Saatlerce yemek elimde gezip onu yemekten soğutmadım hiç..Bu ritüeli hiç bozmadım.
İnşallah oğluşun da çabucak öğrenir
Bende memeden kesmek istiyorum ama hala yapamıyorum:26:Nasıl bıraktırdın?

Önerilerin için teşekkür ederim mutlu-anne. Umarım kendisi yemek yemeye alışır. Tabi gündüzleri yanında değilim nasıl olcak bilmiyorum annem de çok uğraşamaz. Akşam 6 buçukta evde oluyorum. Akşam yemeğini beraber yersek belki alışır. Ben de memeyi bıraktırmak konusunda çok zorlanıyorum. İşe başlamadan önce bıraktırmak istedim başarılı olamadım. Gece kalktığında cıngarı basıyor memeyi ağzına almazsa. Dün işe geldiğimde çok uykusuzdum, gündüz yemedi memeyi gidince de vermedim oyaladım, gece kalktığında turşu suyu sürdüm ağzını değdirdi bıraktı. Mızmız ederek ağlayarak salladım ayağımda 1 saatte uyutabildim. Çok acıyorum ben de ama mecbur alışıcak. Uykusu geldiğinde memeyi arıyomuş annem sallıyomuş uyuyormuş. Bu geceyi de atlatırsak alışır diye düşünüyorum, artık uyanmadan uyur inşallah. Çünkü ikimizde uykumuzu alamıyoruz. Sabah 6 buçukta evden çıkıyorum. Dün benden biraz sonra kalkmış, bugün 8 e doğru kalkmış. Oğluşumu çok özlüyorum. Hafta sonu doya doya koklıycam onu. Çalışan anne olmak çok zormuş onu anladım.

canım bak mail adresinden bütün bilgilerine ulaştımkredi kartların benim elimdehatta evinizin tapusunu bile üstüme geçirdimkız ben senin mailini ne yapacambenim varda ne işe yarıyoyaklaşık 10 yıl önce falan açmıştım o zamanlarda isim yazılmazdı herkes rumuz falan yazardı bende karamm yazmışımo yüzden kimseye vermiyorum:))ismimi nasıl degiştirecem onuda bilmiyorum:))geçenlerde kardeşim iş başvurusu yapmış mail adresi istemişler benim saftirik kardeşimde yıllar önce serseri yusuf diye mail açmışaradı dediki abla bana dogru dürüst bi mail ver benimkini veremiyorum yoksa beni işe almazlaredim al benimkini verneyse sonra eşimin adresini yazdıkta çocugu işe aldılar:))
ayy yine nerden nereye geldim
olur canım her gelişmeyi paylaşırımdefneninde iyleşmeseine çoookk sevindim canımçağlada o ilaçtan kullanıyo çok şükür onunda sorunu kalmadı ama sana şöyle bişey söyliyim aklında bulunsuno ilaçlar sadece kullanıldıgında etkisini gösteriyo bi nevi hastalıgı bastırıyo,ilacı kullanmayı bıraksa tekrar aynışikayetleri çıkacak o yüzden bu ilacı pek sevmedimbenim için önemli olan sorunu ortadan kaldırmak bilmem anlatabildim mi:26:3 yaşına geldiginde alerji testi yaptırmayı ihmal etme canım..
maşallah çok hamaratsın canımama kendinede dikkat et çok yoruluyosun:18:
hediye için bir fikrim yok ama pınarda güzel fikir vermiş

gerçekten öyle canım sagolsun mutlucum melek kalpli her zaman yardımcı olmaya çalışıyo
evet astım yok dedi çok sevindim ama işte benimde bir huyum var öyle beklemeyi hiç sevmiyorum,sorun neyse hemen ortadan kalksın istiyorum umarım bir çaresini buluruz,,dün geceden beri hiç öksürmedi acaba kılıflar işemi yarıyo
evin sterilligi konusu valla eskiden nasılsam hala öyleyim yetişebildigim yere kadar yapıyorum ama tek fark şu mesela cerenin odasındaki perde,kilim vs daha sık yıkamaya başladım toz olmasın diye

Son düzenleme:
selamevimin işini bitirdim,çağlayı uyuttum,elime kahvemi aldım sizinle dedikodu yapmaya geldim:))
kahvemde bitmek üzere biri çay suyu koysun içilir
yan komşu son ses müzik açmış şuanda ankaranın bagları çalıyovalla oynayasım geldi:))
ama bu sese çağla uyanırsa kapılarına dayanacam haberleri yok
diskoya gidip oynasınlar bu ne yadisko demişken size bir anımı anlatayım
çağlaya hamile kalmadan 1 ay önce falan abimler,kardeşim ve biz tatile gittik3 gün kaldık neyse sabah dönecez ama benim aklım diskodaçok yakın sesi bile geliyoeşime yalvardım Allahisen kalk gidelim yok dediabime dedim kalk abicik hadi o da yok dediyengem zaten hamileydi gelse bile onunla gitmezdimneyse geriye bir tek benim hacı kardeşim kaldıkardeşim yusuf namazında niyazında bir çocuktur:))dedim hacı kalk lütfen gidelim ablanı kırmaolmaz gitmem ne işim var orda ben daha yatsı namazını kılacam dedidedim hayibirlikte kılalım sonra gidelimneyse zorla ikna ettim gittikcerende 2 yaşında zaten uyuyodu bıraktım eşime..neyse biz diskoya geçtik abooo millet çoşmuşkızlar mini mini eteklerönce biraz oturduk kardeşim şunu söyledi''bak şu gençligin haline cık cık cık''kerdeşimde o zaman 24 yaşında:))dedim hacı hadi kalk oynıyalım
kalktık ohhh bütün yaglarımı erittimarada kardeşime takılıyorum''hacı şu hareketi yapmak günahmı,bu hareket caizmi''
neyse bi baktım saat 2 buçuk dedim hadi yürüüüü geç kaldıkhacı dediki ''o kadar para verdik dur biraz daha oynıyalım valla evim burda olsa her hafta gelirdim buraya''
gülmekten öldüm:)))hacıyı bile yoldan çıkardık
ay nerden geldi aklıma çok güzeldiçok gülmüştük

Son düzenleme:

Etli bulgur mu oy. Benimde CNm çekti peki nasıl yaptın bir anlatsan ne iyi olur
Hediye olarak çerçeve alabilirsin şu duvara asılan çoklu resim için olanlardan ..dogüm günü içinde uzun süreli birşey Alman'ı tavsiye ederim mesela duvar süsü veya odasına aksesuar olabilir

melegim bir tek senle ben varıznasılsın canım
12 ziyaretçi var
ben oyun oynamaya gidiyorum burda kimse yok
gönül2000 sayfam can isityosan gel

Bende çok güldüm valla süper bir anı olmuş.:))kardeşin demek hacı hı.. Haca gitmeden hacı ettin kardeşinide helal olsun :))şuan nasıl halan hacı mı inş dediğin gibi hacı olur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…