Hım. 250 tl çok fazla gerçekten ,bizim burda bedava ama hava çok soğuk olduğu için fazla gidemiyoruz ..bu ülkenin de yağmuru bitmiyor anacım resmen eve hapis olduk ..
Hım. 250 tl çok fazla gerçekten ,bizim burda bedava ama hava çok soğuk olduğu için fazla gidemiyoruz ..bu ülkenin de yağmuru bitmiyor anacım resmen eve hapis olduk ..
evet canım pahalı geldi.şimdi kış ancak hafta sonu avm gidersek oda babamızın nöbeti olmazsa hava iyi olursa oda bir kaç saat.
üzülüyoorum yanlız çocığum hep ona zaman ayıramıyorum evde iş bitmiyor yada ben beceriksizim hep eksik kalıyor çat kapı çalıyor olmuyor.bide benim oğlan öğle Montessori Uygulamaları felan yapmıyor kaç aktitivite yaptım kapıya bant yapıştırdım top atsın diye balonlara duyu çalışması su tuz şeker karışık içlerine koydum şişirdim vb hele geçen mini golf kutusu ve golf sopası yaptım kartondan gözlü kulaklı ağız diş yanak elişi kağıdıyla o uyurken 1 saat uğraştım hiçmi dikkatini çekmez 5 dk geçmiyor dikkat dağılmış koş benimle top oyna yakalamaç hep aynı 15-20 dk eee yetmiyor hep oyna diyor bul tak felanda kesmiyor bikere içine atıyor sonra 6 parçaya ayırıyor aman ne bilimm o mutlu olsun eylensin istiyorum sanırım yetemiyorum oturup yarım saat oynadığını görmedim.ama insan canlısı çocuk gördümü elini tutup gel diyor mutlu oluyor zaten ondan istedim 6 kişilik grupmuşeğlenir yorulur öğrenir değişik olur dedim ama 250 tl suan sadece 1 saat oyun oynasın diye veremeyiz.biraz ısrar etsem benim adam başlar zaten bizde oyun grubunda büyüdük diye aman öğle canımda sıklıyor bu aralar hayırlısı
bacım yağmurlu havada zor karanlık sislık pusluk insanın içini karartır hep yağmur hep yağmur zor valla.orasıda öğle demekki ne yapcan alışcan madem bedava arada gidin sıkı sıkı giyinin değişilik olur hep ev ev ev biz bile bunalıyoruz çocuklar ne yapsın
Sıkma canını,bizim oğlanda aynı yalnız bizimki tepelerde geze atlama zıplama favorisi ..hiç komşu çocuğu yok mu hani burası öyle herkes kendi halinde de sizde de mi öyle acaba ..
E ben kahvemi aldım sizi beklemeye başladım ama kahvem bitti bile gelen giden yok
bizim burdaki araştırma hastanesinde bile alerjiuzmanı bulamadım canım ya,,evet her hastane alerji testi yapıyo ama uzman yokcanım sıkma canıını evet doktor çok önemli bence başka doktorada göster.kardeşimin polene alerjisi var polenler uçuştumu burnu hapşurmaktan kıpkırmızı oluyor iğnesi var o dönem yapıtırınca geçmiyor azalıyor yani mevsimsel.bizde alerji testi yaptıalım başka neye var dedik doktor burda 5 tane alerjiye bakılyor üniversite hastanesine gidin orda 1500 taneye bakılıyormuş detaya girip kesin sonuç veriyorlarmış burda boşunu para vermeyin dedi.
bencede aboooşekersizyeşilçay canım iş girişimlerin varmış hayırlı olsun iyi düşünmüşsün olur işallah ama bence doğru sektör seçmişsin.
bende benim oğlana oyun grubu bakimm dedim haftada 1-2 gün gider oynar öğrenir. havalar bozdu arkdaşı yaşıtıda yok hep benimle oyna diyo diyoda hep oynayamıyorum neyse uzatmimmm
karşıyaka- bostanlıda kreş buldum oyun grubu var 18-24 ay hemen aradım dedim oğlum var bizde katılalım size
sağolsun kız hemen gelin dedii :) 6 çocuk 2 öğretmen varmış haftada 1 gün 2 saatt tamam geliyoz dedim .sonra peki ücret dedim aylık alıyoruz 250 tl dediabooo tmm ben düşüneyim dedim .tamam sosyetik yer karşıyaka özel ama toplam 4 gün gitcek sadece oyun oynayacak 250 tl çok geldi piyasa nasıl bilmiorum ama ben saati 20 tldir felan diye hesap edince kız 250 diyince benim oğlan gene bana kaldı :) sağlık olsun araştırıyorum uygun bi yer olursa istiyorum .
önemli olan ben istemeden can göndermengünaydın mayısın sultanları
enerjik bi günden merhaba. güne buika dinleyerek başlamak harikaaaaaaaaaa....
kızlar bana da can yollayın :) ayrıca sevgili baby ne zaman istedin de vermedim.. ayıp ayıp... cıkcıkcıkkkk
canım bakalım kısmet ama sanırım biraz erteleyecez ama siz buluşun beni beklemeyinSüper fikir.. İnşallah hayata geçirirsin canım.. İnsanın zevk alarak severek yapacağı bir işi olması çok keyiflidir bence :))
Canım sen ne zaman gelmeyi planlıyorsun.. Sen tarihini söyle biz kendimizi sana göre organize edelim..
canımsın sen nesin yoksa bir melekmi:))gerçekten sana çok teşekkür ederim Allah senden razı olsun canım arkadaşımSana çok iyi bir dr. buldum hemde referanslı istanbulda göğüs hastalıklarında uzmanmış,ismi Sezai Öztürkmüş.Cebine kadar aldım,önce danış sonra gerekirse hemen atlar gelirsiniz bende kalırsınız walla çok sevinirim
Aradım açmadın ara beni boya beni cicim
aynısından bende de varondan bi tane de bende var... bizim karyola gacır gucur ediyor artık. fenalık geliyor sağa sola dönerken...
ben: -hemen şu bazaların fiyatına bakmak lazım
o: -hemen al zaten. para yok nereye alıyosun?
ben: - alalım mı dedim? fiyatına bakayım dedim?!......
valla bizde tam tersi şekerim:)ödemeler,market hepsi ona aitValla bazen arkadaşlarımı görüyorum da.. kızlar hiiiç ama hiç birşeyle ilgilenmiyorlar.. Alışverişlerini kocaları yapıyor, ödemeler onda.. eve bişey mi alınacak hoop bir bakıyorlar evde.. tatile mi gidilecek hoop eşleri araştırıyor karar veriyor tatil hazır.. çocuk doktora mı götürülecek eşleri izin alıyor onları alıp hoop doktora.
Bazen düşünüyorum da bu işte bir terslik var.. Bizim evde bütün bunları yapan benim.. Evin vergisinin ödenmedini bile ben düşünüyorum.. Ama suç bende böyle alıştırmışım.. Her işi üstlenmişim şimdi de şikayet ediyorum..
Akşamları geliyor birazcık Kaanla oynuyor bütün yaptığı bu .. başka bişey yok.. Bir de kalkıp benim dolabıma laf edince benoluyorum
canım cikirokkoyu kafana takmamerhaba kızlar dünkü bakım kozmetik ve kıl tüy sohbetinden sonra oğlumunda erken uyuması sayesinde kendime bi bakayım dedim.anam girmez olaydım benim kıl,tüyler çocuktu,hamilelikti derken almış başını gitmiş.bi ara anneme telefon açıp sorasım geldi anne benim babam çarlimi diye 2 saatte zor çıktım banyodan.artık doğuma kadar bi daha girmemzaten hamilelikte eşimle arama mesafe giriyo önümüzde kış.tüylerimle sıcak sıcak mutlu mesut yaşarım.neyse
can sıkıcı bi konu olmazsa bişey soracam sanırım geçen günkü mevzu yüzünden chiciro hanım yazmayı bıraktı.görüş farklılıkları yüzünden kopmalar olunca üzülüyorum.
bide bişey daha sorucam bebelerine mamut masa sandalye alan hanımlar görme şansım olmadığı için kare mi yoksa yuvarlak masamı daha iyi sizce.teşekkürler.bugünlük bukadar.
çocukluğumun severek izlediğim bi repliğiyle kapatayım kendinize iyi bakın anacımmm.
merhaba kızlar dünkü bakım kozmetik ve kıl tüy sohbetinden sonra oğlumunda erken uyuması sayesinde kendime bi bakayım dedim.anam girmez olaydım benim kıl,tüyler çocuktu,hamilelikti derken almış başını gitmiş.bi ara anneme telefon açıp sorasım geldi anne benim babam çarlimi diye 2 saatte zor çıktım banyodan.artık doğuma kadar bi daha girmemzaten hamilelikte eşimle arama mesafe giriyo önümüzde kış.tüylerimle sıcak sıcak mutlu mesut yaşarım.neyse
can sıkıcı bi konu olmazsa bişey soracam sanırım geçen günkü mevzu yüzünden chiciro hanım yazmayı bıraktı.görüş farklılıkları yüzünden kopmalar olunca üzülüyorum.
bide bişey daha sorucam bebelerine mamut masa sandalye alan hanımlar görme şansım olmadığı için kare mi yoksa yuvarlak masamı daha iyi sizce.teşekkürler.bugünlük bukadar.
çocukluğumun severek izlediğim bi repliğiyle kapatayım kendinize iyi bakın anacımmm.
selam güzel anneler mis kokulu bebeler:)
sabah komşum geldi hani şu yaşlı teyze:))o bana bakıyo ben ona:))konuşacak konuda yok valla stres oldum
sonra mutluyla konuştuk bahsettigi doktoru aradım sagolsun doktor bey beni dinledi gerekirse kızımı oraya getirmek istedigimi söyledim cerenin şikayetlerinde bahsettim önce bir doktora gitmemi söyledi belkibronşittir ondan öksürügü artmıştır diye hemen gittik evet haklı çıktı ceren yine üşütmüş bronşit degil ama olmak üzereymişneyse ilaçlarımızı aldık tekrar istanbuldaki doktoru aradım ilaç isimlerini verdim evet dedi doktorun ilaç seçimi çok bunları kullanın sonra beni tekrar ara duruma göre karar veririz dedi..
yani doktora bravo diyorum çünkü paracı bir insan olsa hemen gelin falan derdi dimi:26:yani para sorun degil yeterki kafamdaki soru işaretlerinden kurtulayım,ki bana getir deseydi hiç düşünmeden götürecektim belki yine getir diyebilir bilmiyorum ama götürecem..
neyse mutlumun sayesinde iyi bir doktor buldum canım arkadaşım hızır gibisin iyiki varsın
cerenin doktoruda bana şöyle dedi ''korkma astım degil astım olsa nefes verirken düdük gibi ses çıkarır''valla içime su serpti
birde cumartesi özeline gidecez kendi alerji konusunda 5 yıl araştırmalar yapmış ve kitap çıkarmış,,sen gel ben anlatacam hiç korkma dedi..dedi ki bu güne kadar 100 çocuktan sadece 4ü iyleşmedi geri kalan hepsi zamanla bu alerjiden kurtuldu dedi
ay valla bugün çok sevindim
sizide bu konuda sıktım farkındayım ama ben bir anneyimsıkarımda bunaltırımda
Çok sevindim valla inş istanbula gerek kalmayacak .son cümlene çok kızdım CNm hiç olurmu sıkmak biz burda kocaman bir aileyiz ve tabikide dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşıcaz ..mutluya bende çok tşk ederim gerçekten çok yardımı oldu..
evet ya burda hepimiz dostolduk dertlerimizi sevinçlerimi paylaşıyoruz o yüzden burayı sizleri çok seviyorum
iyiki çağlayı dogurmuşum hem ballı bir kızımdaha oldu hemde sayesinde sizleritanıdım
cerenin doktorundan sonra ceren okula gitti bende abimlere gittim orda çağlaya yemek yedirirken ben yengemle dedikodu yapıyorum bi baktım çağla oturdugu yerde sızmışsaat 3 e geliyodu,,ilk defa böyle oldu..uykusuz kalmış yavrum yemegide yarım kaldı
sonra yataga yatrıdım koşarak dişçiye gittimdoktor bugün antibiyotigimi içmedigim için kanal tedavisine başlamadı
içmem lazımmıştısabah teyze geldi akılmı bıraktı:))
doktor dediki hangi dişindidedim bilmiyorum şimdi agırmıyo:26:ama geçen bulmuştunuz dedim ama ben gğnde kaç kişiye bakıyorum nasıl aklımda kalsın dedi
dedim şu ikisinden biri bilmiyorumdedi agrıdıgında git aynaya bak öyle dokun anlarsın bu seferde unutmadan gel dedi
rezaletttt
ya sen yıllarca okumuş adamsın sen bulsana
hem ben bulacam,hem o dişçi koltugunda acıları ben çekecemhemde sana para verecem ohh valla
neyse cuma günü tekrar gidecemumarım o güne kadar hangisi oldugunu anlarım
canım aşk olsun sanada veririm tabiki .seni ve yakışıklı oğlunu merak ediyorum .ama baby beni kandırdı saf ve temiz duygularımla oynadıı şeker oyunu oynuyorum sana can gönderirim dedi sağolsun daha siftah yapmadı beklemedeyim.zaten kafam bi dünya yanlışlıkla isim yazcam diye mail adresimi felan bütün bilgileri attım baby e sanırım onunla iyi geçinmem lazım:18::18:Gönül sayfam bize yokmüüü bizede bizede baby e varda bize yokmüüü :))
Facebook adresi bizede bizede :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?