2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Hım. 250 tl çok fazla gerçekten ,bizim burda bedava ama hava çok soğuk olduğu için fazla gidemiyoruz ..bu ülkenin de yağmuru bitmiyor anacım resmen eve hapis olduk ..

evet canım pahalı geldi.şimdi kış ancak hafta sonu avm gidersek oda babamızın nöbeti olmazsa hava iyi olursa oda bir kaç saat.
üzülüyoorum yanlız çocığum hep ona zaman ayıramıyorum evde iş bitmiyor yada ben beceriksizim hep eksik kalıyor çat kapı çalıyor olmuyor.bide benim oğlan öğle Montessori Uygulamaları felan yapmıyor kaç aktitivite yaptım kapıya bant yapıştırdım top atsın diye balonlara duyu çalışması su tuz şeker karışık içlerine koydum şişirdim vb hele geçen mini golf kutusu ve golf sopası yaptım kartondan gözlü kulaklı ağız diş yanak elişi kağıdıyla o uyurken 1 saat uğraştım hiçmi dikkatini çekmez 5 dk geçmiyor dikkat dağılmış koş benimle top oyna yakalamaç hep aynı 15-20 dk eee yetmiyor hep oyna diyor bul tak felanda kesmiyor bikere içine atıyor sonra 6 parçaya ayırıyor aman ne bilimm o mutlu olsun eylensin istiyorum sanırım yetemiyorum oturup yarım saat oynadığını görmedim.ama insan canlısı çocuk gördümü elini tutup gel diyor mutlu oluyor zaten ondan istedim 6 kişilik grupmuşeğlenir yorulur öğrenir değişik olur dedim ama 250 tl suan sadece 1 saat oyun oynasın diye veremeyiz.biraz ısrar etsem benim adam başlar zaten bizde oyun grubunda büyüdük diye aman öğle canımda sıklıyor bu aralar hayırlısı

Hım. 250 tl çok fazla gerçekten ,bizim burda bedava ama hava çok soğuk olduğu için fazla gidemiyoruz ..bu ülkenin de yağmuru bitmiyor anacım resmen eve hapis olduk ..

bacım yağmurlu havada zor karanlık sislık pusluk insanın içini karartır hep yağmur hep yağmur zor valla.orasıda öğle demekki ne yapcan alışcan madem bedava arada gidin sıkı sıkı giyinin değişilik olur hep ev ev ev biz bile bunalıyoruz çocuklar ne yapsın

Sıkma canını,bizim oğlanda aynı yalnız bizimki tepelerde geze atlama zıplama favorisi ..hiç komşu çocuğu yok mu hani burası öyle herkes kendi halinde de sizde de mi öyle acaba ..

Bugün gidip alışveriş yapalım bari bir soğuk hava alsın ciğerleri dolsun temiz hava ile ve lahana gibi de giydireyinde üşemesin ..yağmur yok sanki hadi bakalım inş yağmazda ..oyun gruplarına arada bit gidiyoruz yalnız şöyle bir sorun var oğlum ordada rahat durmuyor ve bizde erken ayrılmak zorunda kalıyoruz ..kuduruk her herse aynı pöf

Sıkma canını,bizim oğlanda aynı yalnız bizimki tepelerde geze atlama zıplama favorisi ..hiç komşu çocuğu yok mu hani burası öyle herkes kendi halinde de sizde de mi öyle acaba ..

yok canım bizimki kendinden büyük istiyor 6-7 yaş olanlarda gündüz hep okulda bir iki çağırdık ama olmuyor işte herkesin düzeni var

Hava kapattı, yağmur yağmaya başladı soğuk da hissedilmeye başladı..

Hadi kızlar toplanalım.. sohbet zamanı herkes bir kahve&çay alsın.. sohbete başlayalım

Yeni evlenen gelinle, kaynanası karşı karşıya oturmaşlar. Birbirlerini tanımak için
Kaynana: Kızım sen daha yenisin, birbirimizin huyusunu suyunu oturup konuşalım. Böylece birbirimizi daha iyi tanırız.
Gelin : Tabiki anneceğim, konuşalım demiş.
Kaynana başlamış anlatmaya : Bak kızım, benim üç halim vardır, dikkat et. Saçıma gül takmışsam Neşeli günümdeyim demektir, her yola gelirim. Kulağımız arkasına gül takmışsam tam havamda değilim demektir. Çok ısrarcı olma. Eğer ki yakama gül takmışsam sakın etrafımda dolaşma, çok sinirliyim demektir.
Kaynanın lafı bitince gelin başlamış konuşmaya:
Gelin : Anne benim halim falan yoktur. Bacak bacak üstüne atarım, sigaramı yakarım. Sen gülü nereye takarsan tak, ben keyfime bakarım :)

merhaba kızlar dünkü bakım kozmetik ve kıl tüy sohbetinden sonra oğlumunda erken uyuması sayesinde kendime bi bakayım dedim.anam girmez olaydım benim kıl,tüyler çocuktu,hamilelikti derken almış başını gitmiş.bi ara anneme telefon açıp sorasım geldi anne benim babam çarlimi diye 2 saatte zor çıktım banyodan.artık doğuma kadar bi daha girmem zaten hamilelikte eşimle arama mesafe giriyo önümüzde kış.tüylerimle sıcak sıcak mutlu mesut yaşarım.neyse
can sıkıcı bi konu olmazsa bişey soracam sanırım geçen günkü mevzu yüzünden chiciro hanım yazmayı bıraktı.görüş farklılıkları yüzünden kopmalar olunca üzülüyorum.
bide bişey daha sorucam bebelerine mamut masa sandalye alan hanımlar görme şansım olmadığı için kare mi yoksa yuvarlak masamı daha iyi sizce.teşekkürler.bugünlük bukadar.
çocukluğumun severek izlediğim bi repliğiyle kapatayım kendinize iyi bakın anacımmm.

bizim burdaki araştırma hastanesinde bile alerjiuzmanı bulamadım canım ya,,evet her hastane alerji testi yapıyo ama uzman yok
bencede aboooçok pahalıymış,sen sen ol sosyetik yerlerden uzak dur cigerim:))
komşu falan yokmu gidin onlara hemde bedava:)ben şahsen öyle yapıyorummesela eski komşularım bana çok yakın her birinde 3çocuk var sıkıldıkça onlara gidiyoruz ama onlarbize geleceginde evde bulunmamaya özen gösteriyorumherbirinde 3 çocuk
ben tek çocukla gidiyorum onlar 3 er 3 er geliyolar adaletmi bu:))
bu arada faceden ekledimende çok güzel bir bayanmışsınvalla şu mayıs annelerinin hepsi fıstık gibi
önemli olan ben istemeden can göndermenhiç bunu yaptınmıcık cık cıkkkpöffff:)))
canım bakalım kısmet ama sanırım biraz erteleyecez ama siz buluşun beni beklemeyinben gelince bi daha buluşalım:)
canımsın sen nesin yoksa bir melekmi:))gerçekten sana çok teşekkür ederim Allah senden razı olsun canım arkadaşım
aynısından bende de varee bakarız ee alırızee dur heleee önümüzdeki ayeee kuzzulkurt:)
valla bizde tam tersi şekerim:)ödemeler,market hepsi ona aitugrasamam ben:)
canım cikirokkoyu kafana takmao öyle biraz ortam gerilsin kaçar giderbi 10 gün sonra hiçbirşey yokmuş gibi geri gelir dan diye konuya dalarsanırım bi 5 güne kadar gelir

Mamut kullanmıyorum ama ıkea ya gidip yakından baktım ..genişliği güzel ama ne biliyim içime sinmedi sende bence gözlerinle görmeden alma ..netten bazen anlaşılmıyor ..ben neye mi karar verdim tahta alıcam galiba halan araştırmadayım..

selam güzel anneler mis kokulu bebeler:)
sabah komşum geldi hani şu yaşlı teyze:))o bana bakıyo ben ona:))konuşacak konuda yok valla stres oldum
sonra mutluyla konuştuk bahsettigi doktoru aradım sagolsun doktor bey beni dinledi gerekirse kızımı oraya getirmek istedigimi söyledim cerenin şikayetlerinde bahsettim önce bir doktora gitmemi söyledi belkibronşittir ondan öksürügü artmıştır diye hemen gittik evet haklı çıktı ceren yine üşütmüş bronşit degil ama olmak üzereymişneyse ilaçlarımızı aldık tekrar istanbuldaki doktoru aradım ilaç isimlerini verdim evet dedi doktorun ilaç seçimi çok iyi bunları kullanın sonra beni tekrar ara duruma göre karar veririz dedi..
yani doktora bravo diyorum çünkü paracı bir insan olsa hemen gelin falan derdi dimi:26:yani para sorun degil yeterki kafamdaki soru işaretlerinden kurtulayım,ki bana getir deseydi hiç düşünmeden götürecektim belki yine getir diyebilir bilmiyorum ama götürecem..
neyse mutlumun sayesinde iyi bir doktor buldum canım arkadaşım hızır gibisin iyiki varsın
cerenin doktoruda bana şöyle dedi ''korkma astım degil astım olsa nefes verirken düdük gibi ses çıkarır''valla içime su serpti
birde cumartesi özeline gidecez kendi alerji konusunda 5 yıl araştırmalar yapmış ve kitap çıkarmış,,sen gel ben anlatacam hiç korkma dedi..dedi ki bu güne kadar 100 çocuktan sadece 4ü iyleşmedi geri kalan hepsi zamanla bu alerjiden kurtuldu dedi
ay valla bugün çok sevindim
sizide bu konuda sıktım farkındayım ama ben bir anneyimsıkarımda bunaltırımda

Son düzenleme:

Çok sevindim valla inş istanbula gerek kalmayacak .son cümlene çok kızdım CNm hiç olurmu sıkmak biz burda kocaman bir aileyiz ve tabikide dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşıcaz ..mutluya bende çok tşk ederim gerçekten çok yardımı oldu..

Gönül sayfam bize yokmüüü bizede bizede baby e varda bize yokmüüü :))
Facebook adresi bizede bizede :))

evet ya burda hepimiz dostolduk dertlerimizi sevinçlerimi paylaşıyoruz o yüzden burayı sizleri çok seviyorum
iyiki çağlayı dogurmuşum hem ballı bir kızımdaha oldu hemde sayesinde sizleritanıdım

evet ya burda hepimiz dostolduk dertlerimizi sevinçlerimi paylaşıyoruz o yüzden burayı sizleri çok seviyorum
iyiki çağlayı dogurmuşum hem ballı bir kızımdaha oldu hemde sayesinde sizleritanıdım

Evt bencede hem ben daha yiyecem ÇAğlayı az kaldı teyzem seni mınçıklayacam ...nerden nereye dimi CNm ne güzel taniş ve birlik olduk ..Rabbim daim kılsın inş birlikteliğimizi ...

cerenin doktorundan sonra ceren okula gitti bende abimlere gittim orda çağlaya yemek yedirirken ben yengemle dedikodu yapıyorum bi baktım çağla oturdugu yerde sızmışsaat 3 e geliyodu,,ilk defa böyle oldu..uykusuz kalmış yavrumyemegide yarım kaldı
sonra yataga yatrıdım koşarak dişçiye gittimdoktor bugün antibiyotigimi içmedigim için kanal tedavisine başlamadı
içmem lazımmıştısabah teyze geldi akılmı bıraktı:))
doktor dediki hangi dişindidedim bilmiyorum şimdi agırmıyo:26:ama geçen bulmuştunuz dedimama ben gğnde kaç kişiye bakıyorum nasıl aklımda kalsın dedi
dedim şu ikisinden biri bilmiyorumdedi agrıdıgında git aynaya bak öyle dokun anlarsın bu seferde unutmadan gel dedi
rezaletttt
ya sen yıllarca okumuş adamsın sen bulsana
hem ben bulacam,hem o dişçi koltugunda acıları ben çekecemhemde sana para verecemohh valla
neyse cuma günü tekrar gidecemumarım o güne kadar hangisi oldugunu anlarım

ceren için sevindim en azından iyi bir doktor bulmuşsun telefondada olsa yardımcı olmuş.geçer işallah grip bile olsalar içimiz rahat etmiyor gözümüzden sakınıyoruz. diş için sanada geçmiş olsun diş ve dişçiden nefret edeerim allah kolaylık versin.

demek beni beyendinn sağol canım ruhumu okşadın valla uzun zamandır iltifat almıyoduum.ayrıca o senin güzelliğin bende seni beyeniyorum fit ve güzel hatunsun vesselam kızlarında sana çekmiş canım

Gönül sayfam bize yokmüüü bizede bizede baby e varda bize yokmüüü :))
Facebook adresi bizede bizede :))
canım aşk olsun sanada veririm tabiki .seni ve yakışıklı oğlunu merak ediyorum .ama baby beni kandırdı saf ve temiz duygularımla oynadıı şeker oyunu oynuyorum sana can gönderirim dedi sağolsun daha siftah yapmadı beklemedeyim.zaten kafam bi dünya yanlışlıkla isim yazcam diye mail adresimi felan bütün bilgileri attım baby e sanırım onunla iyi geçinmem lazım:18::18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…