kızlar derler ya ödüm okuma karıştı demin öyle oldum:)) karşı komşuma kahveye gittim döndük tabi ece ağlıyo doruk doruk diye yattık yatağa uyumadı bu bende kızdım gidip yatağına bıraktım ağlıyor tabi. aradan 5 dakika geçti ben kapıya sırtım dönük oturuyom karşımda pc arkamda bi ses bi baktım ece:)) ay nasıl korktum yavrum nasıl geldin sen buraya dedim acaba eşim geldide o mu çıkardı filan diye senaryo aklımda odasına gittik yatağa bıraktım annem nasıl çıktın dedim bir baktımki 40 yıllık jimnastikci gibi çıktı yataktan:)) artık bu geceleri atar da yataktan kendini napıcam bu canavarla:))
kızlar derler ya ödüm okuma karıştı demin öyle oldum:)) karşı komşuma kahveye gittim döndük tabi ece ağlıyo doruk doruk diye yattık yatağa uyumadı bu bende kızdım gidip yatağına bıraktım ağlıyor tabi. aradan 5 dakika geçti ben kapıya sırtım dönük oturuyom karşımda pc arkamda bi ses bi baktım ece:)) ay nasıl korktum yavrum nasıl geldin sen buraya dedim acaba eşim geldide o mu çıkardı filan diye senaryo aklımda odasına gittik yatağa bıraktım annem nasıl çıktın dedim bir baktımki 40 yıllık jimnastikci gibi çıktı yataktan:)) artık bu geceleri atar da yataktan kendini napıcam bu canavarla:))
Ay inanmayacaksın ama aynı durum bizde de var.. ve beni çok korkutuyor.. Bu aralar yatağına girip ordan atlamaya merak sardı ama Allah korusun biz yanında olmadığımızda da yapıp kendini sakatlayacak diye korkuyorum..
Yatağın korkuluklarına tutunup kendini yukarı çekiyor ve ayaklarıyla korkuluk deliklerinden destek alıp balıklama yatağın içine dalıyor.. boynunu incitecek haberi yok.. Daha kötüsü içerden de dışarı çıkmak istiyor aynı şekilde korkuluklardan kafası aşağı sarkıyor biz olduğumuz için de hemen kendini bırakıyor ama abizim olmadığımız zamanda yapmaya kalkarsa birek yere kafası üstü çakılacak haberi yok..
Dün annem sütünü hazırlamak için mutfağa gitmiş baktım seni çıkmıyor dedi.. salona gitmiş yok odalara bakmış yok.. bir de bakmış kendi odasında yatağına girmişBir dakika gözünü ayırmaya gelmiyor bu bıdıklardan
azraece videoyu gördüm :))maşallah eceye fit fücuduyla neler yapıyo:)annesi gibi esnek bir kız
aman canım dikkat et Allah korusun bu çocukların ne yapacagı belli olmaz..
dilberegecim sende dikkat et,Allah a emanetler..
bizim çağla hanım mutfak çekmecelerini merdiven olarak kullanıyo,2 basamak yukarı çıkıyo aklı sıra tezgaha tırmanacakmış:18:
zaten bütün gün mutfak masasında,tv ünitesinde benimde aklımı alıyo:18:
şekersiz canım çekiliş için bence acele etmeyin belki gelenler olur:26azartesiyi beklesek daha iyi olmazmı..yinede siz bilirsiniz:)
ohh misafirim gitti kafam rahat:))ya aslında misafiri severim ama insan ne yapacam ne hazırlayacam diye strese giriyo:18:gittim pastaneden hazır bişeyler aldım ne yapıyım
çağlanında huysuzlugu üstündeherşeye mızırdanıyo hele dün gece uyudugu yerde sanki bizimle kavga ediyodu
sanırım bu sefer kesin diş geliyo:26:kesin kesin:26:
selamçok acelem var girip çıkıyım dedim:))
birazdan misafirim gelecekdaha hazırlık bile yapmadım olmadı ekmegi süte batırıp koyarım önüne bu saatte habermi verilir aç kalsında aklı başına gelsin
bu arada sakın çekilişi bugün yapmayın işim var,pazarteside yapmayın dişçiye gidecem:=))
mutlucum neden 50 tl ile sınırlandırdınbelki bana alacak kişinin gönlünden 100 tl lik hediye almak geçicek
bunu elgellemene izin vermiycemama benim alacagım kişiye valla en fazla 50 tl harcarım:))ne yapayım sınırlama öyleymiş:))
mutlucum biliyosun ben mutfak işlerini hiç sevmembana başka işler bulsana:)
talaycım cinsiyet için hayırlısı olsun inşallah..
neyse görüşürüzzzzzzzzzzzz
bu arada şekersiz çekilişi senmi yapacanbana bir torpil geçersin seni sevdigimi unutma
dilber kaanada dar geldi demekki yatağı:)) macera peşindeler hep ama bize inme inecek haberleri yok:) ya ecenin beni 2. oluyor korkutması. annem buradayken bizim yatakta uyuttum bıraktım yatarken eşim koyuyor yatağına diye. aradan yarım saat geçmiş kapıyıda örtmüştük sesimiz gitmesin diye bu uyku tulumunda( ayaksızdır uyku tulumu içinde paytak paytak yürür) bi baktım kapı yavaş yavaş açılıyor halka filmindeki kız gibi ecenin saçlar yüzünde beliriverdi kapıda ben dedim bismillah:))
yeşilçayım ece uyumazsa nasıl büyücek sonra anası pcnin başına nasıl oturacak di mi ama:)) arkadaşla beyin fırtınası yaptık yatağın üstünü halı sahalar gibi fileyle kapamayı düşünüyoruz:))
meleğim o sarma yok mu o sarma yapması bu kadar zor yemesi bu kadar güzel bişey varmı ellerine sağlık:)) sizde de yakındır o zaman yataktan atlama maceranız mahirime dikkat et .
kızlar dün ablamdayken enes telefonumu suya attı hersey bir anda oldu içime oturdu
birde pirince koyduk ama ben fönle kurutup tekrar taktım acılıyormu diye tel
megerse yapmamalıymısım
hepten gitti tel
eger direk cıkarıp pirince koysaydım cıkarmasaydım kurtarılabilirmiş :18:
hiç bilmiyordum o anın heyecanıyla öle yaptım siz siz olun benim yaptıgımı yapmayın
gitti 700tllik telim daha 3.taksidi ödendi
bence siz bosverin cekilisi bana tel alın
herkez 50ser versin 10kişi 500 gerisini ben tamamlarım kıyamam size
Beykoz'um öncelikle Enes'e çok geçmiş olsun inş bronjit olmaz bir daha...
Telefonuna İnan çok üzüldüm ,uyardığın içinde sağol ...
hediyenin büyügü şöyle araba falan küçügüde toka falan oluyo:))Allah senin iyiliğini versin hemi ..hediyenin büyüğü küçüğü mü olur CNm ne alırsan öpüp başına koyacan :)) Rabb'ini şükür demeyide unutmamak lazım :))
kızlar dün ablamdayken enes telefonumu suya attı hersey bir anda oldu içime oturdu
birde pirince koyduk ama ben fönle kurutup tekrar taktım acılıyormu diye tel
megerse yapmamalıymısım
hepten gitti tel
eger direk cıkarıp pirince koysaydım cıkarmasaydım kurtarılabilirmiş :18:
hiç bilmiyordum o anın heyecanıyla öle yaptım siz siz olun benim yaptıgımı yapmayın
gitti 700tllik telim daha 3.taksidi ödendi
bence siz bosverin cekilisi bana tel alın
herkez 50ser versin 10kişi 500 gerisini ben tamamlarım kıyamam size
eskiyi okumadım ama bir yıl başı çekilişi var galiba bende katılırım ama hediye verme işini nasıl yapacağım onu bilmiyorum. meleğim sen nasıl yapacaksın.türkiyeden aldırıp ordan postalasak kendim seçmek isterim ne yapsam acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?