2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar derler ya ödüm okuma karıştı demin öyle oldum:)) karşı komşuma kahveye gittim döndük tabi ece ağlıyo doruk doruk diye yattık yatağa uyumadı bu bende kızdım gidip yatağına bıraktım ağlıyor tabi. aradan 5 dakika geçti ben kapıya sırtım dönük oturuyom karşımda pc arkamda bi ses bi baktım ece:)) ay nasıl korktum yavrum nasıl geldin sen buraya dedim acaba eşim geldide o mu çıkardı filan diye senaryo aklımda odasına gittik yatağa bıraktım annem nasıl çıktın dedim bir baktımki 40 yıllık jimnastikci gibi çıktı yataktan:)) artık bu geceleri atar da yataktan kendini napıcam bu canavarla:))

Ay inanmayacaksın ama aynı durum bizde de var.. ve beni çok korkutuyor.. Bu aralar yatağına girip ordan atlamaya merak sardı ama Allah korusun biz yanında olmadığımızda da yapıp kendini sakatlayacak diye korkuyorum..

Yatağın korkuluklarına tutunup kendini yukarı çekiyor ve ayaklarıyla korkuluk deliklerinden destek alıp balıklama yatağın içine dalıyor.. boynunu incitecek haberi yok.. Daha kötüsü içerden de dışarı çıkmak istiyor aynı şekilde korkuluklardan kafası aşağı sarkıyor biz olduğumuz için de hemen kendini bırakıyor ama abizim olmadığımız zamanda yapmaya kalkarsa birek yere kafası üstü çakılacak haberi yok..
Dün annem sütünü hazırlamak için mutfağa gitmiş baktım seni çıkmıyor dedi.. salona gitmiş yok odalara bakmış yok.. bir de bakmış kendi odasında yatağına girmiş Bir dakika gözünü ayırmaya gelmiyor bu bıdıklardan

azraece videoyu gördüm :))maşallah eceye fit fücuduyla neler yapıyo:)annesi gibi esnek bir kız
aman canım dikkat et Allah korusun bu çocukların ne yapacagı belli olmaz..
dilberegecim sende dikkat et,Allah a emanetler..
bizim çağla hanım mutfak çekmecelerini merdiven olarak kullanıyo,2 basamak yukarı çıkıyo aklı sıra tezgaha tırmanacakmış:18:
zaten bütün gün mutfak masasında,tv ünitesinde benimde aklımı alıyo:18:

şekersiz canım çekiliş için bence acele etmeyin belki gelenler olur:26azartesiyi beklesek daha iyi olmazmı..yinede siz bilirsiniz:)

ohh misafirim gitti kafam rahat:))ya aslında misafiri severim ama insan ne yapacam ne hazırlayacam diye strese giriyo:18:gittim pastaneden hazır bişeyler aldım ne yapıyım
çağlanında huysuzlugu üstündeherşeye mızırdanıyohele dün gece uyudugu yerde sanki bizimle kavga ediyodu
sanırım bu sefer kesin diş geliyo:26:kesin kesin:26:

akşama yemegim yokfazladan birşeyler yapmış olanlar bi tabak verin ne olacak
dişimde agırıyoyemek yapmasam olmazmı

uyumak istemiyomus işte.. sen misin yatağa bırakıp pc basına gecen...

kaanınki de iyimiş deli bunlar ya. benimkini de 1-2 kere ayağını kaldırırken yakaladım

benim için farketmez de haftasonu da kimse gelmiyor diye dedim.. ne derseniz uyarım ben

Dilberege CNm kitap isimlerini yazsanda olur foto çekerek yorma CNm kendini ..aceleyede gerek yok ne zaman müsait olursan ...

Dün gece gelemedin çünkü bir koca tencere zeytinyağlı sarma sardım tam bir buçuk saatimi aldı ve boynum tutuldu bunu üstüne Mahir'de gece sık sık uyanınca iyice kötü oldum şu her yetim kırgın valla bir dolmaya gazi gittik resmen ..hafta sonu oğlumun arkadaşı Elif ve ailesi geliyor daha çok yapılacak yemek var..

Talaycım hakkında hayırlısı olsun sağlıklı olsunda sorun değil cinsiyet Rabbim inş üçüncüde gönlüne göre verir..ayrıca ben erkek olacağını söylemiştim yani tahminin doğru çıktı eheueheu..

Geçmiş olsun CNm ..Rabb'in korusun hepsini İnan bende çok korkuyorum malum bizim park yatak edey derin ama mahir denemelere başladı çıkmak için ayaklarını atıyor o bıcırık boyu ile

Allah senin iyiliğini versin hemi ..hediyenin büyüğü küçüğü mü olur CNm ne alırsan öpüp başına koyacan :)) Rabb'ini şükür demeyide unutmamak lazım :))

Mutlucum hediyeler çok güZel eminimki çok beğenecekler o konuda hiç endişen olmasın bizim de o arabanın bir benZeri var ve çok seviyor mahir ..

dilber kaanada dar geldi demekki yatağı:)) macera peşindeler hep ama bize inme inecek haberleri yok:) ya ecenin beni 2. oluyor korkutması. annem buradayken bizim yatakta uyuttum bıraktım yatarken eşim koyuyor yatağına diye. aradan yarım saat geçmiş kapıyıda örtmüştük sesimiz gitmesin diye bu uyku tulumunda( ayaksızdır uyku tulumu içinde paytak paytak yürür) bi baktım kapı yavaş yavaş açılıyor halka filmindeki kız gibi ecenin saçlar yüzünde beliriverdi kapıda ben dedim bismillah:))

yeşilçayım ece uyumazsa nasıl büyücek sonra anası pcnin başına nasıl oturacak di mi ama:)) arkadaşla beyin fırtınası yaptık yatağın üstünü halı sahalar gibi fileyle kapamayı düşünüyoruz:))

meleğim o sarma yok mu o sarma yapması bu kadar zor yemesi bu kadar güzel bişey varmı ellerine sağlık:)) sizde de yakındır o zaman yataktan atlama maceranız mahirime dikkat et .

kızlar dün ablamdayken enes telefonumu suya attı hersey bir anda oldu içime oturdu
birde pirince koyduk ama ben fönle kurutup tekrar taktım acılıyormu diye tel
megerse yapmamalıymısım
hepten gitti tel
eger direk cıkarıp pirince koysaydım cıkarmasaydım kurtarılabilirmiş :18:
hiç bilmiyordum o anın heyecanıyla öle yaptım siz siz olun benim yaptıgımı yapmayın
gitti 700tllik telim daha 3.taksidi ödendi
bence siz bosverin cekilisi bana tel alın
herkez 50ser versin 10kişi 500 gerisini ben tamamlarım kıyamam size

Beykoz'um öncelikle Enes'e çok geçmiş olsun inş bronjit olmaz bir daha...
Telefonuna İnan çok üzüldüm ,uyardığın içinde sağol ...

Beykoz'um öncelikle Enes'e çok geçmiş olsun inş bronjit olmaz bir daha...
Telefonuna İnan çok üzüldüm ,uyardığın içinde sağol ...

saol canım tesekkür ederim ...
bende cok üzüldüm ne diyelim cana gelecegine mala gelsin
rabbim saglıktan almasın
buarada kızlar ben katılamıcam cekilişe üzgünüm
araba bozuldu ona para
telim bozuldu ona para
birde ameliyat olcam nasipse sinüzüt ve kemik egriligi ona para
dogum gunleri akrabalarımın ona para
anlıycagınız zügürtüm

Beykozum ah bu ufakliklarin ne yapacaklari belli olmuyor gecmis olsun diyim uzulmemek elde degil ust uste gelmis hepsi canin sagolsun

Allah senin iyiliğini versin hemi ..hediyenin büyüğü küçüğü mü olur CNm ne alırsan öpüp başına koyacan :)) Rabb'ini şükür demeyide unutmamak lazım :))
hediyenin büyügü şöyle araba falan küçügüde toka falan oluyo:))
tabi ki şaka melegimne gelirse çok sevinecem

off ya kötü olmuşbi ara cerende benim telefonu bardaga atmıştıaynen bende çıkardım saç kurutmayla kuruttumama işe yaramamıştı,,çağlada zaten laptopları pert ediyovalla nedir bu yaramazlardan çektigimiz:))
canları sagolsun,ama insan üzülüyo
sen ne zaman ameliyat olacan beykozum:26:

eskiyi okumadım ama bir yıl başı çekilişi var galiba bende katılırım ama hediye verme işini nasıl yapacağım onu bilmiyorum. meleğim sen nasıl yapacaksın.türkiyeden aldırıp ordan postalasak kendim seçmek isterim ne yapsam acaba...

CNm ben gecen sefer Dilberege çıkmıştım ve onun kardeşi burda olduğu için hediyesini ona verdim ..beni çeken arkadaşada sakın buraya yollama ben geldiğimde tr ye o zaman yolla dedim ve tr de lillac I'n bize aldığı güzel hediyesini aldık ..şimdiki durumda da kızlarla konuşur anlaşırız artık yani düşünme bence gir sende kuraya bir şekilde hallediliyor..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…