2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Oy CNm kıyamam ..Rabbim size bol kazanç versin inş ..ameliyat dedinde ben ilk defa duyuyorum inş sağlıcakla atlatırsın .

3aralıkta doktorumla konuscam canım
cok önceden bir doktora gitmiştim ameliyatla hemen halledilir demişti
şimdi baska topiktede iyi denilmiş op.dr.erdinç ak diye bir doktor var
dogum yaptıgım üsküdar hospitalda onla konuscam ona göre belirlencek
inş sorunsuz olur nefes alamıyorum burnumdan sürekli faranjit oluyorum agzım acık uyumaktan oyuzden gittim
burun kemigimde egriymiş sünüslerim doluymus bakalım size bildiririm salı günü

Oy CNm kıyamam ..Rabbim size bol kazanç versin inş ..ameliyat dedinde ben ilk defa duyuyorum inş sağlıcakla atlatırsın .

amin melegimcim
internetee bak kemik egriligi sünizt diye
kısa süreli ameliyat
ama insan cekiniyor özelde olcam
rabbim saglık versin hepimize bayadır saglıklı uykum yok
zaten enesten yoktu birde bunu cekiyordum artık cekemiyorum
burnumdan uzun süre nefes almaya calısınca basım agrıyor
nese canım sen bakarsın ögrenirsin bebegimmmm

Gunaydinlar herkese sabahin korunde kalktik nedense beykozcum hayirlisiyla atlatirsin insallah ameliyati sagligina kavusursun

gunaydin mayisin gulleriii ve onlarin hamarat mi hamarat atesli mi atesli anneleriiii
bu gariban arkadasiniz yine yurtdisi yolcusu bu sefer esim de izin alamiyor Omer.i goturmenin bir yolunu ariyorum :s yoneticime hala emziriyorum birakamam dedim yuh boyum kadar ccocuk ne emmesi dedi

Hizlica gecmise goz attim Azraecenin atletik vucuduna bayildim yesinler onu kirmizilar da cok yakismis

Benim bidik da yelteniyor ama karyolasi yuksek oldugundan sogut dalina yuva yapmis manda gibi yari yola kaliyor ANNEEE OMER DUSUYOOOOO diye bana sesleniyor:)

Yilbasi cekilisi olacakmis yasasinnn sekersiz ne zaman cekeceksin yavrum??

Kizlar balikyagi kullaniyor musunuz? Benim sipam koca luferi lupletiyordu simdi agzina balik koymuyor bicak gibi kesti hicbirsey anlamadim:s
4er 4er cikan ilk 12 disimizden sonra bir 4lu daha yolda ve surekli emmek istiyor rahatliyor galiba
Dun gece tovbe ya rabbim afakanlar basti uyuyor uyaniyor memeee siziyor yatagina koyuyorum hemen uyaniyor memeeee bir dee icli agliyor ki insan bosveremiyor:s

Azcik daha gecmise gidiyorum ben optum sizii

Zeynep'in hoşgeldin CNm bizi unuttum galiba gelmez oldun bari haftada bir gel özlüyoruz şekerim ...diş olayı şu aralar bizde de maximum problem geceleri senin dediğin gibi sık sık uyanıyor ve bize emzikte yaramıyor tüm apartmanı kaldıracak şekilde ağlıyor oğlum ..bir gün polis kapımıza gelirse şaşırmam burda çoçuklara karşı çok hassasiyet var bizim birşey yaptığımızı düşünen olabilir...

Gunaydinlar herkese sabahin korunde kalktik nedense beykozcum hayirlisiyla atlatirsin insallah ameliyati sagligina kavusursun

Tünaydın CNm bende yarın gelecek olan misafirleri hazırlık safadındayım ..temizlik yapıyorum o bitince yemek işine girecem ama halan tatlı ne yapsam karar veremedim ..şu incir tatlısı için malzeme lazım epey daha kolay birşey olsa bîlmemki sürlaçmı olsa ..

dilber yavrukediye

yavrukedi ilkime

ilkim beykoza

Beykoz çiçek e

çiçek baby e

baby mutlu ya

mutlu azraeceye

azraece şekersize

şekersiz annezeynepe

annezeynep minyatüre

minyatür meleğime

meleğim talaya

talay pinardaya

pınarda dilbere hediye alacak... not almayı unutmayın.....

Ellerine sağlık CNm ama Beykoz katılamıyacağı söyledi dündü galiba birde minyatür katılırım demişmiydi çünkü endişeliydi gönderim konusunda ..

Beykoz çıktıysa ilkim çiçeğe alacak demektir. Zincir olarak çektim. Minyatur katılırım yazmış ben de ekledim. Çıkacaksa onu da aradan çıkarırız. Ok???

Baska cıkmak isteyen varsa söylesin lütfen

uu beybi cok heyecanliii
Bana buyuk şok oldu cunku forumda minyatir adli bir annemiz oldugunun farkinda degilim o kadar zamandir girmiyormusum yani:
Adini cok begendim cnm yoksa premature annesi misin??
Kesin alinti yapmisimdir vaktiyle ama detayli hatirlamiyorum tatlim bana bir ozet gecnen ya nolur nolur noluuurrr
Bebisin dogum tarihi senin dogum tarihin yasadigin yer meslegin normal mi dogurdun sezaryen mi tuttugun takim gurbette misin annenin yaninda mi yaz bana yaz yaz yazz arayi kapatmamiz lazim haydi yaz yaz yazzz
Ben de profiline gidip turlayacagim biraz cok heyecanliiii

canım umarım sorunsuz bir ameliyat geçirirsin ve saglıgına kavuşursun..
agızdan nefes almak zor bir durum bazen grip oldugumuzda bile ne kadar rahatsız ediyo..benim eşim sürekli agzından nefes alıryıllardır başının etini yedim git bidoktora diye6 ay önce bi doktora göründü ameliyat dedi,zamanında burnuna darbe almış ondan kemik egriligi varmış..eşimde ameliyat olacak bakalım ne zaman
hadi bakalımgüzel haberlerini bekliyoruz canım
selam canım hiç gelmez oldunözlüyoruzsinirleniyoruz
demek yurtdışına çıkacanömeri nasıl götürecen zor olmazmı:26:
meme istemesi hem dişten hemde büyüdükçe dahada bagımlı hale gelmesindendir diye düşünüyorum:44:çağlada öyleydi hatta daha beterkestim valla:)asıl sorunumuz iştahsızlıktı çok şükür düzeldi

güzel begendim
çiçegim bana alıcakmışsın haberin varmıayy acaba çiçek nerde:18:umarım en kısa zamanda gelirsin
bende mutlucuguma alacamvalla çok sevindimmutlucum sen kadir gecesi doğmuş olmalısınkaptın küflenmiş çökelegi
benim gönlü tok arkadaşım,yanına başka birşey almama gerek varmızaten bir kilo çökelek 8 tl biliyomusunbide içine birsürü malzeme koyuyosun sırf küflenip koksun diyebu iyiligimi unutma

Baby CNm tüh yaa kaçırdık küflü peynirini:)) ben çıksaydım ya sana ama olmadı ne yapalım bir dahaki bahara kaldı demek )Bende minyatür e çıktım bulduk Birbirimizi iyi oldu sanki ..Almanya hemen şurası sayılır dimi

Son düzenleme:
selam milletnasılsınız
biz bugün doktora gittikçocuklar hasta degil sadece doktor bizi çağırmıştı alerji hakkında konuşmak için
çok kalabalıktı 2 saat sıra bekledikneyse doktor uzun uzun anlattı zaten anlattıklarının hepsini internette okumuştum
birde 5 yıl araştırma yapmış onu gösterdi200 hastanın büyük çogunlugu 14-15 yaşında bundan kurtulmuş,,hemdehiç birşey yapmadan..çünkü 7 yaşından sonra vücut bir madde üretiyomuş buda akcigerler için çok önemliymiş(adını unuttum)neyse büyütülecek bir sorun olmadıgını söyledi,bide dedim ki ilerde astım olma ihtimali varmı:26:şöyle dedi''hiç bronşit geçirmemiş bir çocukla,sık bronşit olan çocugun astıma yakalanma ihtimali aynı olabilirmi?''tabikide hayır o zaman bronşit olmamasına dikkat edersek bir sorun olmaz dedi..
umarım öyle birşey olmazişte böyle oldu
aşı tedavisinide önermedibunların hepsi para tuzagıymışbirde dediki ya kızının bu aşıya karşıda alerjisi varsa:26:anında ölür dedi,Allah korusun..böyle birşeyi göze alırmısın dedi hayır dedim..neyse aşı falan yaptırmıycam,bekliycez..
şu istanbul dakidoktora mutlaka gidecem ama eşim diyo bekle 5-6 ay daha haziranda falan git hem havalar ısınır hemde çağla biraz daha büyür,,çünküşimdi çağlayı burda bırakıp gidecem çocuk benden hiç ayrılmadı ya hiç susmazsa..
antakyada belediye otobüsüyle istedigin yere 15-20 dakikada gidersin ama istanbul öylemi belki saatlerce trafikte kalacaz cerenide bu soguk havada dolaştırmak dogrumu bilemiyorum:26:
bi akıl verin şimdimi götüreyim haziranı bekliyim:26:

canım kaçırmadın merak etmeyazın bi daha yapacam hem sıcakta daha bir küfleniyoresmen iğrenç kokuyo
sana ondan ayıracam sen buraya gelince yedirecemakşam yemeginiz şimdiden hazır merak etme canım
mahirle kızlara bir kıyak geçer aşşür yaparımhemde 1 kilo etleçocuklar yesin büyüsün:))
evet sende şanslısın cigerim almanya sana yakın:)
keşke bana çıksaydın kesin ayfon yollardın dimi
iphone da olur ama benim gözüm ayfonlarda

Son düzenleme:
benim kızımda baya dillendi çok hoşuma gidiyo
mesela bugün elinde üzüm tabagı peşimde geziyo''çaçaaaa çaçaaaaa''çaça ney kızım dedim elimden tuttu mutfaga gittik megerse çatal diyormuş:)))
birde az önce bas bas bagırıyo''dadıııı dadııııı''eşime dedim bak çocuk benden sıkılmış dadı istiyo
sonra geldi yanıma dell dedi banadeldim dedim:))çocuk odasına gittik aç dediışıgı açtım gösterdi megerse çadır mış
sonra beni odadan kovdu deeet dedi
insan bir teşekkür eder dimi:))kime çekti bu kız bilmemben aşırı derece kibar bir insanımdırkesin babası tarafınadır:))

Son düzenleme:

Maşallah kızıma :)) bir kez daha yedim seni sosis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…