saol canım tesekkür ederim ...
bende cok üzüldüm ne diyelim cana gelecegine mala gelsin
rabbim saglıktan almasın
buarada kızlar ben katılamıcam cekilişe üzgünüm
araba bozuldu ona para
telim bozuldu ona para
birde ameliyat olcam nasipse sinüzüt ve kemik egriligi ona para
dogum gunleri akrabalarımın ona para
anlıycagınız zügürtüm
hediyenin büyügü şöyle araba falan küçügüde toka falan oluyo:))
tabi ki şaka melegimne gelirse çok sevinecem
off ya kötü olmuşbi ara cerende benim telefonu bardaga atmıştı aynen bende çıkardım saç kurutmayla kuruttum ama işe yaramamıştı,,çağlada zaten laptopları pert ediyo valla nedir bu yaramazlardan çektigimiz:))
canları sagolsun,ama insan üzülüyo
sen ne zaman ameliyat olacan beykozum:26:
beykozum demin telden yazmıştım ece ile uğraşırkende unutmuşum ameliyat mı olacaksın?
Oy CNm kıyamam ..Rabbim size bol kazanç versin inş ..ameliyat dedinde ben ilk defa duyuyorum inş sağlıcakla atlatırsın .
gunaydin mayisin gulleriii ve onlarin hamarat mi hamarat atesli mi atesli anneleriiii
bu gariban arkadasiniz yine yurtdisi yolcusu bu sefer esim de izin alamiyor Omer.i goturmenin bir yolunu ariyorum :s yoneticime hala emziriyorum birakamam dedim yuh boyum kadar ccocuk ne emmesi dedi
Hizlica gecmise goz attim Azraecenin atletik vucuduna bayildim yesinler onu kirmizilar da cok yakismis
Benim bidik da yelteniyor ama karyolasi yuksek oldugundan sogut dalina yuva yapmis manda gibi yari yola kaliyor ANNEEE OMER DUSUYOOOOO diye bana sesleniyor:)
Yilbasi cekilisi olacakmis yasasinnn sekersiz ne zaman cekeceksin yavrum??
Kizlar balikyagi kullaniyor musunuz? Benim sipam koca luferi lupletiyordu simdi agzina balik koymuyor bicak gibi kesti hicbirsey anlamadim:s
4er 4er cikan ilk 12 disimizden sonra bir 4lu daha yolda ve surekli emmek istiyor rahatliyor galiba
Dun gece tovbe ya rabbim afakanlar basti uyuyor uyaniyor memeee siziyor yatagina koyuyorum hemen uyaniyor memeeee bir dee icli agliyor ki insan bosveremiyor:s
Azcik daha gecmise gidiyorum ben optum sizii
Gunaydinlar herkese sabahin korunde kalktik nedensebeykozcum hayirlisiyla atlatirsin insallah ameliyati sagligina kavusursun
dilber yavrukediye
yavrukedi ilkime
ilkim beykoza
Beykoz çiçek e
çiçek baby e
baby mutlu ya
mutlu azraeceye
azraece şekersize
şekersiz annezeynepe
annezeynep minyatüre
minyatür meleğime
meleğim talaya
talay pinardaya
pınarda dilbere hediye alacak... not almayı unutmayın.....
dilber yavrukediye
yavrukedi ilkime
ilkim beykoza
Beykoz çiçek e
çiçek baby e
baby mutlu ya
mutlu azraeceye
azraece şekersize
şekersiz annezeynepe
annezeynep minyatüre
minyatür meleğime
meleğim talaya
talay pinardaya
canım umarım sorunsuz bir ameliyat geçirirsin ve saglıgına kavuşursun..3aralıkta doktorumla konuscam canım
cok önceden bir doktora gitmiştim ameliyatla hemen halledilir demişti
şimdi baska topiktede iyi denilmiş op.dr.erdinç ak diye bir doktor var
dogum yaptıgım üsküdar hospitalda onla konuscam ona göre belirlencek
inş sorunsuz olur nefes alamıyorum burnumdan sürekli faranjit oluyorum agzım acık uyumaktan oyuzden gittim
burun kemigimde egriymiş sünüslerim doluymus bakalım size bildiririm salı günü
selam canım hiç gelmez oldungunaydin mayisin gulleriii ve onlarin hamarat mi hamarat atesli mi atesli anneleriiii
bu gariban arkadasiniz yine yurtdisi yolcusu bu sefer esim de izin alamiyor Omer.i goturmenin bir yolunu ariyorum :s yoneticime hala emziriyorum birakamam dedim yuh boyum kadar ccocuk ne emmesi dedi
Hizlica gecmise goz attim Azraecenin atletik vucuduna bayildim yesinler onu kirmizilar da cok yakismis
Benim bidik da yelteniyor ama karyolasi yuksek oldugundan sogut dalina yuva yapmis manda gibi yari yola kaliyor ANNEEE OMER DUSUYOOOOO diye bana sesleniyor:)
Yilbasi cekilisi olacakmis yasasinnn sekersiz ne zaman cekeceksin yavrum??
Kizlar balikyagi kullaniyor musunuz? Benim sipam koca luferi lupletiyordu simdi agzina balik koymuyor bicak gibi kesti hicbirsey anlamadim:s
4er 4er cikan ilk 12 disimizden sonra bir 4lu daha yolda ve surekli emmek istiyor rahatliyor galiba
Dun gece tovbe ya rabbim afakanlar basti uyuyor uyaniyor memeee siziyor yatagina koyuyorum hemen uyaniyor memeeee bir dee icli agliyor ki insan bosveremiyor:s
Azcik daha gecmise gidiyorum ben optum sizii
dilber yavrukediye
yavrukedi ilkime
ilkim beykoza
Beykoz çiçek e
çiçek baby e
baby mutlu ya
mutlu azraeceye
azraece şekersize
şekersiz annezeynepe
annezeynep minyatüre
minyatür meleğime
meleğim talaya
talay pinardaya
Baby CNm tüh yaa kaçırdık küflü peynirini:)) ben çıksaydım ya sana ama olmadı ne yapalım bir dahaki bahara kaldı demek)Bende minyatür e çıktım bulduk Birbirimizi iyi oldu sanki ..Almanya hemen şurası sayılır dimi
benim kızımda baya dillendi çok hoşuma gidiyo
mesela bugün elinde üzüm tabagı peşimde geziyo''çaçaaaa çaçaaaaa''çaça ney kızım dedim elimden tuttu mutfaga gittik megerse çatal diyormuş:)))
birde az önce bas bas bagırıyo''dadıııı dadııııı'' eşime dedim bak çocuk benden sıkılmış dadı istiyo
sonra geldi yanıma dell dedi banadeldim dedim:))çocuk odasına gittik aç dedi ışıgı açtım gösterdi megerse çadır mış
sonra beni odadan kovdu deeet dedi
insan bir teşekkür eder dimi:))kime çekti bu kız bilmemben aşırı derece kibar bir insanımdır kesin babası tarafınadır:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?