2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar çiçek arkadaşımızı gören varmı çok merak ediyorum:18:hayır yani inşallah iyidir neden hiç gelmiyo
numarası kimde var hemen arasın acayip merak ediyorum
çiçek yarına kadar gelmezse listede kaydırma yaparız bana ilkim hediye alır haberi olsun
yok öbürgün gelirse ilkim hem çiçege hemde bana hediye alırçiçegin hediye hakkı yine bana gelir bilesiniz

dün gece kabus gibiyditam yatacam dedim dişimi fırçalıyımfırçalamaz olaydım
daha yataga geçtim dişim bir zonklamaya başladı off ben hayatımda böyle bir agrı çekmedim
kalktım hemen agrı kesici içtim yarım saat geçti ama agrı dahada şiddetlendi yeminle sol tarafım felç geçirdi:84:
kalktım bir agrı kesici daha içtim yok bir türlü geçmiyoyatakta ahhh ahhh diye inliyorum eşim bir dönüp bakmadı sinir oldum
ben uyuyamıyorum onun uyuması bana öyle battı kikalkıp adamı boğasım geldi
böyle 1 saat daha geçti ama dayanılacak bir agrı degil 3 dişim birden zonkluyo hatta kulagıma bile agrısı vurdu yüzüm yamuldu
çok kötüydü çokkksaat 3 e geliyodu ancak uyudum
pazartesi gidicem doktora ne yapacaksa yapsın çekilecek dert degil

Geçmiş olsun CNm boşuna dememişler kabir azabı gibidir diye ..sen dişten bende kulaktan ne çektik be..of için daraldı ne zaman biticek çilemiz ...

Şekerim hemen gitmende fayda var hem havalar tam soğutmuşta sayılmaz bir an önce gidip ne yapılacağını öğrenmen seni rahatlatır ..

selam yeni irdim topiğe ondan çekilişten yrni haberdar oldum. benden yana sorun yok katılmak istemiştim zaten yalnızca ulaştırma meselesini bilememiştim buluruz artık birşeyler. berde kaçırdım galiba bebişlere mi alacağız anneleremi.
şimdi gelelim anne zeynepin sorularına beni farketmemen normal topiğe yeni katıldım diyebilirim. çokda sık giremiyorum daha doğrusu yazamıyorum tembellik den başka nedeni yok. bende seni isim olarak biliyorum ama çok iyi hatırlamıyorum. tanışacağız artık. almanya köln de yaşıyorum yaklaşık 2,5 senedir. daha önce istanbulda oturuyordum cerrahpaşada hemşireydim. burda şu an çalışmıyorum. 2 aydır almanca kursuna gidiyorum. sonra çalışmayı düşünüyorum. topiğin galiba en yaşlı ve kilolu annesiyim galiba 40 yaşında ve 85 kiloyu. ama sorun etmiyorum 20 yıldır evliyim çocuk önceleri düşünmedik sonrada nedensiz olmadı. ne hikmetse buraya geldiğim ay hamile kaldım stres meselesi galiba. 1 mayıs doğumlu bir kızım var ismi elif lorin türkçe kürtçe ismi. lorin ışık demek türk olan benim ama lorini ben koydum elifi eşim. mersinliyim. eşim maraşlı ama adanada büyümüş aynı üniversitede tanıştık. 18inde evlendim. sezaryanla doğum yaptım pre eklemsi gebelik zehirlenmesi oldum ondan erken almak zorunda kaldılar. normaldr 30 mayıs da demişlerdi. 2800gr. 49cm doğdu. şimdi 84cm 10,800gr. iç anne sütü almadı mama bile uykusunda verdim almıyordu zorla falan bu günlere geldik. doğduğu zaman herkes minyatür diyordu adım ordan geliyor. burda kendi akrabam olarak kimse yok ama arkadaş gurubum çok. eşimin nerdeyse bütün ailesi avrupada enne ve baba yok vefat ettiler. şimdilik bukadar yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. bende biraz seni tanıyayım sormak istediğin birşey varsa burdayım...

Geçmiş olsun CNm boşuna dememişler kabir azabı gibidir diye ..sen dişten bende kulaktan ne çektik be..of için daraldı ne zaman biticek çilemiz ...
sagolasın melegimevet dedigin gibi resmen kabir azabıAllah senide benide kurtarsın:)yani bu şikayetlerden kurtarsın:))
Şekerim hemen gitmende fayda var hem havalar tam soğutmuşta sayılmaz bir an önce gidip ne yapılacağını öğrenmen seni rahatlatır ..
öylemi diyosun canım:26:evet hemen gitmemde fayda var çok haklısın ama eşim öyle diyince beklesemmi acaba dedim:26:

18 yaşında evlendin 18 yıl çocuk düşünmedinmivışş aneyyyy
olsun iyikide kızın olmuş Allah isteyen kimdeyi çocuksuz bırakmasınonlarsız bu hayat çok yavan:)
canım bende antakyalıyım29 yaşında,2 çocuk annesiyimkoç burcuyum
eşim ikizlerçenesi hiç durmaznerden buldum bu adamı bilmiyorumiade edemiyorum fişini kaybetmişim:)
kızının ismi çok güzel canım ayrıca kızında çooookkk güzel
kız sen beni tanımıyomusunbana hataylı sindy derlerboşuna yazdırtma bana
sıradaki arkadaşlara başarılar dilerim:)

selam canım seni tanımammı kız kardeşlerime söyledim tabi bilmezmiyiz dediler biliyorsun 2side hatayda yaşıyor. valla insan rahatlığa alışınca istemiyor. birazda gençlik yıllarımda idealistim burda nasıl çocuk yetiştiririm bir insan yetiştirmek kolay değil falan istemedim. şimdi pişmanmıyım yok ilk evlendiğimde yapmış olsaydım belki torunum bile olurdu. evleneli 20 yılı geçti çünkü. dediğim gibi pişman değilim ama hiç çocuk yapmamış olsaydım pişman olurdum. bu arda ben de koç burcundanım eşimde ikizler tesadüf işte...çağla ve cerende çok güzeller tabi anneleride çok güzel... onların muhabetleri öldürüyor beni. ne güzel çağla konuşmaya başlamış bizimki tembel biliyor herşeyi işine gelmiyor anlamadım kızım diyorum konuşsun diye elimden tutup gel diyor gösteriyor...

Son düzenleme:

canım gecmiş olsun kıyamam
bence o üç dişini işaretle agrıyanları unutma sonra
eşinde doktora gidip ameliyat olsun ben hastalanmıyorum diye agzımdan nefes alıyorum yetiyor diye gitmedim
megerse burun kemigim egriymiş ve bas agrım sinüzittenmiş
ama bu 6ay beni benden aldı bogazlarım agrıyor yutkunamıyorum acıcak diye
yani kısaca cok kötüleştim salı günü bakıcaz ne dicek bu doktor
bu arada bende o şeker oyunundan oynadım ne gıcık hemen can bitti ve bana milletten iste diyor
şimdi seni iyi anladım canım dakkalarca bekletiyor sinir gectin gectin yoksa bekle dur
cok gıcık bıraktım tableti :47

😊😊 Ay canim gece o uykusuzlugumun arasinda guldurdun beni . Cadiiiii beni merak etmen icin cekilismi yapmamiz lazimdi😜Neyse dedim Baby min kalbine inmeden ben en iyisi cıkayim ortaya 😉

😊😊 Ay canim gece o uykusuzlugumun arasinda guldurdun beni . Cadiiiii beni merak etmen icin cekilismi yapmamiz lazimdi😜Neyse dedim Baby min kalbine inmeden ben en iyisi cıkayim ortaya 😉

canımmmm iyiki geldin
gece dişimden degil ama senin yoklugundan uyuyamadım
hep kabus gördümçiçekkk çiçekkkk diye sayıklamışım bütün gece
eşimde sabah çiçek almaya gidecekti dedim durrrr o çiçek degil bu başka çiçekkkk
yok canım seni merak etmemin çekilişle ne alakası var
öptümmmmbuda masala

selamnasılsınız dünya güzelleri:)
ben halı siliyorumbitti sayılır
kahrolsun evin işi
amaçiçegi gördüm valla kendime geldim:))
bu arada cikirokko altta ismini gördümsanırım 10 gün oldu döndün geldin
neyse ben işime döneyimsavunun tüm mikroplarkara murat geliyo:)

Vaaav iki gün girmedim neler neler olmuş. Çekilişler olmuş beykoz kesin katılmıyo mu çok sevinmiştim halbuki bana onun çıkmasına, seviyorum oni çünki. Diğer arkadaşlarımı da seviyorum tabiki de.

BABYCEREN koptum çekiliş muhabbetlerine. Allah iyiliğini versin. İyiki sana ben çıkmamışımCanım bu hafta kesmeyi düşünüyorum çünkü dişlerin geleceği yok dr a kontrole götürdük yakın zamanda çıkmaz dedi. Gece uykusuzlukları yüzünden ahanda böyle gezer oldum. O yüzden bu hafta kekik yağı sürerek kesicem çok tırsıyorum.

AZRAECE sağ ol tatlım ben de sizinle burada olmayı seviyorum ve özlüyorum sizi. Kuduruk ecoşumu ve seni öpüyorum.

BEYKOZ geçmiş olsun canım ameliyat olacakmışsın umarım sağlıkla atlatırsın. Salı günü kesin haberleri bekliyoruz.

Biz de ailecek hastayız sümüklü sümüklü geziyoruz ortalıkta umarım atlatırız öpüyorum hepinizi şekerler

kızlarrrr günaydınnnnn herkezeeee
eşim beni bir hışımla kaldırdı
dedi bak oglun napıyordu diye
ben baktıgımda elinde telim kacısıyordu
megerse sen teli al sekersizyeşilcayımı ara
eşim farketmiş konusuyor diyor
beni gördü kactı diyor
elinden almıs kapamıs pasam
bakmıs sensin sekersiz gelmiş bana söylüyor
bak oglun ne haltlar yiyo diyo

Hele bak şu yaramaza telefon canavarı demek Enes te biz bütün telefonların tuş kilitsiZ bırakmıyoruz hatta geçen sene hiç alakasız birini aramiştıda çok mahçup oldum aradığı kişi çünkü samimi olmadığımız bir adamdı kim bilir ne düşündü töbe töbe

Son düzenleme:
çok sevgili ve değerli arkadaşlarıma teessüf ediyorum..
çekiliş yapılıyor madem, bir Allahın kulu, ya birde bambucan var onada haber verelim demezmi?
aşkolsun gerçekten çok gücendim.. telefon numaram tamam yok diyelim, burdan msj atılabilir yada face'de olan arkadaşlarım söyleyebilirdi çok üzüldüm
yaa hiç olmadı, burda konuşmanızda geçseydi aklınızda olanlar arasında bambucan, onada razıydım..
hiç mi yer edinememişim aranızda.. dün gördüm vallahi bi müddet kafama takıldı uyuyamadım..

canım azönce konuştuk ama yine burayada yazayım istedim
burda en büyük suçlu ben sayılırım çünkü hem telefon numaran bende var hemde facede eklisin:18:
ama dedigim gibi ben çekiliş haftaya kalır diye düşündügümden daha haber veririm falan diye acele etmedim:18:
dün çekiliş olacagını bilmiyodum:18::18:
mesela facede pampiş ve gönül2000sayfamda var:18nlarada haber verebilirdim ama dedigim gibi daha düşünmeye fırsat olmadan çekiliş oldu:18:
seni ve güzel kızını çok öpüyorum sakın bize darılma:18:ben şahsen seni çok seviyorum

Son düzenleme:

canım benim bende seni cooookkk seviyorum buara aksilikler üst üste gelince katılamıyorum
yoksa bastan kendimi yazdırırdım üzgünümmm

cok saol bebegim haber vericem inş

sizede cok gecmiş olsun hayatım inş gecer birdahada hastalık ugramaz kapınıza cok zor

canım sizinki cok kötü olmus
benimki en azından güzel ve sevdigim bir bayanı aramıssss
benim şimdiki telim eski kullandıgım hani tusu kilit resmi olan üzerine basılı tutunca acılıyor enes onu cok rahat acıyor
digeri şifreliydi acamıyordu bulcaz bir care melegimcimmmm

sana hak veriyorum hayatım bende alınırdım
ama arkadaslarım seni göremediklerinden ve buraya cekiliş olacak diye yazıldıgından belki katılmazsınız diye düşünmüs olabilirler
sen bize alınma olurmu bambucanım

bambucanim cok haklisin butun isimleri sayamadigimi biliyordum o yuzden kusuruma bakma opuyoruz sizi cok cok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…