talaycım sen bana küstünde benim haberim mi yokkaç oldu yazıyorum bebişimiz için ama bi bana yazmıyosun
daha dün yazdım ömer bebek için
ya kızlar adet olaydımda şu üstümdeki sitiresten kurtulsaydım
bide şöyle birşey var:18:benim regl dündü olmadı:18:biz kendi aramızda korunuyoruz ama bu ay 1 defa şey olduşey işte canım
eşim şey yaptıneyse siz anladınız
Allah korusun hamile falan olmıyım
biliyosunuz dişim dolayısıyla 10 günden fazladır antibiyotik kullanıyorum,bide agrı kesici falan
çok tırsıyorum..
kız ben sana niye küseyim Allah müstakını versin dalgınlığıma gelmiştir öyle düşündürdüysem soryyyy.
ayyy çok heyecanlandım ilk defa uzak memleketten paket geliyo yoo strawberry kapanmadan önce ordan alış veriş yapmıştım ama bu hediye benim için çok özel şimdiden beğendim bile meleğim.Bende sonunda talaycımın hediyesini paketledîm yarın inş bir mani olmazsa gönderiyorum .. Ayy ya beğenmezse çok üzülürüm inş beğenir..
Bizim ufaklıklar 2 yaş sendromunda mı acaba??? Hepsinde huysuzluk, inatlaşma, hastalıkları da bitmiyor
Kaanı iyileştiremiyorum.Bir türlü geçmeyen boğaz enfeksiyonu, burun akıntısı, ökrürükler vs geçen hafta alerji testi yapıldı. Gıda alerjisi varmış ama hangi gıdaya olduğu daha belli olmadı sonuçlar yarın çıkacak.İlaçlarını bıraktığımda tekrar hastalanıyor. Elimden gelen herşeyi deniyorum ama olmuyor. Rabbim şifa versin kuzulara...
çok geçmiş olsun inş. neye allerjisi olduğu belli olur.
Hiç bişey yemiyor, ağzına aldığı herşeyi geri tükürüyordu. Belki anne sütüne güveniyordur belki gece açılıp hasta oluyordur diye (Geceleri yanımda yatırıyordum) dün memeden kestim, sabaha kadar ağladı(( ben ondan daha kötüyüm iki hafta önce doktorumuz bıraktırın demişti ama hala hazır değilmişim
( Kızımı 20 ay emzirmiştim kaan da enaz o kadar emsin istiyordum
![]()
Sabah bi arkadaşımda bencillik yapıyorsun daha küçük deyince iyice moralim bozuldu. Bügün çok kötüyüm çok
Ay sabah sabah içinizi şişirdim kusura bakmayın :)))
bende adem güneşe mesaj attım dedim bebeğimi sütten kesmem gerekiyo ama psikolojisi etkilenmemesi için.kızlar ben nezaman sütten kesicem musab çok düşkün içim acıyo hamile olmasam emzirirdim bi ay daha emziricem sonra üzülerek bıraktırmam gerekiyo.yoksa iki bebeği nasıl emziricem bilmiyorum.
herkeze günaydın geçen pazartesi ve salı yoğun yağan kar sebebiyle kendime kar izni verdim diğer 3 gün eğitimim vardı ve nihayet burdayım hediyeler gönderilmeye başlanmış hepsi çok güzel özelliklede spaya bayıldım.bizim içinde rahatla annezeynep pammuk gibi ol.ben bu cumartesi alıcam inş. hediyemi dahada yazıcaktım ama eve gitmem gerekiyo öğleden sonra devam ederim.afiyet olsun herkeze