günaydın gençler
sabah kreşte vedalaşma sürecimiz biraz uzun sürdü bugün.. anneciğini bırakmak istemedi. hoş ben de istemiyorum ama mecburiyetler...
kahrolsun baĞzı şeyler :)
ben de sizin oyun grubunuza imreniyorum canım ya :) ama haftaiçi defne zaten kreşte olduğu için haftasonu ancak birlikte vakit geçiriyoruz.. şimdilik biraz daha beklesin bakalım belki yeni yılda güzel bi grup kurabiliriz biz de...
bizde de bu çizmelerin benzeri kırmızısı var vicco. ananesi almış. altın rengi tokaları var. çok seker ya ne giyse yakışıyo bu bıdıklara...
günaydın bambucan azra çok özel bi bebek bence daha ne güzel şeyler söylecek,yapacak.oyun grubundaki oyuncak takasınız çok hoşuma gitti.tüketim çılgınlığının bi nebze önüne geçiyorsunuz.
Veeee koca gobusum,Ekraninizin ayarlariyla oynamayin ve korkmayin kizlar
sanirim kizim dogup direk okula baslicak
,Eki Görüntüle 361550 Eki Görüntüle 361551
Kızlar bakın kimin göbegini buldum resmen kapadokya balonları gibi maasallah
ah ne günlerdi o günler eşim göbegimi koydurtmamıstı nese bana bu göbüş yetti mutlucum
çok teşekkür ederim. umarım olur...Doğum günün kutlu olsun inş. Bu yaşında hedeflerini gerçekleştirebilirsin sanırım en güzel hediye.
:) sağol çikocum.. üzülmeyiniz hepimiz yaşlanıyoruz gün geçtikçe.. bi tek size olan bi durum değil yani :)doğumgününüz ve "yeni yaş"ınız kutlu olsun şekersizyeşilçay hanım, nice uzun yıllar görün inşallah.
"yeni bir yaş" deyince gözlerim doldu, yaşlanmaya başladığımı hatırladım. öhüüüüüüüüben bi' elimi yüzümü yıkayayım
gerçekten de bayaa bi senaryo yazmışsınız.. hiç film çekmeyi düşündünüz mü? film demişken bi ara bahsi geçen filmlerin isimlerini tekrar alabilir miyim? izlemek isterim :)mesajınızın "sabah kreşte vedalaşma sürecimiz biraz uzun sürdü bugün" kısmını okuyunca "hımmm, Defne Karen kreşe veda ediyor sanırım. kreşini değiştirecekler sanırsam" diye düşündüm.
sonra "anneciğini bırakmak istemedi" kısmını okuyup "kreş annesini çok da seviyordu zaten. hanifeydi galiba adı" diye düşündüm
sonra "hoş ben de istemiyorum ama mecburiyetler..." kısmını okuyup, "şekersizyeşilçay hanım da memnundu kreşten ama sanırım kötü bir olay yaşadılar o yüzden değiştirmek mecburiyetinde kaldılar" diye düşündüm
sonra.... "yaw chihiro, senin aklın nasıl çalışıyor şaşıyorum. çocukcağız kreşte annesinden ayrılmak istememiş. annesi çalışmak mecburiyetinde olduğu için kreşe bırakıyor işte. amma senaryo yazdın" diye düşündüm
şekersizim hiç imrenme canım. yani imrenme derken kreşe gitmiyor olsa neyse.. sizde kreş sonrası şu dediğimiz kaliteli zamanı hakkıyla yaşıyorsunuz zaten.. defnenin ayakkabısıda eminim çok güzeldir ve çok yakışmıştır..
yeni yaşında kutlu olsun canım, Allahım sana bol para, sağlık, eşinle bitmek tükenmeyen aşk ve huzur versin....
sağol pisicikim :) öpüyorum. özletme kendini daha sık gelŞekersizim yeşilçayım yeni yılda ve yeni yaşında tüm dileklerinin gerçekleşmesini dilerim..
hedeflerine ulaşacağına eminim başarılar ve mutluluklar seninle olsun
koya allah neni valla :) aminn :)şekersiz mutlu yıllar canımbizim burda bir laf var ''koya Allah seni'' yani Allah uzun ömür versin gibi birşey:))o yüzden koya Allah seni:))
gidin valla canım. şehir hayatı ve teknoloji bizi mavfetti... ben de kaçmak istiyorumbu kadar şey yazıyorum ama aslında hiç keyfim yok biliyomusunuzcanım sıkkın dedim sitiresimi atıyım
kızlar dün misafirlerim burdayken çağlaya birşeyler yediriyorum ama çağla beni çarpıp durdu:))çocuk elektirik yüklenmiş gibiydi:=)
gelen misafir çocuklarında 2 tane tablet vardı ee biz bayanlarında 4 tane telefonu:26:alakası varmı bilmiyorum:26:
acilen çocugu topraga bastırmalıyım:26azar günü hava güzel olursa dağa gidelim diyorum:26:
ayy ne guzel yaa... dur bakiim ben de göbüşümü özledim. bulabilcem mi acabaKızlar bakın kimin göbegini buldum resmen kapadokya balonları gibi maasallah
ah ne günlerdi o günler eşim göbegimi koydurtmamıstı nese bana bu göbüş yetti mutlucum
koptum mutlu yaa.. allah seni ne etmesin.. unutmuşlar mıdır ciddenAy beykoz kopardın beniNerden buldun bunu Yaaa evet bi ara göbek fotomuzu koyuyoduk
Hoş benim şimdiki göbeğim resimdekiyle kapışırBen inanıyorum içimde bi tane unuttuklarına
AmaaaaanÇok şükür fazlam var eksiğim yok
Sırf sen taciz etme diye geldim:18: Çikirokko dileklerine amin ve lütfen artık 2014te benim bebeğim ateşlenmesiiinmutlucan nerdesinsana 2 saat mühlet veriyorum geldin geldin yok gelmessen seni taciz edebilirim sen bilirsin iyi düşün:104:
AmaaaaanÇok şükür fazlam var eksiğim yok
çalışan kızlar evden kaçta çıkıyosunuz bebişler uyanık oluyormu hele bide büyükşehirde yaşayanlar mesela chirico ,annezeynep sizler bebekleri annenize bırakıyorsunuz,şekersiz kreşe çocuklar sıkıntı çıkarıyorlarmı.kusura bakmayın büyükşehire gidersek aklımı ençok kurcalayan sorunlardan biri ulaşım ve hayat koşuşturması daha erken ama beynimdeki soru işaretlerine engel olamıyorum.sanırım benimde bi spaya falan ihtiyacım var.
sanırım benimde bi spaya falan ihtiyacım var.
memur olanlarda belkim işler farklı yürüyordur ama bizde deneyini yaptığın ve işini aksatmadığın sürece çalışma saatleri esnek. deneyin varsa haftasonu bile gelirsin, deneyin erken bittiyse öğlen saat 12'de bile çıkabilirsin"hocam ben çıkıyorum" dersin, o da "bye bye. kendine iyi bak" der bir de patronun karakteri önemli sanırım. bizim lab.daki hocaların pek patronluk kompleksi yok, o yüzden hiçbirşeye karışmazlar. hoca-öğrenci gibi değil de iki çalışma arkadaşı gibidirler. o yüzden de çalışma saatlerim esnek ama doktora bitip de başka bölüme gidince rüya bitebilir :18:
amma, genel olarak sabah 10'da geliyorum, akşam eve yürüyerek 5:30 civarı varıyorum, hemen yemeğe oturuyoruz. yemekten sonra en fazla 1 saati Orhan Cemal'le geçiriyorum çünküm kendisi erken uyuyorsabah erken kalktığı için kahvaltıya kadar biraz oynuyorum. anneannesiyle arası çok iyi annem kötü bir anne olmasına rağmen iyi bir anneanne oldu :26:Orhan Cemal pek arkamdan ağlamaz, "hoşaaa (hoşçakal)" diye el sallar.
büyükşehirde ulaşım ekstra zaman harcıyor haklısınız ama evde yapacağınız okuma vs. işlerini otobüste yapabiliyorsunuz. eve gittiğimnizde yapmanız gereken birşey kalmıyor ve çocuğunuzla debelenebiliyorsunuzyada işyerine yürüme mesafesinde ev tutup, zaman kaybından kurtulabiliyorsunuz. ihtiyaç olduğunda hemen eve gidebiliyorsunuz.[/Q
NAZARIM DEĞMESİN ORHAN CEMALE NE GÜZEL UYUYOR.ANNENİZ İÇİNDE ÇOK ŞANSLISINIZ VEDE MÜSTAKİL EV OLMASININDA PAYI VAR.İNŞ. DENEYLERİNİZ BİTSEDE DÜZENİNİZ BOZULMAZ.BANADA İŞ YERİNE YAKIN Bİ EV DAHA UYGUN AMA BENDE SİZİN GİBİ ANNEME BIRAKMAK İSTİYORUN ODA MÜSTAKİL EVDE ÇOCUKLARA Bİ KÖPEK BİR İKİ TAVŞAN ALIRIM BAHÇEYEDE SALINCAK KURARIM DİYE DE DÜŞÜNMÜYOR DEĞİLİM OZAMAN GELMEYİZ KEYFİME ŞEHİR BENDEN KORKSUN.
çalışan kızlar evden kaçta çıkıyosunuz bebişler uyanık oluyormu hele bide büyükşehirde yaşayanlar mesela chirico ,annezeynep sizler bebekleri annenize bırakıyorsunuz,şekersiz kreşe çocuklar sıkıntı çıkarıyorlarmı.kusura bakmayın büyükşehire gidersek aklımı ençok kurcalayan sorunlardan biri ulaşım ve hayat koşuşturması daha erken ama beynimdeki soru işaretlerine engel olamıyorum.sanırım benimde bi spaya falan ihtiyacım var.
bebeden önce kalkılır. işe gitmek için hazırlanılır... sonra bebenin altı açılmak suretiyle uyandırılır... öpücük sevişme sarılma faslından sonra kıyafetler giydirilir... çantaya yedek kıyafetler konur. ayakkabı mont giyme-giydirme işleri de hallolduktan sonra (baba bu sırada uyanıp giyinir, montunu ayakkabısını giyer) (cinnet sebebi) hep birlikte evden çıkılır... anne-baba işe minik bebe kreşe... tabi bi de kreşte ayrılma faslı var. ona değinmiyorum. 8 de mesaim başlıyor. 7.30 da evden çıkmaya çalışıyorum ama genelde 5-10 dk sarkıyor...çalışan kızlar evden kaçta çıkıyosunuz bebişler uyanık oluyormu hele bide büyükşehirde yaşayanlar mesela chirico ,annezeynep sizler bebekleri annenize bırakıyorsunuz,şekersiz kreşe çocuklar sıkıntı çıkarıyorlarmı.kusura bakmayın büyükşehire gidersek aklımı ençok kurcalayan sorunlardan biri ulaşım ve hayat koşuşturması daha erken ama beynimdeki soru işaretlerine engel olamıyorum.sanırım benimde bi spaya falan ihtiyacım var.
Sırf sen taciz etme diye geldim:18: Çikirokko dileklerine amin ve lütfen artık 2014te benim bebeğim ateşlenmesiiin
2 gündür yine ateşlendi Mira kızlarEv iş ve dr arasında mekik dokudum Şimdi iyi ama ateşi tam düşmedi boncuğum
çok mızmız tabi
Şekerli şekersizim NİCE MUTLU YILLARA canımhep çok mutlu ol inşallah
Bambucanım oyun grubunuz süper faydalı model wallaheleki oyuncak takası fikri bir harika Azracığım güle güle
giysin yeni botlarını
Annezeyno canım seni görmek çok güzelözledik seni ama en çok Ömeri Konuşmasına da kocaman maşallah
Yavrukedicik te uğramışÖpüyorum seni ve güzeller güzeli Sinemis'i
Hediyeler gelmeye gitmeye devam ediyorTalaycım kesene bereket,Pınardacım güle güle kullanın hediyelerinizi
Yazacaklarımı unutmamı yorgun ve uykusuzluğuma verin lütfen2 gecedir az uyuduk çok hırpalandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?