2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

günaydın gençler

sabah kreşte vedalaşma sürecimiz biraz uzun sürdü bugün.. anneciğini bırakmak istemedi. hoş ben de istemiyorum ama mecburiyetler...

kahrolsun baĞzı şeyler :)

mesajınızın "sabah kreşte vedalaşma sürecimiz biraz uzun sürdü bugün" kısmını okuyunca "hımmm, Defne Karen kreşe veda ediyor sanırım. kreşini değiştirecekler sanırsam" diye düşündüm.
sonra "anneciğini bırakmak istemedi" kısmını okuyup "kreş annesini çok da seviyordu zaten. hanifeydi galiba adı" diye düşündüm
sonra "hoş ben de istemiyorum ama mecburiyetler..." kısmını okuyup, "şekersizyeşilçay hanım da memnundu kreşten ama sanırım kötü bir olay yaşadılar o yüzden değiştirmek mecburiyetinde kaldılar" diye düşündüm

sonra.... "yaw chihiro, senin aklın nasıl çalışıyor şaşıyorum. çocukcağız kreşte annesinden ayrılmak istememiş. annesi çalışmak mecburiyetinde olduğu için kreşe bırakıyor işte. amma senaryo yazdın" diye düşündüm

şekersizim hiç imrenme canım. yani imrenme derken kreşe gitmiyor olsa neyse.. sizde kreş sonrası şu dediğimiz kaliteli zamanı hakkıyla yaşıyorsunuz zaten.. defnenin ayakkabısıda eminim çok güzeldir ve çok yakışmıştır..
yeni yaşında kutlu olsun canım, Allahım sana bol para, sağlık, eşinle bitmek tükenmeyen aşk ve huzur versin...

talaycım çok teşekkür ederim canım, ne güzel yazmışsın inş o günleride görücez..
oyuncak takası evet çok güzel oldu.. sonuçta çocuklar oyuncaktan çok çabuk sıkılıyor, böylelikle hem her türlü oyuncağı görmüş oynamış oluyorlar, hem de cepten para çıkmamış oluyor.. ne güzel
ömerle beraber yıllık izne çıkman çok güzel olur...
yoksa çok zorlanırsın canım.. hem yavrularının en güzel günlerinde yanlarında olmuş olursun..

Hey çok sevgili arkadaşlarım selamlar herkese
yeni yıl hediyelerim geldi Dilberege çok zahmetler etmiş çok zarif hediyeler seçmiş
fotolarını koymak istiyorum inşallah hafta sonu başarabilirim

bende hediyesini göndermeyenlerdenim bugun inşallah kargolanacak ilkimciğime
ilkimm huhu sana mesaj gonderdim telefonunu yaz bana ne olur ne olmaz

Şekersizim yeşilçayım yeni yılda ve yeni yaşında tüm dileklerinin gerçekleşmesini dilerim..
hedeflerine ulaşacağına eminim başarılar ve mutluluklar seninle olsun

arkadaşlarım malumunuz pek giremiyorum ama unutmadığınızı düşünüyorum beni değil mi unutmadınız
hepinizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum çekirdek ailenizle sevdiklerinizle anın tadını çıkacağınız
bir sene ve seneler diliyorum öpüyorum sizi ve kuzularınızı

"insana ancak kendi çalışması birşeyler getirebilir" diyerekten bugün itibariyle kolları yeni deneyler için sıvamış bulunuyorum eşimle yemekte konuştuk: yeniyılda, ocak-şubatta tozu dumana katarak deney yapalım da, tezimin bir kısmı daha bitmiş olsun. evet, yeni yılda doktoramı bitirip, öğretim üyesi kervanına katılmak istiyorum dostlarım 2014 için bütün çabalarım bu minvalde olacaktır.
siz de hedeflerinizi yazınız. "söz uçar, yazı kalır" sözü mucibince, birkaç ay sonra siz unutsanız da topikteki mesajınızı hatırlatırız

not-1: önümüzdeki yılda çalışma yapmak için motive olmamda, zeval gelmemesini hep dilediğim devletten alacağım 10 bin liranın bir etkisi yoktur

not-2: Talay hanımcığım "yeniyılda anne olmayı hedefliyorum" sözünüzü kabul etmiyoruz zira onun olacağı zaten ve inşallah açık. başka bir hedef söyleyiniz

not-3: Babyceren dostum, yeniyılda kendi yaprağınızı kendiniz salamura edebilirsiniz. bir hedef olarak düşünülebilir diye düşündüm :26:
not-4: dilberege hanım, yeniyılda belkim yeni ve çok daha güzel bir işiniz olur
not-5: Hejar ve Pınarda hanımlar, istermisiniz, çocuklarınız yeniyılın ilk gününü "ilk adım"larıyla karşılasınlar ve ilk hediyelerini versinler
not-6: azraece hanım, geçen yıla "şefaat ya rasulallah" yerine "seyahat ya rasulallah" dediğiniz için tüm yılı Pamukkale otobüslerinde geçirdiniz. bu yılki temeniniz "istirahat ya rasulallah" olsa nasıl olur

not-7:mutlu_anne hanım, yeniyılın ilk sabahı kalktığınızda, Mira'nın akşamdan kalan tabakları "topladığını" ve tüm seneyi byle geçirdiğini bir düşününüz

not-8: meleğim hanım, yeniyıla girildiği akşamki yemekte Mahir'in şaşırtıcı derecede çok yediğini ve tüm seneyi böyle geçirdiğini düşünün hem çok yesin hem fit kalsın desek, çok mu şey istemiş oluruz acep :26:bir de yeniyılda sizi Ankara'da da görmek isteriz

başka? yeniyılda biangel_kujumun sık sık gelmesini umuyorum ama sanırım bu bir temenni olarak kalacak

selam
ben geldim
bambucanım canım cigerim ayakkabınız çok güzel bayıldımgüle güle giysin azraoyun grubunuzdaki oyuncak takasıda süper fikirmiştam benlikama ben burda komşularla yapsam bu işten ben zararlı çıkarım:))kesin paramparça yaparlar

annezeynepçigim canım sen bizemi küstün hımm gel bi gıdıklıyım seni:80::80:hanimiş hanimişş :80:cigerim küsme bnede bazen bir ton şey yazıyorum bir kişi bile cevap yazmıyobende inadına dahada yazıyorumbu arada ömerin konuşmasına hayranım maşallah tam sökmüş bu işibi daha gece 3 te çamaşır sermeuykusuz kalmışın

şekersiz mutlu yıllar canımbizim burda bir laf var ''koya Allah seni'' yani Allah uzun ömür versin gibi birşey:))o yüzden koya Allah seni:))

çikocum yalnış tahmin cicimbi kere sabahları ben çayı sallama içerimkoca demligi kime yapacam
çocuklar çokokrem yemezyani yerlerde ben almıyorum
evet geceden kalan çerez tabakları vardı
gecelik-sabahlık giymiyorumen son 6 yıl önce yeni evliyken giyiyodumama hiç rahat degilgece uyurken bir yerimmi açılacak diye düşünmekten yatamıyodumen iyisi pijama:))
bu arada benim hedefim salamura yapmak degil cnmşimdi aklımda başka düşünceler vargece kurs varmış belkim ona giderimne kursumugece gece ne kursu olacak tabikide okul öncesi egitim kursu
para bulabilirsem başlıycamsen 10 binin içinden bana destek çıkarsın heralde dimi

Son düzenleme:
yavrukedi diye biri birşeyler yazmış gördünüzmü:26:kimdi bu kız ben hatırlayamadım:26:Allah Allah:26:ismi yabancıda gelmiyo ama:26:çıkaramadım

mutlucan nerdesin sana 2 saat mühlet veriyorumgeldin geldin yok gelmessen seni taciz edebilirimsen bilirsin iyi düşün:104:

kujum sende dön gel artıkçiko adını sayıklıya sayıklıya yaşlanmaya başladı:))

bu kadar şey yazıyorum ama aslında hiç keyfim yok biliyomusunuzcanım sıkkındedim sitiresimi atıyım
kızlar dün misafirlerim burdayken çağlaya birşeyler yediriyorum ama çağla beni çarpıp durdu:))çocuk elektirik yüklenmiş gibiydi:=)
gelen misafir çocuklarında 2 tane tablet vardı ee biz bayanlarında 4 tane telefonu:26:alakası varmı bilmiyorum:26:
acilen çocugu topraga bastırmalıyım:26azar günü hava güzel olursa dağa gidelim diyorum:26:

Kızlar bakın kimin göbegini buldum resmen kapadokya balonları gibi maasallah
ah ne günlerdi o günler eşim göbegimi koydurtmamıstı nese bana bu göbüş yetti mutlucum

Ay beykoz kopardın beniNerden buldun bunu Yaaa evet bi ara göbek fotomuzu koyuyoduk
Hoş benim şimdiki göbeğim resimdekiyle kapışırBen inanıyorum içimde bi tane unuttuklarına
AmaaaaanÇok şükür fazlam var eksiğim yok

Sayın cihrico hanım 2014 teki hedefim yeni hayatıma adepte olmak sanırım bide çokk sabırlı olmam laım çünkü dün 1 saatimi koridorda araba sürerek diğer bi saatim oğlumun odasında canavar olarak,diğer 1 saatimi yine bıdığımla boğuşarak geçirdim buna birde ömer tuğrulu eklersek çokk sabırlı ve güçlü olmam gerekiyo çoook

Mutlu anne ne güzel göbeğin varmış benim göbek yoktu kazık yutmuş gibiydim.bencede eksiğimiz olmasın fazlamız olsun.

Doğum günün kutlu olsun inş. Bu yaşında hedeflerini gerçekleştirebilirsin sanırım en güzel hediye.
çok teşekkür ederim. umarım olur...

:) sağol çikocum.. üzülmeyiniz hepimiz yaşlanıyoruz gün geçtikçe.. bi tek size olan bi durum değil yani :)

gerçekten de bayaa bi senaryo yazmışsınız.. hiç film çekmeyi düşündünüz mü? film demişken bi ara bahsi geçen filmlerin isimlerini tekrar alabilir miyim? izlemek isterim :)

çok sağol canım. kocaman bi amin diyorum

Şekersizim yeşilçayım yeni yılda ve yeni yaşında tüm dileklerinin gerçekleşmesini dilerim..
hedeflerine ulaşacağına eminim başarılar ve mutluluklar seninle olsun
sağol pisicikim :) öpüyorum. özletme kendini daha sık gel

şekersiz mutlu yıllar canımbizim burda bir laf var ''koya Allah seni'' yani Allah uzun ömür versin gibi birşey:))o yüzden koya Allah seni:))
koya allah neni valla :) aminn :)
gidin valla canım. şehir hayatı ve teknoloji bizi mavfetti... ben de kaçmak istiyorum

Kızlar bakın kimin göbegini buldum resmen kapadokya balonları gibi maasallah
ah ne günlerdi o günler eşim göbegimi koydurtmamıstı nese bana bu göbüş yetti mutlucum
ayy ne guzel yaa... dur bakiim ben de göbüşümü özledim. bulabilcem mi acaba

koptum mutlu yaa.. allah seni ne etmesin.. unutmuşlar mıdır cidden

çalışan kızlar evden kaçta çıkıyosunuz bebişler uyanık oluyormu hele bide büyükşehirde yaşayanlar mesela chirico ,annezeynep sizler bebekleri annenize bırakıyorsunuz,şekersiz kreşe çocuklar sıkıntı çıkarıyorlarmı.kusura bakmayın büyükşehire gidersek aklımı ençok kurcalayan sorunlardan biri ulaşım ve hayat koşuşturması daha erken ama beynimdeki soru işaretlerine engel olamıyorum.sanırım benimde bi spaya falan ihtiyacım var.

mutlucan nerdesin sana 2 saat mühlet veriyorumgeldin geldin yok gelmessen seni taciz edebilirimsen bilirsin iyi düşün:104:
Sırf sen taciz etme diye geldim:18: Çikirokko dileklerine amin ve lütfen artık 2014te benim bebeğim ateşlenmesiiin
2 gündür yine ateşlendi Mira kızlarEv iş ve dr arasında mekik dokudum Şimdi iyi ama ateşi tam düşmedi boncuğum
çok mızmız tabi
Şekerli şekersizim NİCE MUTLU YILLARA canımhep çok mutlu ol inşallah

Bambucanım oyun grubunuz süper faydalı model wallaheleki oyuncak takası fikri bir harikaAzracığım güle güle
giysin yeni botlarını
Annezeyno canım seni görmek çok güzel özledik seni ama en çok ÖmeriKonuşmasına da kocaman maşallah
Yavrukedicik te uğramışÖpüyorum seni ve güzeller güzeli Sinemis'i
Hediyeler gelmeye gitmeye devam ediyorTalaycım kesene bereket,Pınardacım güle güle kullanın hediyelerinizi
Yazacaklarımı unutmamı yorgun ve uykusuzluğuma verin lütfen2 gecedir az uyuduk çok hırpalandık

memur olanlarda belkim işler farklı yürüyordur ama bizde deneyini yaptığın ve işini aksatmadığın sürece çalışma saatleri esnek. deneyin varsa haftasonu bile gelirsin, deneyin erken bittiyse öğlen saat 12'de bile çıkabilirsin "hocam ben çıkıyorum" dersin, o da "bye bye. kendine iyi bak" der bir de patronun karakteri önemli sanırım. bizim lab.daki hocaların pek patronluk kompleksi yok, o yüzden hiçbirşeye karışmazlar. hoca-öğrenci gibi değil de iki çalışma arkadaşı gibidirler. o yüzden de çalışma saatlerim esnek ama doktora bitip de başka bölüme gidince rüya bitebilir :18:

amma, genel olarak sabah 10'da geliyorum, akşam eve yürüyerek 5:30 civarı varıyorum, hemen yemeğe oturuyoruz. yemekten sonra en fazla 1 saati Orhan Cemal'le geçiriyorum çünküm kendisi erken uyuyor sabah erken kalktığı için kahvaltıya kadar biraz oynuyorum. anneannesiyle arası çok iyi annem kötü bir anne olmasına rağmen iyi bir anneanne oldu :26:Orhan Cemal pek arkamdan ağlamaz, "hoşaaa (hoşçakal)" diye el sallar.

büyükşehirde ulaşım ekstra zaman harcıyor haklısınız ama evde yapacağınız okuma vs. işlerini otobüste yapabiliyorsunuz. eve gittiğimnizde yapmanız gereken birşey kalmıyor ve çocuğunuzla debelenebiliyorsunuz yada işyerine yürüme mesafesinde ev tutup, zaman kaybından kurtulabiliyorsunuz. ihtiyaç olduğunda hemen eve gidebiliyorsunuz.

sanırım benimde bi spaya falan ihtiyacım var.

ay bu kaçıncı ayol annezeynep hanımın mesajlarındaki bütün "spa" ları da "sıpa" okuyup hepsini "çocuk" anladım

bu aralar kafam bir tuhaf ve tersten çalışıyor. ben de mi spa ya filan gitsem :26: ay yine sıpa anladım bak

Bakıcı çocuklara sizin evde baksın derim,hayat koşuşturması desen her şehirde aynı benceTrafik İstanbulda içler acısı olduğundan benim evimin işime yakın olması süper,ama yakın desem de hiç trafik olmadan 10dk.da geldiğim yolu akşamları trafik olunca 2 saatte de gidebiliyorum Trafik azsa bile yarım saatim yine yolda
Bizim sabah ritüelimiz şöyle; Ben uyanır kahvaltısını hazırlarım kızımın,arkamdan Mira uyanır, emziririm biraz bizim yatağa gelir oynarız. Sonra kızım eşimi uyandırır tepesine çıkar zıplar falan, ben gidip sütünü ısıtıp getiririm minnoşun.
Altını değiştirip sütünü eline veririm.O süt keyfi yaparken bakıcı gelir ben çıkarım
Hiçbişeyi kendine dert etme canım herşey olacağına varıyor, inşallah yeni işin ve enin yakın olur da rahat edersin
Unutma ki büyük şehirde yaşamak zordur ama imkan çok fazladır seçenek çokturYani güzel yanı da çok fazladır

bebeden önce kalkılır. işe gitmek için hazırlanılır... sonra bebenin altı açılmak suretiyle uyandırılır... öpücük sevişme sarılma faslından sonra kıyafetler giydirilir... çantaya yedek kıyafetler konur. ayakkabı mont giyme-giydirme işleri de hallolduktan sonra (baba bu sırada uyanıp giyinir, montunu ayakkabısını giyer) (cinnet sebebi) hep birlikte evden çıkılır... anne-baba işe minik bebe kreşe... tabi bi de kreşte ayrılma faslı var. ona değinmiyorum. 8 de mesaim başlıyor. 7.30 da evden çıkmaya çalışıyorum ama genelde 5-10 dk sarkıyor...

geçmiş olsun miracıkıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…