2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

varya iyiki varsın cok seviyorum seni ve muhabbtini

bende seni çok seviyorum canım arkadaşım

herkese selamçok yorgunum pilim bittimisafirler beni çok yorduçok yaramazlardı çoookk:)
ceren az önce yatakta eşimle konuşuyo çok canım sıkıldıbende yan odada çağlayı yatırıyorum ama sesini duyabiliyorum
''baba ben ölecekmiyim,yaşlanıncamı ölecem,atatürk neden öldü,büyüyüp anne olunca karnımımı kesecekler''
nerden duyuyo bunlarıneden aklına takıyoneyse sabah olsunda konuşayım minnoşumla

misafirler 4 te gitti canıma okudularyemekte yapmadım
ya bir reklam çıkmış gördünüzmü,gençturkcell gecebizim diyeyaşlı bir dede 6-7 şak şak şak diye bir şarkı söylüyoçağla o reklama bi kopuyo gülmekten çatlıyorumadamın bir gözü küçük,çağlada birgözünü kısıyo deli danalar gibi oynuyokeşke kameram saglam olsaydı videoya çekip size göstersem:))

ayyy benimde içim sıkıldı cerencim nerdden duydu acaba inş birdaha aklınma getirmez bunları
bende enes dogdugunda her gün aglıyordum ben niye yaptım enesi oda ölecek benim yüzüme diye lohusa depresyonuydu resmen
nese o reklamdaki adamı gebertesim geliyor kıl oldum adama rap yaptırmıslar resmen ama beni benden alıyor
caglam napsın saf temiz bebişim
tam anlasa benle bogmaya gelirdi
hiç beklemezdim gnçtrkcllden

Allah çocuklarımıza saglıklı uzun ömürler yazsın rabbim,malesef hepimizin aklından ölüm çogu zaman geçiyo ama daha küçücük çocugun böyle şeyleri sorması ne bileyim canımı sıktı

demek reklamdaki adama uyuz oldun kim kız sen tanıyonmu:))yoksa uyuz birimi ben ilk defa gördüm:18:
çağla şarkıya kopuyo zavallı kızım ne bilsin:)

Son düzenleme:
ayıpsın melegimcim sananda veririm nazar degmesin bebişlerimizeee
senin regl ne oldu canımcım gelmedimi hala

10 önce bir oldum pir oldum CNm uzun zamandır öyle olmamıştı hatta menepoza mı giriyorum diye düşünmeye başladımki düzeldi :)) yani bebek yok şuan olursa ilk siz duyarsınız :))

Hay Allah nerden duymuş ki acaba bende üzüldüm ya CNm benim bu yaşta bu kadar şeyi nasıl taşısın ki .. Bencede güzel güzel anlat minyoşa kıyamam bak nelere takılmış öyle

Bu yaşta çoçuklar inanılmaz sürprizlerle dolu :)) hiç şaşirmadım desem CNm. Çünkü Mahir'de hiç olmadık şeylere gülüyor hele bir düşen görmesin çatlıyor gülmekten .. Şu kamara işini hallette bizde görelim bıdığı olmazmı
Misafirler gitmiş oh be sefan olsun :)) ara ver biraz misafir alma bari hem o kadar insan geldi sana şimdi sıra sende ) gelsin mamalar mımmmm

yok babycim nerden tanıcam belki adam normalde sempatik biridir ama o reklam sözler müzik efektler cok antipatik göründü bana
caglam egleniyorsa katlanırım ben o adama o yeterki gülsün

ya kızlar ne güzel bir arkadaşlık kurdunuz siz böyle, vallahi çok imreniyorum..
devamlı girip yazmak istiyorum ama olmuyor..
azıcık çemberin dışında kalsakta, bu dostuğumuzun daim olması dileğiyle diyor ve kuzucukları öpmüşüm sayarak devam ediyorum..

şekersizim hediyelerine bayıldım.. çok yakışmış, gerçekten tam tarzına uygun hediyeler seçmiş azraece bravo yani..
güle güle kullan canım.. bloguna da baktım, kuşları yemleyen defneye bittim.. rabbim ağzınızın tadını bozmasın..

mutlucum 2 yaş sendromuna 2 yaştan sonra girilmiyor muydu? ne aceleleri varsa bu bebelerin.. azrada da tuhaflık var aceba odamı sendroma girdi? babası gelip konuşunca miracık düzelir inş :) huysuz iştahsız uykusuz ve durmadan ağlayan bi çocuk offff diyorum, umarım en kısa zamanda eski düzene döner..

meleğim,beybim,pınarda,dilberege,minyatür aldığınız verdiğiniz hediyelere bayıldım.. hepiniz birbirinizden zevkliymişsiniz..
2014, paketi açarken yaşadığımız o tatlı heyecan ve mutluluk, nasıl bir sevinç veriyosa, hayatımız yıl boyuncada hep öyle tatlı geçsin..

beykoz kaçırdım ben ameliyat oldun mu? nasılsın ?
beybim senin dişin nasıl oldu?
çağlayla olan sohbetinize bayıldım.. valla çok güzel ve zeki kızların var maşallah

kısacık azradan bahsedeyim.. hatırlarsanız dil yönünden çok zayıf deyip üzülüyordum..
bu 18 ayla beraber birden değişti bi atağa geçti sanki.. tabii henüz cümle kuramıyor ama her dediğimizi tekrar ediyor artık o yüzden çok mutluyum.. beni bir yere götürmek istediğinde kalk diyor, pc başındaysam kapat diyor (kapamazsam düğmeye basıp kapıyor hatta) çok güzel ayakkabı diyor(sebebini birazdan söylerim :) bi yeri acıdığında acıooo, yaşıt bi bebe gördüğünde akadaş akadaş die sesleniyor, git yaaa diyorum oda bana diyor.. gibi şeyler oluyor yani..
aaaaaa unutmadan level atladık artık anneçiim diyor :)
oyun grubumuz devam ediyor, 3. buluşmada oldu.. tabiki oturup tam konsantrasyon aktivite yapamıyorlar ama 6 çocuk biraraya gelip kendilerince oynamaya çalışması en güzeli..hatta en yakın arkadaşı meet (mert)
oyun grubundaki annelerle güzel bir uygulama başlattık.. oyuncak takası..
biz bu buluşmada çakçak ve saat bultak aldık, bultak puzzle ve eşletirme kartı verdik..
bi 15 gün sonra yeni oyuncaklar gelicek, biz farklı oyuncaklar vericez.. valla çok güzel oldu, oyuncak bütçesinde tasarruf :)
kayınvalidem azraya çizme alıp eşimle göndermiş...
okadar sevdiki çocuk ayakkabı demeyi öğrendi istemekten...
vicco, çok beğendim, içide yumuşacık sıcacık tutar bezelye parmakları :)

bendede herşey aynı, ev iş eş azra....
azra doğduğunda ramazan ayında oruç tutmamıştım emziriyorum diye..
dün başladım 30 gün kesintisiz tutulması gerekiyormuş..(regl olursa bitince kaldığı yerden devam)
bu gece 2. sahurum yani..
epey uzattım ... hepinizi öpüyor ve ilk okuyacak olanlara kocaman bir GÜNAYDIIIIINNN diyor ve kaçıyorum...
selametle

Son düzenleme:
Gece 3te uyndim cmsir astim yatar yatmaz Omer uyandi ve yarim sa emdi
saat 5 ve hala uyanigim
Zaten 1sa sonra kalkip erkenden ise gidecegim
Iyice keyfim kacik bu hafta, yeni yurtdusu gorevi tuz biber oldu
2gun once girip birseyler yzmistim hediye iletilerinin arasinda kaynamis gitmis
Hos aylar gecti unutulmak cok normal ama ona bile keyfim kacti
Herkesin hediyesi ulasmis, bir benimki kaldi galiba, pzt ulasir diye dusunuyorum minyaturcum
Kusuruma bakma, bu aralar benim durumum malum, evin yolunu zor buluyorum

Talaycim oglumun adasi icin simdiden hayirli kolay bir dogum diliyorum

Sekersiz elbisene bayildim azraece telde bahsetmisti uzerinde daha bir guzel durmus
O sivasiz duvarlarin arasinda usenmeyip giymissin helal olsun:)

ben de sizin oyun grubunuza imreniyorum canım ya :) ama haftaiçi defne zaten kreşte olduğu için haftasonu ancak birlikte vakit geçiriyoruz.. şimdilik biraz daha beklesin bakalım belki yeni yılda güzel bi grup kurabiliriz biz de...
bizde de bu çizmelerin benzeri kırmızısı var vicco. ananesi almış. altın rengi tokaları var. çok seker ya ne giyse yakışıyo bu bıdıklara...

keyfin kaçmasın sekercim.. bu ara pek aktif değil zaten ve herkes telaşlı
yani o kadar beğendim ki hediyelerimi kuru kuru foto çekip göndermek istemedim. yüzlerce erkeğin olduğu şantiyede bi fırsat yaratıp giydim... :)

günaydın gençler

sabah kreşte vedalaşma sürecimiz biraz uzun sürdü bugün.. anneciğini bırakmak istemedi. hoş ben de istemiyorum ama mecburiyetler...

kahrolsun baĞzı şeyler :)

hepinize ultra süper mutlu bi gün diliyorum...

talay hediyelerin de çok güzelmiş :) köşeyi döndünüz valla

günaydın bambucan azra çok özel bi bebek bence daha ne güzel şeyler söylecek,yapacak.oyun grubundaki oyuncak takasınız çok hoşuma gitti.tüketim çılgınlığının bi nebze önüne geçiyorsunuz.
annezeynep bu yoğunlukta yine iyisin bence ben senin kadar yoğunluğu kaldırabilirmiyim bilmiyorum şu tayin meselesi bile çok geriyor beni ama sonra ömer tuğrulu düşünüp rahatlamaya çalışıyorum dua ediyorum bol bol bana şu aralar en iyi bu geliyor.
şekersizim bizim bebişlerimizle imtihanımız ne olucak bilmiyorum dün işi bırakmayı ve çocuklarımı büyütmeyi hayal ettim çok mutlu oldum.anne olduktan sonraki hayattaki en büyük amacım sanırım onları iyi,mutlu,yetiştirmek ve geriye baktıklarında çok mutlu bi çocukluk bırakmak.çünkü hayatları bunun üzerine inşaa edilecek.işte bunları düşündükçe nefesim daralıyo.inş.1 sene ücretsiz izine ayrılmak istiyorum şartlar değişmezse.bebeklerimle geçecek 1,5 sene.

Sekersiz iyiki dogdun:119:niceeeee yillara canim arkadasim:119:

gec uyandik soylemesi ayip kahvalti yapiyorum:))buyrun gelin:))
sekersiz hediyemi birazdan vericem:)pcde kaldi.ben telden yaziyorum cok optum

işi bırakmak.. evet benim de hayallerimde... ama çalışmadan yapamam ki ben... ama çok daha esnek çalışabileceğim ve çocuğumu doyasıya görüp öpüp koklayabileceğim bi iş yapmak hedefim... bunun için çalışıyorum. araştırıyorum şu an... kafamda bi sürü proje var ve bi gun mutlaka gerçekleştireceğim... o gunu bekliyorum... yeni yıldan temennim de bu olsun madem

Doğum günün kutlu olsun inş. Bu yaşında hedeflerini gerçekleştirebilirsin sanırım en güzel hediye.

doğumgününüz ve "yeni yaş"ınız kutlu olsun şekersizyeşilçay hanım, nice uzun yıllar görün inşallah.
"yeni bir yaş" deyince gözlerim doldu, yaşlanmaya başladığımı hatırladım. öhüüüüüüüü ben bi' elimi yüzümü yıkayayım

gec uyandik soylemesi ayip kahvalti yapiyorum:))buyrun gelin:))
biz kahvaltı yapalı nerden baksanız 3-4 saat oluyor. 2. defa acıktık dostum. siz çayı koyunuz geliyoruzdur

saçlarınızın tepenizde öylesine toplanış hali...
kuşağı yamuk-yumuk bağlanmış sabahlığınız...
ortalıkta geceliği ve çokokrem olmuş yüzü elleriyle dolaşan Çağla...
akşamdan sehpada kalmış kuruyemiş tabakları...
okunup öylesine katlanmış gazete...
açık tv'den yükselen haberlerin sesi...

ne mizansen ama yok bendeniz hiç öyle olamadım (tv yok, orta sehpa yok, çokokrem yok, gazeteyi öylesine değil nizami katlarım, sabahlık kullanmam, akşamları kuruyemiş yemeyiz, ), hani "filim"lerde öyle olur ya, o bakımdan "şeyettiydim" :26:

neyse ne canım, siz çaya bakın, altı açık kalıp da suyu bitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…