varya iyiki varsın cok seviyorum seni ve muhabbtini
Bende eğer olursa ikinci bebek) o çengeli iğneden isterim ona göre çok ama çok beğendim
bende seni çok seviyorum canım arkadaşım
herkese selamçok yorgunum pilim bitti misafirler beni çok yordu çok yaramazlardı çoookk:)
ceren az önce yatakta eşimle konuşuyo çok canım sıkıldıbende yan odada çağlayı yatırıyorum ama sesini duyabiliyorum
''baba ben ölecekmiyim,yaşlanıncamı ölecem,atatürk neden öldü,büyüyüp anne olunca karnımımı kesecekler''
nerden duyuyo bunlarıneden aklına takıyo neyse sabah olsunda konuşayım minnoşumla
misafirler 4 te gitti canıma okudularyemekte yapmadım
ya bir reklam çıkmış gördünüzmü,gençturkcell gecebizim diyeyaşlı bir dede 6-7 şak şak şak diye bir şarkı söylüyo çağla o reklama bi kopuyo gülmekten çatlıyorum adamın bir gözü küçük,çağlada birgözünü kısıyo deli danalar gibi oynuyo keşke kameram saglam olsaydı videoya çekip size göstersem:))
ayyy benimde içim sıkıldı cerencim nerdden duydu acaba inş birdaha aklınma getirmez bunları
bende enes dogdugunda her gün aglıyordum ben niye yaptım enesi oda ölecek benim yüzüme diye lohusa depresyonuydu resmen
nese o reklamdaki adamı gebertesim geliyor kıl oldum adama rap yaptırmıslar resmen ama beni benden alıyor
caglam napsın saf temiz bebişim
tam anlasa benle bogmaya gelirdi
hiç beklemezdim gnçtrkcllden
ayıpsın melegimcim sananda veririm nazar degmesin bebişlerimizeee
senin regl ne oldu canımcım gelmedimi hala
herkese selamçok yorgunum pilim bitti misafirler beni çok yordu çok yaramazlardı çoookk:)
ceren az önce yatakta eşimle konuşuyo çok canım sıkıldıbende yan odada çağlayı yatırıyorum ama sesini duyabiliyorum
''baba ben ölecekmiyim,yaşlanıncamı ölecem,atatürk neden öldü,büyüyüp anne olunca karnımımı kesecekler''
nerden duyuyo bunlarıneden aklına takıyo neyse sabah olsunda konuşayım minnoşumla
ya bir reklam çıkmış gördünüzmü,gençturkcell gecebizim diyeyaşlı bir dede 6-7 şak şak şak diye bir şarkı söylüyo çağla o reklama bi kopuyo gülmekten çatlıyorum adamın bir gözü küçük,çağlada birgözünü kısıyo deli danalar gibi oynuyo keşke kameram saglam olsaydı videoya çekip size göstersem:))
Allah çocuklarımıza saglıklı uzun ömürler yazsın rabbim,malesef hepimizin aklından ölüm çogu zaman geçiyo ama daha küçücük çocugun böyle şeyleri sorması ne bileyim canımı sıktı
demek reklamdaki adama uyuz oldunkim kız sen tanıyonmu:))yoksa uyuz birimi ben ilk defa gördüm:18:
çağla şarkıya kopuyo zavallı kızım ne bilsin:)
10 önce bir oldum pir oldum CNm uzun zamandır öyle olmamıştı hatta menepoza mı giriyorum diye düşünmeye başladımki düzeldi :)) yani bebek yok şuan olursa ilk siz duyarsınız :))
ben de sizin oyun grubunuza imreniyorum canım ya :) ama haftaiçi defne zaten kreşte olduğu için haftasonu ancak birlikte vakit geçiriyoruz.. şimdilik biraz daha beklesin bakalım belki yeni yılda güzel bi grup kurabiliriz biz de...ya kızlar ne güzel bir arkadaşlık kurdunuz siz böyle, vallahi çok imreniyorum..
devamlı girip yazmak istiyorum ama olmuyor..
azıcık çemberin dışında kalsakta, bu dostuğumuzun daim olması dileğiyle diyor ve kuzucukları öpmüşüm sayarak devam ediyorum..
şekersizim hediyelerine bayıldım.. çok yakışmış, gerçekten tam tarzına uygun hediyeler seçmiş azraece bravo yani..
güle güle kullan canım.. bloguna da baktım, kuşları yemleyen defneye bittim.. rabbim ağzınızın tadını bozmasın..
kısacık azradan bahsedeyim.. hatırlarsanız dil yönünden çok zayıf deyip üzülüyordum..
bu 18 ayla beraber birden değişti bi atağa geçti sanki.. tabii henüz cümle kuramıyor ama her dediğimizi tekrar ediyor artık o yüzden çok mutluyum.. beni bir yere götürmek istediğinde kalk diyor, pc başındaysam kapat diyor (kapamazsam düğmeye basıp kapıyor hatta) çok güzel ayakkabı diyor(sebebini birazdan söylerim :) bi yeri acıdığında acıooo, yaşıt bi bebe gördüğünde akadaş akadaş die sesleniyor, git yaaa diyorum oda bana diyor.. gibi şeyler oluyor yani..
aaaaaa unutmadan level atladık artık anneçiim diyor :)
oyun grubumuz devam ediyor, 3. buluşmada oldu.. tabiki oturup tam konsantrasyon aktivite yapamıyorlar ama 6 çocuk biraraya gelip kendilerince oynamaya çalışması en güzeli..hatta en yakın arkadaşı meet (mert)
oyun grubundaki annelerle güzel bir uygulama başlattık.. oyuncak takası..
biz bu buluşmada çakçak ve saat bultak aldık, bultak puzzle ve eşletirme kartı verdik..
bi 15 gün sonra yeni oyuncaklar gelicek, biz farklı oyuncaklar vericez.. valla çok güzel oldu, oyuncak bütçesinde tasarruf :)
kayınvalidem azraya çizme alıp eşimle göndermiş...
okadar sevdiki çocuk ayakkabı demeyi öğrendi istemekten...
vicco, çok beğendim, içide yumuşacık sıcacık tutar bezelye parmakları :)
Eki Görüntüle 910068
keyfin kaçmasın sekercim.. bu ara pek aktif değil zaten ve herkes telaşlıGece 3te uyndim cmsir astim yatar yatmaz Omer uyandi ve yarim sa emdi
saat 5 ve hala uyanigim
Zaten 1sa sonra kalkip erkenden ise gidecegim
Iyice keyfim kacik bu hafta, yeni yurtdusu gorevi tuz biber oldu
2gun once girip birseyler yzmistim hediye iletilerinin arasinda kaynamis gitmis
Hos aylar gecti unutulmak cok normal ama ona bile keyfim kacti
Herkesin hediyesi ulasmis, bir benimki kaldi galiba, pzt ulasir diye dusunuyorum minyaturcum
Kusuruma bakma, bu aralar benim durumum malum, evin yolunu zor buluyorum
Talaycim oglumun adasi icin simdiden hayirli kolay bir dogum diliyorum
Sekersiz elbisene bayildim azraece telde bahsetmisti uzerinde daha bir guzel durmus
O sivasiz duvarlarin arasinda usenmeyip giymissin helal olsun:)
şekersizim bizim bebişlerimizle imtihanımız ne olucak bilmiyorum dün işi bırakmayı ve çocuklarımı büyütmeyi hayal ettim çok mutlu oldum.anne olduktan sonraki hayattaki en büyük amacım sanırım onları iyi,mutlu,yetiştirmek ve geriye baktıklarında çok mutlu bi çocukluk bırakmak.çünkü hayatları bunun üzerine inşaa edilecek.işte bunları düşündükçe nefesim daralıyo.inş.1 sene ücretsiz izine ayrılmak istiyorum şartlar değişmezse.bebeklerimle geçecek 1,5 sene.
Sekersiz iyiki dogdun:119:niceeeee yillara canim arkadasim:119:
gec uyandik soylemesi ayip kahvalti yapiyorum:))buyrun gelin:))
sekersiz hediyemi birazdan vericem:)pcde kaldi.ben telden yaziyorum cok optum
biz kahvaltı yapalı nerden baksanız 3-4 saat oluyor. 2. defa acıktık dostum. siz çayı koyunuz geliyoruzdurgec uyandik soylemesi ayip kahvalti yapiyorum:))buyrun gelin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?