2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Talaycim imkan varsa bence cocuga bakilacak en iyi yer kendi evi
Benim annem bakiyor diye ses cikaramiyorum ama hergun esya gotur getir telasi zor oluyor
Bir de yemegini de ayarlayayim deyince surekli ordan oraya ucusan kavanozlar saklama kaplari bulasigin camasirin hic bitmiyor:)
Zaten Omer de evini odasini ozluyor sanirim her eve donusumuzde saat kac olursa olsun sil bastan gune baslayip oda oda gezip oyun oynuyor
Bizim evlerimiz yakin da trafikte vakit kaybetmiyoruz kusur ki
Bence mumkunse once kendi evi iyidir canim

Talaycim imkan varsa bence cocuga bakilacak en iyi yer kendi evi
Benim annem bakiyor diye ses cikaramiyorum ama hergun esya gotur getir telasi zor oluyor
Bir de yemegini de ayarlayayim deyince surekli ordan oraya ucusan kavanozlar saklama kaplari bulasigin camasirin hic bitmiyor:)
Zaten Omer de evini odasini ozluyor sanirim her eve donusumuzde saat kac olursa olsun sil bastan gune baslayip oda oda gezip oyun oynuyor
Bizim evlerimiz yakin da trafikte vakit kaybetmiyoruz kusur ki
Bence mumkunse once kendi evi iyidir canim

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BİZİMKİDE SÜMÜĞÜNDEN YENİ KURTULDU AMA HALA ARADA BURNUNU SİLİYOR.İŞTAH KONUSU İSE EVET CAN SIKICI MEYVE YİYORMU HİÇ OLMAZSA ORDAN VİTAMİN DESTEĞİ ALSA.

SAĞOL ANNEZEYNEP VALLA AKLIM ÇOK KARIŞIK NEREDEYSE 2 SENE SONRAYI DÜŞÜNÜP DERT EDİNİYORUM KENDİME AMA NE YAPAYIM BEN ANNEYİM SEN KREŞE VERMEYİ NE ZAMAN DÜŞÜNÜYORSUN ÇÜNKÜ ANLADIĞIM KADARIYLA SENDE ÇOK YORULUYORSUN BİRDE BEBEK İSTİYORSUNUZ ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN ÇOK GÜZEL BİŞEY

GÜNAYDIN KIZLAR HAFTA SONU BEBEK GÖRMEYE GİTTİK OĞLUM BEBE CİCİ DİYE OKŞADI KUCAĞIMDA OLUNCA KISKANIR DİYE BİRAZ ÇEKİNDİM AMA ÇOK ŞÜKÜR BEBEĞİM ÇOK SEVDİ BEBEĞİ.SENEYİ BİTİRMEMİZE ÇOK AZ KALDI.

bilmem miii söz konusu çocuk olunca her türlü endişeye itina ile kapılınır anayız biz anaaa

ama sana birşey anlatayım, ikizleri erken doğan ve günlerce yoğun bakımda kalan bir arkadaşım vardı,
o kadar özendi ama bebekleri yoğun bakımda bırakıp eve dönmek zorunda kaldı, günerce gitti geldi
yemiyor içmiyor konuşmuyor sadece ağlıyordu, biz de "geçecek" diyorduk, gerçekten geçecekti çünkü ama insan içinde olduğu durumu en kötüsü sanıyor, farkedemiyor sonsuza dek sürmeyeceğini

şimdi ikizler 7 aylık, diyor ki şu hallerini bilseydim1 damla gözyaşı dökmez kendimi strese sokmazdım
demem o ki analık cidden fenalık çok kuruntu yapıyoruz

sen hiçbirimizinc esaret edemediği birşeyi yaptın ikisi birden büyüyecek en rahat edenimiz sen olacaksın bundan emin ol, ciddn özeniyorum sana
bak bir örnek daha vereyim geçen ablamdayım 2 kızı var araları 1,5 yaş yani biri 6 aylıkken hamile kalmış!! şimdi ortaokula gidiyorlar diyor ki benden rahatı yok

az bekle bakalım ben de çişini öğretim hamile kalayım beraber kurtlanırız

bu arada kreşe 3 yaşını doldurunca vereceğim. daha erken istemiyorum ömür boyu okuyup çalışacak zaten annemlerin site kreş gibi biraz daha keyif sürsün
2015eylülde 3,5 yaşında olacak, 2014başında çiş olayını kapatsak, hamile kalsam, 2015baharında yine doğum yapsam, birkaç ay kardeşiyle evde kalır alışır sonra da kreşe gider

kızlar ogluslarımızın kızlarımızın dogum günleri yaklasıyor ve bebeklikten cıkıyorlar artık
2yasından sonra onlar cocuk olucaklar bildiginiz üzere
ve ben dogum günü için cok güzel bir hazırlık yapmak istiyorum digeri tecrübesizligime geldi
ve ben mickeyli tema belirlemek istiyorum ama kırmızı siyah degil mavi düşünüyorum yine ...
cupcakelerden hiç yapmadım kısmetse seker hamuru alıp denicem size nasıl yapıstırıldıgını fırınlandıgını sorarım sizin parmagınız olmadan güzel olmaz fikriniz cok önemli benim için canım arkadaslarım
he unutadan seker hamurundan kurabiyede yapmayı düşünüyorum bakalım becerebilecekmiyim

Son düzenleme:
ooo annezeynep gelmiş destanlar yazmış... hersey gonlunce olsun guzel hatun

merhaba annecikler mukemmel bi haftasonu gecirdim...

hepinizi öpüyorum.. internet gidip geliyo. kabloyu koparıp duruyo salak adamlar... yazamıyorum..

Sizleri bulursam eğer öpücük atıcam yanaklarınızdan ama nerde yoksunuz anacım gidip geriliyorum aynı sayfada mıhlanıp kalmışız .. Nerdesiniz

CNm biz daha wc eğitimine başlamadık ben iki yaşından sonra düşüyorum çünkü bizim oğlan hiç hazır değil .. Hatta 2011 Mayıs anneleri Topiğine göz atmıştım bir ara onlarda da daha yeni oturmaya başlamış ., hayırlısı ile inş sizde başarısızınız ben inanıyorumki Ömer çok kolay kapıcak ) maşallah çok akıllı delikanlı o yapar ..

yazını okuyunca içim açıldı.biliyorum abartıyorum.kreş yaşı için bende 3,5 yaşında yarım gün düşünüyorum.evet daha çiş olayı var benim birde minik bi bebek.seninde güzel haberlerini bekliyorum inş.

temana ve paylaştığın fotoya bayıldım valla senin elinden bi uçanla bi kaçan kutulur evelallah burdada marifetli arkadaşlarımız var.bende istiyorum ama sanırım doğumla aynı haftaya denk gelecek doğumgünü erken yapabilirim ilkinden daha küçük olur ama istiyorum gözüm arada kaymıyor değil doğum günü temalarına.

Ay çok sevindim talaycım ne güzel musab Bilal demek kardeşi olursa çok sevicek inş öyle olur kıskanmaz Ömer tuğrulu .,
Bende hayırlı ise Rabbim nasip ederse bir bebek daha düşüyoruz Allah'tan mahir bana çok düşkün değil babayı sürekli kıskanıyor eğer olursa bir bebek sanırım oğlum beni kıskanmaz daha doğrusu öyle umuyorum inş olmaz ve çok sever kardeşini ..

Yazını okuyunca içim kıpır kıpır oldu hala öyle bir heyecan bastı bana .. Sana katılıyorum benimde çok tecrübesizliğime geldi bu yüzden 2 yaş doğum günümü çok güzel yapmak istiyorum bende fil seçiçem tema olarak bakalım şimdilik bunda karar kıldım ., büyük ihtimal tr de oluruz bu dogüm gününde ve eğer olursa herkezi davet ediyorum )
Mickey güzel tema ve mavi olanıda var CNm ben çok gördüm internette araştırma yaparken ..

Evt gördük güzel resimlerinizi ama bu yetmezki gelin anlatın biraz hem Dilberege de katılmiş aranıza , aşk olsun neden söylemiyorsunuz merakta kalıyoruz sekerler..

Canım istersen aynı tema yapalım hem kopya cekeriz birbirimizedn
ben hatta enesin dogum gününde tütü giyebilirim sende giy balina gibi gezmeyi düsünüyorum

slm kızlar
tarık buğra uyumuşken hemen geçmişe göz attım bitirdim tabiki:)
hasta olan bebişlere çook geçmiş olsun çabucak iyileşirler inş
bu arada kızlar duydum ki mide bulantısı salgını varmış dikkat edelim kuzulara

annem bendeydi bende hazır annem varken dip köşe temizlik yaptım tek başıma olunca tarık buğrayla çok zorlanıyorum
bu gün için yemeğimde var değmeyin keyfime:)

şekersiz ve beybi sizin kuzular sabahları ilk uyandığında öksürüyomu?tarık buğra sabah ilk uyandığında 10 dk kadar öksürüyor balgamlı..eşimin rahatsızlığıda aynı olduğu için gece boyunca geniz akıntısı olduğunu söylüyor öksürerek ciğerini temizliyo diyo
sizin kuzularda var mı böyle bi şey?

doğum günü teması olarak bende Mickey düşünüyorum ama siyah-kırmızı olarak bakalım üstesinden gelebilicem mi..bu sene pastayıda kendim yapıcam üzerine Mickey yapamam ama umarım güzel ve leziz bi şey çıkarırırm meydana

annezynep hoş geldin ömer paşamızada maşallah bül bül olmuş kuşum resmen
turuncu,planner,zada,nagiş kayıp kızlar sizde çıkın meydana

saol talaycım sizden de kurtulmaz ucan kacan bebişimiz yorgunluk veriyordur yoksa maasallah hepimiz marifetliyiz
sen bu sene degilde seneye aynı ay dogum günü yapcan rabbim kolaylık versin sen yaparsın herseyi canımcım
oglusuna 2yasında kardes hediye etcen ondan iyi dogum günümü varrr
ayyy hamile olmak istiyorum artık eminim :118:
talay hepimize niyeti bozdurdun valla

Canım istersen aynı tema yapalım hem kopya cekeriz birbirimizedn
ben hatta enesin dogum gününde tütü giyebilirim sende giy balina gibi gezmeyi düsünüyorum

Ay yok anam tutu giymem sonra gören bana tütü maşallah içine 10 bebek girmiş gibi derler :))
Enes'in doğum gününe çağırsan gelirim haberin ola )
Ayni tema olabilir iyi Fikir bencede )

Hadi topikçe ikincilere hamile kalalım burası şenlensin ne güzel olur .. Rabbim nasip ederse yapalım kardeşleri .çok bebek özlemim var benim

Ay yok anam tutu giymem sonra gören bana tütü maşallah içine 10 bebek girmiş gibi derler :))
Enes'in doğum gününe çağırsan gelirim haberin ola )
Ayni tema olabilir iyi Fikir bencede )

gel canım basım üstüne ne demek adresimde var sende beklerim melegimcim
evet canım ne olcak tema bu sonucta dimi
hem fikir olarak nerden aldın nasıl yaptın ögrenmemiz daha kolay olur cünkü uyumlu olcak yaptıklarımız
tatlicadıcımda mickey yapcakmıs ama rengi farklı ondanda tüyolar alırızzzz

melegimcim aman millet ne derse desin
benim içimde kalcagına giyerim onlara dogru sallarım kasemi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…