ya kızlar ne güzel bir arkadaşlık kurdunuz siz böyle, vallahi çok imreniyorum..
devamlı girip yazmak istiyorum ama olmuyor..
azıcık çemberin dışında kalsakta, bu dostuğumuzun daim olması dileğiyle diyor ve kuzucukları öpmüşüm sayarak devam ediyorum..
şekersizim hediyelerine bayıldım.. çok yakışmış, gerçekten tam tarzına uygun hediyeler seçmiş azraece bravo yani..
güle güle kullan canım.. bloguna da baktım, kuşları yemleyen defneye bittim.. rabbim ağzınızın tadını bozmasın..
mutlucum 2 yaş sendromuna 2 yaştan sonra girilmiyor muydu? ne aceleleri varsa bu bebelerin.. azrada da tuhaflık var aceba odamı sendroma girdi? babası gelip konuşunca miracık düzelir inş :) huysuz iştahsız uykusuz ve durmadan ağlayan bi çocuk offff diyorum, umarım en kısa zamanda eski düzene döner..
meleğim,beybim,pınarda,dilberege,minyatür aldığınız verdiğiniz hediyelere bayıldım.. hepiniz birbirinizden zevkliymişsiniz..
2014, paketi açarken yaşadığımız o tatlı heyecan ve mutluluk, nasıl bir sevinç veriyosa, hayatımız yıl boyuncada hep öyle tatlı geçsin..
beykoz kaçırdım ben ameliyat oldun mu? nasılsın ?
beybim senin dişin nasıl oldu?
çağlayla olan sohbetinize bayıldım.. valla çok güzel ve zeki kızların var maşallah
kısacık azradan bahsedeyim.. hatırlarsanız dil yönünden çok zayıf deyip üzülüyordum..
bu 18 ayla beraber birden değişti bi atağa geçti sanki.. tabii henüz cümle kuramıyor ama her dediğimizi tekrar ediyor artık o yüzden çok mutluyum.. beni bir yere götürmek istediğinde kalk diyor, pc başındaysam kapat diyor (kapamazsam düğmeye basıp kapıyor hatta) çok güzel ayakkabı diyor(sebebini birazdan söylerim :) bi yeri acıdığında acıooo, yaşıt bi bebe gördüğünde akadaş akadaş die sesleniyor, git yaaa diyorum oda bana diyor.. gibi şeyler oluyor yani..
aaaaaa unutmadan level atladık artık anneçiim diyor :)
oyun grubumuz devam ediyor, 3. buluşmada oldu.. tabiki oturup tam konsantrasyon aktivite yapamıyorlar ama 6 çocuk biraraya gelip kendilerince oynamaya çalışması en güzeli..hatta en yakın arkadaşı meet (mert)
oyun grubundaki annelerle güzel bir uygulama başlattık.. oyuncak takası..
biz bu buluşmada çakçak ve saat bultak aldık, bultak puzzle ve eşletirme kartı verdik..
bi 15 gün sonra yeni oyuncaklar gelicek, biz farklı oyuncaklar vericez.. valla çok güzel oldu, oyuncak bütçesinde tasarruf :)
kayınvalidem azraya çizme alıp eşimle göndermiş...
okadar sevdiki çocuk ayakkabı demeyi öğrendi istemekten...
vicco, çok beğendim, içide yumuşacık sıcacık tutar bezelye parmakları :)
Eki Görüntüle 910068
bendede herşey aynı, ev iş eş azra....
azra doğduğunda ramazan ayında oruç tutmamıştım emziriyorum diye..
dün başladım 30 gün kesintisiz tutulması gerekiyormuş..(regl olursa bitince kaldığı yerden devam)
bu gece 2. sahurum yani.epey uzattım ... hepinizi öpüyor ve ilk okuyacak olanlara kocaman bir GÜNAYDIIIIINNN diyor ve kaçıyorum...
selametle
Hey çok sevgili arkadaşlarım selamlar herkese
yeni yıl hediyelerim geldi Dilberege çok zahmetler etmiş çok zarif hediyeler seçmiş
fotolarını koymak istiyorum inşallah hafta sonu başarabilirim
bende hediyesini göndermeyenlerdenim bugun inşallah kargolanacak ilkimciğime
ilkimm huhu sana mesaj gonderdim telefonunu yaz bana ne olur ne olmaz
Şekersizim yeşilçayım yeni yılda ve yeni yaşında tüm dileklerinin gerçekleşmesini dilerim..
hedeflerine ulaşacağına eminim başarılar ve mutluluklar seninle olsun
arkadaşlarım malumunuz pek giremiyorum ama unutmadığınızı düşünüyorum beni değil mi unutmadınız
hepinizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum çekirdek ailenizle sevdiklerinizle anın tadını çıkacağınız
bir sene ve seneler diliyorum öpüyorum sizi ve kuzularınızı
Kızlar bakın kimin göbegini buldum resmen kapadokya balonları gibi maasallah
ah ne günlerdi o günler eşim göbegimi koydurtmamıstı nese bana bu göbüş yetti mutlucum
"insana ancak kendi çalışması birşeyler getirebilir" diyerekten bugün itibariyle kolları yeni deneyler için sıvamış bulunuyorumeşimle yemekte konuştuk: yeniyılda, ocak-şubatta tozu dumana katarak deney yapalım da, tezimin bir kısmı daha bitmiş olsun. evet, yeni yılda doktoramı bitirip, öğretim üyesi kervanına katılmak istiyorum dostlarım 2014 için bütün çabalarım bu minvalde olacaktır.
siz de hedeflerinizi yazınız. "söz uçar, yazı kalır" sözü mucibince, birkaç ay sonra siz unutsanız da topikteki mesajınızı hatırlatırız
not-1: önümüzdeki yılda çalışma yapmak için motive olmamda, zeval gelmemesini hep dilediğim devletten alacağım 10 bin liranın bir etkisi yoktur
not-2: Talay hanımcığım "yeniyılda anne olmayı hedefliyorum" sözünüzü kabul etmiyoruz zira onun olacağı zaten ve inşallah açık. başka bir hedef söyleyiniz
not-3: Babyceren dostum, yeniyılda kendi yaprağınızı kendiniz salamura edebilirsiniz. bir hedef olarak düşünülebilir diye düşündüm :26:
not-4: dilberege hanım, yeniyılda belkim yeni ve çok daha güzel bir işiniz olur
not-5: Hejar ve Pınarda hanımlar, istermisiniz, çocuklarınız yeniyılın ilk gününü "ilk adım"larıyla karşılasınlar ve ilk hediyelerini versinler
not-6: azraece hanım, geçen yıla "şefaat ya rasulallah" yerine "seyahat ya rasulallah" dediğiniz için tüm yılı Pamukkale otobüslerinde geçirdiniz. bu yılki temeniniz "istirahat ya rasulallah" olsa nasıl olur
not-7:mutlu_anne hanım, yeniyılın ilk sabahı kalktığınızda, Mira'nın akşamdan kalan tabakları "topladığını" ve tüm seneyi byle geçirdiğini bir düşününüz
not-8: meleğim hanım, yeniyıla girildiği akşamki yemekte Mahir'in şaşırtıcı derecede çok yediğini ve tüm seneyi böyle geçirdiğini düşününhem çok yesin hem fit kalsın desek, çok mu şey istemiş oluruz acep :26:bir de yeniyılda sizi Ankara'da da görmek isteriz
başka? yeniyılda biangel_kujumun sık sık gelmesini umuyorum ama sanırım bu bir temenni olarak kalacak
biz kahvaltı yapalı nerden baksanız 3-4 saat oluyor. 2. defa acıktık dostum. siz çayı koyunuz geliyoruzdur
saçlarınızın tepenizde öylesine toplanış hali...
kuşağı yamuk-yumuk bağlanmış sabahlığınız...
ortalıkta geceliği ve çokokrem olmuş yüzü elleriyle dolaşan Çağla...
akşamdan sehpada kalmış kuruyemiş tabakları...
okunup öylesine katlanmış gazete...
açık tv'den yükselen haberlerin sesi...
ne mizansen amayok bendeniz hiç öyle olamadım (tv yok, orta sehpa yok, çokokrem yok, gazeteyi öylesine değil nizami katlarım, sabahlık kullanmam, akşamları kuruyemiş yemeyiz, ), hani "filim"lerde öyle olur ya, o bakımdan "şeyettiydim" :26:
neyse ne canım, siz çaya bakın, altı açık kalıp da suyu bitmesin
Ay beykoz kopardın beniNerden buldun bunu Yaaa evet bi ara göbek fotomuzu koyuyoduk
Hoş benim şimdiki göbeğim resimdekiyle kapışırBen inanıyorum içimde bi tane unuttuklarına
AmaaaaanÇok şükür fazlam var eksiğim yok
Hey çok sevgili arkadaşlarım selamlar herkese
yeni yıl hediyelerim geldi Dilberege çok zahmetler etmiş çok zarif hediyeler seçmiş
fotolarını koymak istiyorum inşallah hafta sonu başarabilirim
bende hediyesini göndermeyenlerdenim bugun inşallah kargolanacak ilkimciğime
ilkimm huhu sana mesaj gonderdim telefonunu yaz bana ne olur ne olmaz
Şekersizim yeşilçayım yeni yılda ve yeni yaşında tüm dileklerinin gerçekleşmesini dilerim..
hedeflerine ulaşacağına eminim başarılar ve mutluluklar seninle olsun
arkadaşlarım malumunuz pek giremiyorum ama unutmadığınızı düşünüyorum beni değil mi unutmadınız
hepinizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum çekirdek ailenizle sevdiklerinizle anın tadını çıkacağınız
bir sene ve seneler diliyorum öpüyorum sizi ve kuzularınızı
Nedense bazı yazıları okuduğum halde unutmuyorum ama cevap yazmayı unutuyorum yoksa her birinizi. A dan Z ye her anlattığınız bende)
Miram inş inş bu son ateşlenmesi olur , yeni yılda hiç ateşlrnmemesini bende diliyorum ..
Benim yeni yılda dileğim inanın sadece oğlumun sağlığının iyi olması ve artık yemek yemeye başlaması.. Inş olur Rabb'inden ümit kesilmez dimi
şekersizçay; nice mutlu yıllara tatlım
beykozum; ameliyat olmuşsun geçmiş olsun tatlım Allah beterinden korusun. Enes kuzusunu öp benim için.
mutlucan; mira ateşlenmiş yine çok geçmiş olsun canım. Yavrumun ateş problemi nedir böyle ya inşallah bu son olur.
çiçekciğim; bugün sonunda kargonu yolladım daha doğrusu eşime yollattım. Umarım beğenirsin cicileri öptüm seni ve kuzuyu:)
meleğim, beybim, planner,azraece, dilberege,pınarda, nagihan, yavrukedi, hejar, annezeynep, turuncu, zada, kujum, bambucan, tatlıcadı, öptüm sizi
Kızlar eskisi kadar sık giremiyorum özlüyorum sizi siz de beni unutmayın gebertirim
medceziri isleyen varmıgüzel film
çağla bugün koltugun kenarına oturmuş sonra poposu kaydı düştü:26:kafasını yere çarptıneyseki birşey olmadı biraz korktu
cerenin piyanosu var piyanonun mikrofonuda var,çağla mikrofonu çıkarmış baktım yatak odasına gidiyoarkasından gittim bide ne göreyim mikrofonun ucu şarz cihazı gibi,onu prize geçiriyodu bi çıglık attım zaten çağla havaya zıpladı korkudan aglamaya başladı hemen su içirdim ama çok korktu ya normalde hiç böyle şeyler yapmaz ama dedigim gibi ucu şarja benziyo ondan yaptı off ya aklımı alacaklar az kaldı eşim elektirikçiyi aradı dedi kapak getir,bakalım kapatacam hepsini yarın
bide şey demiş tek delige geçirse eleltirk çarpmazmış,iki delige birden geçirirse çarparmışolsun aklım yerinde oynadı
Allah korusun.
MeleğimMahirin fotoğraflarına bayıldım instagramda çenesinin altındaki gamze çok tatlıııııGeçmiş olsun CNm bizim mahir nerde ise prizlerle yatıp kalkıyor bir türlü vazgeçtiremiyorum .. Eline bir fiş geçsin hemen sokmak ister bende başında durup kontrol altında yapmasını izliyorum mecburen çünkü takmazsa kudurur Allah'tan buradaki prizlerin emminiyet düğmeleri var ..
MeleğimMahirin fotoğraflarına bayıldım instagramda çenesinin altındaki gamze çok tatlııııı
priz işi için kilitlerden al BABYİm her deliğe girip çıkıyor bu bıdıklar Allah korusun
ŞEKERSİzim Ömer akşam boyunca iyki doğdun şekersiiizd edi nasıl baskı yaptıysama rtık :)
MUTLUnun göbeğini görünce hamşlelik günlerimi özledim ya yok mu seneye niyeti bozan??
TLAYcım hamilelik dönemini takip ediyorum yazamasam da 2.farklı mı oluyor diye merakla okuyorum Allah kolaylık versin cnm
çiş eğitimine başlayan var mı kızlar? Planner dışındaaaaaa
ailecek grip olduk çok kötüyz. en kötüsü bizim yüzümüzdn meleğimin hasta olması. anne burun diye gösteri aktıkça. peçeteyle silmeye çalışıyo beceremyo. iştah desen dalgalı. bir istiyo yiyo bir de yemiyo. ilaç alsa böyle olmayacak. iç.irmek ne mümkün. süte kattığımda da içmiyo anlıyo hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?