2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Sekersizyeşilçay CNm sana nice nice güzel mutlu yıllar dilerim ., iyiki doğdun güZel annemiz ve iyiki tanımışım seni .,

Izninle ben imrenmek istiyorum sana malum evde olan biri olarak hiç doğdu düzgün birşey yapamıyorum oğlum için bu konuda seni tebrik ederim aktivetelerinizin hepsi harika bravo..

Bezelye parmaklara :)) çok güzel barınak almışsın güle güle eksiltsin güzel Azram ..

Bir kedi gördüm sanki :))
Ben seni unutmadın CNm yavru pisi unutulurmu hiç
Sakın geç kalma erken gel şarkısı senin için gelsin muck
Hediyeleri mutlaka merak ederim hafta sonu inş unutmaz bizlerle paylaşırsın CNm ..

Kızlar bakın kimin göbegini buldum resmen kapadokya balonları gibi maasallah
ah ne günlerdi o günler eşim göbegimi koydurtmamıstı nese bana bu göbüş yetti mutlucum

Hey gidiiii günler heyy :) görünce şaşkına döndüm önce hatta Talayın karnımı yoksa diye düşündüm sonra ay dedim bu kadar büyümemiştir acaba bu güzel karın kimin :)) meğer bizim maviş miramızın anne karnındaki haliymiş :))

Âmin inşallah o günleride görürüm .. Ne çok mutlu olurum kim bilir ..

Hocam bu ne güzel yetenek sizden iyi roman yazarı çıkar .. Deneyin bir belki satış rekorları kırarsınız ) bizede imzalı vermeyi unutmayın hemi )

Sen her halinle fıstık gibisin hiç düşünme böyle şeyleri

yeni gördüm cicim mesajını özelden yazdım noyu

Nedense bazı yazıları okuduğum halde unutmuyorum ama cevap yazmayı unutuyorum yoksa her birinizi. A dan Z ye her anlattığınız bende )

Miram inş inş bu son ateşlenmesi olur , yeni yılda hiç ateşlrnmemesini bende diliyorum ..

Benim yeni yılda dileğim inanın sadece oğlumun sağlığının iyi olması ve artık yemek yemeye başlaması.. Inş olur Rabb'inden ümit kesilmez dimi

Son düzenleme:
şekersizçay; nice mutlu yıllara tatlım

beykozum; ameliyat olmuşsun geçmiş olsun tatlım Allah beterinden korusun. Enes kuzusunu öp benim için.

mutlucan; mira ateşlenmiş yine çok geçmiş olsun canım. Yavrumun ateş problemi nedir böyle ya inşallah bu son olur.

çiçekciğim; bugün sonunda kargonu yolladım daha doğrusu eşime yollattım. Umarım beğenirsin cicileri öptüm seni ve kuzuyu:)

meleğim, beybim, planner,azraece, dilberege,pınarda, nagihan, yavrukedi, hejar, annezeynep, turuncu, zada, kujum, bambucan, tatlıcadı, öptüm sizi
Kızlar eskisi kadar sık giremiyorum özlüyorum sizi siz de beni unutmayın gebertirim

Umarım dileğin kabul olur tatlım

Son kelimeye öldüm gülmekten .. Ayol sen unutulacak hatunmusun unutalım :)) gebertmene gerek kalmayacak merak etme hem sen yorulma biz hallederiz kendimizi dimi )

ilkimcim canım sen unutulacak kadınmısın:)kendimi unuturum ama seni unutmam:))daha çok gel şekerim
melegim cnm bende okuyorum geliyorum şuraya yazacam ne yazacagımı unutuyorumbaksana birşey yazacaktım yine unuttum:26:hıh hatırladımumarım dilegin kabul olur canım arkadaşım
benimde yeni yıl dilegim şöyle:tek istegim çocuklarımın saglıklı ve uzun ömürlü olmasıtek istegim buamin..
rabbim benim ömrümden alıp onlara versin..
2013 oek iyi geçmedi heleki son ayumarım 2014 hepimize huzur,mutluluk ve saglık verir

medceziri isleyen varmıgüzel film
çağla bugün koltugun kenarına oturmuş sonra poposu kaydı düştü:26:kafasını yere çarptıneyseki birşey olmadı biraz korktu
cerenin piyanosu var piyanonun mikrofonuda var,çağla mikrofonu çıkarmış baktım yatak odasına gidiyoarkasından gittim bide ne göreyimmikrofonun ucu şarz cihazı gibi,onu prize geçiriyodubi çıglık attım zaten çağla havaya zıpladı korkudanaglamaya başladı hemen su içirdim ama çok korktuya normalde hiç böyle şeyler yapmaz ama dedigim gibi ucu şarja benziyo ondan yaptı off ya aklımı alacaklar az kaldıeşim elektirikçiyi aradı dedi kapak getir,bakalım kapatacam hepsini yarın
bide şey demiş tek delige geçirse eleltirk çarpmazmış,iki delige birden geçirirse çarparmışolsun aklım yerinde oynadı
Allah korusun.

Geçmiş olsun CNm bizim mahir nerde ise prizlerle yatıp kalkıyor bir türlü vazgeçtiremiyorum .. Eline bir fiş geçsin hemen sokmak ister bende başında durup kontrol altında yapmasını izliyorum mecburen çünkü takmazsa kudurur Allah'tan buradaki prizlerin emminiyet düğmeleri var ..

MeleğimMahirin fotoğraflarına bayıldım instagramda çenesinin altındaki gamze çok tatlııııı
priz işi için kilitlerden al BABYİm her deliğe girip çıkıyor bu bıdıklar Allah korusun
ŞEKERSİzim Ömer akşam boyunca iyki doğdun şekersiiizd edi nasıl baskı yaptıysama rtık :)
MUTLUnun göbeğini görünce hamşlelik günlerimi özledim ya yok mu seneye niyeti bozan??
TLAYcım hamilelik dönemini takip ediyorum yazamasam da 2.farklı mı oluyor diye merakla okuyorum Allah kolaylık versin cnm

çiş eğitimine başlayan var mı kızlar? Planner dışındaaaaaa

Ah ah sorma o gamzeye bende bayılıyorum :))
Maşallah Ömer'e çok parlak çoçuk şimdiden konuşmaya başladı ya helal olsun aslanıma

ailecek grip olduk çok kötüyz. en kötüsü bizim yüzümüzdn meleğimin hasta olması. anne burun diye gösteri aktıkça. peçeteyle silmeye çalışıyo beceremyo. iştah desen dalgalı. bir istiyo yiyo bir de yemiyo. ilaç alsa böyle olmayacak. iç.irmek ne mümkün. süte kattığımda da içmiyo anlıyo hemen.

Geçmiş olsun hepinize .. Bir doktora görünmeniz iyi olabilir mâlum minik melekler bu hastLığı ağır geçirebiliyor .

BABY sen hem candy saga oynayip hem evde dolmalar sarip hem de dizi isleyecek vakti nereden buluyorsun bu ne enerji kizim yaa :)

ILKIM ben bestenin mama sandalyesindeki bir fotografi vardi ya hic unutamiyorum yaninda su sebili vardi tum gucuyle siritiyordu :) gebertme yani beni onu dicem :)

KALPSIZANNE gecmis olsun cok, benim bidik da gecen hafta hastaydi nefes alamiyordu uyuyamiuyordu ama atlattik cok sukur
Hala emziriyorsan bol bol emzirmeni tavsiye ederim bir de bal zencefil karisimi bogazini cok rahatlatiyor
Bizim doktorumuz ilac vermedi bal sut ve serum fizyolojik uclusuyle toparladi

MINYATURcum ben frankfurttan ucacagim icin havaalanindaki kargoya veririm diyordum ama gidisim ertelenince mecburen internetten yollamak zorunda kaldim canim, su anki duruma gore sali gunu teslim edilecek diyor, telefon bilgisi istemedi site, o gun evde olur musun ki? Orada nasil isliyor sistem bilmiyorum umarim paketin basina bir is gelmezzz

Kizlar erkek cocugunu cise alistirmak ne zormus
Klozete oturunca bana dogru nişan aliyor resmen
Lazimlik almistik kullanamadik p-pi kapakli aldik onun yerine rahat ettik

Ilk denemeden aradim anneme sordum ne bileyim hic erkek cocuk olmadi ki sulalede yarin getir ben deneyeyim dedi tabi ilk denemede o da şok olmus
Siseyle gezenleri anliyor ve onlari asla yadirgamiyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…