Eki Görüntüle 908691 Eki Görüntüle 908693 Eki Görüntüle 908694 Eki Görüntüle 908695 Eki Görüntüle 908697 Eki Görüntüle 908699 Eki Görüntüle 908700
saatimizi doğanın odası için saklayacağım...
Lokumlar yarılandı bile...
Yarın da kahveyi biiiir güzelş bakır cezvede pişirdimmi değmeğin ben,keyfim ve kahyasına...
Buyrun beklerim
kızlar benim diş yine çekilmedi:))yine agzıma ilaçlı pammıgı sokup yolladı beni
yılbaşından sonra çekicekmiş,yeminle adamın dişlerini çekesim geldi uyuzmudur nedir ya anlayamadım
git gel dünyanın otobüs parasını verdim,verdigim paralarla altın diş yaptırırdım
bide agzıma köprü yapacakmış:))ne kadar dedim 450 dedibir dişi 2 ayda çekemeyen adam,köprünün temelini 1 yılda ancak atar
neyse sıkıldım bu konudan bir daha dişmiş demiycem ancak çekilsin öyle size fotosunu koyacam:))
ya bide şöyle birşey oldu tam dişçiden çıkıyorum zaten 10 dakika kaldım neyse arkadaşım bana watsaptan mesaj atmış resimlimisafirlerine hazırladıgı ikramları çekmiş bana yollamışşöyle yazmış''Allah kahretsin çok hamaratım'' neyse bende ne yaptım biliyomusunz kızın evine gitttim yürüyerek 10 dakikada vardım yoldayken mesaj attım ''açkapıyı''diye:))tabiki inanmadı evdeyim sanıyo kapıyı çaldım delikten baktı ama açmadı sanırım gülmekten altına yaptı neyse sonra açtı
dedim kızım bana böyle resimler yollamainsanı deli etme işte geldim
sanırım kız mesajı attıgına pişman olmuştur
10 dakika kaldım sonra çıktım birşey yiyemedim dişim agırıyodu ama eve paket yaptırdım
ay ne uyanıgım valla kendimibir kez daha takdir ettim
ama çok güldüm:))
sonra hızlıca lcw ya geçtim cerene pantolan kazak aldımçağlayada tayt
sonra eve uçtum
yemek yemişlerdi hatta tencereyi bile sıyırmışlar:))aç kaldım
bende mecbur tost yapıp yedimçiçegin kaşarıyla
sagol cicim,yok dişçimi degişmem memnunum:))ya aslında adam 2 defa dişimi oydu ama dişim uyuşmadıgı için kanal tedavisinden vazgeçti,kökte çürük oldugunu düşünüyo yoksa bir diş bu kadar igneyle uyuşmazmı:)yani sorun dişimde,adam dişikurtarmaya çalıştı ama malesefDiş-çi-ni değiştir CNm o dişçiden ne köy ne kasaba olur ..
Geçmiş olsun..
şekersiz;ne güzel geçmiş 1 ayınız bütün aylarınız böyle güzel geçsin inş..defne karenin o tatlı bebişlerle fotolarına eridim
büyüdü sıpalar abla-abi oldular
bu arada kızlar bende üzgün-kızgın-şaşkın ifadelerini tarık buğranın puzzle parçasında bulunan gülümseyen ayıcığa gülümsemesiyle öğretmeye başladım çabucak öğrenmişti
şimdi gülümseyen ayıcığa gülümsüyo,kızgın suratlı olana hııı yapıp parmak sallıyodil çıkarana dil çıkarıyo
şaşırmaya hiii yada aaaa yapıp ağzını kapatıyor defne karen gibi
üzgün ol dediğimiz zaman ııı ıııı diye ağlama sesi çıkarıyo
yalnız yanında ağlayan bi çocuk olursa hemen dudak büzüp ağlıyo çok duygusal yavrum
bu günde pc masasına tırmanmış kaş alırken yakaladım
cımbızı pc masasının üzerinde unutmuşum daha önce kaşımı alırken görmüş ve unutmamış sıpa gözünü kırpmış kaş alıyo
bu papağanların yanında hiç bi şey yapmamak lazım
bu günde anannesine allık fırçasını almış yanaklarına sürüyo göz kalemlerimi almış gözüne sürmeye çalışıyo kötü örnek oluyorum erkekime
bir de 5 duyu organını göster oğlum dediğimiz zaman sırayla dilini gözünü ve diğerlerini gösteriyo..pepenin şarkısını söyleyerek ve hareketleri göstererek öğrendi
ama konuşma konusunda hala çok tembel
kızlar ben çağlayı uyutmadan önce 5 dakika kadar günün kısa özetini geçiyorum:))
çağlada çok tatlı bir şekilde dinliyo ve bana cevap veriyo mesela şu şekilde:)) (parantez içindekiler çağlanın konuşması)
bugün biz pazara gittik muz aldık,elma aldık sonra çağla onları yedi(hammmm),
sonra berenlere gittik beren daha bebek emzigi bile var(bebekkkk)
sonra eve geldik uyudk(dan dan eeeee -dandini dandini:))
sonra anne gitti çağlaya mama getirdi(hammmm)
baba geldi (babammmm)ceren okuldan geldi(tanta(yani çantayla gelmiş))
sonra yemek yedik ve şimdide uyuyoruz (amamm eeee)
hadi kapat gözlerini çabuk(amam amammm)
uyumassan seni ısırırım(yo yo yo)
hemen uyu yoksa poponu yiycem(ehehehehee)
burdaki amacımız çocugumuzun hafızası güçlendirmek:))yaşadıklarını düşünmesini saglamak:))
yoksa dedikodu yapmayı ögretmiyorum yalnış anlaşılmasın
Okurken ÇAğlayı yemek istedim amam :))yok CNm ne dedikodusu bunlar ne ki hem dimi :)) çok güzel dolaylama yaptırıyorsun helal olsun çok akıllıca buldum ki akıllı hatunsun biliriz ..
ye serbest hele ki sen kaynanası sayılırsın
canım aslında çağlayla çok şey yapıyoruz ama inan buraya gelince kafam duruyo hepsini unutuyorum:26:
ama sagolsun ceren onunla daha çok oynuyoen fazlavakit geçirdikleri oyun resim çizmek
çağla öyle alıştı ki kalemi tutması bile ilkokul ögrencisi gibi:))
ceren resim yapmaya çok meraklı kısmetse yazın resim kursuna yollıyım diyorum:26:
şekersiz;ne güzel geçmiş 1 ayınız bütün aylarınız böyle güzel geçsin inş..defne karenin o tatlı bebişlerle fotolarına eridim
büyüdü sıpalar abla-abi oldular
bu arada kızlar bende üzgün-kızgın-şaşkın ifadelerini tarık buğranın puzzle parçasında bulunan gülümseyen ayıcığa gülümsemesiyle öğretmeye başladım çabucak öğrenmişti
şimdi gülümseyen ayıcığa gülümsüyo,kızgın suratlı olana hııı yapıp parmak sallıyodil çıkarana dil çıkarıyo
şaşırmaya hiii yada aaaa yapıp ağzını kapatıyor defne karen gibi
üzgün ol dediğimiz zaman ııı ıııı diye ağlama sesi çıkarıyo
yalnız yanında ağlayan bi çocuk olursa hemen dudak büzüp ağlıyo çok duygusal yavrum
bu günde pc masasına tırmanmış kaş alırken yakaladım
cımbızı pc masasının üzerinde unutmuşum daha önce kaşımı alırken görmüş ve unutmamış sıpa gözünü kırpmış kaş alıyo
bu papağanların yanında hiç bi şey yapmamak lazım
bu günde anannesine allık fırçasını almış yanaklarına sürüyo göz kalemlerimi almış gözüne sürmeye çalışıyo kötü örnek oluyorum erkekime
bir de 5 duyu organını göster oğlum dediğimiz zaman sırayla dilini gözünü ve diğerlerini gösteriyo..pepenin şarkısını söyleyerek ve hareketleri göstererek öğrendi
ama konuşma konusunda hala çok tembel
çıksın valla çok iyi olur:)
he ya çıksın ne güzel olur:)
ayy çıksın çok iyi olur
melegim devam et,40 kere söylersek kabul olur
sağol canım :) azraecenin zarifliği :)
kal kız kal... ya da dur kalma. askerlik olayı çözülmüş müydü sizin???
fasulye ayıklıyorumkışın fasulyemi yenirmiş aman ne yapayım yapacak yemek bulamadım
erkenden yemegimi hazırlamam lazım5 te dişçiye gidecem çok korkuyorum
o koltuga oturacagıma kaynanamın kucagına oturmayı tercih ederimay yoksa dişçi koltugu dahamı güvenilir,bilemedim
yılbaşında yemege gidebiliriz hemde kv ve kp leya sizin ne işiniz var yemekte falan anlamıyorum:))
şöyle düşünceli olsalar ''kızım verin çocuklara biz bakalım sen eşinle başbaşa yemege git hatta parasıda bizden''deseler olmazmıydı
bu arada kadın türkçe pek bilmiyo,arapça konuşuyo oyüzden pek anlaşamıyoruz:))eşime diyorum ne diyo annen
eşimde işine gelenisöylüyo işine gelmeyeni söylemiyo
yine konu nerden kaynanama geldi bilmiyorum
yok mutlucum elim bos olurmu
Eki Görüntüle 909271 Eki Görüntüle 909272
bendende talaycıgıma bunlar canlarrrr
merhaba, meleğim hediyelri beğenmene sevindim. özel düşündüğüm şeyler vardı ama mahirin fotosunu çok az atmıştın. yoksa farklı birşey yapatıracaktım. neyse artık. bbeğim keşke pırlanta olsa param olsa hepinize benden pırlanta bilumum şeyler. alman gümüşüymüş meleğim kalıcı birşey olsun değince benden hatıra kalır. şekersizin hediyelerine bayıldım. alan da da iyi düşünmüş. dün bende kızımı dışarı çıkardım biraz iyi oldu 10 gün sonra. bu gün hamburg dan misafirim geldi. arkadaşım yılbaşı sonrasına kadar bende. benim için bira değişiklik olacak. 3,5 yaşında bir oğlu var lorinle çok güzel oynadılar. tatil bitsin. arkadaşımın eşi gelince çocukları kocalara bırakıp akşama kadar gezeceğiz. .....kızımın fotolarını attım hastalık sonrası durgun ama dışarısını çok seviyor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?