2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Çok ciciler güle güle kullan Pınar'da .. Talay ne güzel edip lokum göndermiş ah onları yiyesin var çok :)) benim yerimede ye olurmu şekerim. Muck

Diş-çi-ni değiştir CNm o dişçiden ne köy ne kasaba olur ..
Geçmiş olsun..

şekersiz;ne güzel geçmiş 1 ayınız bütün aylarınız böyle güzel geçsin inş..defne karenin o tatlı bebişlerle fotolarına eridim
büyüdü sıpalar abla-abi oldular

bu arada kızlar bende üzgün-kızgın-şaşkın ifadelerini tarık buğranın puzzle parçasında bulunan gülümseyen ayıcığa gülümsemesiyle öğretmeye başladım çabucak öğrenmişti
şimdi gülümseyen ayıcığa gülümsüyo,kızgın suratlı olana hııı yapıp parmak sallıyodil çıkarana dil çıkarıyo
şaşırmaya hiii yada aaaa yapıp ağzını kapatıyor defne karen gibi
üzgün ol dediğimiz zaman ııı ıııı diye ağlama sesi çıkarıyo
yalnız yanında ağlayan bi çocuk olursa hemen dudak büzüp ağlıyo çok duygusal yavrum

bu günde pc masasına tırmanmış kaş alırken yakaladım
cımbızı pc masasının üzerinde unutmuşum daha önce kaşımı alırken görmüş ve unutmamış sıpa gözünü kırpmış kaş alıyo
bu papağanların yanında hiç bi şey yapmamak lazım
bu günde anannesine allık fırçasını almış yanaklarına sürüyo göz kalemlerimi almış gözüne sürmeye çalışıyo kötü örnek oluyorum erkekime

bir de 5 duyu organını göster oğlum dediğimiz zaman sırayla dilini gözünü ve diğerlerini gösteriyo..pepenin şarkısını söyleyerek ve hareketleri göstererek öğrendi
ama konuşma konusunda hala çok tembel

Diş-çi-ni değiştir CNm o dişçiden ne köy ne kasaba olur ..
Geçmiş olsun..
sagol cicim,yok dişçimi degişmem memnunum:))ya aslında adam 2 defa dişimi oydu ama dişim uyuşmadıgı için kanal tedavisinden vazgeçti,kökte çürük oldugunu düşünüyo yoksa bir diş bu kadar igneyle uyuşmazmı:)yani sorun dişimde,adam dişikurtarmaya çalıştı ama malesefbide iltihap geçmedi ondanda bekledikyani sorun bende melegimitiraf ediyorum

benim x damadıma bak hele:))bunların hepsi aynı şekerim,benim cadıda kaş alabiliyo:)
ruj sürdügümde dilini çıkarıyo sürüyüm diye:)
ama sen daha dikkatli ol cigerim,erkek adamakötü örnek olma:))ilerde kaşının ortasını almaya kalkarsa şaşırma:))
benim kardeşimde alıyosanırım annemden görmüş

kızlar ben çağlayı uyutmadan önce 5 dakika kadar günün kısa özetini geçiyorum:))
çağlada çok tatlı bir şekilde dinliyo ve bana cevap veriyo mesela şu şekilde:)) (parantez içindekiler çağlanın konuşması)

bugün biz pazara gittik muz aldık,elma aldık sonra çağla onları yedi(hammmm),
sonra berenlere gittik beren daha bebek emzigi bile var(bebekkkk)
sonra eve geldik uyudk(dan dan eeeee -dandini dandini:))
sonra anne gitti çağlaya mama getirdi(hammmm)
baba geldi (babammmm)ceren okuldan geldi(tanta(yani çantayla gelmiş))
sonra yemek yedik ve şimdide uyuyoruz (amamm eeee)
hadi kapat gözlerini çabuk(amam amammm)
uyumassan seni ısırırım(yo yo yo)
hemen uyu yoksa poponu yiycem(ehehehehee)

burdaki amacımız çocugumuzun hafızası güçlendirmek:))yaşadıklarını düşünmesini saglamak:))
yoksa dedikodu yapmayı ögretmiyorum yalnış anlaşılmasın

Okurken ÇAğlayı yemek istedim amam :)) yok CNm ne dedikodusu bunlar ne ki hem dimi :)) çok güzel dolaylama yaptırıyorsun helal olsun çok akıllıca buldum ki akıllı hatunsun biliriz ..

Okurken ÇAğlayı yemek istedim amam :)) yok CNm ne dedikodusu bunlar ne ki hem dimi :)) çok güzel dolaylama yaptırıyorsun helal olsun çok akıllıca buldum ki akıllı hatunsun biliriz ..

ye serbest hele ki sen kaynanası sayılırsın
canım aslında çağlayla çok şey yapıyoruz ama inan buraya gelince kafam duruyo hepsini unutuyorum:26:
ama sagolsun ceren onunla daha çok oynuyoen fazlavakit geçirdikleri oyun resim çizmek
çağla öyle alıştı ki kalemi tutması bile ilkokul ögrencisi gibi:))
ceren resim yapmaya çok meraklı kısmetse yazın resim kursuna yollıyım diyorum:26:

Resim gerçekten çok güzel bir uğraş bencede gönder CNm çok iyi düşünmüşsün .. Bende oğlanı güreş yada futbol kursana göndericem oğlum evde hep bizimle güreş tutup , top ilerletiyor :)) ne çoçuk oğlanlar hep böyle galiba

Ooo maşallah ne güzel şeyler öğrenmiş akıllı Tarık Buğra .. CNm bu kadar şeyi yapan yakında bülbül gibi şakır Merak etme .. Kaş alma olayına bayıldım bizimkide göz kalemi sürme cabalarında birde iyi kremler kendini .. Eşimin sürekli söylediği taş fırını erkeği yakında light erkeği olur :)) demedi deme babası

merhaba, meleğim hediyelri beğenmene sevindim. özel düşündüğüm şeyler vardı ama mahirin fotosunu çok az atmıştın. yoksa farklı birşey yapatıracaktım. neyse artık. bbeğim keşke pırlanta olsa param olsa hepinize benden pırlanta bilumum şeyler. alman gümüşüymüş meleğim kalıcı birşey olsun değince benden hatıra kalır. şekersizin hediyelerine bayıldım. alan da da iyi düşünmüş. dün bende kızımı dışarı çıkardım biraz iyi oldu 10 gün sonra. bu gün hamburg dan misafirim geldi. arkadaşım yılbaşı sonrasına kadar bende. benim için bira değişiklik olacak. 3,5 yaşında bir oğlu var lorinle çok güzel oynadılar. tatil bitsin. arkadaşımın eşi gelince çocukları kocalara bırakıp akşama kadar gezeceğiz. .....kızımın fotolarını attım hastalık sonrası durgun ama dışarısını çok seviyor.....

çıksın valla çok iyi olur:)

he ya çıksın ne güzel olur:)

ayy çıksın çok iyi olur

melegim devam et,40 kere söylersek kabul olur

günaydın sabah sabh yine güldürdün beni.
kızlar canınız lokum çekmiş önce hakkınızı helal edin dönderin ad soyad adresleri lokumlar kapınızda nede olsa adımız ifşa oldu
pınardacım beğenmene çok sevindim.benim oğlumda konuşuyor ama hala bebekçe konuşuyo bi dertli bi dertli görseniz.bide çözüldüğü zamanı düşünemiyorum.tek ve en güzel böylediği şey anne keşke hep böyle anne dese.
emmede artık nirvana yaptı her pozisyonda emiyor ayaklar yukarda,amuda kalkar pozisyonda,emerken yüz aşağıdan yüz üstü dönüyor merak ediyorum benimkinden başka böyle meme emen varmı.

sağol canım :) azraecenin zarifliği :)

kal kız kal... ya da dur kalma. askerlik olayı çözülmüş müydü sizin???

sekersizim bizimkinin gidecegi yok o gidene kadar kocaman olcak bebekler

üniversteli kocam daaha 1de

belki önümüzdeki ay deneyebilirim
süprizzzz hamileyimmmm derimmm belki
bu sözü söylemeyi cok isterim cünkü buraya gelddigimde hamileydim zatn sadece kac haftalık kalp atısı vs konusuluyordu

varya iyiki varsın cok seviyorum seni ve muhabbtini

selam kızlar okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum. Çiçekciğimin hediyesi ne zamandır hazırdı ama bir türlü yollayamadım yarın yolluycam kısmetse. 2014 gelmeden eline ulaşır inşallah:) Hediyelere bayıldım hepsi çok güzel kızlar kesenize bereket. Bi ben varım göndermeyen herhalde

Bugun de bitti benim için günün bitisi oglumun uyumasiyla gerçekleşiyor oglum uyudu tvde de izleyecek bir sey yok uyku zamani iyi geceler anneler ve misil misil uyuyan melekleri bu arada hala emziren var mi diye sorulmustu bizimkisi devam ediyor...

Sağol CNm gerçekten çok sevdim hepsini .. Alman gümüş kolyemide en yakın zamanda bir partide takıp resimliyecem bende hatırası çok büyük olucak ..

Lorin için eminim çok iyi olmuştur dışarı çıkmak .. Inş hasta olmaz kuzular . Rabbim şifa versin her birine ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…