mutlucum ben bişey daha soracagım
şimdi hani banner falan yapılıyor ya birde 2yas partimize hosgeldiniz diye yazı cıkarcam ama benim cıkarttırdıgım yerde elinle cok ugrasırsan cıkıyor boyalar baskı yapıyor yazıcıdan :26:
bunun cıkmaması ve parlak durması için bir yöntem varmı yani söyle kagıda bastır gibi :44:
bunu yaptıran herkeze soruyorum canlarım
Selam Kızlar,
Dün eve gittim kendimize fırında köri&soya soslu tavuk,kızıma da haşlama tavuk pirzola yaptım,yanına erişte salata...
8gibi yemek yedik,eşim çıktı biraz saat 21:30 gibi kızım kaka yaptı ama uyudu uyuyucak kucağımda...Saniyesinde kusmaya
başladı,tekrar uykulu bir şekilde kustu..hemen eşimi aradım tabi gelene kadar 3kez daha kustu...
Hemen hastaneye gittik,dr zehirlenme deği ama oral enfeksiyon dedi..Yani ağız yoluyla mikrop almış büyük ihtimalle dedi..
Özellikle tavuk zehirlenmesi olsa 4-6 saat sonra çıkarmış ortaya...reflör toz verdi dr.
Neyse hastanede kaldık bir müddet sonra eve geldik sabaha kadar kustu ve çok kötü durumda yavrum biranda küçüldü bembeyaz kaldı..Sabah kendi dr.umuza götürdük ağızdan akut yarım tablet bir ilaç verdi durdurdu kusmayı...
Ağzını asla açmıyor su bile istemiyor,damla damla da olsa içir dedi dr. ve sade gazoz verdi yavaş yavaş azıcık da olsa içsin dedi..
Artık içinde ne yediği kaldı ne içtiği...Safra bile kalmadı köpük gibi çıkıyor resmen kusunca...Eve geldik 2 tatlı kaşığı yoğurt çorbasını zorla içirdim uyudu hemen çok yoruldu...3 gün pehriz verdi dr.umuz,sadece yoğurt çorbası pirinç lapası patates haşlama ve arada sade gazoz..4.gün yine çağırdı.Allah razı olsun dün bütün gece telefonla canlı canlı dinledi bizi hastanedeki dr.un uygulamalarını sordu vs...Tuttuğu altın olsun.Şimdi işteyim kızlar sıfır uykuyla az önce gelmek zorunda kaldım çok aradılar,biraz erken çıkarsam bakıcı evdeyken gidip yatıcam en azında 1 saat...
Neyse bizden haberler pek iç açıcı değilCanınızı sıkmak istemem ama size yazmak iyi geliyor...Hepinizi öperim...
Geçmiş olsun CNm , daha neler var demek ben ilk defa duyuyorum böyle bir rahatsızlık bu yüzden bizimle paylaşman çok iyi oluyor .. Rabbim kuzuma bol şifa sanada dayanma gücü versin inş .
selam..
ilk mutlunun yazısını okudum kıyamam ya çok üzüldümçok geçmiş olsun canım,umarım hemen toparlanır mira
yani agız yoluyla ne mikrobu girdi ki çocugu bu kadar kusturdu:44:acilşifalar diliyorum cnm..
Çok sağol canım...Ben tavuk diyorum annelik işte içime öyle doğuyor,bütün tavuk olsaydı belki bizde de reaksiyon olacaktı,
bize but almıştım Miraya pirzola,ayrı satılan parçalardan yani...ona haşladım tadına da baktım ama çocuk iyiyken biranda böyle olunca başka birşey gelmiyor aklıma...Gerçi hastanedeki dr.içtiği su bile olabilir bilemeyiz dedi...Offf çok üzgünüm sizide sıktım wallaOlacağı varmış oldu ama psikolojimi anlatamam...
canım ya inan bende üzüldüm miracıkıma
bide tavukta şöyle bir durum var cnm mesela sen bütün tavuk alırsın ama zehirlenme but kısmında başlamıştır diger yerlerini yiyenlere bişey olmaz,sadece o parçayı yiyeni zehirler,,tavuk bu şekilde kokuyomuş:26:
tam anlatamadım banada veteriner kuzenim anlatmıştı ama sen anladın demi cnm:)
evet belki tavuktandır cnm yoksabirden bire neden böyle olsun kuzu..
benimkide benim tırnaklarımı kesiyor hatta kesilen tırnakları atıyormuş gibi yapıp birde törpülüyor sıpa çokta tatlı ama iş kendi tırnakları söz konusu olunca kaçıyor aynı durum mama yerken de var chirico hanım elimden hertürlü yemeği yiyen oğlum muhallebi olunca kaçıyor ve ağzından çıkarıyor ama bakıcısından gayet güzel yiyor.
offf geçmiş olsun dostumSelam Kızlar,
Dün eve gittim kendimize fırında köri&soya soslu tavuk,kızıma da haşlama tavuk pirzola yaptım,yanına erişte salata...
8gibi yemek yedik,eşim çıktı biraz saat 21:30 gibi kızım kaka yaptı ama uyudu uyuyucak kucağımda...Saniyesinde kusmaya
başladı,tekrar uykulu bir şekilde kustu..hemen eşimi aradım tabi gelene kadar 3kez daha kustu...
Hemen hastaneye gittik,dr zehirlenme deği ama oral enfeksiyon dedi..Yani ağız yoluyla mikrop almış büyük ihtimalle dedi..
Özellikle tavuk zehirlenmesi olsa 4-6 saat sonra çıkarmış ortaya...reflör toz verdi dr.
Neyse hastanede kaldık bir müddet sonra eve geldik sabaha kadar kustu ve çok kötü durumda yavrum biranda küçüldü bembeyaz kaldı..Sabah kendi dr.umuza götürdük ağızdan akut yarım tablet bir ilaç verdi durdurdu kusmayı...
Ağzını asla açmıyor su bile istemiyor,damla damla da olsa içir dedi dr. ve sade gazoz verdi yavaş yavaş azıcık da olsa içsin dedi..
Artık içinde ne yediği kaldı ne içtiği...Safra bile kalmadı köpük gibi çıkıyor resmen kusunca...Eve geldik 2 tatlı kaşığı yoğurt çorbasını zorla içirdim uyudu hemen çok yoruldu...3 gün pehriz verdi dr.umuz,sadece yoğurt çorbası pirinç lapası patates haşlama ve arada sade gazoz..4.gün yine çağırdı.Allah razı olsun dün bütün gece telefonla canlı canlı dinledi bizi hastanedeki dr.un uygulamalarını sordu vs...Tuttuğu altın olsun.Şimdi işteyim kızlar sıfır uykuyla az önce gelmek zorunda kaldım çok aradılar,biraz erken çıkarsam bakıcı evdeyken gidip yatıcam en azında 1 saat...
Neyse bizden haberler pek iç açıcı değilCanınızı sıkmak istemem ama size yazmak iyi geliyor...Hepinizi öperim...
Selam Kızlar,
Canım yazıcı toneriyle alakalı bir durum olduğu için öyle oluyor malesef...
Genelde bütün yazıcılarda aynı sorun var ama kuşe kağıda çıkartırsan daha şık durur,partimize hoşgeldiniz yazısını da aynı şekilde
poster kağıdına dersen şık olurüzerine selefon kaplanırsa hiçbirşey olmaz boya vermez ama gerke yok bence extra maliyet,sen yine de çıktı aldığın yere söyle bu durumu kağıdı değiştirsinler canım.
Selam Kızlar,
benimde msiafirim vardı fazla kalmadı zaten,hemen muhallebili kek yaptım üstünede kakao serptim çok güzel oldu:9
sizde yapın çağla çok seviyo
tarifinide bulun bi yerden şimdi yazdırmayın bana:)
ya benimde içim bi tuhaf oldugelen misafirim oglunu doktora götürmüş işte ordan dönüşte bana geçti,doktordabir bayan varmıştı kucagında 3 yaşlarında kızı varmış neyse bunla sohpet falan etmişler,kadının yaşıda 40 civarı falanmış benim arkadaş meraktan sormuş başka çocugun yokmu falan diye,kadin demiş evet 1 kızım vardı ama 4 buçuk yaşında lösemiden öldü
aradan yıllar geçmişte 2 çocugunu dünyaya geitrmiş
çok kötü oldum(neyse bunu şu sebepten paylaşıyorum kadın demişki lütfen çocugunuzu her yıl düzenli bir şekilde kontol ettirin özellikle detaylı olarak kanına baktırın,çekap gibi tüm kontrollerini yaptırın demiş..onlar anlamamışlar hastalıgi ögendikten 6 ay sonra kızını kaybetmiş tabi tıp ilerledi ama erken teşhiş hayat kurtarıyo..
Allahım korusun tüm yavrularımızı..
diş eti kanaması,halsizlik,kilo kaybı,vücutta oluşan morluklar geçmeyen yaralar...
bunlar hep belirtiler..
çok etkilendim arkadaşım diyo ki kadının gözlerini görsen ne çektigini anlarsın diyo
offf ya ben böyle şeylere dayanamıyorum
Allah kimsenin başına vermesin...
gelen misafirim oglunu doktora götürmüş işte ordan dönüşte bana geçti,doktordabir bayan varmıştı kucagında 3 yaşlarında kızı varmış neyse bunla sohpet falan etmişler,kadının yaşıda 40 civarı falanmış benim arkadaş meraktan sormuş başka çocugun yokmu falan diye,kadin demiş evet 1 kızım vardı ama 4 buçuk yaşında lösemiden öldü
aradan yıllar geçmişte 2 çocugunu dünyaya geitrmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?