bebiş yapmaya karar veren arkadaşlara başarılar diler nacizane fikrimi söylemek isterim
folik asit almaya şimdiden başlayın önemli .. küçük hap biliyosunuz kullanmışsınızdır.
ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü muhakkak deneyin çok güzel iltihap söktürüp temizliyor yumurtlama döneminde çok faydası oluyormuş.çabucak çabucak gelsin süpriz yumurtalar
canım bende süpürge mağduruyum bosh servi geldi motor yanmış 200 tl küsür masrafı var dedi gitti çalışmıyordu .araştırdım beyendim hemde phılıpsin 1900 w,hepa mor olanını beyendim küçük güzel tmm dedim netten sipariş vercem benim adam dedi ben onu yaparım yaparsın yapamazsın yaptıve mor süpürgem gitti şimdi randumalı çalışmasada iş görüyor malesef
birde süpürgem bozukken kaomşudan aldım ödünç dikey herkeste dikey var bacım .ama kablosu kısa haznesi küçük her süpürüşte temizle hassas alet bana gelmez ben haldır haldır süpürcem her seferinde temizleyemem ufak kırıklar için iadel gır gır gibi yada daha iyileri varsa bilelem sana tavsiyem su hazneli alma bakteri ürettip koku yapıyormuş her gittim yer öle dedi
birde ben netten alıcaktım 200 tl sende bak 50 tl fazla verme www.netreyonum.com/
değişik çok güzel olmuş tam paşaya göre güle güle kullan yakışıklım
bu kadar olur aynı süpürgeleri begenmişizevet bende bununla fakirin arasında gittim geldim ama phılıpsi almaya karar verdim,hemde aldım bileeee dün gece yarısı başka bir siteden aldım 200 lira 15 te kargo parası:18:magazada 400 e sormuştum bu makineyi nasıl bu kadar fark olur bilmiyorum:26:bide hiç adını duymadıgım bi siteden aldım:18:bu fiyata olması şaşırtıcı:18:yoksa yalnışmı okudum ben:18:sadece hortumunumu gönderekler bana neyse sen bekle ben makineyi kullnayım tavsiye edersem sende alırsın
dikey süpürgem var hatta bu 3. süpürge kırışım:18:bize dayanmıyo cnm ya:18:fakir darty vardı işte ben çok kullanınca ancak 2 yıl falan dayandı:18:yada 3 valla hatırlamıyorum..şimdide gözüm şarzlılardafişle falan ugraşmak istemiyorum hatta bi tane begendim fakirin sanırım onu alacagım
bi makine fiyatına 2 tane almış olcammaşallah bana:)
ayrıca benimeski roventa hem sulu hem kuru bir makine,daha önce sulu kullandım ama devrilince motoruna su gitti bozuldu tamire gitti geldi,şimdi kuru kullanıyomda artık eskisi gibi çekmiyouyus oldum..
bi makina için amma konuştum yaww,inşallah anlamışsındır yoksa o kadar yazdım boşuna yazmış olmayayım:)
kız maşallah sen bütün eksikleri tamamlamışsın bi tek süslerin kalmış.hadi ben hamileyim senin acelen ne yoksa 2. bebek çalışmasımı.şaka buyana çok güzel enes sarışın olduğu için kırmızı bence daha çok yakışır.bende liste yaptım alıcam daha.
bence tren olsun meleğim hatta şöyle bişey olabilir.Eki Görüntüle 930293 ben bunu çok beğenmiş kenara koymuştum.cıvıl cıvıl.
çok güzel beğendim özellikle ulaşılır olması çok güzel.bende üzgünüm çünkü facedeki arkadaş sipariş almıyormuş benim kitaplık işi yattı.
Süpürge hortumun :)) ay pardon yeni süpürgen hayırlı ve uzun ömürlü olsun inş
Herkese Çok Güzel Haftalar:13:
Kandiliniz mübarek olsun,dualarınız kabul olsun
Meleğim kütüphaneniz çok güzelGüle güle kullansın Mahirciğim
Tema olarak tren diyorum hatta thomasbirsürü thomaslı oyuncak var çokta cici çocuklar çok sever hem zaten
herşeyden önemlisi Mahir seviyormuşMadem çok seviyor,Bahriyeli temayı da eşine yaparsın doğumgününde
Beykozcum 10mt tül tütü için fazla canım kalanıyla süslemeleri yaparsın
Kurabiyeler için 1kg şeker hamuru yeter,cupcake için de 1kg yeter canım,
cupcake süslemesi için küçük kutulardakilerden 2-3 renk aldın mı tamamdır bence
Ama pasta için bilemiyorumZaten almaya gittiğinde yardımcı oluyorlar.
Ayrıca mickey kulağı dikicem dersen yuvarlak bitter çikolatalarla da kolay oluyor
Tatlıcadım: Maşallah Tarık Buğraya ve gelişimine ve etkinliklerinizeOyun arkadaşı da bulmuşsun süper walla:13:
Babycim: Benim ayaklı süpürge rowenta ama ucuzundanAma senin gibi sürekli elimde değil,akşamdan akşama memnunum ben,sanada da eletrolux tavsiye ederim birde zaymınsa bak istersen
Evdeki minik ressamlara maşallahÇağla kokoş bir kız bak sana söyliyim
Hikayene koptumEvet kızlar cuma akşamı ani bir şekilde şekersizim geldi bana Konuşurken muhabbetin dibine vururken kendimizi kaybettiğimiz doğrudur Defnoş yolda uyumuştu,bütün gece miranın yatağında uyudu Mira da şekersiz teyzesini çok sevdi Tatlı dilli ve güzel arkadaşımla çok keyifli bir cuma yaşadık,inşallah daha sık görüşürüz
Babynin hikayesindeki pipetli bardak Mira'nın Defne'ye minik bir hediyesidir,"efenmeee" demek te Mira'nın "efendim" demesidir
öylemi diyosun melegim:26:sadece hortummu yollıycaklar bana
valla alırım o hortumu tekrar kargoya verir üstünede bir not yazar yollarım
yaparım bilirsinnn
evde 2 tane hortum var zatenbiri süpürgenin digeridee neydi yawww
hahh oyuncak filimizin hortumu
ay neyse inşallah süpürgem hemen gelir:18:eşimin diline düşmek istemiyorum:18:
inşallah hortumlanmamışımdır
merhaba annişler. benim oğlum da boyu 89 kilosu 13,5. Gayet iyi maşallah ama bana yardımcı olun. 15 mayıs 2012 doğumlu. Bizim sorunumuz oğlum hala bir kelime söylemiyor. hala bi kelime söylemeyen çocuğu olan var mı? çok korkuyorum bi sorun var mıdır diye?
Kütüphane için yaptığınız güzel yorumlar için çok tşk ederim hepinize .. Eşim hariç herkes beğeniyor galiba , adam bana bu dandik şeyi Niye aldın demez mi tabi bende açtım ağzımı yumdum gözümü ; sende öyleydin ama seni de aldım dedim :)) demek dandik beğenim var benim ehuehuehu
Buraya gelen annelerden duymadım ama 2yaşına kadar bekle belli birden açılır hem söylüyor belki siz seçemiye olabilirsiniz .. Daha erken telaşlanmak için ama çok tedirginsen bir doktora sorun olmazsa ..
sağol canım ya, içimi rahatlattın biraz ama beni anlıyor mu anlamıyor mu bilmiyorum. of yaa...
Bizimde öyle bir sorunumuz vardı sonradan açıldı hatta kulaklarında sorun var sandık sonra doktora ve birçok gelişim uzmanlarına baktırdık çok şükür birşey çıkmadı bazen seslemdiğimde tepki vermiyordu ama şimdi iyi çok şükür anlıyor ve kelime hazinesi arttı .. Bence bu bir süreç bazı çoçuklar geç başlıyor belki sizde de öyle olur . Sen yinede bilir kişilere Danış varsa sorun önceden önlemî alınır bana kalırsa zamana ihtiyaçı var .
Boyu ve kilosuna maşallah .
ha ha meleğim allah iğliğini versin .ooo onlara kalsa daha çokk bekleriz .ayrıca kusura bakmasında dandik bişeye benzemiyor
meleğim sana gönderdim inş. işine yarar.
musab bilali cuma kontrole getirdik 10 kilo 79 cm.bunada şükür .
rozbin meleğimin dediği gibi 2 yaşına kadar bekle bide konuşma genetik bi olay belki ailenizde geç konuşan varmı.benimkide canı istemiyor bi tek anne diyor su bile demiyor ama bebek dilinde hiç susmuyor.
meleğim sana gönderdim inş. işine yarar.
musab bilali cuma kontrole getirdik 10 kilo 79 cm.bunada şükür .
rozbin meleğimin dediği gibi 2 yaşına kadar bekle bide konuşma genetik bi olay belki ailenizde geç konuşan varmı.benimkide canı istemiyor bi tek anne diyor su bile demiyor ama bebek dilinde hiç susmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?