2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben 1.5aydır kullanıyorum inş yararı olur
ha deyince olmuyor melegimmm
inş hepimiz beklemeden hamile kalırız

bu kadar olur aynı süpürgeleri begenmişizevet bende bununla fakirin arasında gittim geldim ama phılıpsi almaya karar verdim,hemde aldım bileeeedün gece yarısı başka bir siteden aldım200 lira15 te kargo parası:18:magazada 400 e sormuştum bu makineyinasıl bu kadar fark olur bilmiyorum:26:bide hiç adını duymadıgım bi siteden aldım:18:bu fiyata olması şaşırtıcı:18:yoksa yalnışmı okudum ben:18:sadece hortumunumu gönderekler bananeyse sen bekle ben makineyi kullnayım tavsiye edersem sende alırsın
dikey süpürgem var hatta bu 3. süpürge kırışım:18:bize dayanmıyo cnm ya:18:fakir darty vardı işte ben çok kullanınca ancak 2 yıl falan dayandı:18:yada 3 valla hatırlamıyorum..şimdide gözüm şarzlılardafişle falan ugraşmak istemiyorum hatta bi tane begendim fakirin sanırım onu alacagım
bi makine fiyatına 2 tane almış olcammaşallah bana:)
ayrıca benimeski roventa hem sulu hem kuru bir makine,daha önce sulu kullandım ama devrilince motoruna su gitti bozuldu tamire gitti geldi,şimdi kuru kullanıyomda artık eskisi gibi çekmiyouyus oldum..
bi makina için amma konuştum yaww,inşallah anlamışsındır yoksa o kadar yazdım boşuna yazmış olmayayım:)

değişik çok güzel olmuş tam paşaya göre güle güle kullan yakışıklım

Kütüphane için yaptığınız güzel yorumlar için çok tşk ederim hepinize .. Eşim hariç herkes beğeniyor galiba , adam bana bu dandik şeyi Niye aldın demez mi tabi bende açtım ağzımı yumdum gözümü ; sende öyleydin ama seni de aldım dedim :)) demek dandik beğenim var benim ehuehuehu

Süpürge hortumun :)) ay pardon yeni süpürgen hayırlı ve uzun ömürlü olsun inş

selam güzel annelertatlı bebişlerrr
burdan kk ya sesleniyorumeski begenileri istiyoruzsevmedim böyle yaw bu ne
size 3 gün mühlet,eskisi gibi olmassa bi daha burda aşür,künefe resmi göremessiniz o kadarrr

Allah isteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin,şu aralar en çok bu konuda dua ediyorum,hakkınıza hayırlısı olsun kızlar..

mutlucum senaryomu begenmene sevindim ama çogu dogru bunu kabul et:))miranın efemne sözü hiç aklımdan çıkmıyo çok hoşuma gittiAllah ım esirgesin boncukumu

kujum iyiki geldin neşe getirdin datlu dillimmmmmmyirim seni yirimmmm
yazın oraya gelcem seni görmeden gitmiycem bilesinbide tavşanı
ikis menle arayı düzeltmene sevindimbazen bu x lere çok yükleniyoz az çekmiyolar elimizden:))benim x e sorsan beni yerden yere vuracak öyle şikayet ediyo ki beni ama yinede seviyosevmek zorundahele bi sevmesin

beykoz tütü sana çok yakışacak arkadaşımmerakla bekliyorum

dilberegecim ya ben sana ne diycektim:26:valla unuttum

Talaycım bende çok beğendim bunu bana Facebook dan yoklarmısın CNm tren işi kafama yattı thomas var AMA ben çok mavili diye istemiyorum ..
Kitaplık için sıkma canını herşeyde bir hayır vardır olmazsa modelini kafanda belirleyip marangoza da yaptırabilirsin .

Süpürge hortumun :)) ay pardon yeni süpürgen hayırlı ve uzun ömürlü olsun inş

öylemi diyosun melegim:26:sadece hortummu yollıycaklar bana
valla alırım o hortumu tekrar kargoya verir üstünede bir not yazar yollarım
yaparım bilirsinnn
evde 2 tane hortum var zatenbiri süpürgenindigeridee neydi yawww
hahh oyuncak filimizin hortumu

ay neyse inşallah süpürgem hemen gelir:18:eşimin diline düşmek istemiyorum:18:
inşallah hortumlanmamışımdır

merhaba annişler. benim oğlum da boyu 89 kilosu 13,5. Gayet iyi maşallah ama bana yardımcı olun. 15 mayıs 2012 doğumlu. Bizim sorunumuz oğlum hala bir kelime söylemiyor. hala bi kelime söylemeyen çocuğu olan var mı? çok korkuyorum bi sorun var mıdır diye?

Mutlucum biz her gün Thomas in çizgi filmini seyrediyoruz ama bana çok mavili geldi resimleri o yüzden daha renkli olsun diyorum ama birşey bulamazsam son çarem o olucak hem thomas su bardak ve tabakta satılıyor , masa örtüsü dahi var bakalım belki bu olur daha kolay geldi Banada .

Merak etme gelir süpürgen hortumu ile beraber:)) .. Fiyat farkı olması bunların dükkan kîrası gibi durumları yok birde toptan satış yapıyor olabilirler ondan ..

Buraya gelen annelerden duymadım ama 2yaşına kadar bekle belli birden açılır hem söylüyor belki siz seçemiye olabilirsiniz .. Daha erken telaşlanmak için ama çok tedirginsen bir doktora sorun olmazsa ..

ha ha meleğim allah iğliğini versin .ooo onlara kalsa daha çokk bekleriz .ayrıca kusura bakmasında dandik bişeye benzemiyor

baby hayırlı olsun süpürgen allahtan senin eşin ben yaparım diye girişmemiş.ama o süpürgeyi ilk ben beyendim hem benimki senden önce bozuldu ama bu haksızlıkk
içini ferah tut mağaza fiyatları o civarda bende 200 tl ye buldum.merak etme ama sen yinede kargocuyu beklet aç bi bak eksik parça çizik vs sonradan uğraşma ama sorun olacağını zannetmiyorum.güle güle kahkahalarla süpürrrrrrrrrr detayları yaz canım

Buraya gelen annelerden duymadım ama 2yaşına kadar bekle belli birden açılır hem söylüyor belki siz seçemiye olabilirsiniz .. Daha erken telaşlanmak için ama çok tedirginsen bir doktora sorun olmazsa ..

sağol canım ya, içimi rahatlattın biraz ama beni anlıyor mu anlamıyor mu bilmiyorum. of yaa...

sağol canım ya, içimi rahatlattın biraz ama beni anlıyor mu anlamıyor mu bilmiyorum. of yaa...

Bizimde öyle bir sorunumuz vardı sonradan açıldı hatta kulaklarında sorun var sandık sonra doktora ve birçok gelişim uzmanlarına baktırdık çok şükür birşey çıkmadı bazen seslemdiğimde tepki vermiyordu ama şimdi iyi çok şükür anlıyor ve kelime hazinesi arttı .. Bence bu bir süreç bazı çoçuklar geç başlıyor belki sizde de öyle olur . Sen yinede bilir kişilere Danış varsa sorun önceden önlemî alınır bana kalırsa zamana ihtiyaçı var .
Boyu ve kilosuna maşallah .

meleğim sana gönderdim inş. işine yarar.
musab bilali cuma kontrole getirdik 10 kilo 79 cm.bunada şükür .
rozbin meleğimin dediği gibi 2 yaşına kadar bekle bide konuşma genetik bi olay belki ailenizde geç konuşan varmı.benimkide canı istemiyor bi tek anne diyor su bile demiyor ama bebek dilinde hiç susmuyor.

çok sağol canım ya, gerçekten de bi zamanı vardır herkes öyle diyo. bi arkadaşımın bebeği de 6 ay büyük benimkinden, 1 aydır bişeyler söylüyo. umarım benim oğlum da zamanı gelince konuşur.

ha ha meleğim allah iğliğini versin .ooo onlara kalsa daha çokk bekleriz .ayrıca kusura bakmasında dandik bişeye benzemiyor

Sağol CNm bencede dandik değil ama işte adam dandik olunca öyle görüyor :)) neyse aldık ve çok memnunuz oğlum her yerine ulaşıyor kendi içinden birşey alıp ve koyuyor bana bu yeter dimi

anladım canım, evet doğumgününe kadar bekliycem bakalım, benim oğlum da kendince konuşuyo, bişeyler anlatıyo bebekçe ama kelime söylemiyor.

Sağol talaycım ellerin dert görmesin inş .
Bende Çarşamba günü götürüp baktırıyım diyorum kilo ve boya .. Bakalım 10 kilo olmuşmuyuz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…