Kızlar eşime çok kızdımNormalde bişey istersin "dur şimdi,birazdan bakarız,olmaz,gidemeyiz,ne gerek var..."gibi
50 tane laf sayar,söz konusu ailesi olunca hazırolda bekliyorTamam baban atan neyse önemli evet ama o zaman normalde de bizle ilgili şeyler önemsiz olmasın o zaman dimi
Dün kahvaltıya gittik,ordan da markete ordan da şişliye gittik eşimin işi vardı diye,akşam da kandil ve babalarına gidilicek tabi,
5te burda olun demiş kayınpederimeşim saat 11de başladı "hadi gidelim" tacizlerine
Ama sürekli planlar yapıyor oraya erken gitmek konusunda yol boyunca da aynı şekilde, günü zehir ettiEn son şişliden dönerken saat 2de falan dediki(bu arada ben tayt ve kapşonluyla çıkmışım) sen hemen çık giyin ben sani aşağıda bekliyim geç kalmayalım çok sustum sonunda patladım bende
"bugün kavga çıkartamadın diye mi sürekli bunu söylüyorsun" dedim. Yok efendim benim canım mı gitmek istemiyormuş,
yok ben zaten çok rahatmışım(ki asla değilimdir),ne varmış hemen gidiverseymişiz...falan filan
Sonra konuşmadımBiz gittik eve bu hemen çıktı gitti koşa koşa ,bende kızın kakasını yapmasını bekledim,güzel güzel giydirdim
gittim saat 3e geliyorduSofraları kurdum salataları yaptım,çaylarına varıncaya kadar hazır ettim,yemekleri zaten yapmışlardı neyse diğer eltimler geldi 6da biri 7'ye yakin hatta Bana hak mı şimdi bu yaaa Yaptıklarımdan asla gocunmuyorum hatta mutlulukla yapıyorum ama eşimin bu tutumuna dayanamıyorum Herkesin keyfi yerinde bense eşime sinir oldum gece boyunca yüzüm de düşüktü Niye hep bu ve bu tarz şeyler oluyor anlamıyorum Gül gibi geçinip gitmek var ama bana öyle bir hayat denk gelmedi galiba Adamın ortası yok ya çok anlayışlı olur,yada anlayışsızın teki
Ayy oohh anlattım rahatladım Güzin ablalarıma
Herkese Çok Güzel Haftalar:13:
Kandiliniz mübarek olsun,dualarınız kabul olsun
Meleğim kütüphaneniz çok güzelGüle güle kullansın Mahirciğim
Tema olarak tren diyorum hatta thomasbirsürü thomaslı oyuncak var çokta cici çocuklar çok sever hem zaten
herşeyden önemlisi Mahir seviyormuşMadem çok seviyor,Bahriyeli temayı da eşine yaparsın doğumgününde
Beykozcum 10mt tül tütü için fazla canım kalanıyla süslemeleri yaparsın
Kurabiyeler için 1kg şeker hamuru yeter,cupcake için de 1kg yeter canım,
cupcake süslemesi için küçük kutulardakilerden 2-3 renk aldın mı tamamdır bence
Ama pasta için bilemiyorumZaten almaya gittiğinde yardımcı oluyorlar.
Ayrıca mickey kulağı dikicem dersen yuvarlak bitter çikolatalarla da kolay oluyor
Tatlıcadım: Maşallah Tarık Buğraya ve gelişimine ve etkinliklerinizeOyun arkadaşı da bulmuşsun süper walla:13:
Babycim: Benim ayaklı süpürge rowenta ama ucuzundanAma senin gibi sürekli elimde değil,akşamdan akşama memnunum ben,sanada da eletrolux tavsiye ederim birde zaymınsa bak istersen
Evdeki minik ressamlara maşallahÇağla kokoş bir kız bak sana söyliyim
Hikayene koptumEvet kızlar cuma akşamı ani bir şekilde şekersizim geldi bana Konuşurken muhabbetin dibine vururken kendimizi kaybettiğimiz doğrudur Defnoş yolda uyumuştu,bütün gece miranın yatağında uyudu Mira da şekersiz teyzesini çok sevdi Tatlı dilli ve güzel arkadaşımla çok keyifli bir cuma yaşadık,inşallah daha sık görüşürüz
Babynin hikayesindeki pipetli bardak Mira'nın Defne'ye minik bir hediyesidir,"efenmeee" demek te Mira'nın "efendim" demesidir
Kızlar eşime çok kızdımNormalde bişey istersin "dur şimdi,birazdan bakarız,olmaz,gidemeyiz,ne gerek var..."gibi
50 tane laf sayar,söz konusu ailesi olunca hazırolda bekliyorTamam baban atan neyse önemli evet ama o zaman normalde de bizle ilgili şeyler önemsiz olmasın o zaman dimi
Dün kahvaltıya gittik,ordan da markete ordan da şişliye gittik eşimin işi vardı diye,akşam da kandil ve babalarına gidilicek tabi,
5te burda olun demiş kayınpederimeşim saat 11de başladı "hadi gidelim" tacizlerine
Ama sürekli planlar yapıyor oraya erken gitmek konusunda yol boyunca da aynı şekilde, günü zehir ettiEn son şişliden dönerken saat 2de falan dediki(bu arada ben tayt ve kapşonluyla çıkmışım) sen hemen çık giyin ben sani aşağıda bekliyim geç kalmayalım çok sustum sonunda patladım bende
"bugün kavga çıkartamadın diye mi sürekli bunu söylüyorsun" dedim. Yok efendim benim canım mı gitmek istemiyormuş,
yok ben zaten çok rahatmışım(ki asla değilimdir),ne varmış hemen gidiverseymişiz...falan filan
Sonra konuşmadımBiz gittik eve bu hemen çıktı gitti koşa koşa ,bende kızın kakasını yapmasını bekledim,güzel güzel giydirdim
gittim saat 3e geliyorduSofraları kurdum salataları yaptım,çaylarına varıncaya kadar hazır ettim,yemekleri zaten yapmışlardı neyse diğer eltimler geldi 6da biri 7'ye yakin hatta Bana hak mı şimdi bu yaaa Yaptıklarımdan asla gocunmuyorum hatta mutlulukla yapıyorum ama eşimin bu tutumuna dayanamıyorum Herkesin keyfi yerinde bense eşime sinir oldum gece boyunca yüzüm de düşüktü Niye hep bu ve bu tarz şeyler oluyor anlamıyorum Gül gibi geçinip gitmek var ama bana öyle bir hayat denk gelmedi galiba Adamın ortası yok ya çok anlayışlı olur,yada anlayışsızın teki
Ayy oohh anlattım rahatladım Güzin ablalarıma
Ben de kelebeği secenekler arasına koydumTopikte hiçbiriniz olmayınca kendimi bi odaya kapatılmış kendi kendine konuşan deli gibi hissediyorum
Misafirler de; canım arkasından hareketlerimi gözlemleyen doktor gibiNe hayal gücüm var dimi yoksa ben deli miyim
Neyse bu arada cumartesi arkadaşıma kelebekli temasını verdim çok sevindi ve beğendiA4 kağıtlarına çıktı aldık,amerikan servis olarak kullanacak fikir olur diye paylaşayım dedim Banner harflerinin arkasına da silikonla dantel geçecek,çok cici bişey olacak diye düşünüyorum...Bu arada benim hala tema fikrim yok Biraz netten bakayım bari
Günaydın arkadaşlar, herkese iyi haftalar
Benim hafta sonum da hem güzel hem yorucu geçti.. Annemle memlekete gitti kv ve kp geldiler.. Dün yemek vs yaptım.. Sonra Kaanı onlara bırakıp İkea ya gittik.. Kaana oyuncaklar aldım ve masa + sandalye aldım.. Mammut kare masa kalmamış.. bende tahta olanlardan aldım.. Neyse bu onu bayağı bir süre idare eder.. Çok hoşuna gitti ama.. sandalyesini alıp taşıyor her yere
..
dilberege masa ve sandalyeyi hangi renk aldım benim bıdıklarada almayı düşünüyorum kare masa dahamı kullanışlı geldi sana ben gidemediğim için soruyorum kusura bakma ben 2 sandalye 1 masa bide küçük tabure almayı düşünüyorum.
sabah bizim bıdığı giydirirken bi baktık ayak tırnakları bayağı bi uzamış keselim dedik ama cebren ve savaşla resmen siz nasıl kesiyorsunuz ağlama gözyaşı çocuğun tırnakları uzayacak diye korkuyorum valla.:18:
Günaydın canım,
İkeadan ahşap renkli bir takım aldım.. Masanın üstü beyaz yakalrı ahşap.. 2 sandalye + Masa 72,00 TL di...
aynı durum bizim oğlanda da var. bazen tırnakları o kadar uzuyorki, katlanmaya ve kırılmaya başlıyorönceden tırnak makasını değdirmiyordu bile, huylanıyordu sanırım ama son zamanlarda çok rahat kesiyorum. "anneciğim, tırnaklarını keselim hadi. ay tırnakları uzamış bu tombalağın, ay sarı kavunumun tırnaklarını keseceğizzz " gibi şeyler söylüyorum. uzayan ve kırılan tırnaklarını da gösteriyorum. "aaa, kırılmııışşş " filan sözleriyle onun da eline bir tırnak makası veriyorum. o "güya" benim tırnaklarımı kesiyor, ben de onunkileri bir de ayağının altına dokunmuyorum, belkim gıdıklanıyordur diye. ayağının üstünden ve yanlarından tutuyorum. belki işe yarar dostum :26:
herkeslere selammmmmm!...
günayydınn şekersiz hoşgeldin iyiki geldin valla sabah sabah bi sen bide ben varım.
mutluanne bende merak ediyorum bu huylar sadece bizim milletimizin erkeklerine has bi durum mu yoksa dünyada bütün erkekler aynımı.ozamanbenim eşimde beni kendi ailemden kıskanıyor bize gidince asabileşir abuk subuk şeylerden arıza çıkarır neymiş onu ihmal ediyormuşum falan filan.onlara gidincede tahmin ettiğiniz gibi o arkadaşlarının yanına bende annesiyle.
sabah bizim bıdığı giydirirken bi baktık ayak tırnakları bayağı bi uzamış keselim dedik ama cebren ve savaşla resmen siz nasıl kesiyorsunuz ağlama gözyaşı çocuğun tırnakları uzayacak diye korkuyorum valla.:18:
bu beğen butonu kaldırılmış sanırım herkez şikayetçi.
birde tayin durumumuz nedeniyle kendime bayb shower partisi yapmaya karar verdim sevdiğim arkadaşlarıma bi nevi veda gibi.doğum günümüzüde erken kutlucaz sanırım.bayb shower için şu temayı seçtim fakat renklendirmesini yapamadım mutlucum bana yol gösterirmisin.
hafta sonları pastacılık kursuna başladım böylede bi pasta yapmaya çalışıcam inş.
Hiç anlamıyor bu erkekler halden .. Kedi gibiler çok nankörler değerimizi bilmedikleri gibi birde eziyet etmezler mi of .. CNm benim kandil günü sıkmış enişte canını inş bu son olur ve anlar ne yaptığını .. Erkekler evt aileler konusunda burnundan kıl aldırmayacak cinsten, bizim adam da aynı kızkardeşi için birşey dedim diye bana saymadığı şey kalmamıştı . Her hafta telle konuşur bütün ailesi ile tek tek ben konuşmasın demiyorum ama her konuşmada bağırır çağırır neymiş biz konuşmasına izin vermiyormuşuz halbuki mahir durmuyor çoçuk tel görünce istiyor bende zapdedemiyor olan oluyor .. Öğlen uyku saatinde ara diyorum o zamanda başka şeylerle oyalanıyor ve yine mahir ile bana oluyor ..
Walla canım hepsi aynı sanırım,herkes için ailesi önemli sonuçta...
Of çenem düştü benimde ben anlattım ama inş boğmamışımdır ..
Her zaman beklerim canım,bende gelir gelmez sendeyim inşallah...Evet ya nato kafa nato mermer,akşam pişman olmuş dolandı dibimde geldi sarıldı ama ne gerek vardı can sıkıcılar işte...O guzel misafirperverliğin tatlı sohbetin ve guzeller guzeli kızının yuzundeki masum gulucuk dolu gece için cok tesekkurler datlum benim. En kısa zamanda ben de seni bekliyorum mutlaka. Bardagına bayıldı kuşum. Mersüüü kalp kalp kalp :)))
Boşver. Kesinlikle cok haklısın ama bunlar anlamıyo bizi. Nato mermer nato kafa
Ben de kelebeği secenekler arasına koydum
Canım sanırım sadece bizim millete özgü,kendilerine has bizim osmanlı erkeklerimiz... Tırnak kesmek bizde de bir sorun..günayydınn şekersiz hoşgeldin iyiki geldin valla sabah sabah bi sen bide ben varım.
mutluanne bende merak ediyorum bu huylar sadece bizim milletimizin erkeklerine has bi durum mu yoksa dünyada bütün erkekler aynımı.ozamanbenim eşimde beni kendi ailemden kıskanıyor bize gidince asabileşir abuk subuk şeylerden arıza çıkarır neymiş onu ihmal ediyormuşum falan filan.onlara gidincede tahmin ettiğiniz gibi o arkadaşlarının yanına bende annesiyle.
bu beğen butonu kaldırılmış sanırım herkez şikayetçi.
birde tayin durumumuz nedeniyle kendime bayb shower partisi yapmaya karar verdim sevdiğim arkadaşlarıma bi nevi veda gibi.doğum günümüzüde erken kutlucaz sanırım.bayb shower için şu temayı seçtim fakat renklendirmesini yapamadım mutlucum bana yol gösterirmisin.
hafta sonları pastacılık kursuna başladım böylede bi pasta yapmaya çalışıcam inş.
pşttt napıyosunuz bakiim
Her zaman beklerim canım,bende gelir gelmez sendeyim inşallah...Evet ya nato kafa nato mermer,akşam pişman olmuş dolandı dibimde geldi sarıldı ama ne gerek vardı can sıkıcılar işte...
Canım sanırım sadece bizim millete özgü,kendilerine has bizim osmanlı erkeklerimiz... Tırnak kesmek bizde de bir sorun..
Hangi programı kullanıyorsun canım yardımcı olmaya çalışırım... Pastacılık kursuna başlaman süper,çok güzel bir hobi bencede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?