2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

19. diş mi maşallah dostum bizim tombalak oğlan 16 dişle idare ediyor hala

Merhaba canlarim direk olaya atladim Biz kizimla hala Mersindeyiz.Esim secimden dolayi cok yogunmus o nedenle kalin dedi.Bende kizimadina sevindim ama evimi duzenimi ozledim,hos gittikten 3 gun sonra bu ozlemin bitecegine eminim

Masal normalde 2-3 aya bir hastalanir ve bende cok hastalanmasindan yakinirken iylesmesinin uzerinden 2 hafta gecti ve Masal suanda grip oldu.Yegenlerim okula gidiyor ve eve mikrobu getiriyor,bide Babye dedigim gibi hava cok sicak ama sert bir ruzgar var,disari cikmasaak e Karsta zaten cikmiyor burada ciksin diyorum cikincada hastalik riski artiyor.Cok uzuluyorum umarim bu defa bir kez olsun hafif atlatiriz

ne güzel bir dolapmış öylemutlu hemen gelir yorum yaparo bu konuda uzman
ama bence rüyanın anlamı şu canım:)bugün mutlunun evinde temizlik var ve mutfak dolaplarını temizliyolarişlaa bilmişimdir

19. diş mi maşallah dostum bizim tombalak oğlan 16 dişle idare ediyor hala

Masal 6 aylikken 2 disini birden cikarmisti sonrada digerleri sirayla cikti 19.disimizin ucu baya gorunuyor kaldi simdilim 1
Emek emek cikan bu disler 7 yaslarda bir bir dokulecek diye simdiden sinir oluyorum

demek mersinle antakyanın havası aynı canım,burdada güneş var ama çok sert rüzgar var:18:biz cumartesi çarşıya gittik cocuklarla aslında çıkmasak daha iyiydi:26:dünde çıktık:26:ya ne bileyim böyle bir rüzgarla hasta olacaklarsa işimiz var:44:alışsınlar istiyorum olmuyo..mesela sokaklarda yalınayak gezen çocukları gördükçe şaşırıyorum maşallahları var
okula giden çocukla aynı evde yaşıyan benim çağlam ne yapsınablası getiriyo mikroplarıbüyüselerde bitse şu hastalıklar
bir geçmiş olsun yazacam nerden nereye geldimçook geçmiş olsun öpüldünüz

valla kolay gelsin aziz dostum, 2. ler gelince bizim de halimiz harap :18: belkim aynı yemekleri severler de, anneleri kolaya kaçabilir
tüp 80 lira mııııııı çok pahalıymış be yaw yok, bizim ev doğalgazlı. ocak ve sıcak su için ayda en fazla 20-30 lira yakıyoruz sizin de kışın ısınma derdiniz yok, o da var tabi :26:
önceki bölümlerde belirtiğim gibi akşama misafir gelecek. eve nadiren misafir geldiği için masa örtüsü, büyük çaydanlık, misafir bardakları vs yerini hep unuturum. "chihiro bir bardak su alabilir miyim?" dendiğinde, komidindeki tozlu kutuları karıştırarak ancak bulurum. onlar da acıyarak bakarlar
bu arada onca para verip (135 tl) bir tablet almıştım. şarj etmek için yerdeki prize yaklaştırdığımda ahşap zemine değidiği gibi ekranı boydan boya çatladı hafifçe dokundu ama kırıldı işte. içimden dedim "ah Babyceren dostum, Ceren'in günahını boşuna almışsınız. bakınız, hafifçe dokununca bilem kırılıyor meretler aaah " yok hayır, yaptırmaya para veremem. ekranın yarısı çalışıyor hala, işimi görüyor yine de. para verip hayatta yaptırmam eşim çok gülüyor ama ben yine de çatlak matlak kullanıyorum

Kizlar ben bu sene sanirim dogumgunu yapamayacagim.Zaten programlardan falan hiiiccc anladigim yok bide suanda ablamlardayim herkesin elinde tablet vb.hazirlayacagim bir bilgisayarim yok ki zaten beceremiyorum.Bide Madalin dogumgunune birkac hafta kala Karsa donuyorum ,gitmeden burada yapsam erken yaptigimdan hediye icin oldugunu dusunebilir esimin ailesi falan.E Karstada cok bir kimsem yok.Kafam karisik.Basit birsey yapsam gecen yildan dolayi beklentiler fazla.iste boyle siz nediyorsunuz ?

Emek emek cikan bu disler 7 yaslarda bir bir dokulecek diye simdiden sinir oluyorum

olaya hiç böyle bakmamıştım. vallahi çok güldüm. Allah da sizi güldürsün

amma dökülmemeleri de kötü ya, bendenizin dişleri hiç dökülmedi de, yeni dişlerimle eski dizlerim 2 sıra halinde ağzımdaydı. aneztezi yapıp, penseyle çekmişlerdi eski dişlerimi offf offf

dediğiniz gibi, erken yaparsanız başka türlü düşünülebilir. bu da, hazırlığınız ne kadar güzel olursa olsun sizin içinizi kemirecek. zamanında ama az sayıda kişiyle içiniz rahat olarak yapmak daha makul geldi bana. gecen yıla göre daha sade bir doğumgününü "1. yaşgünleri hep özeldir. o yüzden çok özenmiştim" şeklinde açıklayabilirsiniz

aaa accasia hanımlar da gelmişmimişmiş
nasılsınıznıznız
ekoyu kapatınıznıznız

Merhabalar kizlar umarim hepiniz iyisinizdir biz de iyiyiz bir degisiklik yok sayilir. Kac haftadir kuaföre ugrayamadim kas bıyık aldi basini gitti. Kuaföre geldigimi duyan herkes gelmiş maşallah sira bekliyorum fırsat bu fırsat yazayim dedim. Hasta bebisler varmis benimki de 2 haftadir sümüklü huysuzluk iştahsızlık hepsi mevcut.

Sagol canim inan benimde kafam cok karisik.Bakiyorum sokaga birsuru cocuk innnncecik giyinmis dolasiyor ben okadar dikkat ediyorum olmuyor.Ya bu havada cikarmazsam Karsta hiccccc cikarmamam lazim malum oranin yazi buranin kisi.E cikincada sonuc hastalik.Bide burada arkadaslar yaziyor ya ilacsiz atlattik 3 gunde gecti falan,Masalin daha hastalanacagini hissettigimde doktora goturdugum tedaviye basladigim olur,Sonuc yine feci bir hastik sureci
Doktor bi arkadasim var Masalin her hastaliginda arar bilgi veririm,bsna dediki Masal 2 yasini doldursun bagisikligini guclendirecek cok dogal takviyeler var onlari deneriz.Bakalim ise yararmi...

umarım senin 2. olunca aynı yemekleri yerlerde aç kalmaz yavrucagızlar:)
evet tüp 80 lira3 ayda bir bitiyoyemek yapmama baglı yani:)yemege misafir alırsam falan 2 ayda biter
kışın ısınma derdiniz yok derken ne demek istedin dostumgüneş enerjisiyle ısınmıyoruz sonuçtamerkezi sistem kömür parası ödüyozdünya kadar parasıcak suyumuz bedavagüneş enerjisi işimizi görüyo
misaifrine acıyorum dostum:)iyiki yakın degilmişiz
tablet içinde geçmiş olsun ama bizimkisi daha pahalıydı ve hiç açılmıyotamirci abide 150 tl istemişeşim yaptırmıyo
bende dogum günü yapmıyorum çünkü aynen dedigin gibi birilerini çağırdıgım zaman hediye için diye düşünüyolar malesef burda böyle
pek kimsede yapmaz zaten,,ama kendi aramızda evde tabikide pastamızı alıp kutlıycaz
sende en yakın arkadaşını falan çağırıp evde küçük bir kutlama yapabilirsin canım

dişli salon kadını

ben de kuaföre nadiren gidebiliyorum. kaşlarım ortadan ve kenarlardan saçlarıma birleşmeye başladığında giderim. nasılsınız diyen görevliye "eh işte, mağara kadınından hallice " derim. başka başka nasılsınız?

Bir kısır döngünün icinde görevlerimi yerine getiriyorum iste. Ev_ annemin evi _iş _annemin evi ve yine ev. Bu sıra hic sasmiyor masallah. Degisiklige ihtiyacim var galiba. Kuzucum da ayni emmeye anne ve babayla uyumuya yaramazliga devam

accasia hoş geldin geçmiş olsun küçük adama,,benimde kaş bıyık uzadı ama ben acısına dayanamadıgımda 2 ayda bir aldırıyorumpala bıyıklarımla geziyom:)ama yarın bende gideyim ya:18:kuaför neyseki aşagıda ve beni tanıyo yoksakimse böyle mızmız bir müşteriyle ugraşmazdı:))
''dur acıyo'' ''bekle yanıyo'' ''ahh dayanamıyorum''

kızlar diyorum ya uzun zamandır foto makinam arızalı yenisinide kocam almıyo çünkü adam bilgisayar,tablet ve makina almaktan iflaz ettizaten benim telefonda daha 6 ay oldu ama o da kafayı yemek üzereeyse konuya gelelim diyorum kamerası iyi bir telefon alayımne dersiniz
cumartesi arkadaşımın telefon magasında modellere göz attım begendiklerim çok pahalıne alsam bi fikir verin sonuçta hepinizin telefonu vars3 iyimi,s4 çok büyükıphone çok pahalıhtc one begendim o da pahalıs4 mini veya s3 mini ekranı küçüknote 2 güzel ekranı çok büyük

haklısınız dostum, ayrı ayrı yemek yapamam sanırım :26: zaten bizim evde, tek çeşit yemek pişer. yani çorba-ana yemek-tatlı gibi bir şey pek olmaz. 2'den fazla çeşit olunca eşim de ben de yiyemeyiz, kafamız karışır (aşırı ciddiyim) oğlan da, alıştı. tek çeşidimizi yiyip, şükredip kalkıyoruz sofradan. vallahi cimrilikten ayol

doğumgünü-hediye karmaşası heryerde var anladığım kadarıyla aşırı yakının olmadığı zaman malasef insanlar "hediye için" algılıyorlar. gerçi siz doğumgünü yapsanız, taaa Ankara'lardan 12kg'lik tüpümüz ve 100'lük kabartma tozu kutumuzla gelirdik. eli boş gelmezdik yani

Ben note 2 kullaniyorum fiyat olarak digerlerine gore en iyisi ekranı da buyuk boyutuna da alisirsin

ayrı ayrı yemek yaparsın merak etmeinsan çocuguna kıyamıyobak mesela benim yemek yapmayı sevmedigimi bütün dünya alem bilir:))ama çocugumu aç bırakamamo yesin ben 3 çeşit yaparım
kafanızım karışmasınıda çok gülüyorum dostum:))ben ancak 10 çeşit yemek görürsem kafam karışır:111:
mesela inşallah buraya gelme fırsatınız olursa sizi çok lüküs bir yere götürecem 10 çeşit meze söyleyip oturup seni izliycem:))sonra arkasından kebaplar ve en son künefe sonrada türk kahvesi ve soda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…