oğlanı uyutur uyutmaz çıkacak mısınız? siz çıkacaksanız, Mahir uyurken yanında kim duracak anlamadım :26:
ailecek lab.dayız biz dedışarda fena rüzgar var ama market alışverişi yapmak lazım
Evet uzun zamandır giremedim benim kuzucuk iyi sayılır teyzesi her ay bir ishalimiz oluyor dişler daha tam çıkmadı maalesef hala emiyoruz oda beni yoruyor sizin kuzular nasıl iyilerdir hepsi insallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar günaydın dün vedamızı yaptık oğluşumun uykusu olduğu için huysuzdu çok foto çektiremedik ama sonra çocuklrın gelmesiyle uykusu kaçtı ve günün en çok eğleneni oldu 2 foto koyucam çok acelem olduğu için inş. diğerlerinide sonra eklerim herkez iyidir umarım hepinizi öpüyorum.
selam kızlar..
bizdede değişik haberler var.. yaklaşık iki hafta olacak çalışmaya başladım.
çok ani oldu. arada bir iş başvuruları yapıyordum ama azrama bakacak kimse olmadığından kreş şartlarına uygun bir iş bulmakta epey zordu.
malum özel sektörde hafta sonları ve resmi günler tatil olan kurumsal bir firma bulmak çok zor.
sonra bir salı günü iş başvurusuna çağrıldım çarşamba evrak hazırlayıp perşembe işe başladım.
hafta sonu ve resmi günler tatil olan bir iş bulunca bu fırsatı kaçırmak istemedim
azrayada bu ani iş yüzünden bakmak kayınvalideme kaldı.
evlerimiz arası mesafe epey çok olduğundan yavrum her sabah bu eziyeti çekmesin diye nerdeyse kayınvaldeme yerleştik.
hafta içleri orda hafta sonları evimizde kalıyoruz.
güzel bir kreş buluncada düzenimiz oturur umarım.
böyle ani olması beni çok etkiledi. ilk günlerim devamlı ağladım. hele bir sabah azra daha evden çıkmamla kapıya gelip anne gitti diye içli içli ağlayınca kahroldum.
karmakarışık duygular yaşadım, kendimi kötü anne gibi hissettim vs.
ama onun ve bizim geleceğimiz için bi yerdende başlamamız gerekiyordu.
şimdi çalışmasam bir iki sene sonra 2. çocuk gelse sonra azra okuulda 2.ci evde derken hiç çalışamam diye düşündüm.
azrada artık çoğu çocuk gibi tanıyamadığım bir çocuk olup çıkmıştı şu aralar.. devamlı ağlamalar, parka götürmekten korkar olmuştum döncez dediğim an kendini yerlere atıp ağlamalar vs.. bende elimde olmadan sinirlenip bağrıyordumsonra pişman oluyorum ama ne fayda çocuğuma bağırmıştım bir kere.. sonra günün yorgunluğu stresi, kendime vakit hiç ama hiç ayıramamayla biriken deprosyonik haller neticesinde kızıma eskisi kadar verimli olamadığımı hissettim.. çalışırsam her şeyin daha iyi olacağını düşündüm.. kızımla geçireceğim kısıtlı vakitleri daha kaliteli geçirceğime inandım yada yada vicdanımın sesini bastırabilmek için inandırdım kendimi bilemiyıorum..
şuan hala alışabilmiş değilim ama sizlerden bir sürü anne bu durumu yaşayıp alıştınız.. bunu düşündükçe bende alışırım diyorum.
daha şimdiden ilk maaş günüm gelince kendi paramla azraya oyuncak üst baş alabileceğim günü düşündükçe mutlu oluyorum..
uzun uzadıya yazdım ama içimi dökmek istedim biraz gözlerinizi yoracağım affola
"Sevgini katarsan" yolunu bulur yaptıklarınşimdilik çeşitli kek malzemelerini karıştırıp, kalıba dökmeyi başarabiliyorum. (kalıptan çıkarma kısmına ise hala uğraşıyorum) ammaaaa o dediğiniz çilekli magnolia'yı da yapıp buraya fotosunu da koyacağım günler gelecektir dostum yok hayır, burda çocuklarımızın askere gidişini kutladığımız günlere kadar uzamaz bu iş sanırım :18:
ilk iş olaraktan "çilekli magnolia" yazarak google'da neye benzediğine dair fikir edinmekle başlayacağımgerisi Allah kerim :44:
iç ses: "yaw, belki de bu işlerin adamı değilimdir. belki de boşuna uğraşıyorumdur. belki de ömrüm çeşitli denemeler yapmakla ama hiç sonuca varamamakla nihayet bulacak" :26:
Canım çok sevindim inşallah devamı gelir sallamadan uyumalarınKuzumun ateşi diştenmiş teyzeleri. Gecmiş olsun dilekleriniz için tesekkurler :)
Ta ta ta taaammm şimdi güzel bi haber3 gecedir sallamıyorum kuzumu. Yanyana sarılarak uyuyoruz birlikte. İlk iki gece uyanınca hafif salldım dalınca bıraktım ama dun gece uyandı ve süt istedi. Vermedim ağladı ağladı ağladı ve yanıma yatıp geri uyudu. Allahım bu bir ruya mı? Bitmesin nolurrrr :) inşallah böyle devam eder. Dua edin arkadaslar
Mutlumla görüşemedik ona uzuldumama olsun bi dahakine sözleştik
Hepinize mutlu günler haftalarrrr
Not: bugun 7 yılı devirdik kocacımla. Sabah kızımızın bizi gülerek öpüp uyandırmasıyla başladık gune. Daha buyuk bi mutluluğu tarif edemem. En buyuk hediyem kızım.
kızlar günaydın dün vedamızı yaptık oğluşumun uykusu olduğu için huysuzdu çok foto çektiremedik ama sonra çocuklrın gelmesiyle uykusu kaçtı ve günün en çok eğleneni oldu 2 foto koyucam çok acelem olduğu için inş. diğerlerinide sonra eklerim herkez iyidir umarım hepinizi öpüyorum.
slmlar..oğlum yine hasta..sürekli ciğerden gelen öksürük,burun akıntısı,..vs.bütün kışı hasta geçirdik bu da geçeydi.((..her ay mutlaka hasta...evden doğru dürüst çıkmayan kimseyi görmeyen bu çocuk nasıl bu kadar çok hasta oluyor şaşıyorum...nerde yanlış yapıyorum bi türlü anlamadım (((...
teşekkür ederim meleğim şu an canım sıkkın çünkü hastaneden ayrılışıma izin vermiyorlar neymiş yerime bakacak kişi yokmuş nerdeyse 2 aydır bas bas bağırdım.lafta yarın gidecektir şimdi hiç bişey belli değil.eşim çok sinirli ne yapacağımı şaşırdım şu an başhekimden gelicek haberi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?