2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

✊✊✊Kızlar girmeyeli cok olmuştu iphone uygulaması çıkmış indirdim bir bakiyim dedim kimse yok sanırım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bambucan yeni iş , yeni bir yaşam tarzı inş iyi olur .. Valla bana sorarsan iyi karar çünkü bende artık düşünüyorum çünkü Mahir'le daha fazla sürekli hep beraber olmak bana çok ağır geliyor (

Baby CNm çağla en azından bazı şeyleri seviyormuş bak bizim sıpaya sanki yemek yemek onun için eziyet yani çok kötüsü de oluyor CNm üzme canını inş iştahı gelir düzelir fıstığımın .. Iki çoçuk içinde ayrı ayrı yemekte zor anacım Rabbim yardımcın olsun ..

Jerenimo size hatırlıyorum evt uzun zamandır göremedik sizi . Nasıl minik kuzunuz iyi mi ?

Yok CNm mahir dışarda durmaz olduğundan özellikle alışverişe gideceğimiz zaman uyutup arabasına o şekilde koyup çıkıyoruz ama bugün uyumadı bir türlü ve burnumuzdan fitil fitil getirdi resmen ( çıldırmak üzereyiz bu oğlan gitgide fenalaşıyor ..

Son düzenleme:
Evet uzun zamandır giremedim benim kuzucuk iyi sayılır teyzesi her ay bir ishalimiz oluyor dişler daha tam çıkmadı maalesef hala emiyoruz oda beni yoruyor sizin kuzular nasıl iyilerdir hepsi insallah

Sağol CNm bizim oğlan ikinci yaş sendromuna girdi.. Çok fena huysuz valla .
Geçmiş olsun İshal olmasının sebebi varmı ..

Bizimki şimdilik girmedi 2 yad sendromuna Dr disten kaynaklanıyor defi çünkü ateşte eşlik ediyor cok meraklı her gördüğünü taklit ediyor sipam 😃😃

Kuzumun ateşi diştenmiş teyzeleri. Gecmiş olsun dilekleriniz için tesekkurler :)

Haftasonu cok hareketli gecti. Cumartesi harikalar sahiline gittik arkadaslarla bıluşup. Cocukların pesinde yoruldum valla ama hava cok guzeldi. Ruzgarlıydı ama korunduk :)

Dün de temizlik yaptım butun evi sildim süpürdüm. Cok yorgunum valla...

Meleğim ve turuncu mahirin ve kayranın durumları dönemsel canım ya uzme kendini. Huyuna gidip aklını celmeye calış. Olmadı ben sana bi kac link gonderirim. Tabi okumakla uygulamak aynı olmuyo ama en azından moralin bozulmaz. Her cocukta baska goruluyo bu 2 yas sendromu :)

Bambucanım işe baslamış. Hayırlı olsun. En guzelini yapmışsın. Ev işiniz de duzene girer yakında. Ve sen kendini kötü anne hissettiysen biz ne yapalım kızzz??? Ultra kötü müyüz bizzz??? Şaka bi yana calışmak verimli zaman gecirmek için cok guzel. Öptüm seni ve kuzuyu

Ta ta ta taaammm şimdi güzel bi haber 3 gecedir sallamıyorum kuzumu. Yanyana sarılarak uyuyoruz birlikte. İlk iki gece uyanınca hafif salldım dalınca bıraktım ama dun gece uyandı ve süt istedi. Vermedim ağladı ağladı ağladı ve yanıma yatıp geri uyudu. Allahım bu bir ruya mı? Bitmesin nolurrrr :) inşallah böyle devam eder. Dua edin arkadaslar

Mutlumla görüşemedik ona uzuldum ama olsun bi dahakine sözleştik

Hepinize mutlu günler haftalarrrr

Not: bugun 7 yılı devirdik kocacımla. Sabah kızımızın bizi gülerek öpüp uyandırmasıyla başladık gune. Daha buyuk bi mutluluğu tarif edemem. En buyuk hediyem kızım.

kızlar günaydın dün vedamızı yaptık oğluşumun uykusu olduğu için huysuzdu çok foto çektiremedik ama sonra çocuklrın gelmesiyle uykusu kaçtı ve günün en çok eğleneni oldu 2 foto koyucam çok acelem olduğu için inş. diğerlerinide sonra eklerim herkez iyidir umarım hepinizi öpüyorum.

Sofran kral sofrası harika olmuş canım ellerine sağlık Sen de çok güzel olmuşsunAlnının akıyla atlattın çok şükür
Musabın eğlenmesine de ayrıca sevindim Darısı bizlerin başına

Hayırlı olsun yeni işin canımZamanla herşeye alışıyor insan,, senin adına sevindim İlk maaş gününde topiğe de bi çay ısmarlarsın artık

"Sevgini katarsan" yolunu bulur yaptıkların Kalıptan rahat çıkarmak için de kalıbı biraz yağla istersen
Canım çok sevindim inşallah devamı gelir sallamadan uyumalarınEvlilik yıldönümünüz kutlu olsun,, hep çok mutlu olun,,bir yastıkta kocayın
Haftasonunuzun güzel geçmesine sevindim,,İnşallah bizde birdahaki sefere görüşürüz

Sekersizyeşilçay , güzel annemiz sevgili arkadaşım evlilik yıl dönünüz kutlu ve mutlu olsun inş . Nice yıllar dilerim minik kuzucuklarınızla beraber daim olun inş ..

Resimler harika , tebrik ederim seni çok iyi üstesinden gelmişsin CNm . Darısı bizlerin başına inş .

slmlar..oğlum yine hasta..sürekli ciğerden gelen öksürük,burun akıntısı,..vs.bütün kışı hasta geçirdik bu da geçeydi.((..her ay mutlaka hasta...evden doğru dürüst çıkmayan kimseyi görmeyen bu çocuk nasıl bu kadar çok hasta oluyor şaşıyorum...nerde yanlış yapıyorum bi türlü anlamadım(((...

teşekkür ederim meleğim şu an canım sıkkın çünkü hastaneden ayrılışıma izin vermiyorlar neymiş yerime bakacak kişi yokmuş nerdeyse 2 aydır bas bas bağırdım.lafta yarın gidecektir şimdi hiç bişey belli değil.eşim çok sinirli ne yapacağımı şaşırdım şu an başhekimden gelicek haberi bekliyorum.

SEKERSIZIM canim,yildonumunuz kutlu olsun bir omur mutlu hayatiniz olsun.Uyku olayina nasil sevindigimi anlatamam,evime gidince ilk isim odasini ayirip ayakta sallamayi birakmak,ins basaririm.Bu arada yeni disinizde hayirli olsun Masalda suanda 19.disini cikariyor

TALAY,umarim hersey gonlunce olur tum sorunlar biter ve yeni evinde kuzucuklarinla cooook mutlu olursun.

BAMBUCAN,canim arkadasim senin adina cok sevindim en dogru karari vermissin.Emin ol simdi dahada verimli olacaksin Azra icin.

MELEGIM tatlim bende arkadaslar gibi bu olayin gecici oldugunu dusunuyorum.Yoksa yakisikli Mahir hic uzermi annesini

BABYCEREN canim prenseslerime gecmis olsun.Su siralar hava butaraflarda cok tehlikeli bi yandan gunes sicak bir yandan sert bir ruzgar,korunmak cok zor.

slm geçmiş olsun acil şifalar,,çağlada kış boyunca rahatsızlanıyo işte 2 aydırhiç hastalanmadı dedim ama şimdi hastalandı,
sen bide evden çıkmıyomuşsun:26:hadi ben yerimde oturmuyorum geziyorum bide ablası okulda ondanda geçiyo ama dedigin gibi kış bitsin inşallah 6-7ay hiç hastalanmazlar
iyi bir gögüs doktoruna götürmekte fayda var cnm..

MUTLUANNEM ya ben ruyamda seni gordum cok ilginc bir ruyaydi Forum ahalisi olarak size geliyoruz,neyse ye icderken bulasik cogaliyor.Ben yardimci olmak istiyorum ,diyorsunki aaaaaa sekerim bizim evde bulasik ve camasir su dolaplara koyulur gorevli gelir goturur temizleyip tekrar getirip o dolava koyar Ben diyorumki " Kiz nasil icine siniyor kimbilir nasil yikiyor"Sen bekle gor diyorsun .Birsure sonra gercekten dolabi bir aciyorum bulasiklardan isiklar fiskiriyor Ooooiihhhh super cok sanslisin derken esin iceri giriyo " Ben bitanecij esimin elini sicak sudan soguk suya sokturmam" diyor Nasil imreniyorum,sana sarilip senin adina cok sevindigimi cok sansli oldugunu soyluyorum.Gercek gibiydi canim yaaaa

ah şu "hizmetine (hezimetine) ihtiyaç duyulmaktadır" yaptırımı ah kolay gelsin diyorum. umarım tez zamanda yeni yerinize gidebilirsiniz.

selamlar olsun herkese
benim cadılar hasta ama yaramazlıkta üstlerine yok:)cereni bugün okula göndermedim dedim biraz iyleşsin öyle,yarında göndermiycem ama tiyatro izlemeye gidecekler ne yapsam bilmiyorum zaten ceren bugün çok agladı göndermedim diye:18:

talaycım masan ve sen harikasınız2 canlısın maşallah sana
şekersiz evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice uzun mutlu yıllar dilerimayrıca defnoşada koca bir alkışsallamaktan vazgeçmenize çok sevindimbizde 4 aydır sarılarak uyuyoruz ama bazen süre çok uzuyo geriliyorum o yüzden 3 gündür tam uyumak üzereyken ''kızım ben tuvalete gidip geliyorum sakın kalkmasen yat''diyorum yanından tüyüyorumilkinde işe yaradı hemen uyudu,ikincisinde uyumadı ama az öncede öyle yaptım 5 dakika sonra gittim baktım kendi kendine uyumuştubu yöntem tutarmı bilmiyorum ama deniycem işte artık kendiliginden uyumasını istiyorumbakalım olacakmı

3 çeşit öglen yemegi hazırladım,ben bu kızları nasıl memnun edecem bilmiyorum:9çağlaya mercimek çorbası yanına küp şeklinde kızartılmış patates,cerene arap kebabı ve yine az patatesakşamada kuru fasulye yapacam
keşke kocam aşçı olsaydı
az öncede tüp bitti80 lira olmuşyarında sadece pilav yeriz ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…