ya evet note 2 çok güzel tmm cnm düşünecem sagol:26:
Tatlıcadı bende sinir oldum dün uzun uzun yazdım herkese giriş yapınca yok oldu
Sabahtan bu yana da ancak işlerim hafifledi yazıcam yine dayanamam
goggle'a "mickey mouse head" yazip görsellerde ara istediğin kadar var canım
büyük resimlerden kullanırsın
dostlarım Babyceren dostumuz, şu saat oldu henüz teşrif etmediya gezmeye gitti yada :18: dün konuştuklarımıza binaen, soluğu teknoloji mağazasında alıp, eşinden habersiz bir galaxy note aldı :18: ya eşi çok kızarsa :18:ya topiği basıp "azmettirici" olarak bizlere çemkirirse :18:
ayyyy, nerde acaba?
şişştttttakipteyim
selamarada çaktırmadan bakıyorum pek girip yazan yok nerelerdesiniz
çikocum telefon almadım henüz araştırma yapıorumama pahalı bişey almaktan vazgeçtim ya yine çocuklar kırarsa diye yusuf yusufum:18:
o yüzden s3 mini alıyım diyorumkarar verince sana söylerim gerçi şimdi seni arasam çikocum ne tavsiye edersin desem kesin 5110 u tavsiye edersin
melegim teşekkür ederim cnm ama ayfon beni aşar canımyinede sor bakım kız ne kadarmış orda:)
çağlanın uyanmasını bekliyorumkaytaz böregi yapacam yanınada çorba al sana akşam yemegi:)
yarınde dolma yapıyım diyorumöbür günde aşür öbür öbür günde aşurun artanı
öglen çağlanın yemegini yaktımtam yanmadı ama dibine tuttu ve tadı degişti çocuk zorla 2 kaşık yedi
hepsi cerenin suçusabahtır beni sinir krizine soktu
dünden beri ne olmuş bu kıza anlamıyorum aramız çok fena
veeee baharın gelmesiyle beraber, Babyceren dolma (tercihen kabak ve "batırcan") sezonunu açmış bulunuyor
gecen yıldan, kabak soyacağıyla kabak soyarken Çağla'nın gülme krizlerini hatırlıyoruz. bu yıl 1 yaş daha büyümüş olarak bakalım aynı şeye gülecek mi? izleyip hep birlikte göreceğiz
selam ya acilinden bir şey soracağım, benim kızın çok alışkanlıkları var yavaştan artık bırakmaya başlayalım diye bu gün birden emzik olayına el attım. sabahtan emziğini ucunu bir hayli kestim öyleki hiç ağzına alıp ememiyor. dedim kızım karıncalar yemiş ucunu lorin büyümüş emzik hiç yakışmıyor mş dedim. yarım saat elinde gezdirdi ara ara baktı durdu. en son gelip anne eşek yedi. dedi. karıncalara kıyamamış galiba. ama elindedn de almadım. öğlen emziksizuyudu. akşam da emzik dedi kesik olanı aldı ağzına koydu düşmesin diyede eliyle tutup öyle uyudu. soracağım şu kesik emziği hiç vermemelimiyim yoksa ara ara almasına izin mi vermeliyim. şöyle bir durumda var lorin sütünü biberondan içiyor akşamları. su vveya başka şeyleri bardakala içiyor ama süt verince içmiyor. biberonuda mı aynı anda bıraktırmalıyım. zaten süt olayını bitireceğim kızımın inek sütüne allerjisi var kindermilc içiyor. 1-2 yaş için ondan bu sütü de bırakayım diyorum. gün içinde hergün yoğurt yiyor ondan gerek yok diye düşünüyorum şimdi gece kalkıp süt istiyor ve her gece içiyoraç olduğundan değil alışkanlıktan
Selam hanımlar,
Bugün çok keyifsizim..Okuldan eve gelince teyzesi kızımın saçını ikiye ayırıp tatlı bir şekilde bağlamıştı.Ben de pek güzel olmuş diye sevinirken birdenbire kızımın kafasının arka kısmında aspirin büyüklüğünde bir aılma farkettim.İnternetten araştırdım "saçkıran"olabilir mi diye.Ardından hemen aile hekimine gittik ve o da doğruladı yani saçkıranmışacilen dermatoloğa görünün dedi,belki kortizonlu iğne falan vurabilir dedi siz yine de bir görünün dedi.Biz de bir koşu cilt doktoruna gittik saçkıran teşhisi koydu ve tahlil yaptırdı(demir eksikliği,tiroit vb.sebepler mi diye)yarın anşlaşılacak.yarın urfada en iyi cilt doktoruna da görüneceğiz yoksa içim hiç rahat etmez.Ya kızlar içim hiç rahat değil tekrarlanma durumu olabilir olmaya da bilir fakat ne bileyim kızımada görünce çok üzüldüm
DUALARINIZI BEKLİYORUM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?