Evt haklısın CNm ama beni dışarda öyle zor duruma düşüyor ki anlatamam . Birde yere yatmakla da kalmıyor çığlık atıp bağırıyor ve ağlıyor . Bu ülke de böyle şeyler hiç hoş karşılanmıyor .. Karşıma polis dikilecek diye korkar oldum . Çoçuğa bakamıyorum ona eziyet ediyor gibi algılanırsa onu benden alma ihtimalleri bile var yani demem o ki burası zor .. Mahir daha da zor(
Çağla maşallah akıllı kuzumyerim onun aman diyen dillerini :))
Oğlumu bugün azmettim parka götürdüm ve sonuç gözlerim kan çanağını döndü yorgunluktan yolda istediği olmadıkça kendini yere yatıp ağlayıp zırladı( ben nerde yanlış yapıyorum kızlar bakıyorum yaşıtlarına hiç böyle olan yok neden mahir bu şekilde ki çok üzüyor beni off (
Baby CNm geçmiş olsun çağlama , bu son olur inş .. Değerleride çok iyi çıkmış maşallah CNm .. Rabbim daim etsin inş .
Merhaba kızlar...
Bir kaç gündür keyifsizim,gerginim,asabiyim,tahammülsüzüm....
Kayra ya karşı önceden çok daha sabırlıydım ama artık dayanamıyorum ve bağırıyorum.
Ne değişti diye sorarsanız,önceden hayır dediğimde ve neden hayır olduğunu izah ettiğimde anlardı ve yasak olan şeyi bırakırdı.Şimdilerde ise hep benim dediğim olsun istiyor.Keyfi olmayınca kendisini yerlere atıyor,bağırıyor,vuruyor.Benim taviz vermeyeceğimi bildiği halde "belki razı olur" düşüncesiyle ağlamaya devam ediyor.Bir de sulu göz ki sormayın.Hemen gözünden yaşlar akıyor.
Kendi oğlumu tanıyamıyorum artık valla.Herşeye bu kadar çok ağladığı için ben de geriliyorum ve çocukla ilgilenmek hiç gelmiyor içimden.Altını değiştirmekde artık çok zorlaştı.Sürekli bir savaş halindeyiz.Bir de dillere destan yeme sorunumuz var ki ne siz soruuun ne ben söyleyeyimm.
Ooofff bir kaç gün bir yerlere gidip kafa dinleyebilsem keşkee
İkinci çocuğu Kayra kreşe başladıktan sonra düşünüyorum artık.Şuan ikinci bebeği düşünenleride tebrik ediyorum valla.
Bütün gün bir çocukla ilgilenmek yeterince zor iken bir tanesininde kundakta ilgi bekleyecek olması yeterince korkutuyor beni.
misafire eziyetmi aşkolsun:)boş durup dedikodu yapmasınlar diye oyalamak istemiştimCanım ya kıyamam kötü düşünme olur mu bu yaştaki birçok çocuk aynı durumda,bende son zamanlarda Mira'yı tanıyamıyorum ama bu ergen bebekleri
idare edicez mecburGeçicek bu dönemde hayırlısıyla inşallah,, yakında herşeyi daha iyi anlayıp kurgulayacaklardır
Talaycım herşey gönlünce olsun inşallahYeni yuvanızda 2 bebeğin ve eşinle mutlulukla oturun Bizi unutma tamam mı canım ve gelişmelerden de haber et bu meraklı mayıs annelerini:13: Safranbolu'ya gelemedik inşallah Antalya'da görüşürüz:13:
Baby maşallah Çağlamın gelişimineSen tombalak bebek seviyor olabilirsin ama Çağlam belki manken olucak
Kazağın taksitini bitiremediğim doğrudurMisafire eziyette de üstüne yok Sen bunları yazdıkça benim gelme hevesim kaçıyor kimbilir gelsem bana
neler yaptırırsın(kesin tülleri taktırırsın annem gibi)
Chihiro teşekkür ederim...Sana da misafir gelecekmiş çilekli magnolia yapmayı unutma
Veee şekersiz evde misin yarınAslında İzmit'te misin de denebilir
selam millet
öncelikle defnoşa geçmiş olsun,,
bende çocukları yatırdım öyle bakıyım dedimmelegim nerdesin gece kuşum
tatlıcadım sende gel az dedikodu yapalım
kujum,azraece gelin gayri
çağla önceden koşarken ''toş'' derdişimdi ''toştum'' diyo
ablasıyla birbirlerine kovalıyolar eskiden ''daç''(kaç) derdi,,şimdi ''daçtım'' diyip kaçıyo
şişenin kapagını kapatırken ''apat'' derdişimdi ''apattim''
ya dikkat ettimde bu zilli ''k'' harfini söylemiyokendi isminide ''tagla'' diyo
en çok hoşuma gidende yerden kalkarken ''ya Allah'' demesi
merdivenleri uzun zamandır tek başına inip çıkıyoher bir basamakta ''Allah ''diyo kuzum canım yavrum benim
Merhaba canım belki hatırlarsın nisan anneleri grubundaydım oğlum çok hareketliydi şimdi son 1 aydır da aşırı simirli ve öfke krizleri yaşıyor. Sabahtan başlar herşeye ağlıyor istediği olmazsa canı sıkılsa birşey istese başarısız olsa evde artık onunla başedemiyorum dediğin gibi dışarı çıksak elini tutsam yerlere yatıyor ağlıyor onunla artık hiçbirşey yapmaktan zevk alamaz oldum görmezlikten gelmek filan hiç işe yaramıyor ben de ne yapacağımı şaşırdım
benm kızda çok iştahlı diye diye gözüm değdi. bu aralarr iştahsiz havalar ıssnsın hiç yemez gibi geliyo. süte çok düştü ondaan iştah gitti. sütü vermeyince de yeeri göğü yıkıyo. 1 litre i,çiyoherkese meraba
kimsecikler gelmemişçokmu yogunsunuz hatunlar
gelin biraz sohpet edelim
sabah 10 buçukta misafrim geldiaz önce kalktı ev zaten dagınıktı hiç bir işte yapamadım,gittide evi süpürdüm çağlayı yatırdım
neyseki yemegimi misafire yaptırdımlahana saracaktım bugün çıkardım bi güzel hepsini ona yaptırdım
bana çat kapı gelmek neymiş ögrensinsanırım bi daha bana gelmeyecek
gün nasıl geçti anlamadım akşam olmuş yaw
çağla daha iyi çok şükürkeyfide yerinde ama iştahı pek yok
çikocum demişsin ya kilosu çok iyi falan diye evet biliyorum kilosu iyi ama 10 aydır sadece 300 gram alması kötü
çağla 1 yaşındayken 12 kiloydu,sonra 12.200 oldu sonra 200 ü geri verdi işte işte o zamandan beri 12 buçuk ancak oldu
belki sizinkilerin kilosu az ama 1 yaşından beri 1 kilo almıştır dimi:26:benim zilli onuda almadı ya ondan sürekli diyorum kilo almıyo diye
bebekliginde tosun gibiydi işte hep boy atıyo kilosu oldugu yerde sayıklıyo
ondan gözüme zayıf geliyo
yoksa bende biliyorum çok şükür 12 buçuk kilo zayıf degil
işla beni anlamışsındır
gerçi çok erken yürümeye ve çok hareketli bir çocuk belkide ondan böyle
bende nedense tombalak gibi çocuk seviyorumher yeri et olmalı ısırıp duracan
ceren öyleydi gözüm alışmış
[MENTION][/MENTION]
Merhaba ben nisan anneleri grubundayım arada sizleri de takip ediyorum ve bu topicte benim sorunlarımı yaşayanlara rastladım son 1 aydır aniden benim oğlum da böyle değişti sürekli ağlayarak istiyor olmadı kendini yere atıyor Başını vuruyor bütün gün onun öfke kriziyle uğraşıyorum zaten 1,5 yaşınsan beri bez değişiminde zorlanıuordum şimdi çok fena artık birini bulsam biraz uzaklaşöak istiyorum çünkü çok gerginim ve bunu oğluma da yansıtıyorum ona zarar vermekten korkuyorum geçen psikiyatriste götürdüm ama keşke pedagoğa götürseydim hiç yardımcı olmadı oğlum zaten hareketli öfkeli hareketine çok tanık olmadı ama benim anlattıklarımdan zamana bırakacağız bu yaşta ilaç ve teşhis olmuyor ama 4-5 yaş civarı böyle kalırsa hiperaktivite bozukluğu düşünülebilir dedi umarım geçicidir. Sizin oğlunuz gün içinde oyuncaklarla oynayabiliyor mu
Chihiro teşekkür ederim...Sana da misafir gelecekmiş çilekli magnolia yapmayı unutma
amanda aman çikocuk misafirde agırlarmış:)maşallah nazar degmesin
çok şaşırdım inan:))
ben bu hafta 3 gün misafir aldım biliyomusunbugünde çat kapı misafir geldi
temizlikte yapmışın gözümüz aydın
Hayırlı pazarlar , bugün burda hava çok güzel oğlanı uyutur uyutmaz çıkıcaz yoksa bize nefes aldırmaz sonrasında da parka gideriz bir güzel kurtlarını döker :))
Sizden haberler nasıl kızlar , herkes afiyettedir inş .
Merhaba ben nisan anneleri grubundayım arada sizleri de takip ediyorum ve bu topicte benim sorunlarımı yaşayanlara rastladım son 1 aydır aniden benim oğlum da böyle değişti sürekli ağlayarak istiyor olmadı kendini yere atıyor Başını vuruyor bütün gün onun öfke kriziyle uğraşıyorum zaten 1,5 yaşınsan beri bez değişiminde zorlanıuordum şimdi çok fena artık birini bulsam biraz uzaklaşöak istiyorum çünkü çok gerginim ve bunu oğluma da yansıtıyorum ona zarar vermekten korkuyorum geçen psikiyatriste götürdüm ama keşke pedagoğa götürseydim hiç yardımcı olmadı oğlum zaten hareketli öfkeli hareketine çok tanık olmadı ama benim anlattıklarımdan zamana bırakacağız bu yaşta ilaç ve teşhis olmuyor ama 4-5 yaş civarı böyle kalırsa hiperaktivite bozukluğu düşünülebilir dedi umarım geçicidir. Sizin oğlunuz gün içinde oyuncaklarla oynayabiliyor mu
selam kızlar..
bizdede değişik haberler var.. yaklaşık iki hafta olacak çalışmaya başladım.
çok ani oldu. arada bir iş başvuruları yapıyordum ama azrama bakacak kimse olmadığından kreş şartlarına uygun bir iş bulmakta epey zordu.
malum özel sektörde hafta sonları ve resmi günler tatil olan kurumsal bir firma bulmak çok zor.
sonra bir salı günü iş başvurusuna çağrıldım çarşamba evrak hazırlayıp perşembe işe başladım.
hafta sonu ve resmi günler tatil olan bir iş bulunca bu fırsatı kaçırmak istemedim
azrayada bu ani iş yüzünden bakmak kayınvalideme kaldı.
evlerimiz arası mesafe epey çok olduğundan yavrum her sabah bu eziyeti çekmesin diye nerdeyse kayınvaldeme yerleştik.
hafta içleri orda hafta sonları evimizde kalıyoruz.
güzel bir kreş buluncada düzenimiz oturur umarım.
böyle ani olması beni çok etkiledi. ilk günlerim devamlı ağladım. hele bir sabah azra daha evden çıkmamla kapıya gelip anne gitti diye içli içli ağlayınca kahroldum.
karmakarışık duygular yaşadım, kendimi kötü anne gibi hissettim vs.
ama onun ve bizim geleceğimiz için bi yerdende başlamamız gerekiyordu.
şimdi çalışmasam bir iki sene sonra 2. çocuk gelse sonra azra okuulda 2.ci evde derken hiç çalışamam diye düşündüm.
azrada artık çoğu çocuk gibi tanıyamadığım bir çocuk olup çıkmıştı şu aralar.. devamlı ağlamalar, parka götürmekten korkar olmuştum döncez dediğim an kendini yerlere atıp ağlamalar vs.. bende elimde olmadan sinirlenip bağrıyordumsonra pişman oluyorum ama ne fayda çocuğuma bağırmıştım bir kere.. sonra günün yorgunluğu stresi, kendime vakit hiç ama hiç ayıramamayla biriken deprosyonik haller neticesinde kızıma eskisi kadar verimli olamadığımı hissettim.. çalışırsam her şeyin daha iyi olacağını düşündüm.. kızımla geçireceğim kısıtlı vakitleri daha kaliteli geçirceğime inandım yada yada vicdanımın sesini bastırabilmek için inandırdım kendimi bilemiyıorum..
şuan hala alışabilmiş değilim ama sizlerden bir sürü anne bu durumu yaşayıp alıştınız.. bunu düşündükçe bende alışırım diyorum.
daha şimdiden ilk maaş günüm gelince kendi paramla azraya oyuncak üst baş alabileceğim günü düşündükçe mutlu oluyorum..
uzun uzadıya yazdım ama içimi dökmek istedim biraz gözlerinizi yoracağım affola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?